91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Itten van egy uj. Az ára szerintem remek. -
Galántai Zoltán
11600006-00000000-34015016 ErsteBank -
hadtjuk #26674 Galiba az átutaláshoz a neved is kell. (Adatlapodon nem találtam.) -
Lacusch69 #26673 Csatlakozom, én is kérném a szla. tulaj nevét. -
Solt #26672 Küld el légy szíves privátban, hogy kinek a nevén van, én csak úgy tudok utalni... -
Ha Fehérváron jársz valamikor, akkor összefuthatunk, de ráér. Hogy tetszett?
galimatika: Holnap tudok utalni. -
Én hajlanék arra, hogy egy újat szerezzünk be. Nem mintha az jobb lenne, de szerintem nem sok az árkülönbség egy használt és egy új x52 közt és az újhoz azért van gari meg hát mégis csak nagy élmény mikor az ember a kezébe veszi és kibontja. -
asszem vo101 papi(?) mondta h van egy x52 nála amit nem használ,csak aztán nem jött össze az üzlet
meg kéne kérdezni esetleg... -
Ide tudtok utalni.
11600006-00000000-34015016 ErsteBank
A megjezés rovatba írjatok valamit, mondjuk joy, stb.
Amíg összejön az összeg én nekilátok a beszerzésnek. Ha lát valaki kedvező vételt az jelezze.
A postázást ismét az oktáv fogja állni
-
Jelzem,hogy volt már olyan amikor joyt küldtünk egy srácnak ,mert nem volt mivel repülnie.
Ata kollega meg amúgy is a szívem csücske,mai napig röhögök az orosz pilóta ostorrá fagyott taknyán ,amikor eszembe jut.
-
Hát ja. De már akkor gyanakodtam mikor a kérdéseimre választ kaptam meg linket és semmi "láma, nobb......" nem volt mellette. Pedig kérdeztem érdekeseket. 
Tudod ez a gamepaddal való repülés kicsit megviseli az idegeimet.
-
Nem semmi kis sziget ez. :)
Gondlom egész megváltás ez a CS után. -
Sokan itt közülünk nem csak innen ismerjük.Rengeteget repültünk együtt és beszéltünk ts-en Atával(101/9_Ata így talán többet mond neked),ami szinte már felér egy személyes ismeretséggel :) -
Ha adtok 1 bankszámlaszámot, én is beszállok eme nemes célért. -
Na jó.......engem hülyére vesztek. Mi ez a veszünk joyt valakinek akit csak innen ismertek? Mi lesz a közismert magyar szellemiséggel? Hol a gyűlölet vagy valami? Pfff

Hát srácok megleptetek. Erre nem számítottam. Minden tiszteletem a társaságé.
-
Glo #26661 De jó neked, én október végéig vagyok behavazva..
Sanyo, kiolvastam az Apache-os könyvet, írtam Máténak de nem válaszolt. Hogy juttassam vissza hozzád? -
Solt #26660 Apai ágon én is Székely vagyok... meg különben is, imádom, hogy még mindig anyaországnak hívtok minket! Szóval nem csak gonosz mostohák vannak itt... egy ezressel én is beszállok!
-
én is támogatom
jöhet a bankszámla -
Na KÉREK EGY BANKSZÁMLA SZÁMOT hova utalhatok én is némi aprót. (
A padláson sajna nincs használható joyt:(
Elvtársak ! Előre a lenini úton!:) -
Drága ecsém:) Anyai nagyapám pl székely. Földik lennénk vagy mi?:))
Meg különben is. Mi lenne velünk a szépen megfogalmazott velős hozzászólásaid nélkül:)) -
Fürtös #26656 Támogatom én is!
Bár igaz,hogy mostanában gyakorlatilag megszüntem repülni.
De augusztus után megint jön egy nyugisabb időszak,jelenleg annyi a melóm,hogy ki sem látszom belőle. -
Hát erre most nem tudom mit mondjak. Hogyan tudnám meghálálni/megköszönni??
Ha valaki felém jön látogatóba, hálás házigazda leszek.....
-
Egy ezressel én is támogatom eme nemes célt :) -
Törtem a fejem, hogy miként lehetne levezényelni a dolgot. Az jutott eszembe, hogy lehetne Sanyó bankszámlájára utalni a lóvét és mikor megvan az összeg megvesszük, én meg elpostázom.
Ez csak egy ötlet, hogy legyen honnan elindulni.
-
Szívesen beszállok a joy árába, szóljatok hogy hol és mikor. :) -
Ugyan ne viccelj. A virtuális repülők egy szűk család. Ha teheti az ember hát segít.
Én a báttyád vagyok és NINCS VITA!!

