91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
:D -
Ezt te biztosan nekem akartad megmagyarázni, hogy mi a topic célja? (tekerj vissza pár évvel ezelőttre)
BTW:- SG-n nem véletlen a politizálás tiltása. Politikai fórum nem véletlenül nincs.
És ezt a modik a topicokban is betartják. Szintén nem véletlenül. (hála az égnek)
Aki kurucot vagy NOl-t vagy manemonlinet akar linkelgetni az tegye az indexen.
Ez nem az a topic. Hangsúlyozom nem véletlenül.
Túl sok baráti vitát vág haza a politika. -
messerharcos #25954 OFF Pogi, egyetértek veled bár én a hunhirről informálodok
-
Meg repülőgépszerelő:) -
Egy picit elszomorító,hogy jobban felháborít némelyikőtöket az,hogy ide linkelünk egy-egy cikket,videót(hozzáteszem nem egy az egyben beírjuk csak linkeljük)amit nem kell elolvasnotok,mint az amiről a cikk ill. videó szól. Most akkor melyik(milyen) országban élünk? -
Lebowski #25951 remélem lesz elit búvár alakulat is... :) -
Amikor kijön, akkor biztos nem. De később jó esély van rá.
Pölö a modokat sem fogják tiltani, és már ilcvóban is láttunk olyat, hogy hajót vezettek, vagy épp kiszálltak egy gépből, és futkostak körülötte. Ha ehez ilyen részletes eszközöket kapnak, biztos hogy ha nem olegék, akkor modderek fogják megcsinálni. -
Lebowski #25949 abban igazatok van hogy néha off-nak elférne. de majdnem minden oldalon van egy ilyen hozzászólás. nem piszkálódni szeretnék, és személyeskedni sem, de nagyon egyszerű manapság egy levlistát csinálni...
mellesleg a link nevébe én odaírnám a forrast is. na mindegy. ha már a repülés nem igazán akaródzik...
-
Solt #25948 Politika!!! / És még ő van megsértődve... nem semmi... -
Glo #25947 Akkor ez olyan lesz, mint az ARMA II, csak WW2-ben? :) -
Megfogadom a javaslatot,és be is tartom. -
Ez egy korrekt javaslat. Én megfogadom.
-
madmanic #25944 kompromisszum: ha linkeltek, írjátok a nevébe hova mutat..
így akit nem érdekel, nem nézi meg.
probléma megoldva, megyek repülni..
-
Ez nem politizálás,hanem magyarizálás.Elég érdekesnek tartom,hogy egy idegen ország beleugat a dolgainkba. -
így már más a helyzet, ezt nem tudtam
akkor viszont nem csodálom hogy ennyit késik a game -
Bucser! Ez tudod egy kissebb baráti társaság is egyben. Ez a topic pedig egy biztos pont ahol egymásra lelhetünk. Mivel az életünk nem csak a számítógép előtt zajlik ezért néha előfordul, hogy nem idevágó téma is felüti a fejét.
Tényleg sorry, de kivéthetetlen.
Egyszerűen csak koncentrálj arra ami érdekel. gondolom a Tesco-ban sem söpröd le a polcról a teákat, mert te csak kávét iszol. -
Szerintem is,ha nem érdekel nem kötelező elolvasni. Nem vitát akarok folytatni,csak gondoltam megosztom veletek is. De,ha ez titeket zavar nem biztos,hogy a cikkel van a baj. -
Drága barátom, ha nem tetszik akkor átsuhansz a tekinteteddel rajt és mazsolázod a játékinfókat. -
Az első link után már akartam mondani, hogy lehet elhúzni vele máshova de így a második után tényleg lehetne politizálni máshol. -
Szerintem igen. Egy OFF erejéig mindenképpen. -
Olegék nem csak repülőgép szimulátorhoz alkalmas engine-t írnak, hanem összfegyvernemit. Azt már most is tudni, hogy pl légvédelmi ágyúkba a reptereknél be lehet majd ülni. De ennyi erővel meddig tart, hogy be lehessen ülni tankba, hajóba, vagy gyalogosként futkározz? Néhány elejtett megjegyzésben már volt utalás rá, hogy idővel olyasmit akarnak, mint a Battleground Europe (WW2Online). Ezekhez viszont kell a részletesség. -
Tényleg muszáj itt nyomatni a politikát? -
Így van, egy új engine évekre előre nagyobb toldozás-foltozás nélküli kell hogy legyen. Mi csak repülni fogunk vele, de elképzelhetőnek tartom, hogy mások a fronton csépelik egymást, és mindezt valós időben, ugyanabban a játékban. Ki ne ismerné a WW2Online-t? Szerintem a SoW BoB is valami nagyon hasonló lesz, idővel. -
OFF
Egyszerűen vérlázító,ezek papolnak és mit művelnek a palesztínokkal.
Cikk -
ez igaz, de egy repszimben a repmodell, sérülésmodell, stb a legfontosabb
az hogy milyen a részletes a fa kérge, meg hogy milyen animációval nyitja az ernyőt kb semennyire sem érdekel -
Rue East #25930 nagyon egyszerű a miért...
az il2 akkoriban csúcs szuper megoldásait manapság már megmosolyogjuk
ha hosszútávra tervezel valamit, akkor azt a jövő igényeihez igazítsd, ne a jelenéhez -
Lysandus #25929 Azért, ha minden óra elromlik nálad, akkor elindíthatod a játékot, és megnézheted a pontos időt a Big Benen. :-))) -
pont ez a bajom vele nekem is
pl a fáknak a kérge szépen megvan rajzolva, a Big ben a valós időt mutatja, stb
de minek könyörgöm?
ez egy repszim...
ezt az energiát inkább fordítanák az optimalizálásra -
Időjárásfelderítők azért voltak. -
madmanic #25926 bírd ki még egy hangyányit... -
Ez igen:) A hangulat fokozódik ,lassan a hangyákat is lemodellezik ,hogy ha lehuppan a ficak és az arca közel van a földhöz láthassuk. DE könyörgöm ,mikor készül így el?:(( -
Szuper. Privátban küld el a számodat és le is zsírozhatjuk amikor csak jó neked. -
Pontosan mit nem tudsz megcsinálni ? -
Vipon #25922 idő jós nem nagyon volt akkoriban a vihar meg közben alakult ki. :D De legyen : -Ezt kivenném csak helpeljen valaki akár a stoyban is.alaki De ha ért valaki a bilderhez akkor az lenne a legjobb... ;)
-
Vipon #25921 Első körben azt mondom ,hogy hardveres probléma valószínű túlmelegszik valami a gépben vagy a tápod nem bírja. De ha egy win reistall segít akkor nem szóltam bár azt nagyon kétlem. -
A spit vs 109mod még nem állt át a 2.01-re azt hiszem. Én próbáltam az Ultrapack Update&Restore-val vissza állítani 2.0n-re,ami sikerült is,de így sem engedett be a szerverre,de mindegyik másikra igen. -
Storm of War eheti - gépét elhagyó pilóta ernyőn függ, földetér... -
Fürtös #25918 Segítsetek!
Felraktam az ultra pack 2.01 et is de így sem enged be a spit vs 109...
Mds modot hiányol de elvileg benne kellene lennie az up 2.01 ben.
Vagy valamit még állitgatni kell a jsgme ben vagy az up updaterben?
Köszönöm előre is!
Kezdem már uni ezt a patchelgetést.... -
Amery #25917 Szia!
Lentebb már írtam, engem érdekelne.
Ja, csepeli vagyok én is bármelyik nap nyélbe üthetjük. -
..ahoz már tényleg pofa kell.