91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #26916 Ejnye-bejnye Krasnaja kollegina...
Engemet Sindelnet kolléga tanított meg arra, hogy a Shitfire jól fordul ugyan, de a Fóka sokkal gyorsabb, és egy rövid sorozattal szétkapja... -
Köszönettel várom. De a többi tanácsot is figyeltem és gyakorlom. Rajtam fognak meggazdagodni a repülőgép gyárak. Remélem a termelést tudják emelni.
-
Glo #26914 Sanyo, a helis könyvet hogy juttassam vissza? Lehet már írtál, csak nem kaptam meg. Posta? Mostanában sokat vagyok terepen, így nem biztos a pesti átvétel. -
Mi lenne ha csinálnék egy oktatóvideót neked? :) Elég régen repültem messzerrel, hogy eléggé oda kelljen figyelnem rá. -
Zoli105 #26912 Na feltettem amit mondtál hát magyarokkal még nem futottam össze csak sajnos angolokkal!:( egyébként a nevem ott is Zoli105:D -
Zoli105 #26911 Remélem erre gondoltál mert ezt szedtem le:hyperlobby-4.2.3 úgye jót szedtem le!? -
spargarepa #26910 engem ugyanígy spargarepa néven lehet megtalálni, lobbyn általában a Skies of fire-on azt a kezdő online-soknak ajánlom mivel nincs túlnehezítve, és jó rajta gyakorolni, tanulni. tehát külső nézetek megvannak meg hasonlók -
Csak a lobbyt. Alant írtam hogyan kell beindítani . Az online közösség ott gyűlik. -
spargarepa #26908 eze na gépen elfogadhatóan el kellene mennie hogyha nem húzol maxra mindent, a procinak elégnek kell lennie, régebben énis egy fx5500 al repültem az is elég neki a 2g ram meg bőven sok, szal hajrá:D nemkell neki csak a hypeerlobby amit Laca linkelt -
Bezony:) A jó öreg légibárány:)) -
én általában airsheep néven repülök (nagy ritkán)
-
Majdnem eltaláltad, pontosabban nem a BF109 család a fóka, az a messzer, mesza becenevet kapta
a Fóka az FW190 -es típuscsaládot jelenti, potosabban az A és F,G szériákat. A D széria a Dóra nevet kapta.
Messzerben az E széria az Emil, az F az a Fritz (gondolom, ez nem biztos), a G az a Gusztáv és a K az a Kurfurst -
Javasolnám, hogy mindenki aki itt ezen a fórumon aktivál, adja meg a Hyperlobbys nevét, így a kezdők a lobbyn könnyebben felvehetik a kapcsolatot a profikkal.
Kezdem én: 101/9_ata (ez a rendes nickem), Torque, (ez a régi nickem, de néha használom ,ahol a másik le van tiltva, mint pl Sky of valor (valami admint 3x egymásután lelőttem A4-el.... s csíter! felkiáltással kirakott... ) KittyKitty (ezzel a noob szervereken szoktam marhulni és csajnak adom elő magam
)
-
Zoli105 #26903 Bár azt hozzáfűzném hogy én a néhézségi szintnél egy kettőt kiűtök!Tudom hogy az nem szép de anélkül nem tudnám a gépet irányítani rendessen!:( szal ez is hátrányt jelent!Kb meg tartom a sebezhetőséget (ez alap!) ozt még egy kettőt ( a benzot meg a lőszert azért nem mert még földi célpontokat is szoktam leszedni!:D)De az ilyen nézet váltakozást azt meg tartom! -
Zoli105 #26902 Hát ez érdekes mert minálunk a suliban a csajokat az msn myvip iwiw meg egy két film köti le ! De ez új nekem hogy csajok is játsszák ezt a játékot(zsír lehet ellenük tolni!xD)De a fóka melyik gépet takarja nálad? csak nem a Bf109-es családot!? pedig azok ozt a világ legjobb gépei!(persze én se mindig velük repülők : használom vadászatra a stukát is!!:D vicces mikor kergetem vele a I-16-okat meg a Lagg-okat!XDbár neten biztos leszednének ha azzal mennék!De onlinen akármilyen géppel lehet menni!???Mert az jó lene tudni! -
Zoli105 #26901 hát egy 8 éves gépem van !:D de már tárgyaló asztalón van egy újabb gép ami megint 8 évig kihúzza!A mostani valahogy így néz ki:pentium 4 2.2Ghz celeron(na ez a legszarabba gépben!:()egy Geforge fx 5500 (van ami szintén egy régi darab csak az a vicc hogy kifogástalanul működik!xD)ozt van benne 2G ram meg egy új hálókártya , 200G vinyó ,meg egy Cd/DvD olvasó író! hát nekem ilyen van igez kicsit tuningoltam rajta 2003 óta de még a 2008 játékokat elviszi!xD
ÖÖÖ Xfire-t vagy gamespy-t nem kell hozzá használni!??? -
nyugi, én amikor elkezdtem online repülni, már nagyon jó voltam offline
kipróbáltam az összes gépet, és jak3-mat választottam, mert jó volt a kilátás belőle és jól manőverezett
de pl a fókát ki nem állhattam, azzal nem tudtam repülni
quick missionban 3-4 ellenfelet simán lelőttem, és úgy gondoltam hogy akkor most megmutatom magam online
az első nap összeakadtam vkivel aki fókát repült, és nem tudtam lelőni az über jakommal
aztán kiderült hogy csaj volt
na akkor kicsit elgondolkodtam hogy kb semmit sem tudok
szóval repülj nyugodtan online, ott lehet tanulni, ne búsulj ha lelőnek -
A leszállás!
