91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • brendon566
    hali

A joy-rol való nézelődés nagyon nemmegy, mert folyton visszaugrik az alap pzícióba, tudna valaki ebben segíteni?
  • Kferro
    "Régebben ez volt az ébresztő hang a telefonomon, csak a párom letiltotta... "
    Miért? :)
  • TG Gida
    Igazság szerint modos szerveren teljesen ki lehet kapcsolni az összes felhőt.
  • Lebowski
    najó. ez a linkelgetés nem megy mostanában :D
    felhő
  • Lebowski
    ez nem csalás, ha ilyen felhőzeted van???? :)
    felhő
  • acidrain
    Azthiszem sosem fogom ennyire érezni a fókát
  • DonZorro
    Aham. Már megy is... :)
  • acidrain
    Tegnap még a Stock 4.09m-el jó volt
  • DonZorro
    Hali Skacok! A HungarianSky szerverre milyen MOD csomaggal (kombinációval) enged fel???
  • acidrain
    Híd a Kwai folyón örök klasszikus, a másik kettőt még nem láttam, de be fogom pótolni.
    Nameg a Memphis belle. Hú de sokszor megnéztem anno.:)
  • VO101Tom
    Híd a Kwaii folyón, Tora Tora Tora, Midway? Ezek is nagy klasszikusok :)
    Nekem még az Őrület Határán is tetszett, bár ez eléggé megosztó film, vagy tetszik, vagy nagyon nem.
  • acidrain
    Kelly's Heroes. Igaz, hogy nem csak a harcról szól, de az egyik kedvenc WWII-s filmem. Plusz a Piszkos tizenkettő, és James Belushi-val a főszerepben a Szahara.
  • refa
    Én is ajánlom csak nem filmben hanem könyvben Willi Heinrich:
    Vaskereszt, egész más háborút és emberi sorsokat ismerünk meg belőle.
    Fergeteges olvasnivaló.
  • VO101Tom
    Nemtom. A Battleground Europe-on pár vo101-es játszik, náha van "ingyenkéthét", akkor szoktam én is. Előfizetés nálam is necces a szabadidő miatt. Ha van fölös szabadidőm, amit a gép előtt töltök, és mondjuk játszok, akkor Il-2 vagy Arma. De nekem is az a bajom, hogy egy nap csak 24 órából áll...
  • Glo
    Van a BattlegroundEurope-hoz is tört szeró, mint mondjuk a WOW-hoz van?

Csak mert nem szeretem a havi előfizetős játékokat, főleg, hogy nem tudom mikor mennyire érek rá.. pláne egy hónapra előre :)
  • Rue East
    úgy hallottam a WW2online-ban is már hasonló szinten vannak a szövik a németekhez képest (nem csak a repülők), mint Il2-ben
  • VO101Tom
    Vagy a Sniper Elite, mesterlövészként az ostromlott Berlinben kell tevékenykedni. Bár ez nem mai darab, asszem 2005-ös játék.
  • VO101Tom
    fps-hez azért a Battleground Europe-ot (régi WW2 Online) se hagyjuk ki :)
  • Lacusch69
    Red Orchestra (bocsi, lemaradt)
  • Lacusch69
    Battlefield 1942
  • Lacusch69
    Panzerlied

