91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    le lehet lőni a fókát is
    nem akarok vitatkozni, mert nincs értelme
    sztem 90%-ban a pilóta számít és nem a gép, de fenntartom az állításomat hogy a ruszki gépek fel vannak tuningolva(mig3u, la5f pl)illetve a németek az alap játékban kicsit rosszabbak (kivétel a g2 mert az a kék ufo)
    kb 6 éve nyomom online jobbára fókával és mustanggal, láttam már sokmindent
    de nem nyavajgok, mert egyrészt ez a játék mára egy légi quake3 lett, másrészt mint mondtam én ezek ellenére is szeretem
  • Lacusch69
    Inkább csítet emlegetett, hogy az orosz és a lengyel srácok gépei gyorsabbak a normálisnál.
    Nem tudom, hogy milyen magasságban történt a dolog, de azt mondta, hogy 50-60km/h különbségnek kellene lennie az ő javára, ráadásul magassági fölénye volt.
  • galimatika
    Én is úgy képzeltem, hogy jó sokan lennénk.
    Gondoltam arra is, hogy egy gépen beüzemelni az IL2-t egy joy-al és az öregek azon mutathatnának néhány trükköt az újoncoknak.
    Három főnek lenne szállás nállam.
    Olyan egésznapos rendezvény lenne, ami persze északábanyúló italozással lenne megkoronázva.
  • Zoli105
    2gig ram van benne , bár igaz hogy a gépem már 8 éves szal nyáron lecserélem!:D csak egy kicsit zavar!
    A másik repülök lavor7-sel és elkezdek lőni egy P39 aircobrát!Na szépen fűstől meg minden mondom végre valakit levakarok az égről na teszek egy fordulót lővöm ég a gépen és a következő lövésnél lefagy a gép és kibasznak a szeroról mert valami host elveszt!Na kérem ez mi!??Különben mi az a host!?:D
  • Szepy2884
    nekem ugyan ez volt, csak fél gigával. Most 2 gigával semmi gond.
  • Szepy2884
    mennyi az az elég memória?
  • Zoli105
    Srácok lehetne egy kérdésem !
    Mikor megyek bármilyen géppel AI ellen azokkal a beállításokkal mint Skies of fire-ön vannak simán megy nem laggol mikor lövök ,DE mikor a szeron megyek lőnék egyből elkezd laggolni vagy esetleg le is fagy!:( Ilyenkor mi a teendő? Pedig repűlés közben nem laggol csak lővés közben!(a gépben pedig van bőven nemoria , és a netem is elég gyors!)
  • Szepy2884
    Egy gardenparty? Ez baromi jó ötlet! De akkor jó lenne, ha mindenki ott lenne aki számít. Beleértve a lelkes újoncokat is persze.

Én személy szerint, (most ezzel nem akarok senkit se kiemelni vagy elnyomni) a veteránok közül nagyon szívesen találkoznék már Lacuschal meg Herr Lacával (nekik sokkal tartozom Herr Lacának a kiképzésemért Lacuschnak a könyvekért). Ja meg a határon túlra rekedt barátaink Ata meg Bettly. De hozzájuk nem ragaszkodom, a távolság miatt.
  • galimatika

Te hallod, ezek nem szaroznak!!! Már el is vitték a csomagot.
    Azt mondja a srác, hogy holnap holnapután oda is ér :))))
    Végre úton van hozzád:)
    Örülök:)
    Küldetés teljesítve!!!

A következő projekt amit szeretnék leszervezni addig amíg nem repülök, egy Találkozó!
    Helyszínnek én továbbra is a kertünket tartanám a legalkalmasabbnak és legolcsóbbnak.
    Időpontnak pedig........
    Ehhez már ti is kellenétek!
  • Szepy2884
    Melyik? Nincs az a ruszki/jenki gép aminek ne lenne meg az ellenfele. Részemről mindegyikre a Fóka a válasz.

