91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egy másik fórumon találtam ezt a képet,nagyon kemény!
-
Upsz :) -
Üdv Urak!
Valaki tudna nekem adni G940-eshez IL2 profilt?
Előre is köszi! -
Storm of War - Battle of Britain. -
Zoli105 #28152 Lehet hogy hülyén fog hangzani de mi az a Bob???vagy legalább a teljes neve!? -
Az idő nem fontos. Ha meglövöd, ő fél óra múlva hazamegy és leszáll, akkor is kiírja, hogy enemy aircraft destroyed (online szerveren meg is kapod érte a pontot, a weblapon futó online war/dogszerver statisztikák azonban ezeket már kiszűrik, a hazajutott gépeket légigyőzelemnek nem kapod meg). Telejsen mindegy, hogy mennyivel utána esik le, egy a lényeg, te még a gépedben ülj, és te lőjj ré legutoljára. Ha kiugrasz, PK-t kapsz, vagy már refly-t nyomsz, akkor viszont nem adja meg, ha utána esik le. Nem számít az sem ki mennyire sérti meg. Többször volt már, fél szárnyal, égve dugózó gépbe valami kis gyökér még kiskaliberrel belelő, akkor ő kapja meg légi győzelemnek, hiába volt benne több kiló lőszer tőled, az számít, hogy a gép leesése -vagy ha human volt- refly nyomása előtt ki lőtt bele utoljára (ha kiugrott már, de még nem nyomott reflyt, és valaki a pilóta nélkül repülő gépbe belelő, akkor is a legutolsó kapja meg).
Sok hülyeség, ami online sok bosszúságot okozhat. Lehetne pontokat megosztott légigyőzelemként kapni, ki mennyire sérti meg, vagy ha ég, kiugrottak, akkor már ne adhassa másnak. De ez már változni nem fog, mintegy fohászként hozzátehetnénk, hogy "na majd a bob" :) -
Ha nem találod el, akkor nem adja meg. Az online war viszont szokott hülyeségeket kiírni, ami a találatokat illeti. Nekem is volt egyszer, hogy G-6 Late-el megcsaptam egy Lavórt össztűz mindenből, 30-as durran a seggén, le is szakad, megadta. Utána a reportban az volt, hogy egy, azaz egyetlenegy lövedékkel találtam el. Napersze :) -
Ez így van. Még annyit tennék hozzá, hogy ha az utolsó találatot a saját légvédelemtől kapja, akkor "killed by AAA". :) -
Lysandus #28148 Az általános szabály egyébként az, amit Laca illetve Sárgarépa elég részletesen kifejtett. -
Lysandus #28147 Azért nem olyan egyszerű ez! :-) Tudok ellenpéldát is mondani. Online war-on mentük egyszer századkötelékben, levertük a nagyját, és egy haverral elkezdtünk üldözni egy magányos vöröst. Ketten csapkodtuk, de nem tudtuk eltalálni (ROSS-os vagy BY-os volt azt hiszem), ő viszont az állandó nyomás miatt nem tudott elmenekülni. A vége az lett, hogy kifogyott a benyája (gondolom eleve fél tankkal jött), kiugrott (orosz terület felett voltunk), a gépe leesett, a haver meg megkapta. A Zil-2 is kiírta nála, hogy "enemy aircraft destroyed", meg a reportban is benne volt. De abban is látszott, hogy egyetlen egyszer sem találtuk el. Sem én, sem a haver. -
spargarepa #28146 Szerintem mindig az kapja a győzelmet aki legutoljára eltalálta az adott gépet a földbe csapódás előtt. olyan mintha megjelölted volna a neveddel amikor meglőtted, és amikor utánad még valaki meglövi akkor áthúzza a te nevedet és odaírja az övét, és amikor leesik megnézik a roncsokat, hogy kinek a neve van rajta és az kapja a győzelmet :D :D :D -
Romeo One #28145 Nono, mondjuk meglőttem, de nem akkor esik le, hanem percekkel később, alacsonyan, fordulózás közben földhözvágja megát. Na ezt minek számolja az AI? -
Ha meglőtted és leesik akkor a tied ,ha nem lőtted meg akkor nem.
Nem olyan bonyolult ez:)) -
Romeo One #28143 Na akkor egy kis ontopik. Nem tudja valaki véletlen, hogy az AI honnan számítja a légigyőzelmet? PL: ha fordulózgatás közben beleáll az ellen a földbe, az ugye nekem nem légigyőzelem. De ha előtte jól megsoroztam, akár füstöl is? -
Romeo One #28142 Ahogy előttem mondták, az élet nem fekete, vagy fehér. Édesapád ezt választotta. Mások azt, hogy maradnak, mert annyival kevesebb jut a megszállóknak. Egy megszállt országrész alacsonyabb rendű polgárának lenni sem diadalmenet. A vagonok meg Magyarországra jöttek. De mehettek volna Szibériába, valamelyik Gulagra. Vagy csak a város széléig, néhány géppuskafészek elé... A nagyvilág tevőlegesen vagy hallgatólagosan éppúgy asszisztált volna ehhez is, mint a többihez is...
