91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nohab
    No és? A lányoknak is van kezük lábuk. :) A lehetőség adott, ő meg kihasználta. Azért akadnak bőven olyan lányok, akik szeretik a repülést.
  • Lacusch69
    Ez így semmit sem mond. Egyforma géppel mentetek? Egyforma pozícióból? Nehézségi beállítások milyenek voltak?
  • messerharcos
    Helyesirási hibákért elnézést:)iskolai gép, pocsék bilentyűzet
  • messerharcos
    Sziasztok! képzlejtéek, vmelyik nap Kojak bajtársal felmentünk gyakorolni egy üres szeróra( nem tudtunk magámszerót csinálni, nem lehetett hostolni szerinte).
    Jött egy harmadik ember is, elkezdtünk vele is dogolni...
    hát, 1vs 1 is mindig megvert minket, de 2vs1-ben is lazán ütött minket.
    Ugy fordulozott mind ördög és rohadt jól célzott, nagyon jól nyomta....
    egyszer se szedtük le.
    Aztán megkérdeztük, honnan származik, azt irta, orosz és csaj.....
    Csak néztünk, hogy egy csaj iskolázott le igy minket
  • Romeo One
    Logitech Extreme 3D Pro. Az egyetlen nyűgöm vele, hogy a HAT switch kicsit kopott, és ha lefelé húzom, akkor néha bal oldalra is vesz jelet. És ha nem találok el valamit, magamat hibáztatom.
    Mondjuk ha lenne pénzem beneveznék egy G940-re...
  • PhantomAss
    most vettem 15-ért egy x52-őt, igaz használt, de olyan montha új lenne, sehol egy karc...ennyit sztem bőven megér
  • galimatika
    Szerintem bárkinek elérhető. Már 20 ezer körül mozog az új ára, de a használtaknak sincsen semmi baja és azoknak néha csak a fele az ára.
    Lassan majd én is beújítok megint egyet.
    Egyszóval csak ajánlani tudom. Nekem lacáé volt az első X52-m és gyökeres változáson ment át a célzás pontossága.
    Az is használt volt de nem volt kutya baja sem.
  • spargarepa
    Nekem egy Logitech Extreme 3D Pro-m van azzal játszok, de baj még nemvolt vele. amit nemtudok leszedni azt elkönyvelem a bénaságomnak, és nem próbálok ki egy X52 kaliberű joy-t mert nemlenne hozzá keret hogy beszerezzek egyet ha megtetszik és rájövök mennyivel jobb azzal repülni :D
  • galimatika
    megoldás=X52 és társai.
  • szekelyland
    Milyen pontosan tud célozni..... A francba nekem mikor lesz egy normalis joyom????
    Ebben a fos országban nem lehet sehol kapni Cyborg Evo-t ezzel a logifasz joyyal semmit nemt találok el
  • Romeo One
    Hehe, míg én a revi közepére próbáltam terelgetni egy Jak-ot, a cimborája alulról belémrombolt. Volt elég magasságom a kiugráshoz, ereszkedek az ernyőn, aszongya a pk: Na, négyes, szép lövés volt...
    Gondoltam ja, csak a skuló Messzerből volt. Na mindegy, saját vonalak mögött értem földet, a légigyőzelmet meg szépen odastrigulázták nekem.
  • Zoli105
    Hát jah kicsit nagy a csend!
  • acidrain
    még vagyok.