Vegyük a messzát. G2.
Alapvető tudnivaló hogy 400 nál már nyithatod a féklapokat,300 nál a futót. Ez nagyban segíti a sebesség eldobását. No meg ha még mindig sok ,oldalra berántod egyszer kétszer és hihetetlenül lelassul.
Ha gyakorlatlan vagy javaslom a 200km/h körüli talajfogást. Ez elég nagy sebesség ahoz,hogy ne legyen még instabil a gép,szépen ráirányítod a leszálló pálya elejére finoman ráteszed,majd ha a kerék talajt fog engedd el a joyt. Ne rángasd ,ne akard visszaemelni.
Ha már szépen gurul (persze gyorsan ) akkor persze az oldalkormánnyal tartsd egyenesen a féklapot zárd közben apró fékezés 110nél már hasra is húzhatod a botot így a komolyabb fékezésnél nem áll orra a készülék.
Később ha már biztosan érzed a vasat a leszállási sebességet leredukálhatod 160 körülire. -
Tisztelt kollega.
Csak rábeszéllek! )
Először is ,honnan tudod,hogy nem elég a tudásod ha ki sem próbálod.
Másodszor ez nem COD:DD
Harmadszor ez nem csak arról szol,hogy győzök,vagy legyőznek.
Online rengeteget lehet tanulni egymástól. A legegyszerűbb módja,hogy tracket vesz fel az ember a repülésekről amit visszanézve elemezheti az ellenfelek stílusát ,harcmodorát,manővereit. Nagyon tanulságos.
A lobbyn pedig pl megkeresed az ide irkálók neveit ,megnézed melyik szerveren van valaki és belépsz oda. Ami most sláger az a Riga dog fight szerver pl. Belépsz ,köszönsz illendően egy hi all ,no meg egy sziasztok-kal, és máris baráti fogadtatásban részesülhetsz.
Az hogy eleinte lelőnek (már ha lelőnek) benne van a pakliban,de ha ügyes vagy hamar túllendülsz ezen a problémán. Hidd el életre szóló élmény emberek ellen játszani Il2 ben. Meg nem is olyan bonyolult azért.
Az ,hogy lassú a játék mit jelent?
Milyen géped van? Azért nem kell ehhez erőmű ,főleg ha modokat nem használ az ember. 1024 ben szerintem tökéletesen futtatható még régebbi gépeken is ,max a vizet felhőzetet ,fákat nem kell maxra tenni.
Úgy hogy gyere csak bátran .
A lobbyt INNEN letöltheted
feltelepítés után kiválasztod az IL2 Stormovik 1946 ot majd beírsz egy nevet egy passt ,ezek mögé pipát teszel oszt conneckt.Ott majd megkeresi az exe filet vagy meg is adhatod te a helyét.
A chat ablakban majd kéri hogy írd be az email címedet ,ezután enter majd a jelszavadat és megint enter . Bent is vagy. Többet ezekkel nem kell foglalkoznod ,ha elindítod a programot.
Úgyhogy gyere csak nyugodtan. -
pedig online lehet igazán sokat tanulni.
Az hogy az AI-t lelövöd, az egy dolog, humán ellenféllel szemben egészen más.
Én offline egészen jól tolom, onlineban mondhatni nem vagyok a toppon.
Kb a tudásom a béka s*gge alatt két méterrel, mégis online repülök az esetek 90% ában.
Mondjuk mostanában úgy érzem, hogy már csak visszafelé fejlődök. -
Windowsban jó? Ha igen, akkor valami más tengely is gázkarnak érzékeli (egérgörgő is lehet pl). Vagy bedugott más kontroller, kormány pl ilyen alapból középreállós dolog. Ha gombra tette, lehet, hogy alul tengelynek is be van állítva valami. -
A kilebegtetés titka az, hogy lekapod a gázt, és nem hagyod leszállni :) (komolyan)
Ki-23 pl nagyon jó tanuló gép, 90-nél van a leszállási sebessége, elég stabil. Vagy ha van MOD a gépen, abban már vannak iskolagépek is, vagy a Fi 156 is repülhető pl. Olyan géppel tanulj, amin a valóságban is tanultak. Lassú és jó a kilátás belőle. -
Ma kaptam egy privát üzenetet,én még nem találkoztam ilyen jellegű problémával. Megosztom veletek hátha ti igen.