(Régebben ez volt az ébresztő hang a telefonomon, csak a párom letiltotta... )
  • szekelyland
    Vajon mikor lesz II. vh-s FPS, ahol majd a német oldalon kell a komcsikat meg a briteket kinyiffogtatni?
    Oleg csodái ellenére sztem mai napig legkorrektebb játék II.vh-s szempontból az il2, mert nem (csak) a szövetségesekre teszi a hangsúlyt. Melyik más játékban lehet kampányt végigvinni tengelyhatalmi oldalon? Kivétel a percenkénti egy-két klikkes stratégiai vacakok...
  • PhantomAss
    hú az az egyik kedvenc filmem...iszonyat jól megcsinálták
    most a hős alakulatot nézem az hbo-n, nem rossz az sem
  • Kferro
    Az induló, amit a fiatalok Hesslerrel énekeltek, a mai napig a fülemben van. :)
  • Kferro
    :D
  • V Domino #26251
    Haha,emlékszem,mennyire drukkoltam az ezredesnek,hogy sikerüljön megszerezni a "bencint".Aztán Kojak(Telly Savalas) lerendezte a német szabotőröket,ezzel el is dőlt a világháború.
  • spargarepa
    a háborús filmek közül nekem az Ellenség a kapuknál tetszett még.. orosz-német harc sztálingrádnál, és nem a fő csatavonalon, hanem a háttérben a mesterlövészek párharca. Szerintem érdemes megnézni nekem tetszett
  • Kferro
    Na igen, a Halál 50 órája. Gyerekkorom kedvence volt. Akkoriban játszottunk unokatesómmal vonalzós-befőttesgumis csatákat, kis fém tankokkal és műanyag gyalogsággal. Mondanom sem kell, mennyire bele tudtam magamat élni. :)
  • Lacusch69
    Jó német film volt az "Afrika csillaga", csak ugye a látványvilág...
  • Lacusch69
    A Battle of Bulge (idehaza: A halál 50 órája) c. mesefilmben is futottak rendesen a csatorna felé az amerikaiak.
    (Igaz, hogy mesefilmnek hívom, de Hessler ezredes illetve Robert Shaw alakítása telitalálat. Szerintem összegyúrták Wittmann és Peiper karakterét.)
  • V Domino #26246
    Látom,egyre gondoltunk.:)
  • V Domino #26245
    Ez tényleg nagyon jó film,hiteles az egész.Én elolvastam könyvben is,nem egy vékony füzet,az biztos.
    Mondjuk így könnyebb tárgyilagos filmet csinálni,hogy oroszok ellen harcolnak.Megnézném hogy dolgoznák fel az ardeneki csatát német szemszögből,amikor eleinte pucoltak hátrafele rendesen a G.I-ok.
  • VO101Tom
    A Vaskereszt tényleg nagyon jó, én is másra számítottam. De mondjuk ők oroszok ellen harcoltak, amcsik ellen már nem biztos, hogy ilyen filmet hoztak volna össze :)

Messerharcos. Szerintem te a "Sztálingrád" c. német filmre gondolsz.

De vannak magyar filmek is, a pumaszálláson fent van, letölthető mpeg-ben a Magyar Sasok, és az Egy gép nem tért vissza. Ha valaki nem látta volna, ezek háború alatt készült játékfilmek, repülős szereplőkkel. Pumaszallas-filmek

Igaz, ez nem nagy játékfilm, de ma kaptam egy linket, gondoltam megosztom itt is. Keleti fronton Dongós héják (Horthyék) orosz harckocsikat támadnak. Néhány filmkockát már ismerni lehet fényképekről, de így egyben én még nem láttam ezt a filmhiradót.
    Magyar repülők támadása az orosz tankok ellen
  • Lacusch69
    Ajánlom a "Vaskereszt" c. filmet, DVD-n 1000Ft körüli összeg.
    Amerikai játékfilm, amerikai és német színészekkel, német frontkatonákról. Meg fogsz lepődni...

LINK
  • Lebowski
    szerintem nem kötelező hollywood-i filmeket nézni... :)
  • messerharcos
    egyetlen filmre emlékszem, amit valamikor késő este láttam és nem a legelejéről, sztálingrádról, ahol végsősoron a német is ember volt, de annyi szent hogy az nem lehetett hollywodi film. Azt tuti nem az amik csinálták, a stilúsában is ezt végig érezni lehetett. Kár hogy azokat as mocskokat kell bámulni az egész világon, hollywod filmjei nem mások, mint izléstelen, sablonos, látványelemekre és csilogásra épülő giccses szarok, tisztelet a kivételnek, bár olyan elég kevés van.
  • messerharcos
    ezektől nem várok én jót. Mindig a hős bátor amerikai katona egyedül küzd az állandóan túlerőbel levő buta gonosz fogyatékos, egyenesen ördögiu németekkel, akik nem tudják őt kinyirni 100-an se, és egyedül egy nap alatt kinyir egy egész szazadot, hogy megmentse európát a fasiszta hordák támadásától....
    legalábbis ezek az átlagos tapasztalataim, érdekes ezek a rohadt amerikaiak mindent fordítva filmeznek le.....
  • szekelyland
    Bírtam is azt a filmet, legjobb része az, hogy a végén a német őrök szinte pozitív szereplőknek hatnak a rohadt rasszista amcsi tisztek mellett...

Naná hogy hullawoody film lesz, tehát 3 amcsi musztáng magassági hátrányból lelő fordulóharcban v 10 messzert, és a főhős barátját lelövik mert figyelmetlen....
    A tuskegee airmena is így volt.. sose tudtam lenyleni hogy az amcsiknak 43-ban afrikában P51 D musztángja volt, (szegény négerek, nekik már nem jutott P-40 ... )
    A gonosz németek pedig Emillel repkedtek....
  • Willenbrock
    Mondjuk abban a filmben az amcsi foglyok egy része is rasszista volt,nem csináltak titkot belőle.
  • Willenbrock
    A Hart háborújában volt ez a sztori,lelőtt Red Tails-es negró pilótákkal viccelődtek a pökhendi náci őrök.