91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #27916 Húú bakker én kérek elnézést! Azt hittem ez a Deep Blue-bol van 
Erre a xarra nem leszek kíváncsi
-
Kojak23 #27915 Távgyógyításban még nem jeleskedünk, de alapvető dolgok:
-Amikor elindítod a játékot a bal alsó sarokban 4.09-et ír ki, rendesen fut?
-Lobbyra felregisztráltál? Milyen játékot jelöltél be? -
Lacusch69 #27914 TESSÉK
(A nyáron lesz a Viasat3-on)

-
Szepy2884 #27913 Amúgy magyarításért nézd meg a F.A.Q.-ot hátha mond valamit. -
Szepy2884 #27912 Egy jó magyarítás nekem is jó lenne. Csak nekem ehhez -
kisfish #27911 Nem tudom használni a HyperLobbyt.Valamit nem csináltam jól vagy nem tudom.Megvettem a játékot eredetiben 46, persze német nyelvű :(
Felraktam,nem kért semmit.Utána felraktam a 4.08 majd a 4.09 patch,fel installáltam a Lobbyt, connectoltam és semmi,nem látja a szervereket.
Bár valószinűleg valamit rosszul csináltam,csak azt nem tudom, h mit .
Valami magyaritás nincs a játékhoz, mert ezen a fricc nyelven nem igazán tudok eligazodni.
Válaszotok előre is köszönöm! -
Kojak23 #27910 Igen, az a légcsavarkúp. Nade...rotortollak?
Ha az ilyen kijelentéseid miatt kórházi ellátásra fogok szorulni, akkor rádterhelem a költségeket!
-
A mikrofon mindegy. Viszont ha TS-t használsz, akkor ne hangfalon hallgasd, mert akkor a többiek nem értenek a mondandódból semmit. A fejhallgató legyen nagy, jó hangszigetelő, kényelmes. -
Lysandus #27908 Csak olyat! -
Zoli105 #27907 Igen azaz tudtam hogy valamilyen kúp de most már minden oké!!!
-
Zoli105 #27906 A hangfal megvan de mikrofon nincs!:(
De láttam olyat a boltba ami a pilótákéhoz hasonló füles mikrofon egyben olyat érdemes venni!???? -
Szepy2884 #27905 A kormány agyban meg a hajtókarnál szoktak ezek a csapágyak lenni. -
Szepy2884 #27904 Szerintem valami arra méretes golyós kosarat amit pl minden bringaboltban lehet kapni. Jól tévedek?
-
Szepy2884 #27903 Biztosan a légcsavarkúpra tetszik gondolni kedves kolléga. -
Ez engem is érdekelne Laca :),és milyen csapágyat raktatok bele?
Zoli105: Szerintem simán orrkúpnak nevezik és nem csak a német gépeken van:) -
Lacusch69 #27901 Nem árt.
Megy hangszóróról és asztali mikrofonról is, de úgy nem az igazi. -
Zoli105 #27900 Amúgy srácok lenne egy kérdésem ez a teamspeak izéhez kell füles meg mikrofon!? -
Zoli105 #27899 My god!!
Hát a motorkúp az csak a német gépeknél van az amelyik fekete és fehér színű és hipnotikus hatása van ha sokat nézed tudod a rotortollaknak ilyen fedő izé sajnos a pontos nevét nem tudom!:(
-
olyan mint a végbélkúp, csak ez elől van és az előtted levőnek fáj....
-
Fürtös #27897 Herr Laca áruld már el nekem is a titkot!:D
Már a múltkor kérdeztem ezt a csapágyas megoldást.
-
Köszönjük majonur! Én már olvasom is a "Pumák és Boszorkányok"-at. Anno nem tudtam beszerezni sehonnan,a másik kettőt hál istennek sikerült megvennem :) -
Szepy2884 #27895 Nagyon szépen köszi az infót!
-
majonur #27894 Tobak Tibor 3 konyve toltheto a http://e-konyvtar.com oldalrol
ha esetleg valakit erdekel. Pumak földön-égen, Pumák és Boszorkányok,
Pumák és a többiek
-
Itt van egy Firefox kiegészítő azoknak akiknek nem megy annyira az angol. Csak kijelölöd a fordítandó szöveget,majd jobb klikk,fordítás beállítása és utána automatikusan fordítja a kijelölt szöveget. Nem tökéletes,de rengeteget segít. -
Ez az UP 2.01 és a "warbirdsofprey" switcher volt nekem bekapcsolva,de nem attól ilyen szép a map,hanem attól,hogy ez egy újra textúrázott térkép,amit a szerver használ. -
Lysandus #27891 Leesett az állam!