Inkább ne tudjuk meg, hogy Te, vagy én mit válaszolnánk hasonló helyzetben...
Uff.... -
messerharcos #28141 http://www.youtube.com/watch?v=wRVioI0PGbs&feature=related
űrzéró
-
Kicsit recés, de jó. Innentől kezdve nem szólok.(persze csak ha kibírom) Üdv!
-
Pihi szuszi, csigalom, nyugavér. -
messerharcos #28138 Még mindig jobb, ha egy kicsit egymásnak ugrunk, de utána kibékülünk, mintha egy válvonással továbbmennénk.
Túl sok az ostoba megvezetett vak ember. Akinek trianon, a magyar sors, és a haza kiszolgáltatottsága nem fáj, és m még mindig csak hajhásza az anyagi javakat, és megy vásárolni, shoppingolni, szorni a pénzt, aztá tulóra, megint pénzszórás, és küzd hogy ez megmaradjon, azokkal van a hatalmas baj, akiket csak az anyagi érdekel. Mélyen alszanak még, remélem egyszer felébrednek.
-
Zsolt7411 #28137 Hát azt nem bánnám! nem tudom a világ nagyhatalmai mit szolnának hozzá:)
Lenne visitozás!:) -
Zsolt7411 #28136 Helyesbitek solt=Solt -
Most mondta Gida ,hogy lesz még Párizs magyar falu!
-
Zsolt7411 #28134 Ugyan nem történt semmi én reagáltam le rosszul!Én kérek elnézést tőletek nem volt szándékomban senkinek se rosszat vagy iyesmit.Ahogy solt mondta durva volt a belépőm de nem akartam én durva lenni senkivel!:) -
Szepy2884 #28133 Bocs, korrekció következik: Benes=benes. Elnézést. -
Szepy2884 #28132 Kedves Zsolt!
Nagyon sajnálom, hogy sikerült megbantanom téged, holott nem is ismerlek és ami a legfontosabb, nem is volt szándékomban.
Kissé ingerülten jöttem haza és jólesett kiönteni a bilit. Nem gondoltam bele, hogy ezzel vitát gerjesztek és tovább rontom az amúgy is paprikás hangulatokat. Szintén nem volt szándékomban. De már csak utólag.
Csak tudod gondoltam, hogy ha Felvidéken joguk van a Benes féle dekrétumokra hivatkozva gyűlölködni, a magyar történelmet meghamisítani, mitöbb állami jelképeinket lenyúlni és még nyelvtörvénnyel is megalázni minket, akkor kérlek enged meg nekem is azt a luxust, hogy én is kifejezzem a fájdalmamat még ha az egy kicsit nyers is.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy itt nem a tóth és magyar között van a viszály, hiszen 1100 évig éltek éltünk nyugalomban békében mitöbb oltalmaztuk őket töröktől, tatártól, osztráktól ahogy tőlünk kitelt és az egész nemzetiségiesdit is a habsburg (direkt kisbetűvel) birodalom gerjesztette az oszd meg és uralkodj alapján, ahol a trianoni béke volt a hab a tortán ami ráadúl hiszed vagy sem, sosem lépett jogilag hatályba. De ezt az egész szart ficó féle hegyiparasztok tovább gerjesztik mert bevannak szarva egyrészt (hogy egy mesterséges állam mesterséges történelemmel amit még a nagymúltú polgárias Csehország is kivetett magából és sosem vállalt közösséget a szlovákkal mert épp annyira lenézi, bár az álláspontjukat nem értem), másrészt ebben keresnek legitimációt hatalmuknak és még sorolhatnám napestig de nem áll szándékomban.
Úgy látom a te családodnak is kijutott, de leszögezném, hogy sosem veled van a bajom, meg az átlag kisemberrel, hanem a rohadék mocskos szarkeverő politikusokkal. -
Solt #28131 Nincs itt semmi gond... legalább tisztába raktuk a szennyest! ;) -
Zsolt7411 #28130 Igaz! Ezer bocs nem akartam én ilyen durva lenni csak igy sikerült:) -
Solt #28129 Nem paprikáztál fel minket, csak erős volt a belépő kijelentésed... ami a személyes tapasztalatod alapján érthető, csak nem indokolt! ;)
-
Zsolt7411 #28128 még egy dolog a 4.10-es patchal mi ujság?már régen meg kellett volna jelennie nem?vagy rosszul tudom? -
Zsolt7411 #28127 igen igen igen!de most már inkább hadjuk ezt a témát meg zárjuk le kár volt elkezdenem csak felpaprikáztalak titeket.volt ami volt ha igy nézzük igy se jó ha ugy nézzük ugy se jó.Sajnos ezzel az országgal nagyon csunyán elbántak ilyennek nem is lett volna szabad megtörténnie! -
Solt #28126 Légy büszke Apádra, hogy a magyarságát többre tartotta az anyagi javainál! De ez nem jelenti azt, hogy az ott maradottak nem magyarok!
