91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Jaaaaa... többet nem iszom! :D
  • Szepy2884
    Hát hogy hol nyert futamot Overdose :)
  • Solt
    :D Egyetértek, de ez most honnan jött? :D
  • Szepy2884
    amúgy nem ismerek (el) egyetlen országot se amit szlovákiának vagy mi a francnak neveznek. De van Felvidék ahol kisebbségbe kerültek a magyar testvéreink mert valami tirpákok vagy mi a ráknépség túlszaporodott és valami nem fehéremberhez méltó hangokat bocsájtanak ki állítólagos nyelv gyanánt amit cseh és magyarból ferdítgettek maguknak össze meg vissza.
  • Szepy2884
    Ata: Gratulálok!!!

Kojak: szóval Overdose nyert? Akkor mégsem tudták tönkretenni? Hála a magasságosnak!
  • Sanyo
    Plusz egy "i" betű a linkben, amint észrevettem kiavítottam és a régit töröltem. :)
  • acidrain
    Off:

A Steameseket hátha érdekli EZ
  • Solt
    A másik is jó volt! :) ( vagy ez is rossz! :D )
  • Sanyo
    Szóval a jó link. Bocsánat.
  • Sanyo
    Köszi, írtam róla egy rövidhírt.
  • bettly
    Valaki pontra tenne ezzel az egesz ts historiaval? Hol kell letoltsem, mit allitsak, es hogyan kell csinalnom? Ebben a reszben valoban tudatlan vagyok, es tudok beszelni veletek?....AAAAAJ de nagyszeru volna
  • bettly
    Isten eltessen baratom , teged es az egesz szekely nemzetseged
  • Her Laca
    A BOB hamarabb lesz kész ha így folytatják.
  • Her Laca
    Augusztus 1 én a Viasat Historin a 303-ok igaz története avagy Lengyelek az Angliai csatában.
    Itten bővebben
  • Romeo One
    Két hétvégi menés között egy kicsinyt dolgozni is kell...
  • Solt
    Igen, sajnos előfordul!

Tedd fel a 10.5-t, és hagyd is fenn, amíg minden rendben... a 4xxx szériához már nem érdemes minden új driver-t feltenni... csak akkor kell új driver után nézni, ha valami új játékkal gond adódik. ;)

@Szekelyland: Boldog születésnapot!
  • Zpogi
    Srácok ! Raktak fel pár képet a készülő 4.10-es patch-ről.

Itt van.
  • szekelyland
    jaja, 2 magcsis gép, 7600-as karival, 2 giga rammal, 19-es monitor.
    Csak kicsit feltűnő lesz az x52....
  • Glo
    Akkor akár még munkaidőben is il2-zhetsz :)))
  • szekelyland
    Hálistennek Neptún megkimélt az áldásától, de múlt vasárnap szinte az úton rekedtem, valakinél látogatóba voltunk és hazajövet elkapott egy felhőszakadás, és az egyik hegyi patakocska meglepett. szerencse hogy az apámék dízel csotrogányának a szívótorka magasan van mert a víz kb a fényszórók magasságáig ért, de átkecmeregünk rajta.
  • Romeo One
    Isten éltessen! Patak nem vitt el? Egyiket-másikat láttam hétvégén élőben, a mindennapos zuhárétől eléggé meg voltak vadulva...
  • szekelyland
    Állás, méghozzá rendszergazdaként a helyi hotelnél, kis, 35 gépes háló. Itt romániában a kisvállalkozás biztos út a totál anyagi csődbe, hacsak nem valami illegális növénytermesztéssel foglalkozol
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

Sorry az OFF-ért, de a Saitek X52 Pro joyom és a Saitek Rudder pedálom eladóvá vált!

Képek és részletek priviben!

Hátha valakit érdekel!
  • Glo
    Állás, vagy vállalkozás? :)

Gratula :)
  • szekelyland
    Hurrá,gyerekek, van melóm!!!!
    Ma este megünnepeljük zilkettőn
  • Kojak23
    Overdose-t még ne írd le! Ma győzött "Szlovákiában" az ezer méteres távon.
  • Her Laca
    No én most végeztem:) szomjas már én sem vagyok ,hogy mást ne mondjak:D
  • acidrain
    Boldog születésnapot Ata
  • acidrain
    Hali!

Most értem vissza a nyaralásból, repked még valaki, vagy mindenki kinn van a szabadban?

Üdv: savas
  • Lebowski
    Akkor boldogat:) Nekem meg nevem napja van :) én sem vagyok már szomjas :)
  • Zpogi
    Oleg fórumán írnak a 10.6-os driver hibáiról.
  • szekelyland
    nálunk azt vágják itt karikába aki szövegel a tűzgyújtás-nótázás ellen

(pl bukaresti román nyugdíjas alakok akik arra sétálnak...)
  • SgtChris
    Hát megpróbálom...most a 10.6 van fenn, ezek szerint van, hogy az újabb driver visszalépés az előzőhöz képest? :-( Köszi, remélem bejön a tipp!
  • Lacusch69
    M.o.-n, (ha rajtakapnak nem kijelölt tűzgyújtó helyen) egy ilyen erdei sütés-főzésért a helyszínen karikára szelik a farkát az embernek. (Különösen most, hogy tűzgyújtási tilalom van)
  • szekelyland
    Én is most jövök az erdőből, mindent megsüttünk, amit lehetett, kolbász, csirkeszárny, karaj, szalonna, majd sörrel-borral leöblítettük.
    Patakban kis gát, 4-en hanyatt feküdtünk a vízben és fröccsöt ittunk az egészségemre (ma van a szülinapom :d)
  • Her Laca
    Én inkább megyek a kertbe főzök pörit és megiszom egy raklap sört.
    A fene se üljön ebben a melegben a kazán mellett,csak úgy ontja magából a meleget.
  • Lacusch69
    Srácok, az Xfire-n rengetegen vannak. (Pillanatnyilag 24 szerveren van 10-nél több játékos.)
  • RatBaG #28079
    http://www.youtube.com/watch?v=nVkETGsh0-U
  • Lacusch69
    Küzdök meg bízok, de könnyen lehet, hogy majd Osztrákiába kell kihordani a termékeimet. Ami Csongrád megyéből nem túl életszerű...
  • Lacusch69
    Felénk csak az a baj, hogy vállalkozó nem mehet munkanélküli segélyre.