"szia!
Lenne egy problémám !
Ma hosszú szünet után újra beinstalláltam az IL-2 sturmovíkot ,telepítettem a joy-t is a hozzá tartozó driverrel (megjegyzem kb 20 eurós joystikom van szóval nem valami híres [speedlink 6612]) de amikor játszottam nem engedte állítani a sebességet . Állandóan 55%-on volt , és hiába nyomtam le a gombot amire állítottam , egy pillanatra 60%-ra ugrott de egyből vissza 55%-ra ....
Így élvezhetetlen a játék :S
Nem tudnál segíteni ?
Előre is kösz !"
-
Szepy2884 #26893 Az egyik 77-es bajtárstól kaptam egy linket ami egy érdekes cikk a brazilok szerepléséről: Brazil vadászok a II. VH-ban -
Dehogy nincs. Quick mission builder-ben kreálsz egy missziót,csak nem állítasz be magadnak ellenséget se légvédelmet és már gyakorolhatod is a le ill. felszállást. -
Akkor én is kérdezek. Fel már felszállok (98%-ban). A lassú gépeket már le is lövöm. Na de a leszállás.......na az nem megy.
Az elmélet az meg lenne (nézegettem az automata hogy csinálja), na de a gyakorlat kicsit más. Nincs valami pálya ahol gyakorolni lehet? Mint igaziban az iskola kör. Felszáll, megy, leszáll. -
Zoli105 #26890 Hát köszönöm a meghívást de pár dolog megakadályoz ebben:
-1:azt se tudom melyik szerverre menjek!
-2:eddig csak single-ben toltam és neten még nem(nekem sajnos rossz emlékeim vannak a multis játékokról példának oka a COD2 ahol sok csaló van és nem lehet nyúgottan és rendesen játszani!)
-3:ez én tudásomat nem lehetne összehasonlítani a tietekével ! Szal tuti hogy mindig megvernétek a játékban!
-4:hát kicsit nálam lassú a játék és szerintem ez is hátrányt jelent!
-
Ejj, szép cselekedetek. Büszke vagyok a szimesekre.
-
zmok #26888 Így van, megtörtént már "párszor" az ellenkezője is.Szétlőtték a motorom,előre nem láttam semmit, először nyöszörgött
egy kicsit,aztán leállt a drágám.Körbenéztem, láttam egy szimpatikus tisztást, gondoltam, oda leteszem... Milyen érdekesek ezek a fák! fentről tök jól látszanak, de a földről alig, naná,hogy belerongyoltam egybe!
-
bettly #26887 Szep gesztus, en is belemennek , mit tudok meg tenni?..Ne mondjatok azt hogy keso, mert soha nincs keso semmire -
csak annyi történt, hogy hirtelen felindultságból a kedves tévénéző gyerekek összedobtak egy x52 joyt Atának :)
hiába ez a szimes társaság már csak ilyen
-
bettly #26885 Hoppa , most emesztem Atarol van szo , nem veletlenul az en hazai szekely baratom ? -
bettly #26884 Sziasztok, megmondana valaki pontosan mi tortenik itt ? Vagy nem olvastam elegge vissza, vagy nem ertem en, de ma reggel jottem ki a korhazbol, reg nem jartam itt , annyit tudok kell egy ezrest tenni,kinek? milyen cimre? es .....mindenki dicseri a tarsasagot, ez szent igaz! van is miert , mert helyes segito kesz tarsasag........oszinten valaki vilagositson fel -
spargarepa #26883 használ örömmel az új joy-t! sok játszott órát, és sok lelőtt ellenséges gépet kívánok hozzá -
Fürtös #26882 Kívánom legyen benne sok örömöd!
Örülök,hogy részese lehettem ennek!
-
Szepy2884 #26881 Ugyan Ata nem kell megköszönni nem azért tettük :))) Ellenben remélem gyakrabban kapsz majd felszállási engedélyt az asszonykádtól
-
Solt #26880 Használd örömmel, és egészséggel! ;)
Én is büszke vagyok a társaságra, és igazán öröm volt részese lenni ennek a nemes kezdeményezésnek! Uraim! Le a kalappal!
-
Privi ment. -
Egy ezressel téged is nagyon szívesen kisegítelek Glo. Ezzel is közelebb kerülsz álmaid megvalósításához... 
-
Ok. Én tudok utalni egy VW Passat bal elsó ajtót meg egy bal első sárvédőt