91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Köszi!(unalmas már ez a letöltöm és nem megy jelenség)
  • Papa01 #26155
    Én innen szedtem le, torrent segítségével.
  • Willenbrock
    Ez véletlen ment válaszként
  • Willenbrock
    Én pedig a UP 2.1-hez szeretnék egy közvetlen linket kérni ami biztos hogy nem sérült,mivel amit letöltöttem annál crc hibát ír ki a Slovenia map kapcsán:(
  • Papa01 #26152
    Sziasztok!

A következő problémával fordulok hozzátok:
    Szerettem volna feltenni az 1946 Korea mod-ot,se sajnos a játék 5% töltésnél kidob az asztalra. A következőket csináltam:

1. Az IL-2 1946-ot felraktam.
    2. A 409m.exe javítást feltettem.
    2. Az UP 2.1 Full-t feltelepítettem.
    3. A F86_MIG15_cockpit.zip tartalmát bemásoltam a játék gyökérkönyvtárába.

A válaszokat előre is köszönöm!
    Papa01
  • Willenbrock
    De még emelkedő repülésben is utólérnek többnyire,pedig elvileg a messzer abban az egyben verte szinte az összes dugattyús motoros ellenfelét.
  • Szepy2884
    Asztaja szinte ingyen!!
  • asztaja
    Sziasztok!
    Csak ha valaki joy vásárlás előtt van akkor annak érdekes lehet, hogy a WestEnd-ben a Media Markt-ban a Saitek Cyborg Evo 1500 Ft.
  • Bucser
    Akik vadásztak rátok szvsz nagyon is jól érezték magukat:)
  • V Domino #26147
    Mindegy.Egy egyedi esetet hoztam fel,mikor is kényszerből átültünk vörös oldalra,hogy ne kelljen 3-an vonatozni egy szerencsétlen mögött.
    Legközelebb maradunk kék oldalon,10:2 arányban,fenn a magasban,aztán mi leszünk az übercsászárok.
    Megvan a helye,mikor okosan,taktikusan kell repülni,meg mikor csak pusztán élvezetből,lesz@rva a statot,taktikát,mindent.Inkább érezzem jól magam,mint fogcsikorgatva hajszoljam a killt,nekem ez a véleményem.
  • Bucser
    Hol a map hibája, hol a planeseté hol, esetleg a többi játékosé...

Kicsit erős a kontraszt. Szerintem meg ti fogjátok fel hibásan a játékot.

Anno volt a Ricsiben egy állandóan használt Dogfight map. 2x2-nek hívtuk amikor 2 piros 2 kék bázis volt.

1 piros és 1 kék bázis egymással szemben egy folyó 2 oldalán a másodlagos bázisok meg távolabb. Ott is mindig mindenki a közelebb lévő bázisokon tobbzódott aztán amikor a távolabbi bázisokról megjelentek a P38-asok és FW190-esekkel 4-5000-ről csapva akkor kezdődött a sírás rívás, hogy miért zavarjuk a porban folyó verekedést.

