91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #28076 VÁLASZ
Egyébként bocsi, csak most láttam a Tecsöveden, hogy ismerősnek jelöltél régebben. -
Szepy2884 #28075 Mc Adolf :)))
Újabb régi kedvenc, sokáig le volt tiltva Pump it -
ejsze egy hadseregben voltak...
Az enyém au Úz völgyében teljesített frontszolgálatot amikor az oroszok jöttek, géppuskás tizedes volt -
Solt #28073 Az én nagypapám gyergyói "csibész" vót... ;) -
Húú, ezt honnan hallottad?? Nagyapámnak volt a mondókája!!!! -
Solt #28071 Virtuális kézfogás, kacsintás... ez van... küzdünk, azt majd lesz valami, mert olyan nem volt, hogy valahogyan nem vót! ;) -
messerharcos #28070 Off:
néha kell gy kis jókedv is a sok rosz melett. linkelek párat:)
http://www.youtube.com/watch?v=l0FomwfHVwg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DchkRjv8Mck
ez viszi a primet:D képzeljétek, ha egy kártyától ilyen les, mit szólna egy ingyen fagyihoz!:D
milyen durva lenne ha kiderülne nem is az a kártya:D
és az milyen lenne ha a villamosmegálóban egy ugyanilyet lenyomnék mert találtam egy 10 Ft-ost?!:D ÁÁÁÁÁÁÁÁ

ezen beszartam:D
On -
Én már régóta a munkanélküliek "gondtalan" életét élem....
De most hétfőn úgylehet melóhoz jutok!!!!! -
Lacusch69 #28068 Most (fizetőképes) piacot keresek, mert a poronty másképp éhen fog halni. -
Kferro #28067 Akkor ok. :)
S készülsz már az apaságra? -
Lacusch69 #28066 Tudom, hogy semmi gond. Ő kérte, hogy kiírják. -
Kferro #28065 Az unokatestvérem most szült nemrég 38 évesen egy gyönyörű kislányt, előtte 36 évesen egy hasonlóan szép kisfiút. Szóval nyugi. :) -
Lacusch69 #28064 35 lesz októberben -
Kferro #28063 Akkor még van időd Il2-zni addig. :)
Ha szabad megkérdeznem, hány éves a párod? -
Na urak sikerült megtákolnom azilkettöt,hogy enné meg a fene. Most már felmegy a spitre. Van ez a 2.01 es patch három file na azt ráeresztettem oszt megjavult de leszedem a fullt is biztos ami ziher. -
Lacusch69 #28061 Bocs, Kferrónak ment.. -
Lacusch69 #28060 Elméletileg február 17. Asszonykám az életkora miatt lett veszélyeztetett. -
Szepy2884 #28059 Nem szeretnék jobban belebonyolódni, mert az előttem szólók már úgy is elmondtak mindent amit kell, de nekem van egy egyre erősebb érzésem, hogy bármi ami csak kicsit is fényesítené magyarország hírnevét, azt bizonyos körök minden áron lejáratni, lezülleszteni, megsemmisíteni vagy ha elégg jövedelmező és állandó pénzéhségük úgy itéli lenyulni akarnak. Talán bennünk a hiba, hogy hagyjuk és mindíg mástól várjuk a megoldást. Ellehet gondolkodni miért van ez így. Talán az elmúlt "átkos évek" - ami sokkal több mint 40 év - nevelte belénk a tehetettlenséget nem tudom. De hasonló példákat lehetne sorolni. Pl: az Overdose ügy stb. stb. -
Az oroszok olyan precízek és alaposak egyébként, hogy az már etalonnak számít? :) -
Az Aranysasban volt egy cikk a felújításról. Az Orosz szakik csak pislogtak,hogy ilyen alaposan felújítják a madarat. Ha jól emlékszem azt mondták,hogy ők mármint az oroszok fele ennyit se bíbelődnének vele.
