91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Igen, 21000-es port kell neki. Nálam megy rendesen a lobby, biztos nálad a hiba.
    Nézd meg, hogy a il-2 mappában a conf.ini -ben a [NET] alatt a localport és a remoteport az =21000?
    Ugyanezt megnézheted a lobbynál is, Users/név/AppData/Roaming/Hyperlobby alatt van a hyperlobby.ini, az [IL-2 Sturmovik 1946] alatt nekem ez van:

[IL-2 Sturmovik 1946]
    joinDelay=5
    clientRate=8000
    ;Determine the client source port. Useful when is more that one user behind the NAT router.
    ;Must be diferent for each user behind the same NAT router
    localPort=21000
    ;This detecting right IP address for systems with more that one network adapters
    ;Default is 1 (on)
    DetectLocalIP = 1
    ;Set to 1 when both server and client are behind a router, using
    ;private network address and both are behind one public ip address
    loopback=0
    ;When is loopoback set to 1, here must be specified private ip address
    ; of the server behind a router
    loopbackip=
    gamepath=c:\GAMES\IL-2

Ha ezek stimmelnek, akkor passz. Routerem van nekem is, ha engedélyezve van, és a tűzfal, ilyesmik sem tiltják le, akkor nemtom. MOD esetleg? Azt tettél föl valamit?
  • Lacusch69
    Véletlenül ráhibáztam a Rigán: I-185-ből pontosan 4 darab készült...
  • Nohab
    Nevek már vannak, de Timeout megint. Szar az egész úgy ahogy van.
  • Nohab
    Csináltam egy új accot, erre meg nincs szerver, se emberek fent. Egyre jobb lesz.
  • messerharcos
    nem ma egyszerűen szar napom van, nem megy jól, azért nem teljesitettem jól. a végeredmény:14kia, 4 ugrás, 10 gép.
    rémes. egyszerűen ma nem voltak jó szituk. A tegnapi nap csodásan müködött a zero.
    lehet skies of firezek mégegyet levezetésképp
  • Nohab
    Kivégez ez az egész. Újraraktam patch 4.09m-ig és most is Timeout mindegyik szerver. 21000 port van kinyitva a tűzfalon és a routeren is. Ezen dolgozik az il.exe meg a hyperlobby. Nálatok is így van?
  • spargarepa
    egy időben énis próbálkoztam a zero-val de kb 2 nap után feladtam, tetszett a fordulékonysága, de nagyon nemjött be h semmiképp nem képes rendesen felgyorsulni és simán lehagy/utolér bárki. :D most épp a la-5/la-7 sorozattal próbálkozom most az a favorit nálam
  • V Domino #27509
    Hagyd a fenébe azt a papírrepülőt.Sokkal több hátránya van,mint előnye.
    Ha érvényesülni akarsz,feküdj rá a német gépekre,sokkal több sikerélményed lesz.
  • messerharcos
    mindjárt visszamegyek, nem adom fel, a zeró nálam már bizonyitott.
  • VO101Tom
    Tényleg. Köszi.
  • messerharcos
    sziasztok! amilyen jól ment tegnap, anyira borzasztóan szar volt ma!:(
    6 gép lelőve, 9 kia, 4 ugrás.
    ez rémes
    ez nem az én napom:(
  • Zpogi
    A békák oldalán van fent egy magyar.doc kiterjesztésű fájl amiben benne vannak a század jelvények,azt hiszem.
    Itt a link róla.
  • Solt
    Kivagyok az ilyen sztoriktól... túlságosan "beleélem" ezekbe magam...
  • VO101Tom
    Hehe, ezt én is pont ma tettem ki a pumaszállásra :)
    Sajnos ezeket a könyveket a magyar piac nem tartja el. :(
  • PrasCo
    Nincs mit, magam is meg fogom rendelni. Sajnos, beszélgetve a szerzővel, kiderült, hogy magyar kiadás nem lesz, mivel még nullszaldósra sem lehet úgy kihozni a kiadás költségeit... :\ Mindenesetre érdemes az Author-nál megnézni a többi könyvét.
  • Her Laca
    Köszönjük!
  • PrasCo
    Bocs, hogy így "ismeretlenül" belevau, de ha már témánál vagyunk.
  • Her Laca
    Pl azt nem tudom ,hogy Atáék tudják e hogy a Béka század miért is Béka.
    Az oldalukon nem találtam erre vonatkozó adatot a történelem alcím alatt.
  • Lacusch69
    Külföldön legalább nyilvántartják őket:

link
  • Her Laca
    Még valami!