Szerintem nem velünk volt a hiba.
  • VO101Tom
    A szórakozással semi gond. Sőt, az a lényeg, hogy jól érezd magad. De az, hogy a másik "teszi tönkre" szándékosan a játékod azzal, hogy ő kis mapokon is taktikusan repül, az kicsit erős (amit a 26114-ben kezdtél fejtegetni).
  • VO101Tom
    Nemtom kit mennyire érdekel, azért beírom ide is. Kaptunk meghívást pár emléktábla avatásra, amiket második világháborús magyar repülősök emlékére emelnek májusban. Kaposvár, Segesd, Enying. Nem másolom ide az egész szöveget, a pumaszállás főoldalán kint vannak a részletek. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, aki tud, jöjjön el.
  • V Domino #26143
    G6-al ne csodálkozz,az egy repülő tégla.De E4 vs Mig3,P40 nem vállalható egy kifejezett dogfight mapon szórakozás céljából?Lehet én fogom fel máshogy,de néha az ember csak egy kis lazításra vágyik,semmi görcsölés.
  • acidrain
    *bocs La-5
  • acidrain
    Én néha beleesek abba a hibába, hogy leállok fordulózni. Tegnap pl G6 ossal Jakok ellen. Úgy lelőttek mint a huzat.
    Viszont van 1map, ahol Lagg5-ösök vannak G2-k ellen.
    Azt a sztrájkolást amit a vörös oldal írt chatbe látni kellett volna.
  • VO101Tom
    Ha az orosz gép jobban fordul, akkor a messzerrel emelkedni fognak. Kis térkép, vagy nagy térkép teljesen mindegy. Max nem front felé száll föl, tesz egy nagy kört, és hopp, megvan az 1000 m fölény. Ha te ezt úgy éled meg, hogy a szemetek elronják a játékod, az már a te bajod :) Ha fordulózást vász meszától, ülj be Migbe, vagy Lagg3-ba, és megkapod :)
  • Lacusch69
    Ez esetben PM a lobbyn a szervernek...
  • V Domino #26138
    Nem érted a lényeget.Nem a serverrel van gond,hanem ezzel az egy mappal.Egy kb 4*4 km-es kis map,tipikusan instant action-re való,felszállás után 40s alatt a fronton vagy.Tehát ha én itt repülők,oldaltól-gáépkiosztástól függetlenül,akkor hadd ne azzal teljen már a drága időm,hogy felspirálozok az űrbe.Azt megtehetem egy 10*10 sektoros mappon,ott van létjogosúltsága,sőt.
    Itt viszont SZÓRAKOZNI szeretnék,amire a mapot kitalálta a tervezöje.Ha lelőnek,röhögök egyet,újra felszállok és így tovább.Ez erre való.
    Ha valaki ezt nem hajlandó felismerni,csak tönkreteszi a többség szórakozását,és ne nekem kelljen már elnézést kérnem és elkotródni.
  • Lacusch69
    Szerintem Bucsernek igaza van.
    Miét játszotok olyan szerveren, ahol nem öröm a játék, hanem kínlódás?
    Ha pedig maradtok (pl. tapasztalatszerzés miatt), akkor meg fogadjátok el.
  • istikovacs76
    A múltkor a ded3-on is hasonló szuper gépkiosztás volt. Kékennél. 190a4, 109f4, meg a román aro( abból is a c). Nálunk, ahol én repültem, mig3 shkas, i16 (de csak a négy géppuskás), meg db3. Én miggel próbálkoztam, de 6-ból 6-szor lőttek le, a lecsapkodó 109-esek.
    "Szeretem" ezeket a gépkiosztásokat. Még mielőtt valaki azt írná, miért nem álltam át kékenek, akkor mentem be a szerverre, és így is 16-10 volt az aány a kékeknek.
  • Her Laca
    Haggyátok már:) Le köll lőni mindenkit oszt jónapot:)) Én még Nesut is lelőttem,pedig velem volt:D de ahogy mondani szoktuk " lőjj le mindenkit oszt majd a jóisten kiválogatja".
  • Zpogi
    Te ,Bucser,hogy neked mindenre van valami"okos"magyarázatod.Egyébként,ha az ember nem írná le a problémáit,tapasztalatait nem lenne szükség erre az il2 topicra.
  • Bucser
    Most erre mit mondjak?

IJBM?

El kell menni messzire, magasságot kell gyűjteni és föléjük menni aztán nyugodtan le lehet szedni őket. vagy át kell menni másik szerverre.