-
Na igen. Nem az ülés formája a lényeg, hanem hogy kilövi-e a pilcsit vgy sem :) -
Természetesen van benne. Tom úgy értette, hogy töltet nélküli, vagyis nem üzemképes. -
Kferro #28054 Nem lehet benne katapultűlés? Ezt nem tudtam. Ezen a képen mindenesetre látható, hogy az eredeti KM-1 katapultűlést teszik vissza, bár ezek szerint töltet nélkül:
Egyébként érdekes, hogy Lengyelországban minden gond nélkül repül egy ugyanilyen gép... -
Kferro #28053 Apuka leszel? Gratula! Mikorra várjátok a picit?
A feleséged miért veszélyeztetett terhes? Remélem nincs semmi gond. -
Azért azt se felejtsétek el, hogy az a Mig polgári gép lenne. Mint ilyen, nem lehet benne katapult ülés! Én fel nem szállnék vele enélkül. Ti igen? De most komolyan. Amit meg máshonnan -pletyka szinten- hallottam, hogy a Goldtimer szűk költségvetésből dolgozik, ezért főleg eredeti (értsd: még fellelhető roncsokból kiszedett) alkatrészekből rakják össze. A Li-2 szépen felújított gép, csak dícséret illeti őket, de ez a Mig nem egy kategória azzal, terhelés, üzemeltetés szintjén sem.
Kferro, írod a hsz-ban: "5. Minden javítási dokumentáción biztosítottunk helyet a hatósági észrevételeknek de ezzel ők egyszer sem éltek, kifogást soha semilyen tevékenységünk ellen nem emeltek." - Hát... most tettek.
Magyarországon sajnos nincsenek sivatagok, vagy kiszáradt tengerek, amikben az ilyenekkel eljátszadozhat aki akar, ez egy sűrűn lakott ország, ahol a közlekedési hatóság erősebben felügyeli a légteret, mint a nagy vizen túl. Én is szívesen látnám repülni azt a gépet, csak a magyar viszonyok között nemtom képesek-e tényleg megbízható, 1000%-ig üzembiztos gépet összekalapálni.
A Corvus, amivel Besenyei repül most, az egy külön oldalt megérne. Ott is ment a sírás, hogy midnenki köcsögösködik velük, aztán mikor leesett az egyik gépük, meghalt két ember (azonnal "pilótahiba" volt) a hatóság ízekre szedte őket. UL kategória miatt egyátalán ki, miylen végzettséggel és tapasztalattal csökkentette a műanyag részeket, terheléses próbák nélküli műanyagok, valósnál többszörösen túlbecsült szénszálas teherbírás, gittelt szárny (!), satöbbi satöbbi. Érdemes a közlekedési hatóság jegyzőkönyvét elolvasni, milyen hihetetlen szabálytalanságok voltak ott (fényképek is vannak). 2007.08.02.-nél keressétek. link
Persze, Besenyei gépe már más építés -mondják- másik típus, én azonban egy gépet nem vennék ettől a cégtől, az ziher. -
Lacusch69 #28051 Én is ott tartok, hogy a szüleim nyugdíjából fizetem a havi sarcokat.
Amikor egyszerűen összeomlik a piac, szó szerint egyik napról a másikra, az APEH-et ez kib@szottul nem érdekli...
Mint látjuk, nagyszerű dolog vállalkozónak lenni.
Az már csak hab a tortán, hogy páromat kiírták veszélyeztetett terhesnek, minimál táppénzzel...
Na mindegy, repüljünk...
Tegnap nem volt netem, és offline játszadoztam.
Érdekes dolgokat vettem észre a nagy magasságú légiharcban:
-A P47 D27-t semmi sem éri utol (légcsavaros)
-A Mustangot (P51 D20) a D9 könnyen utoléri
-A9 pariban van a Mustanggal (ezen tényleg meglepődtem)
Persze csak AI ellen, humán ellen könnyen lehet, hogy más a helyzet.
-
Kferro #28050 Így van. Sajnos a politikusaink nem velünk foglalkoznak. Pontosabban igen, mindig a mi rétegünk (a dolgozó, bérből és fizetésből élők) kapnak újabb és újabb terheket.
De akkor se panaszkodjunk. Most már tudjuk, hogy forradalom zajlott le a szavazófülkékben, s erről mindenkit tájékoztatnak. De jó! Csak nem érzem, hogy ettől nekünk jobb lenne...