És ami elszomorít,bosszant,hogy erről nálunk nincs igazán semmi.
    De figyelitek a névsort! LEGENDÁK!
  • VO101Tom
    Ja ja, ezért kérdeztem, nincs-e lementve :)
    Sajnos a készítőjét sem tudom, hogy ki, pedig e-mailban megkeresném :/
  • Szepy2884
    Ez szívet szaggató... :((( És ami a legszomorúbb, hogy ez annyira tipikus is.

Béke szálljon poraira!

S!
  • Her Laca
    Itten van ni:)

Csak nem működik,de már régóta . Sajnos.
  • VO101Tom
    akarom mondani foglalkozott :)
  • VO101Tom
    Volt egy nagyon jó oldal, MKHL.hu (vagy hasonló), az például magyar nyelven foglalkozozz nagyon sokrétűen a 2. vh.-s magyar légierővel, az összes századjelvény meg volt rajzolva, a használt típusok, szervezeti felépítés. Az nicns lementve véletlen? :)
  • VO101Tom
    Inkább bemásolom (pumaszállás, puma történelem):

A vörös üvöltő pumafej először 1938-ban jelent meg a magyar légierőben. Heppes Aladár tervezte meg a jelvényt amikor parancsnokhelyettes volt az 1/3. vadászrepülő századnál (Baráth László rajzolta meg). A pumafej eltérően más századjelvényektől nem egy bizonyos századhoz kötődik, hanem Heppes Aladárhoz. Amikor őt áthelyezték egy másik vadászegységhez a pumafej "követte".
    A "vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse" jelmondat az 1/3. vadászrepülő század parancsnokától, Nagy Mihálytól származik.
    Először az 1/3. majd (átnevezését követően) 2/2. hadrendi számú vadászszázad használta, később az 5/I. vadászosztály a keleti fronton. Legvégül pedig a 101. vadászrepülő osztály majd ezred.
  • Her Laca
    Na végre megtaláltam ezt kerestem már egy idelye.
  • Her Laca
    Fejtsd ki ezt bővebben ha kérhetném.:)
  • VO101Tom
    Csak csöndben! Nehogy AW-n kapjunk belőlük :D :D
  • VO101Tom
    Hát igen, a Puma jelvény sem a 101. vadászosztálynál született...
  • Her Laca

Na ezt még nem láttam sehol!!!
  • Her Laca

Csak hogy zümi is legyen:)
  • Her Laca
    Figyeled! P11 esek is voltak nálunk.
  • VO101Tom
    Jó ez az oldal, az elsőt ismertem, ezt a másodikat még nem.
    A szd.pk-s dolgot fejből mondtam, de ha mondják hogy nem igaz, akkor csak utánanézek :)
  • Her Laca
    Az 1/1 az az Íjász század volt,asszem.
  • Her Laca
    Na meg ezt találtam még róla hirtelen.

Remélem nem untatlak ezekkel benneteket,de szerintem nem fölösleges néha ezekről az emberekről megemlékezni,vagy megtudni róluk ezt azt.
  • Her Laca
    Becze Csaba ezt írta a roncskutatók fórumán róla.

Idézem,vagyis ide másolom,remélem nem orrol meg érte.:)

"A Negro Aladár csodálatos repülő volt, az egyik legjobb képességű magyar pilóta, aki valaha repült. Végtelenül rendes ember volt, laza, bohém, jóindulatú mindenkivel, elképesztő szemét módon fúrták ki és állították félre (nálunk akkoriban is nagy divat volt a tehetséges embereket fúrni, az irigy, tehetségtelen, futtatott emberek kedvelt sportja volt ez mindig is és az is maradt).
    A háború utáni sorsa is elképesztő tragikus (öngyilkos lett, miután sehol nem tartottak rá igényt), a családja is kihalt már, rajtam kivül senki sem látogatja a sírját (talán még az az öreg, még élő beosztott pilótája, akinek szóltam, miután több év keresés után megtaláltam, hol van eltemetve...).

Számomra egyértelműen ő a tökéletes magyar vadászpilóta és a valaha volt legjobb magyar vadászrepülő századparancsnok."
  • Her Laca
  • Her Laca

Itten van.
  • Her Laca
    No meg ezt.