91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Hannes Trautloft
  • Lebowski
    egy kis szombat reggeli finomság : , ez is jó :)
  • Szepy2884
    Azt nem Gallandék írták, hanem K-i fronton harcolók. Sajnos nem jut eszembe ki, de egy magas rangú német pilóta volt aki amellett, hogy megírta a könyvét, saját maga illusztrálta is. Valami T-vel kezdődik a neve de most nem jut eszembe. Hanig könyvében pedig benne van.
  • Nohab
    Inkább privátban elküldtem.
  • VO101Tom
    Routernél kell engedélyezni a 21000-es portot.
    Nekem is routerem van, a nagy szervereknél nicns gond, csak akkor ha haver hostol, és neki is routere van. A kettő már sok lehet, azokkal van kavarás.
  • VO101Tom
    Szerintem ne zoomolj, mert túlreagálod a mozgásokat. Akkor lőjj, ha az ellenfél kb 100-300 méterre van tőled (ha vadász, akkor 1x 3x fér bele a célzókörbe), az a legkényelmesebb. Távolabbról mellélősz, ha közelebb van, akkor meg könnyen kimanőverezhet. A TrackIR-nek lapos dead-zone-t állítottam be, hogy középen maradjon is középen, ne mozduljon be minden pislogásra.

Van egy könyv, amit 44-ben Gallandék írtak a német pilótáknak a célzásról, az a pumaszállásról letölthető. Horrido a címe. Klikk (13.) Ez segít abban, hogy a célkörben lévő gép távolgását kiszámold (ahányszor belefér a célkörbe x fesztáv x 10). Vadászok átlag 10-11m, kétmotorosok 15-20, bombázók 30-40m fesztávval kiszámolhatod, hogy melyiknél hol van ez a 1-300m ami a leghatásosabb lőtávnak számít. Ilyen távol felesleges a zoom, csak megkavar.
  • Gyikizom
    Felmerült egy probléma,patch-elés után nemsikerül elindítani a játékot.Kéri az eredeti lemezt. 4.09-hez pedig nem találtam crack-et.
    Valami YASU verziót töltöttem le a piratebay-ről.Előre is köszi a segítséget.
  • mmonster
    am van valaki akinek hozzám hasonlóan steamen van meg az IL-2 Sturmovik ?
  • mmonster
    Ha online nem is tudom játszani jelenleg , egy qrva jót toltam most singleban !

Csak régebbi gépekkel 1939-es volt a legújabb , összesen 16 ellenseg volt 6ot leszedtem , de végére már úgy szét volt lőve a gépem hogy alig alig sikerült... végül megsérült az emberem , elfogyott az üzemanyag és kigyulladt a motor... nem tudtam már semmit tenni , tenger felett voltam , nem tudtam letenni a gépet sehova...

Egyszerűen nagyszerű ez a játék... a gépek és a sérülések annyira ki vannak dolgozva...
  • majonur
    Siasztok! Nemreg vettem TrackIr 5 ot, most kezdtem el szoktatani magam az il-2
    ben.
    Az volna a kerdesem, hogy ti milyen celzasi modot hasznaltok, ha mar rajta vagytok az ellenseg hat orajan?
    1.Probaltam, hogy csak elore dolok a trackirrel a fejemen, de ez nem tul megbizhato.
    2.shift-F1 gombok (joystickkal) segitsegevel rogzitem a fejem, de ekkor nem mukodik a trackir ben a zoomolas, ezt ha szukseges a zoom, egy masik gombbal hasznalom.
    Es ti, kinek mi a modszere?
  • szekelyland
    De így kell nekem, ha nem mentem al anakidején epret szedni Spanyolországba,,,
  • szekelyland
    Én egy kémia-fizika egyetememmel és egy informatika egyetemmel, 6 év tapasztalattal vígan traktorozok a mezőn....
  • Szepy2884
    Ez nem is annyira vicc! Nekem volt egy évfolyamtársam, aki 3x járta a műszaki kar első félévét mire végleg feladta. Azóta busszal furikázik a városban és többek között az egyetemre is.

Ugyanis buszsofőr.
  • Nohab
    Az egyik hozzászólásomban megtalálod a választ. Még ezen az oldalon van.
  • GaBenc
    Hát nálam van 4 szerver ami zöld 5 hoz. A Riga az kék 3 max. :( a másik az még szarabb. Kicsit el vagyok keseredve. :( Lagosan repülni még csak csak na de harcolni..........
  • szekelyland
    Ha nem szerver akkor nem kell kinyitani a 21000 -es portot. 

Lehet a vírusirtó frissített és lezárta a portokat. Nálam a norton csinált ilyen figurákat
  • mmonster
    Bekapcsold a játék , aztán azt írja hogy "Please wait" és úgy 15 mp után ezt írja ki....

Igen routert használok...

