91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • galimatika
    Ez tök jó ötlet és még a rugó is megmarad.
  • acidrain
    ezt szépen megfogalmaztam
  • acidrain
    Cyborg EVO-m van, én nem vettem ki a rugót, mert nem volt kedvem szétszerelni a joyt, viszont kábelkötegelővel összehúztam, így nem feszít semmit, és sokkal jobb lett az irányíthatóság.
    Végülis mintha ott sem lenne a rugó, mert nem feszít semmit.

• PhantomAss
    ha te mondod főnök :)akkor megyek is és kiszedem
  • Lacusch69
    "Rááll" majd a kezed a középállásra.
  • PhantomAss
    de ha kivetted a rugót akkor honnan tudod hogy középállásban van?
    csak mert én is ki akarom venni de kéne vmi ami középen tartja amikor elengedem
  • Lacusch69
    Úgy érzed, mert jóval hosszabb (talán duplája?) úton mozog, mint a Cyborg.
    Nekem is furcsa volt eleinte, sok évig használtam előtte Cyborgot és Sidewindert. Úgy tudtam megoldani, hogy egy hétig mindent feltoltam 100%-ra, aztán 90-től 100-ig lineárisan, aztán 80-tól 100-ig stb...

Azóta kivettem a rugót, és minden 100%-on van. Szerintem így a legjobb.
  • Her Laca
    A csúszkákat a magasságinál 45 ről kezd egészen 96 ig.Már a játékban a beállításoknál. Jó lesz az.
    Kellett neked elhalásznod előlem
  • Glo
    Persze, gondom nincs, csak fura :) Nem tudok annyit repkedni, mint szeretnék, de majdcsak belejövök. Azért a Cyborgot mégis 5 évig nyúztam, ez meg 2 hete van meg, és kb 3x használtam. Most próbálgattam offline, és ez tűnt fel. Meg az, hogy mindig eltévedek a gombokon :)
    Olyan, mintha sokévnyi trabantozás után átülnék egy mai hibrid járgányba. Úristen, hol a fék? :D
  • TG Gida
    Van egy kis késés,de nem olyan sok.Nekem a cyborggal is volt.
  • galimatika
    Nálam semmi ilyesmi nem volt. Mikor először repültem vele, az biztos, hogy nagyon más érzés és biztos, hogy újra kell tanulni vele repülni, de késést azt nem vettem észre rajta.
    Az tuti, hogy cudar szarul ment vele az első két nap, de aztán nagyon ráéreztem.
    Amúgy milyen? Remélem elégedett vevő vagy?
  • istikovacs76
    elnéztem
  • istikovacs76
    T. Po Lee !
    Igazad van, alnéztam. Nem 36, hanem 40. Köszönöm az észervételedet.
  • Glo
    Kérdésem volna.

Úgy érzem, mintha az X52 késésben lenne a Cyborg joyomhoz képest. Kb 3-5 tizedmásodperccel később reagál a magassági és a csűrő mint ahogy megmozdítom a botot. Közelharcban meg elég gázos fél másodperccel előre gondolkodni. Megnéztem, a Filtering és a Deadzone 0-ra van rakva. Feltornáztam az Input panelen a csúszkákat is, de az sem segített.

