91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #26716 http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html
Ez a helyes sorrend. -
istikovacs76 #26715 Ez a "Reagálhatna valaki!" egy kicsit erős nem gondolod?
Szerintem rosszul installáltad, akkor szokott 60%-nál kilépni.
Itt nem reagálnak, maximum válaszolnak. -
Storm of War - Fiat G.50, Bristol Beaufighter, Spitfire géppár, Supermarine Walrus, Bf 108. -
ZeemanX #26713 Meg esetleg az "e"-t ki is lehetne hagyni (az "eLY" miatt), de javítson ki hozzáértő, ha nem. -
kokos #26712 Hali!
Hozzájutottam a játékhoz nagyon tetszik!Feltettem az összes patchot...most a 4.09m-nél tartok.Feltettem az ultra packot is!
Le tudná írni valaki,hogy ha csak nekem a látványhoz kéne mód akkor melyik módot activáljam!
Vagy esetleg van valami leirás a módokról?
Amásik:Megcsináltam hogy 1440x990 legyen a játék ment is mint idáig!
De most valamiért nem indúl a játék.
Rákantitok az ikonra ,látom hogy dolgozik a proci..kb 10mp-ig és semmi!
Háttérben se megy.
De valamikor eljutok odáig hogy betölt de 60%-nál kitesz asztalra!
Mi lehet a baj...hisz hát eddig működött?
Reagálhatna valaki!
Köszi!Hy! -
Szepy2884 #26711 Pénz utalva.
-
Lebowski #26710 énis hétfőn tudok legközelebb utalni. örömmel látom, hogy még van idő :) -
Igen, akárhova másolod, menni fog. Én csak egy parancsikont szoktam neki csinálni és kész.
Pénzt elküldtem. -
Kicsit beleolvastam a fórumba, ritka normális társaság van itten :-)

-
Solt #26707 Bezony! 
-
Tudod futtatni. Nálam 2 win van a gépen, egy XP meg egy 7-es és egy ezekelőttire volt telepítve az il2, 3 kisebb merevlemez van a gépemben és közben a helyszűke miatt ide-oda költöztetem az il2 mappáját, és mindenütt, mindegyik Win-en megy. Sőt volt már felírva DVD re is, és visszamásolva is megy.
csak ubuntun nem akar elindulni.... -
Egyáltalán nem gond. Van aki már utalt de csak jövőhéten jön be a lóvé.
Számításaim szerint a jövőhét vége fele Ata már egy x52 boldog tulajdonosa lesz.
Más: Laca, amit a multkor csináltál nállam Il2 biztonsági másolatot az egész könyvtárról azt ugye ha visszamásolom c-re akkor tudom futtatni nem? -
igen erre mikor kész volt jöttem rá, de már el volt indítva a lobby.... -
Én valszeg hétfőn tudok utalni, ha nem gond. -
A világért sem akarok belekötni a rótt nevedbe, de ha balról-jobbra olvasatot csinálsz, a betűket is tükrözd, mert az olvasat irányát így jobbról balra értik.
Egyébként örvendetes, hogy itt is látok ilyet :-) -
és mit fog tanulni? ha szabad érdeklődnöm :) -
Szepy2884 #26700 Hé hé hé mi folyik itt??? Ebből én sem maradhatok ki!!!
Atával tudok a legjobban géppározni. Egymás nélkül szinte nem is repülünk, vagy ha igen, akkor az nem az igazi. Ja és ha vele vagyok, a statom is meredek emelkedik
Holnap én is utalok! -
Wiki? Külső hivatkozások között van link fordító oldalról is. -
PAintbem csináltam.....
de van ómagyar rovásirás táblázatom... -
Te Ata,honnan szerezted ezt az ómagyar rovásírást? Van valami progi amivel tudsz így írni?
Ha igen oszd meg velem kérlek. -
Ma este köszönetképpen fent leszek a Lobbyn én is, erre a nemes gesztusra még a feleségemnek se volt ellenvetése -
Lacusch69 #26695 Privi ment... -
én is feladtam -
Délelőtt én is feladtam a részem 
Solt #26691:+1

És akkor most közösen énekeljük el a Székely-himnuszt.
-
OK. Rendben lesz ez. Már jönnek az utalások 
A lányom pedig most megy középiskolába. Ja és ő a lesz a legszebb természetesen a suliban.
Büszke is vagyok rá mint a fene
-
Solt #26691 Ne vicceljen Uram... részemről bőven-bőven elég annyi, hogy, ha továbbra használod az "anyaország" kifejezést...
-
a lányod hányadikas ha nem vagyok indiszkrét? -
Hát fiúk.... Ezt nem hiszem el... Itt ülök a gép előtt, bambán, légiharc meg Oleg fikázás vagy netán BOB várás helyett egy komplett oldal rólam szól.... Hát őszintén nem hittem volna ezt el, még ha tulajdon édesanáym mondta volna el se. Ezt hogy és mikor tudom majd meghálálni....
-
Ha péntekig nem jön meg, akkor szólj és rákérdezek náluk... -
a levonást azt nagyon értik, de mikor nekik kellene valamit utalniuk....
Amíg megy a gyűjtés, addig név és bankszámlaszám az aláírásom helyén. -
Na, ammá biztos, tőlem levonták... -
Nem gond, hisz ezeknek még be is kell érkezniük a számlámra. Magát a beszerzést és postázást én is csak a jövőhéten fogom bonyolítani, mert a hétvége most a lányomról szól. Ballagás, osztálykirándulás a pilisbe, stb.
-
Remek kezdeményezés, és is beszálltam ennyivel. A polgári neved nem tudtam az utálásnál, remélem ettől még átmegy (Unicredittől, 1-2 nap).
Ata. A legszemetebb dolog, ha így lopják meg az embert, át tudom érezni :( -
bocsi én is csak estefelé tudok utalni... -
Solt #26682 Én utaltam a vállalásom, a további intézkedést köszönöm... -
Jelzem ezt egy hozzászólásban is tudtam volna rögzíteni:) nem négyben:D
Node had teljen a topik:)) -
Írtam a srácnak.
Remélem mihamarább válaszol.
-
Holnap úgy is jövök megyek a városban ,én is utalok. -
ezt is megpróbálhatod -
Vagy ez ,ez még olcsóbb is