-
Amúgy köszönöm a nemes hozzáállásotokat, hogy támogatni szeretnétek a székely virtuális repülést, de igazán nem akartalak titeket ilyesivel terhelni, csak egy költői felsóhajtás volt -
nem baj eccer én is bemegyek női nickkel és vérfürdőt rendezek vmelyik noob szerveren... -
Á! Hátulról lepném meg, mikor nem figyel és alaposan "megdolgoznám" a ......hátsó traktusát 
Egyébként jogos, a franc megenne a méregtől az tuti
-
Minek imádkozol? Oszt majd jóóóóól lelő és nem tudsz aludni az idegtől:)) -
Mivan ,mivan? Nincs joy od? Mindjárt körülnézek a padláson ,asszem még van egy használható darab. De a dongók fórumán is felajánlotta valaki hogy ingyen odaad egy joy-t ha kell valakinek ha jól emlékszem. -
Akkor szervezzünk egy gyűjtést!!! Én a részemről vállalom a beszerzést és a címedre való elpostázást + dobok bele egy ezrest.
Ha van elég jelentkező, akkor meg is előlegezem a lóvét.
Tudtommal nem ez lenne az első eset.
Akiket a repülés kapcsán ismertem meg itt, azokban maximálisan megbízom.
Vagy esetleg van egy saitek Evo-m vezetéknélküli. Azt bagóért megszámítom neked és persze el is tudom küldeni. -
igyál egy sört reppenés előtt
attól én jobban játszok általában :D -
na jó, az jelen pillanatban kicsit sok lenne az, jelenleg munkanélküli vagyok, a segélybőlcsak a telószámlámra meg a kocsim jelzálogjára futja, miután egy anyaországbeli vállalkozó honfitársatok 2 havi munkám fizetésével átbaszott és nem kaptam semmit, kicsit most jobban érzem a válságot...... -
Sokat imádkozok esténként, hogy egy ilyen repkedő boszorkány a karmaim közé kerüljön 

melyik szerver is volt ez?
-
messerharcos #26641 Nem sértődök meg, tudom:) csakhogy 2-en is voltunk rá, ugyanolyan gépekkel egymás ellen. Az én szintem egyelőre a valor, ott vannak kb hasonló tudású játékosok mint én, ott aratok is sokszor:)
A gyakorlásról, ahogy irtam, 3 hónapja minden nap nyomom, a stat alapján ez javitott is valamelyest a pontoságomon és, kb 2%-al pontosabban lövök mint 2 hónapja. Szerintem enhe fejlődés van:)
Am mégegy rövid sztori, tegnap valoron bejött egy spit mögém, egyszer csak laggolt eget és fölnek ment de visszapatant, de ennek ellenére ugyanugy közelitett mögém. Spit VIII vagy IX-es volt, én g-2-vel nymtam, simán beért, elkezdett lőni, azt mondtam, leelőzni nem tudom, vagyok 700-on a zuhanás se segt, felhuztam a gépet, leveszem a teljseitményt, kinyitom a féklapokat. Jobb hijján, más ötletem nem volt, huúzzta utánam, erre átesett és már nem tudta kenni. Erre elkezdte irkálni, hogy csaló vagyok meg nyomogattam a print scent.... -
Bocsi hogy belevakkantok.
Remélem nem sértődsz meg ,de ahogy én láttam amint harcoltál nem kell keresgetned a lobbyn olyan embereket (lett légyen az fiú ,vagy lány) akinek nehézséget okozna a lelövésed. Hidd el igen magas azon játékosok száma:)
Két dolog lehetséges. Vagy kúrva sokat gyakorolsz és megközelítőleg egy év leforgása alatt jól elsajátítod a dolgokat,vagy a másik ,hogy született tehetség vagy:)Én az előbbit javaslom:D
-
Romeo One #26639 Nos, tegnap komoly befektetést eszközöltem. Az IL2 1946 dvd-t megvásároltam a piros-fekete színű bóóótban. 995 pénzt kértek érte. Mondjuk az meglepő volt, hogy a PF addon is van, szólóban 2399,- de az 1946-ban, vagyis 4 másik addonal együtt kevesebb mint fele.
Az is érdekes volt, hogy a piros-fehér-kék galeri évekkel ezelőtt 1999-ért nyomta a WarCraft Goldot, mostmeg 3499 egyenként. Bár a cimborám szerint ez a WoW körüli nosztalgiázásnak köszönhető.
No mindegy, azért a "biztonsági másolat" sem kerül a kukába. Olyan szép cimkét nyomtattam rá...
-
No és? Már kb 5 éve tolom, és az itteni öregek is lenyomnának simán:D -
messerharcos #26637 Először spittel jöt, aztán egy reptérrőől száltunk fel egyszerre 109-essel, később aviával, elmentünk ellenkező irányokba, és onnan kezdtük, általában olyan 600-700 méteren, onnan le földközelig. Fordulóharc.
Tehát ugyanolyan géppel.
Nehézségben vvolt külső nézet, meg mutatta a térképen a saját helyzeted. Más fel volt kapcsolva mind.
Persze van kezük lábuk, csak nem gondoltam, hogy öszefutok egyel, azt meg pláne nem gondoltam hogy ilyen jól tolja.
Persze benne van, hogy 3 hónapja kedztem, még nem vagyok csak nicknevemen mester, de 3 hónap óta minden nap toltam, több órát, tehát magamhoz képest "formában vagyok"