Ez melyik mod?
-
Lysandus #27890 Nekem is nyolc éves konfigom van és kellemes meglepetés ért, amikor felraktam az UP-t. A sima 4.09-es Il-2 már erősen akadozott (gyakorlatilag a hosszú fagyások miatt játszhatatlanná vált), de az ultrapackkal megoldódott a dolog. Ha a stock 4.09-et aktiválom, akkor is gyorsabban fut a progi. Jó, kisebb akadások vannak néha, de legalább játszható az Il-2.
Bombázókhoz: waron a B-29-es (valamelyik utolsó Bellumban) kisebb kihívást jelentett, mint a B-17-es. Ha már az egyik motorja égett, akkor fél, egy percen belül levált a szárnyvég. Dornierrel meg egyszer végiglőtte az ember, és egy repülő romhalmazzá vált, ami szép nagy spirálban elkezdett süllyedni a földig. Persze az online warokon a bombázókat sem egyedül támadta az ember. Ha pl. négyen támadtunk, akkor jó esélye volt, hogy másra koncentráltak a lövészek, és viszonylag simán lőhetett az ember. Egyébként is: az AI más. Ha kigyullad a gép, akkor ő már ugrik, nem próbálja hazavinni a gépet. -
messerharcos #27889 Sziasztok! Szepy, én is szivesen megnézem:)
Pogi, grat, majd lehet én is átnézek néhanapján ha elegen vannak ukded3-ra, ott csak azt nem szeretem hogy van ai, aztt szeretem ha tuoom biztosra hogy embert lőttem-e vagy sem.
egy ismerősömnk segitettem tegnap felrakni az il-2-őt, meg onlin nyomtuk kicsit, még nincs joya, csak billentyűzet, bementünk egy üres szeróra, hogy gyakoroljunk pár iskolakörrel, stb, éjszakai mapp volt és lehetett fi-156-al, meg aviávalrepülni. 200 fölötti pingjeink voltak, de bakker olyan repülést láttm tőle, olyan laggokat...felugrott leugrott hátrafele ment, átment a viz alatt, átment az erdő alatt átemtn a hangáron, volt hogy a gép ora látszott csak ki a földből..:D behaltunk a röhögésen, mert ő is ugyanezt látta tőlem, hasonlokat, peig elvileg mindkettenen simában repültünk:) -
Ugyi ,ugyi:)) Mindig mondom,hogy tanult embernek nincs párja.
Nem is értettem,hogy a saiteknél ,miért nem csinálják így meg hiszen egy filléres alkatrészről van szó. Ráadásul egyszerű mint a faék. -

-
Lebowski #27886 ki84 forevör :D -
A játék? Nem éppen. 2000 ft alatt lehet megvenni. -
Na,ma elégtételt vettem a sok sérelemért ami a Rigán ért :)
UKDed3-on BOB map-en 5 Shit mk1,aztán valami Japó map jött ami nagy szép volt. Ott 3db B-24,2db A-20,2db P-51 és végül 2db P-47 esett nekem áldozatul,nagyon élveztem,asszem vissza szokok erre a szerverre :D
Itt van pár kép a Japó map-ról,ámuljatok bámuljatok :)
-
Szepy2884 #27883 Küldtem privátot. -
Szepy2884 #27882 Na látod! Tudsz te, ha akarsz :)))) -
Lacusch69 #27881 Egy lőszerjavadalmazásból 5 ace B17-est lőttem le offline... -
Lacusch69 #27880 Nem, grafitos lítiumbázisú gépzsírt. -
Lebowski #27879 ez a grafitzsír grafitport és sertészsírt takar? -
Na, Laca mester tanácsait követve, grafitzsírral megkentem a joy tányérját + egy csapágykosarat is betettem a leírás alapján. eredmény: úgy csúszik, mint egy 3 órás előjáték után,
semmi akadás, a gondolataimat követi, nem a kezemmel mozgatom, olyan most. Kösz mégegyszer mindenkinek, a joyért és a tippekért. Ma este kipróbálom így csúszósan is.
-
Szepy2884 #27877 Ahhoz már nekem is szerencse kell. De nagyon ritkán jön össze. Valahogy sokkal gyorsabban történnek az események mint az archiv felvételeken, ahhol szép hosszan meg is sorozzák a pilótafülkét.
Amúgy gyorsan csináltam is egy track-et "1rácsapás1bombázó" névvel ha valakit érdekel elküldöm.