Én azt mondom, hogy a gépkiosztás igen is kiegyensúlyozott. Én már eljutottan arra a szintre, hogy ne sírjon a szám. Ha lelőnek az az én hibám, vagy a ellenfél volt jó helyen jó időben. Ja, és la7 meg 9-es shitek ellen eszem ágában nincs Messerbe ülni.
  • zmok
    Esténként Okinawán gyakorlom a leszállást, van egymás mellett egy füves, és egy betonos reptér.Felváltva töröm össze rajtuk a gépet.Ez a segítség jókor jött!
  • Zoli105
    Kinek van kedve jönni multizni(Skies of fire), mert most kevesen vannak!?:D
  • PhantomAss
    ok, helyesbítek: a ruszki gépek túl jók
    így már rendben van?
  • VO101Tom
    Ugyanarra gondoltunk :)
  • VO101Tom
    Erkki min akadt ki? Szar a játék (ezen nem lehet vitázni, repüljön úgy ahogy a játék megkívánja), vagy cheatel a ruszki (ez meg lehet szitu függő nagyon, ő mit lát cheatnek)? A La5F egyébként is qrvagyors az a 20km/h különbség, amit a compare hoz, az a játékban kb nulla.

DE az én tapasztalatom az, hogy legtöbbször kiderül, hogy hasonló esetekben figyelmetlen volt a német. Trekkből ezek legalább kiderülnének:
    - Mekkora volt a magassági és sebességi fölény?
    - A ruszki látta-e őt, rácsapás közben elgyorsított-e, csökkentve a német előnyét ezzel?
    - Egyátalán őrá csapott-e a német, vagy bejött valaki magasan, akit ő már nem látott?
    - A ruszkit mióta figyelte? Nem-e az is magasról tolta le, jóval az utazó sebessége fölött volt, de ő csak azt látta alacsonyabban van?
    - Miután nem lőtte le, a rácsapás után mit csinált? Emelkedett vissza, vagy eltolta szintben?
    - A ruszki belemászott a seggébe, vagy távolról szerencsésen betalált? (Lavórnak nagyon sniper puskája van, és amíg a Fóka a 20kmh-s fölényével kirepül a gpu hatótávolságából, addíg kicsipkézik a hátsóját - és ugye a fóka egy találat után már nem repül olyan jól)

Elég ha ezek közül egyet nézett el, már megszívhatta. (A Riga statokat elnézve a ruszki gyerekről nem gondolnám, hogy cheatel. Erkkiről annál inkább - mondom, a statja alapján :)
  • Her Laca
    Az a BF pilóta hibája. Ez teljesen egyértelmű. Kismillió oka lehet,had ne soroljam fel mindet, de ha mondjuk hatszázzal zuhan a célra és nem tesz semmi mást mint szépen megtartva a sebességét tovasuhan akkor a lavor max az öklét rázhatja utána.
    Velem is megtörtént ,(nem is kevés alkalommal) hogy a figyelmetlenségem miatt eldobtam a sebességem és utolértek.
  • Lacusch69
    Elnézést: a Riga statját megnézve magassági fölényből induló Fóka A5-öt ért utol La-5F. Ezen csúszott szét Erkki...
  • Lacusch69
    Pont erről ment a vita, amiről írtam: mezei La5 utolérte és lelőtte a magassági fölényből induló 109-est (G2 vagy G6)
  • VO101Tom
    Mióta rosszabbak a német gépek? Melyik játékban? :)
  • Solt
    Tökéletesen jogos amit mondasz, de akkor is jó egy kicsit gonoszkodni... :)

Felhasználó fejjel az ember csak azt látja, hol lehetne jobb... azt nem érzi át, hogy idáig is milyen rögös út vezet. És valahol a szívünk mélyén az is érthető, hogy maguk felé húz a kezük... :)