Lekapcsolom akkor a Nodot meg a windows firewallt hátha attól van.... bár pont ez az tegnap még simán ment :S
  • Lacusch69
    Tegnap este még ment neki, azért nem értem.
  • szekelyland
    leghamarább a windows tűzfalával van a baj, amiatt nem enged
  • Gyikizom
    Üdv! Tört verzióval lehet nyomni online? Csak kipróbálásra és ha tetszik akkor meg is venném.
  • VO101Tom
    Ezt mi írja ki? A lobby, vagy a játék, miután a szerverhez csatlakoznál?
    Routert használsz? Lehet, hoyg a 21000-es portot engedélyezni kell külön...
  • mmonster
    Szerintem jó... a neten minden megy, nem töltök semmit , mégis ezt írja összes szeróra...

Singleban addig gyakoroltam és most már vadászgépeket is sikerült leszednem veteránon , de ki akarnám már próbálni a singleban szerzett tapasztalataimat online is :S
  • VO101Tom
    Na, akkor én is egy nagy klasszikust:
    - mit mond a pályakezdő mérnök a pályakezdő bölcsésznek?
    - egy big mac menüt kérek kólával
    :)
  • Glo
    Hasonlóan Off, csak mert elég gépész van itt berakom:

- Hány csaj lakik a BME koleszban?
    - Nem tudom, mennyi?
    - 1024!
    - ???
    - Hát, 2 a tizediken.
  • Lacusch69
    Off, de még most is könnyes a szemem a röhögéstől...

A vadász betér a kocsmába és elmondja hogy ő a legnagyobb vadász, bármely
    vadat felismer a szőréről, sőt ha a golyónyomot is megmutatják neki,
    akkor megmondja a fegyver típusát is egy italért.
    Hozzák az első vadbőrt, a vadász bekötött szemmel megmondja: medve,
    0.3-as kaliberű vadászpuska. Hozzák a másikat, a vadász rögtön tudja,
    hogy nyúl és sörétes puskával lőtték meg.
    Így megy ez egész éjjel, a vadász rengeteg italt nyer. Másnap a tükör
    előtt látja, hogy az arcán egy óriási monokli van. Kérdezi a feleségét:
    - Drágám, tegnap éjjel berúgtam, de ki vert meg?
    Mire az asszony:
    - Én. Éjjel 3-kor mellém bújtál, betetted a kezed a bugyimba, és azt
    mondtad, ez egy görény és fejszével verték agyon.
  • Lacusch69
    Netkapcsolatod stabil?
  • mmonster
    Sziasztok !

Valami gond van a IL-2-vel , bármilyen szerverre is akarok csatlakozni a HyperLobbyban , ezt írja ki :

"Connection attempt to remote host failed . Reason: Timeout"

Nem tudjátok mi lehet a gond ?
  • Lacusch69
    Vistával megy. Akkor szerintem W7-tel is kellene...
  • szekelyland
    Nálam megy tökéletesen, sőt Wine-al még Linux alatt is (csak az il2 nem, sajna... ) Ha vki megoldaná, hogy natívan menjen linux alatt az il2 megadnám az informatikai nobel díjat neki....
  • majonur
    nekem ez a progi nem mukodik, miota Windows 7-et hasznalok
  • Lacusch69
    Il-2 joy control

LINK
  • Szepy2884
    Ne is mond! Ma nekem sem ment. Szokatlan még így is a joy, hogy nem mocorog annyit. Meg aztán elfelejtettem a konvergenciát 500-ról 200-ra venni. Csodálkoztam is, hogy hogy a fenébe nem találok el semmit az Emilel.
  • szekelyland
    sérült a letöltött csomag, töltsd le újra, az a baja
  • VO101Tom
    Én nem állítottam át semmit, nekem alapon van.
  • Fürtös
    Végre volt egy kis időm gondoltam felnézek a rigára...
    Nem volt túl sikeres 1 óra alatt össz. 2 lelövés.
    Nagyon kiestem a rutinból:(
  • mmonster
    oks, kösz !
  • Nohab
    Kategória: film, animáció. Még egy szó se esik az IL-2-ről :)
  • Nohab
    Csak akkor kap pontot, ha szétrobban a géped, vagy eltűnik(kényszerleszállás után pl.). Ha leszáll a saját repterére a pont 100%-át kapja. Abban az esetben ha meghal, vagy fogságba esik, akkor 10%-át kapja meg. 50%-ot pedig a saját terület feletti gépelhagyásnál kap. Bár az utolsóban nem vagyok biztos.
  • mmonster
    oks, kösz , mindjárt át állítom

Am te milyen beállítást javasolsz ? Neked hogy van ?
  • mmonster
    am akkor is kap az ellenfél pontokat , ha pl eltalálja a repülőmet, el is romlik mondjuk valami, de még használható - ennek ellenére leteszem - és utána azt írja hogy player captured