91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kferro #25675 Nagyon köszönöm ezt a videót!
A hétvégén kipróbáltam az FSX alá készített P-47-est, s ott ugyanígy kell beindítani a Thunderboltot. Jó volt látni. :)
-
Nem sikerült.Akkor így:videó -
P-47 motorindítás 1943-as filmen. -
Ez egy kib...szott jó video!!!! Szerintem a három Fantom a legdurvább. -
Szepy2884 #25671 Azt én is néztem. A csávó nem fosott be, mert játszotta a kemény gyereket. Valszeg olyan hülye, hogy nem fogja fel mit tesz. Ezúttal bejött neki. -
a harmadiknál biztos összef*stam volna magam (lehet, hogy a gyereknek sikerült is) 
-
Szekelyland. Ha skype közelben leszel, és van időd, akor kérnék egy kis helpet (css). Nemtom mikor leszel online, lehet ezt előbb olvasod :)
-
spargarepa #25668 hát ők tényleg érzik a gépüket és tudnak repülni vele... -
madmanic #25667 kis off
Top 10 mélyrepülés
Az utolsó gyönyörű
-
Lacusch69 #25666 ITT olvasgass... -
bettly #25665 evel az egyel meg nem boldogultam, hogy lehetne megtanulni? a Ful mission buldert.Nem is tudom honnan kezdjem.Letezik valami segito eszkoz? -
A II. világháború képes atlasza c. könyv angol verziója, a helyes link. A magyar nyelvű könyvről... -
Valóban:)) DE ni? -
Pumák oldalán találtam. Érdekes. -
Én Full Mission Builder-ben kreáltam egy küldetést a csatorna fölé. Ismerkedj meg a FMB-el. Sok gyakorló küldit csináltam annak idején. gyakorláshoz nekem nagyon bevált. -
Szepy2884 #25660 Gyárilag nincs. Hacsak a modokkal azóta nem tettek bele de ezt kétlem. Ismertem egy oldalt, ahonnan lehetett letölteni mindenféle missiont amit lelkes ráérők csináltak. Pont le is szedtem egy ilyen Bob-osat, amin Emilekkel kellett spit hurric meg hasonlók ellen menni, de az nem bob pálya volt, hanem valamilyen tengerparti map. Nem volt egy nagy móka hidd el. Az offline sosem adja meg azt amit az online igen. -
bettly #25659 online-n tudom hogy van, offline-n vagyok kivancsi -
offline-ban nem tudom, hogy van-e, de online map van, például az UKDed3 MDF-en is szokott lenni BoB pálya. -
bettly #25657 Az il-2 sturmovik 1946 jatekban van is egyaltalan battle of britain fejezet es ha van akkor milyen helyt? Ugy nez ki kifogytam a kerdesekbol, ez is csak hirtelen jutott eszembe.KOsz -
spargarepa #25656 attól függ.. átlagfelhasználó számára egy különbség vehető észre a 2 verzió között, hogy a 32 bites csak 3 giga RAM-ot képes kezelni míg a 64 bites akár sokkal többet is. én 64 biteset használok, de még nemvolt olyan gondom hogy valami nem működött volna rajta. -
Ha win7,akkor melyik?64 vagy 32 bit? -
Ah,azért köszönöm az infót:) -
2008-as PAR (tavaly elmaradt). -
Saját gép kell hozzá. Vagy klubgép. Kokóék "csak" az eseményt szervezik, a repülő eszközöket a résztvevők hozzák. Hogy nagyobb gépek, pl a Goldtimer alapítvány li-2ese, vagy magyar an-2esek lesznek-e, és hogy azokon egyátalán van-e kiadható hely nem tudom, de utánakérdezhetek, ha érdekel (de ilyen két napos repkedés elég drága). A jakabszállási reptéren tavaly (túra végállomás) viszont voltak földi programok is, modell bemutatók (sugárhajtású alba nagyon király volt), és korlátozott lehetőség utasrepültetésre kis gépeken. Mi valszeg kinézünk idén is, lehet pumásokkal is találkozni, sokkal közvetlenebb formában, mint pl a kecsói repnapokon. De ez alapvetően inkább civil program. -
Erről hallottatok már?
PUMA emlék csillagtúra 2010
-
Zair #25650 Jah, megvan. KTO néven:) -
Kösz, meglesz. :) -
Zair #25648 Felraktam az Ultrapack 2.0-t, nagyon vagány mod gyüjtemény! Látom van benne F-86 meg MIG-15, így minden gép adott egy mig-alley féle dogfight-hoz. nem tudjátok, Korea map-et is tartalmaz? Mert nem nagyon találok effélét... -
Mos látom Sanyó, h van webshop is. A virtuemartnak az admin részében ki lehet kapcsolni a virtuemart logót, akkor jobban mutat a dolog...
-
messerharcos #25646 no visszatértem. kicserélték a modememet, meg kivették a mandulámat..ugyhogy meglehetősen erőtlen vagyok meg még sokmindenem fáj. ma repültem egyet ukdeden, húúú, de megszivtam, repültem rá egy spitfire géppárra, egyiken se volt felségjelzés, ami bezavart, aztán ahogy tüzetnyitok, és belelövök az egyik szárnyába, elkezd a gép üvölteni, hogy baráti gépre lövök! azonnal abbahagytm a tüzelést, pedig kiderült, hgy mégiscsak spit volt az, és vki más sorozgatott folyton folyvást saját gépet...kiirta a gép, hogy xy elvesztette irányitását a gép felett, azt gondoltam, le fog esni, de nem esett le:S ugyhogy hiába minden.elvesztettem a sérült gépet szem elől. aztán jött egy tempest, és hamarabb tüzelt mint én és pontosabban, én mikor leesett a fél szárnyam azt hittem, ütköztünk is, olyan közel voltunk, de ő mégse esett le, tehát vszinű leszedett. -
Fürtös #25645 Én nem Miskolcon hanem Kisvárdán laktam.
És igen ofp ztem elég masszivan:D
Máig szoktunk játszani de csak lanparty keretében,bár az utolsólanpartin már csak ARMA2 ment.Ű(meg jós sok pálesz)
Sajnos nem tudok menni mert most Mohácson vagyok és csak hétfő hajnalban megyek vissza Pestre. -
Galibának szántam
.
-
Holnap vendégek jönnek hozzánk délután,nem ígérem,hogy ott leszek.
Bár jó lenne. -
Storm of War - a 3D motor képességei DirectX10 alatt és két kép a Blenheim pilótafülkéjéről és a tetőlövész munkahelyéről. -
Én megyek holnap a klubba. Ha valaki velem tart annak nagyon örülnék.
-
Szepy2884 #25640 Vigyázz barátom, mert még szavadon foglak! 
Ugyanis a cég beíratott egy pesti tanfolyamra (hogy mikor kezdődik és meddig tart az még passz). Jééé, Galiba akkor most már tényleg lennénk páran!

Fürtös, szóval te is miskolci voltál?? Szóval földim??? És nem ofp-ztél valamikor?? Milyen kicsi a világ :))) -
Fürtös #25639 Ha Pesten jársz látogass meg Szepy! Van itt pár jófajta v8. -
Fürtös #25638 Tudod mi a ciki?
Mikor elhatároztam,hogy elhagyom szülővárosomat pont mikor a város vége táblához értünk akkor hangzott fel a rádióban ez a dal:D -
Kemények ezek a hal és benzinszagú mikulások:)Mondjuk a nézők pofátlanul jót mulattak egy két eseménynél.
-
Ja,most néztem meg hanggal is,akkor innen a komment:)