Gondold végig! Megkérdezte tőlük egy senkiházi, hogy magyarok, vagy csehek. Az ilyennek adott válasz mit számít, ha az a tét, hogy a szülőföldeden maradj? Szerintem semmit... nem attól magyar valaki, hogy egy ilyen kérdésre egy ilyen senkiházinak mit felel!
Arról nem beszélve, hogy az összmagyarság nemzetstratégiai érdeke, hogy a gúnyhatáron kívül rekedtek a szülőföldjükön őrizzék meg a magyar identitásukat, és ott sokasodjanak!
Apádéknak akkor volt nehezebb... magyarként meg most nehezebb annak, aki ott maradt...
Szóval attól, hogy valaki abban az időben egy gusztustalan szituációban nem a büszkeséget, hanem a szülőföldjét tartotta előrébb valónak, még nem szabad elítélni... ettől még ők is magyarok.
Az élet nem fekete vagy fehér, mi pedig nem vagyunk egyformák... azért mert az Apád így tudott dönteni, ez nem várható el mindenkitől! Arról nem is beszélve, hogy mi lett volna, ha mindenki így dönt? Azzal lelkileg is aláírtuk volna ezt a gyalázatos diktátumot! Kiürült volna a felvidék, a tótok meg öröm táncot jártak volna...
Nem arra kell haragudni aki ott maradt, hanem arra akinek az köszönhető, hogy egy senkiházi egy ilyen kérdést egyáltalán feltehetett! -
Zsolt7411 #28125 Igen ez igy van a számbol vetted ki a szót!Csak azért nem tudom de most a szlovák illetve Magyar még is lenézi a Magyarokat.Egy szónak is száz a vége már az öregek is megmondták míg a világ világ lesz addig addig rosszabb lesz.Inkább hadjuk is ezt a témát nem jó ezt feszegetni.Mert most ez nem aktuális téma főleg nem egy rep szimulátoros forumon:) -
Lysandus #28124 Akik ott maradtak azok között is vannak jópáran, akiknek a szülei végig harcolták a két világháborút. Természetesen megbocsáthatatlan az, ami a szüleiddel történt, de ne azokat hibáztasd, akik válaszoltak, hanem akik ilyen kérdést egyáltalán fel mertek tenni! A felelősség egyes egyedül őket terheli! -
Zsolt7411 #28123 Hát nem tudom de aki át jött azoknak is ott maradt az élete munkája.Amugy a mai napig járunk szlovákiába a fater szülői házához vagy is a szomszédba azokkal megmaradt a jóviszony.Végül is én csak leirtam hogy mi hogy volt akkor eszembe sincs vitatkozni senkivel mert elég szomorú hogy ez megtörtént.Hát ez van bocs ha valakit megbántottam nem akartam. -
Gondolom tudták,csak amit egy élet alatt felépített magának,azt nem biztos,hogy ott akarta hagyni...
Szerintem meg Károlyi Mihálynak nem lett volna szabad elfogadnia a Trianoni "béke" diktátumot...azt mondta,hogy épp elég hazafi ontotta nmár a vérét hiába.
Valahol láttam egy videót,hogy a nagybecsű csehek hogyan mészárolták le a szudéta-németeket. Lehet,hogy ettől tartottak a magyarok is. -
Zsolt7411 #28121 Ja és nem a tirpákok a a rosszak mert azok ugy dolgoztak mint az állat ha volt földjük amit általában be államositottak tőlük te a tóthokkal kevered.Azok az utálatosak. -
Zsolt7411 #28120 Akkor elmondom neked hogy apámat meg a testvéreit a szüleivel együtt 1947 októberében átköltöztették ide Magyarországra.Ez akkor úgy müködött hogy jártak házról házra és ennyit kérdeztek Csehszlovák vagy Magyar ha azt mondta Cseh akkor maradhatott ha azt mondta hogy Magyar akkor go fel a marhavagonba és irány Magyarország.Apám mindig azt mondja hogy utálja azokat akikmost Magyarnak valják magukat,akkor miért nem tudták?Az apja végig nyomta az első világháborut az Olasz fronton hazajött pedig maradhatott volna aztán végig nyomta a másodikat is az orosz fronton onnan is haza jött de azokat az ugy nevezett Magyarokat de nagyon utálta!hát ennyi! -
Lacusch69 #28119 Csak egy jó tanács: szerintem itt ne erőltesd ezt... -
Solt #28118 Szia!
Hanem kik azok, ha nem magyarok? -
Zsolt7411 #28117 Sziasztok
Ha akarod részletesen elmondom neked nektek hogy akik ott maradtak felvidéken azok nem magyarok,és nem a tirpákok miatt volt van konfliktus.