Ez ilyen bicikli
  • tothgyorgy
    Akkor hajrá! Nyomd meg! És 1 nagy kalap tudod mit hozzá!
  • tothgyorgy
    Mire gondolsz? Tettlegesség? Il2 megvonás?
  • spargarepa
    hát sikeres érettségi... attól függ kinek mi a sikeres, mert úgy az érettségi megszerzése nemigazán kérdés csak össze kéne szedni legalább 373 pontot a felvételihez (ennyi volt tavaly a ponthatár) és akkor lenne igazán sikeres számomra. utána a meglepetés lehetne egy jó gép ami képes lenne Full HD-ba kihajtani az il-2t mert a laptopom nem hiszem h képes erre
  • Lacusch69
    Inkább sikertelen után lesz meglepi...
  • tothgyorgy
    És sikeres érettségi után újabb meglepetés?
  • spargarepa
    Na elballagtam most már én is a gimiből :'( aztán hazaérve egy 32"-os LCD-TV várt itthon szal ha leérettségiztem majd azzal repülök. Még ne játszottam ilyen nagyba de szerintem jó élményt adhat.. Majd töltök fel képet ha érdekel csak előtte még érettségi...
  • tothgyorgy
    Nekem a kedvenc a fóka. Impozáns tűzerő, és sebesség. Sajnos rosszul fordul, és nehezen emelkedik. Ha valaki vulcherkedik, nem szabad felszállni vele. A zérót nem szeretem. Borzasztó sérülékeny. Minden tudásra és jó adag szerencsére van szükség hozzá.
  • tothgyorgy
    Igen. Miért ne. Mellesleg az én statom se rózsás. Tegnap lelőttek párszor, tegnap előtt jobb voltam. Tegnap nagyon jól összedolgoztak az f4-ek. Egész sereg repült együtt.
  • messerharcos
    hú, te jól repülöd a zerót:) nekem a 109 a fav.
  • messerharcos
    hát, igy már értem, bár én szint4e sose megyek át kékről pirosra, most néztem 170 repülésből 4 szer voltam vörös. Te Vagy Togyo? Én is láttalak jónéhányxszor, párszor köszöngettünk is egymásnak:)
    Hát, nem vagyok túl nagy ász, amit ha a statom megnézed te is láthatsz, de ha gondolod, majd mehetnénk egyszer ts-el géppárban...
  • V Domino #26122
    Ez egy korrekt leírása volt a szitunak.
    Talán rosszul fogalmaztam először,ez egyedi eset volt,a rata meg csak példa:volt ott még nekünk Hurricane,csodálatos Mig3,bivalyerős F2F stb.,ilyenekkel vártuk a 4-5k-n lévő meszákat,elégé felbaxta az agyamat.
  • tothgyorgy
    Én is próbálkozom a rigával, de majd mindig tele van. Kevés az a 20 hely. Messerharcos téged gyakran látlak a a valoron. Én is ott vok, ha a riga betelt, vagyis szinte mindig. Általában kék vok, csak ha a planewhores áttódulnak, akkor mek vörösnek. Persze akkor szar gépek vannak. Mellesleg az i-153 jó kis gép. Mint 1 tank. Csak lassú.

Togyo
  • Zpogi
    Ott voltam annál az ominózus esetnél Dominóval én is. Az egészben az a legbosszantóbb,hogy eleve nem jókedvünkből ültünk piros oldalra,hanem mert egyik paraszt sem képes beülni pirosnak(tisztelet a kivételnek),ha kicsit gyengébb a planeset,pedig látják,hogy mondjuk 6-2 a felállás,bezzeg ha 9-es shit van akkor tolonganak.Én meggyőződésből repülök kék oldalon,nem pedig azért mert ott jobbak a gépek.
    Az a map valóban nagyon pici(fast dogfight),azzal a fossal nem sok esélyünk volt megemelkedni.Aki meg arra vágyik,hogy hosszú percekig csak emelkedjen az menjen warozni,ott kiélheti szado-mazo hajlamait.Nem az volt a baj,hogy magasabban volt,hanem az,hogy kb 4000 m-ről csapkodtak,és amikor kb tizedszerre lőttek le,eléggé kezdett elborulni az agyunk.
  • messerharcos
    Nem akarok beleszólni, mert nem ismerem a szitut, csak a két gépet... még egy hónapja is volt hogy próbáltam fordulózni velük, 10-ből 10-szer meghaltam... azóta csak magasgi fölényből támadok, vagy maximum, ha saját magaságon van, szemből. Aztán ha nem találom el az utobbi esertben, földig boritva spurizok haza. Ha meg rázuhanás közben nem találom el, mert, kifordul, nem megyek le a magasságáig, hagyom a francba...Azt szeretem ha épp saját gélpet lőt, akkor általában nem figyel eléggé, és le lehet kapni:)
    De sose fordulozok velük, ezt megtanultam.
    Spitfirevel, csak akkor, ha látom hogy kezdővel van dolgom. Egyesek szeretnek s-eket irni vele a gépem orra előtt, onnan meg lazán beletrafálok a szárnyába:)
  • Lacusch69
    Az a baj, hogy a Messzerek nem állnak le fordulózni a Ratákkal?
    Én maximum késői amerikai gépek ellen fordulózok Messzerrel.
    Igen, engem is köpködtek a Shitfire pilóták, csak nem érdekelt...
    Miért adjam meg nekik a lehetőséget, hogy kihasználják Oleg Csodálatos Világának alapból beépített csítjét?
  • V Domino #26117
    Nem mondod?Tudod te,melyik mapról beszélek egyáltalán?Egy zsebkendőnyi az egész,hegyes-völgyes,qrva jókat lehetne forgolódni,ha nem azzal telne az idő,hogy percekig mászok felfele.
    Szerintem az ilyen kis map pont erre való,hogy ökörködjön az ember,ne csak a "nagykönyv" szerint.