#27175: Na ezen most felvonyítottam! :D
  • szekelyland
    most küldtem privit Galibának, meg tudjuk oldani a szállítást
  • szekelyland
    Ha ő nem csinálta volna akkor most kint a konyhába kellene ultizzak apósommal....
    Nem csítel de 4-5 pohár bor után akkor lagja van.....
  • Romeo One
    1, Ha valaki jár arra, elviszi. (bár nem tudom, helyileg pontosan hová).
    Én megtenném, de csak egy hónap múlva megyek arra. (Gyergyó)
    2, Páran lemaradtunk az utalásról lassúságunk, egyebek okán. Ha pótoljuk, meglesz a posta is.
  • PhantomAss
    akárki akármit mond, én nem akarom szidni Oleget
    ha szétnézünk még ma sincs ehhez fogható játék a piacon, és valljuk be, amikor megjelent tényleg új szintre emelte a szimulátor fogalmát
    egy dolog van amiért lehet rinyálni, hogy nem haladnak a korral, és nem fejlesztették a játékot úgy ahogy kellett volna
    mert ugye ami nagy szám volt 10 évvel ezelőtt, az mára elavult
    de azért szerintem neki sem lehet könnyű amikor ennyien rágják a fülét és mindenki a maga igazát hangoztatja
    félreértés ne essék, én nem fogom a pártját, szerintem is rosszabbak a német gépek, és igazából nekik kellett volna megcsinálniuk a saját ultra packjukat, nem pedig moddereknek a játékot feltörve
    csak azt mondom, hogy rengeteg munkájuk van a játékban, és azért még mindíg rosszul esik ha egy órára leáll a lobby és nem tudunk repülni...
  • galimatika
    Most jövök a póstáról.
    A csomag célbajuttatásának a díja 8250 HUF.
    Ennyit sajnos nem tudok el susmusolni a céges postában. Azt hittem, hogy 2-3 ezer forintból elmegy a dolog, de ekkora összegre nem számítottam.
    Most kissé tanácstalan vagyok.
    Ötleteket várnék, hogy a csomagtartómból hogyan jusson el ez a cucc Atához.
  • Sanyo
    Itt van a leszállás training, 720p-ben is meg lehet nézni: gyakorlás.
  • readswift
    Van ennek egy másik vonulata is, végre a szárazföldre is juthatna rendes páncéltörés szimuláció :)

• spargarepa
    nem is vitának szántam, csak megjegyzésnek. de nemtudom hogy nekünk játékosoknak egy teljes realisztikusság mennyire venné el a játékélményt, bár nekünk még mindig ott a "refly" gomb amikor lelőnek... :D :D
  • Szepy2884
    nincs itt vita kérem :)))
  • spargarepa
    hát akkor ha a 30mm eseket megcsinálnák Olegék valóséghűre, akkor az .50 (12,7mm)-eseket is fel lehetne erősíteni a valósághű szintre, mert a játékban szereplőnél azok is nagyobbat ütöttek, abból se kellett a fél tárat egy gépre lőni rengeteg találattal, hogyha nem bombázóra lőtt velük az ember hanem egy vadászgépre
  • Sanyo
    Az ígért leszállás tréninget most tömöríti a sony vegas. Amint készen van, megy fel a youtubera.
  • Szepy2884
    Juhuhúúúú hogy ebből mekkora rinya lenneeeeeeeeee!!!

No de hát elvtársak a tények bizony makacs dolgok, és igen, legyünk autentikusak én azt mondom
  • Fürtös
    Megy a Lobby!
    Pilóták gépre!
  • Lysandus
    Na jó, de az vmi kapitalista sz**r! :-)))

Az orosz nyírfa bezzeg ha eltalálják visszanő!
  • acidrain
    tutkeráj, hogy Olegnek ez kimaradt
  • Lacusch69
    Érdemes megnézni a II. VILÁGHÁBORÚS topikban Freeda 6326-os hsz-át.
    Oleg nem látta, az biztos...
  • Her Laca
    És persze most nem voltam jelen:)) Mikor eksön van bakker.
  • Solt
    "(Oroszul olyasmit írtak, hogy ne merjem Oleget bántani)"

Éééédes... :D :D :D Meg kell védeni Oleg bácsit, nincs mese...
  • Zpogi
    Konkrétan erre a mondatra gondoltam:I have found major issue in this update. HL server going down for a hour until ill fix it. The fix will be published as 4.2.6 release.
  • Lacusch69
    Akkor most kéthetente kell frissíteni új verzióra?