Kicsit kihalt a topic, kedvcsináló

• bettly
    Van e itt meg valaki?
  • PhantomAss
    normális tápja volt, egy 500-as chieftec, és egy másik 500-as lgpower
    az én 450-es corsairem viszont simán vite az ő gépét, az 500-as chief meg kifeküdt tőle...
    ez a popszakma má csak ilyen
  • Lacusch69
    Asszonykám reklámgrafikus, és kifejezetten kérte, hogy kapcsoljam ki a gépén az élsimítást, mert anélkül jobban látja az élek elhelyezkedését.
    Lehet, hogy itt is ilyesmiről van szó.
  • szekelyland
    remélem a Phoca gallery méretezi át gagyi módon azért ilyen......
  • Lebowski
    ez fájó :)
  • Sanyo
    Néhány évig valószínűleg senki sem tudja full grafikán nyomni. :)
  • Lebowski
    miért ilyen recések a képe?:) ha már ők sem tudják full grafikán tolni akkor baj van :)
  • acidrain
    normális táp kell a gépbe, nem gagyi, és akkor semmi gond
    Phenom II X4 940 et nyúzok már jóideje és még mindíg nincs amperszag a szobában
  • messerharcos
    idén október?
    vagy jövőre?
    2012-ig elkészülhetne:D még egyet tudnék nyomatni vele október november december:D
  • Sanyo
    Storm of War eheti - Bf 109 bombázórajt, Vickers Wellington bombázót támad, sérült Heinkel He 111, kényszerleszállt Spitfire elgörbült légcsavarral, gépét elhagyó pilóta.
  • GaBenc
    A lustasággal csak magaddal szúrsz ki. Már rég játszhatnál vele, nem most kellene telepítened. Na meg a sok idegtől is meg kímélted volna magad.
  • Szepy2884
    No mindjárt letagadom, hogy ismerlek
  • Zoli105
    Oké meg van csak kicsit lusta voltam !!:( sorry! Jah és igen van görög az egeremen!!:D
  • Szepy2884
    "Nem lehetségeeees!"

Újra raktam a gémet és csak az alap 4.08-as patch van feltelepítve.

Ha időm és kedvem engedi felrakom a 4.09-et is.
  • GaBenc
    De itt egy kis segítség hozzá. Én is innen okoskodom.
    Puma szállás
  • GaBenc
    Van azon az egéren görgő? Mert ha van akkor használd. Teljesen jó az a link ott van minden, minden féle osztásban még torrenthez is. Gondolom az angol nem az erősséged de híd el meg fogod találni. Illetve ha nem találod ott akkor nem is kell neked.
    Nekem nem kell de megtaláltam.
    Tényleg megadnak minden segítséget itt a fórumon, de egy kis önállóság kellene.
  • Zoli105
    De ami linket adtál az a Up 2.01 vagyis a javítás! lehet hogy vak vagyok de a full installt nem találom!:(
  • Zoli105
    Hát kb 500Mb!!!:D
  • VO101Tom
    XP alatt nincs ilyen rendszergazdai kavarás, azért kérdeztem, hogy vista vagy win7 van-e fönt.
    Mekkora a letöltött Ultrapack install? kb 3-4 GB? Ha nem, akkor töltsd le a teljes full installt a linkről, amit küldtem.
  • Her Laca
    Ők kikérik maguknak. Kapitalista,imperialista század aszongyák.?)
    Pedig de szerettem elvtársazni őket,de sajna nem akarom túlfeszíteni a húrt.:(
  • Lysandus
    Szerintem az a baja, hogy nem a teljes UP 2.01-et töltötted le és raktad fel, hanem csak azt az UP 2.01 verziót, amivel az UP 2.0n-t kell frissíteni. Mert én is ezt szedtem le, és raktam fel, csak nekem már fenn volt a 2.0n-es, és így a JSGME.exe fájl már létezett, csak frissítenie kellett. De ez csak egy tipp, akkor a kavarodás a verziószámok között, hogy most hirtelen azt sem látom át, hogy ebből mi következik rád nézve.
  • Zoli105
    XP van fent a gépen és én vagyok a rendszergazda:D
    hát amit találtam az a jsgmemods mappa amiben a modok találhatok de van ott indító file de nem történik semmi ha rákattintok!Más nem találtam és a probléma továbbra is fent áll!!!:(
  • messerharcos
    remélem megkapod
  • messerharcos
    oksa, elküldöm
  • szekelyland
    oki, de add meg pagerban a ts cimet és a nicked. 101/9_aTa nickkel repülök
  • messerharcos
    szekelyland, szerintem én ma is leszek, majd nézz fel párszor tom ts-ére, ha repülök, be szoktam menni. Lehet ismerősök is lesznek, és jóesetben 4-5-en is lehetünk, akkor szoktunk bombázni-vadászbombázni:)
    ha látod hogy benn vagyok, de esetleg egyből nem válaszolok, ne lépj ki, 1-2 percnél hosszabb időre nem állok fel gép mellől:))))
  • Nohab
    Meg kell nézni, hogy kiugrottak vagy sem. Ha igen, akkor idővel meg fogja adni az ED-et. Ha meg nem, akkor nem fog eltűnni így nem kapod meg a strigulát. Ez az egy számít.