Ötlet?
  • Po Lee
    T. istikovacs76 !
    Merre látsz te P-36 ost ebben a filmben ?
    Mert az P-40E és elég durva fegyverzettel rendelkezik amit egy Messer sem szeret...
  • Lebowski
    akkor jó, mert amikor először megláttam, mondom ez realistic gunnery off :)
  • istikovacs76
    De, szrintem is kicsit túl "erős" az a p-36-os. Lehet, a lőszer a beállításokban erősebbre vette. Nekem soha nem sikerült így egy 109-est szárnyaszegettés tenni egy sorozatból p-36-al.
  • Lebowski
    a film nagyon egyben van :) de néhol nem esnek szét túl könnyen azok a repülők?:)
  • VO101Tom
    Tényleg jó. Ritkán látni ilyen igényesen összerakott filmet.
  • acidrain
    Lehet, hogy volt már, de szerintem nagyom jól összerakott videó.
    The Desert Dogfighter 1
    The Desert Dogfighter 2
  • galimatika
    Azzal már lehet pályázni.
    Ha tényleg érdekel akkor adok majd egy címet ahova egy önéletrajzot kell eljuttatni.
  • galimatika
    Ja!!! Értem. Ezt nem tudtam.
    Akkor marad az X52. Esetleg egy pro.
  • Willenbrock
    Művszerv államvizsga van meg az nem elég?
  • VO101Tom
    Régi dolog, már a Cougarba is lehetett (igaz, nagyon drága pénzért) beletenni, olyan mint az F16, F22 valódi botkormánya. Nincs bot mozgás (csak nagyon elhanyagolható, a teljesen fixet nem szerették a pilóták), és a bot feszítésének erejéből számolja, hogy mekkora kormány kitérést produkáljon a szervó. Elvben a gyors irányváltoztatásokra jó, de volt szerencsém egyet kipróbálni, és nekem borzalmasan idegen volt. Persze ha ez lenne a munkám, akkor nagy durcásan hozzászoktatnám magam, de itthonra nem vennék :)
  • galimatika
    Egy Továbbképző intézetben dolgozok aminek van nappali tagozatos része is ahol érettségi utáni szakképzések is vannak.
    Amúgy andragógiai (felnőttoktatás) végzettséggel lehet jelentkezni.
  • galimatika
    Fix joy? Azmiaz? Én azt hittem, hogy az szimplán csak egy újabb változat
  • Szepy2884
    Komolyan nem értem miről beszélsz és mi a munkád, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem tettél kíváncsivá Amúgy milyen végzettségre gondolsz?
  • Her Laca
    F65? Az fix joy . Nem igazán propelleres gépekhez való. Na de te tudod:)
  • madmanic
    buszvezető tanfolyam?
  • galimatika
    Egyébként ha valakinek a végzettsége lehetővé teszi akkor nyár közepétől keresünk majd 3 fő tanfolyamszervezőt.
    Ha bírjátok az iramot akkor lehet jelentkezni.
  • galimatika
    Csak nem.
    Ennél sokkal direktebb esetem is volt. Tényleg nem az agyatokat akarom húzni, de volt olyan hogy konkrétan felajánlotta a liftben, hogy csináljak már vele valamit!
    Mivel semmi nem történt, ezért pár nap múlva elujságolta, hogy mire is mondtam nemet.
    nem ragozom...leszopta a volánbusz fiatal sofőrjét a "garázsmenetben" akivel már régóta szemezett.
  • Szepy2884
    Ja pláne ha nem tetszik a látvány erre a kiscsaj bosszúból kitalálja, hogy molesztáltad és behozza 120 kilós 40 éves cuncimókusát hogy megneveljen...
  • Willenbrock
    Királyság lehet ott dolgozni
  • tothgyorgy
    Boldog ifjúság.
  • Lacusch69
    No, ha véletlenül összekülönbözünk az asszonnyal, megyek hozzátok csajozni (41 éves vagyok...)
  • galimatika
    Úgy tervezem, hogy addigra összekuporgatok annyit, hogy veszek megint egy TracIR-t meg egy saitek f65-öt.
  • Her Laca
    Te most eladtál mindent ami a repüléshez kell? Bakker ha majd jön a BOB vered a fejed a falba ,mert majd nem kapsz ilyen ocsón cuccot,oszt lehet vakarózni.
  • galimatika
    Ezt mondjuk megértem.
    Remélem akkor nincs harag?
  • Bucser
    Read only módban vagyok szinte teljesen, mióta kiléptem minden online repülésből időhiány miatt.

A politika és konteó téma meg szimplán nem érdekel. Ezért szeretek ide az SG-re járni mert itt nagyrészt el lehetett tőle vonatkoztatni.
  • galimatika
    Ó. ne is mond. Vannak bajok. Van pár hajmeresztő sztorim.
    Egyszer az egyik kozmetikus kiscsaj, lejött hozzánk szünetben és beszélgetés közben egyszcsak fogta letolta a bugyiját és nekem meg a kollegámnak (mi ketten vagyunk kanok az egész suliban) megmutatta, hogy milyen klassz lett a bikinivonala amit most tanultak gyantázni.
    Egyébként direkt csinálják. Imádják kóstolgatni az embert és próbálgatni magukat, hogy mennyire tudnak elcsavarni. A legtöbbnek elmondanám 30-35 sőt az egyiknek 41 éves palija van.