-
Solt #28049 Off:
Csak az árfolyamkülönbségből adódóan közel havi 300ezer forinttal nőttek a kiadásaim az elmúlt pár hónapban. És akkor még a plusz teherből adódó fizetésképtelenség miatti késedelmi kamatokat nem számoltam... :S
Lassan nincs hova hátrálni... ha így megy tovább minden, csúnya vége lesz ennek...
On -
Furcsa eljárás ez. -
No mert ha mindig kussba marad az ember akkor ez az ország soha nem változik. Mi az ,hogy a mások munkáját ilyetén szinten semmibe veszi valaki,ráadásul az ügy igenis széles tömegeket érint. Skandallum! -
Emberünknek a seggébe kell dugni egy föld levegő raketát oszt irány az egyenes! Jelzem meg kell fogalmazni egy fogalmazni valót ,jóóóóóóóóóóó sokan aláírni és elküldeni megfelelően magas helyre. Magyarán közfelháborodást generálni,ami nagy valószínűséggel eredményre vezethet. -
Kferro #28045 A tegnap idézett hsz folytatása ugyanattól az emberkétől:
"Ennek vázlatos előzménye:
1. A gépet csak akkor vásároltuk meg amikor a kezünben volt a hatóság állásfoglalása miszerint az általunk benyújtott dokumentáció alapján a hatályos magyar jogrendszerben repűltethető a masina.
2. Hazaszállítás után megkértük az egyszeri és eseti nagyjavítási engedélyt amit a benyújtott műszaki dokumentációk alapján megkaptunk ami a mai napig érvényes.
3. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében megkértük az ideiglenes lajstromot amit meg is kaptun.
4. A javítás teljes tartalma alatt építési naplót, munkalapokat és a javítással megbízott cég teljes adminisztratív nyomtatványait használtunk amire kértünk is engedélyt.
5. Minden javítási dokumentáción biztosítottunk helyet a hatósági észrevételeknek de ezzel ők egyszer sem éltek, kifogást soha semilyen tevékenységünk ellen nem emeltek.
6. A javítás előrehaladtával több alkalommal történt egyeztetés a műszaki átvétel ütemezéséről és mi akárhányszor eleget tettünk a kérésüknek ők még hívatalos válaszra sem méltatták a társaságot.
7. Mintegy három hete eleget téve a fő műszaki észrevételének ismét megújítottuk az ideiglenes lajstromot természetesen befizetve a nem kis összegű illetéket.
8. Azóta csak meddő szófecsérlés, fenyegetőzés csúsztatások és hezugságok jellemezték a kérdéses úr hozzáállását a kérdéshez.
9. A végeredmény a határozott elutasítás. Arra, hogy ilyenkor mi a teendő ami a végcélhoz a gép repűléséhez vezet igen nehéz megmondani de van néhány verzió mielőtt még eladásre kerűlne a madár." -
Kferro #28044 Ehh, bakker. Sajnálom. :( -
Van ujj restore? mert amim van annak nincs menüpontja -
Mi lehet az oka a tiltásnak ha a felújítás alatt nem volt vele problémájuk,meg mi ez a gőgös,fenyegető hangnem?Miért nem repülhet magyar lajstrommal ha régen a vadászerőnk gerincét képezte a típus?Fene érti ezt.Meg az air-race ügy is-ha eddig nem jelentett biztonsági kockázatot akkor most miért?Mellébeszélés szaga van a kifogásoknak. -
messerharcos #28041 b@sszameg! pedig agusztus 20-at anyira vártam máér ott is repült volna a mig.
Az országról pedig, ne a hazát szidjátok, az mély álomban van, és idegen hatalmak markában, mentek a tankok, jöttek a bankok.
Az országromboló rohadt férgeket, a tolvajokat, milliárdosokat magyarán annak a bizonyos népcsoport tagjait, és a nép nagy részét, aki birka módón él és semmit se tud az egészről....
no de énse megyek bele, ebből volt balhe multkor. -
Lacusch69 #28040 off
Utoljára április elején volt fizetésem. A svájci frank alapú hitelem meg a egekben van.
Valahogy nem lol-nak érzem az országot, hanem sokkal rosszabbnak... -
lol ez az ország... -
Elkeserítő...
-
Solt #28037 Nem lesz Red Bull Air race sem... :(((