91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #28236 Milyen fazonok... Főleg balról a harmadik...
-
A filtering a kis intenyitású de nagyobb frekvenciájú mozgásokat szűri ki, mint pl ha a joyod potija meg van kopva akkor lehet hogy kis ugrásokban válaszol az elektronika a kar mozgatására, ezt hivatott kiszűrni.
Vagy ha valamilyen okból kifolyólag erősen reszket a kezed, akkor az ilyen mozgásokat kiszűri és nem rázod a gép orrát, pontosabb célzást engedve meg -
Romeo One #28234 Na jó, legyen egy kis ON is. A joy kalibrációjánál a "filtering" mennyiben különbözik a "dead zone"-tól? -
Romeo One #28233 Azért a háborúk nem úgy indulnak, hogy néhány tábornok az asztalra csap, hogy már évek óta csak iszogatunk, nosza egy kis háborút!
Persze a győztesek retorikája erről szól, de ezen az agymosáson már szerintem már túlhaladtunk. És nem érdemes forszírozni az okokat, mert mindkét fél eleget tud mutogatni egymásra.
A császári japán hadsereg valóban sok kegyetlenséget csinált. Bár nem emlékszem, hogy nekik nagyüzemben rendeztek volna monstre nürnbergi persorozatot. Viszont az eredményeiket azonnal einstandolták, és felhasználták az "emberséges", "szabadságszerető" nemzetek.
Annak idején az orosz-amerikai rakétaprojekteknél is ment, hogyy egymástól kémkedték a terveket. Fenéket, ugyanannak a német tudóscsoportnak a tagjait vitték el, nyilván ugyanazokkal az eredményekkel. -
Romeo One #28232 No, ha nagy, akkor eltalálni is könnyebb, nem...?
:)))))))))) -
Jogos. Elírtam. -
Ezt nevezték vadászgépnek:) Másoknál bomber:DD -
Hát igen, a P47-ben álíítólag még klíma is volt.... Tipikus amerikai grandománia, ha nem lehet jobb, kifinomultabb, akkor legalább legyen jó nagy....
Ez a tendencia észrevehető az amerikai autókon is, a mai napig, ha megfigyeljük, 4-5-6 literes 8 hengeres vasak, de csak 200 maxi 300 lovasok. Egy 89-es évjáratú 2,3-as S2-es Audi röhögve hagyja faképnél és a fogyasztása is fele -
Yamato az a hajó volt:)))
YAMAMOTO Isoroku:D ha pontosak akarunk lenni:) -
Nos én is az olaj és hasonló embargókra gondolok. Azért voltak Japánban józan emberek is akik szívesen elkerülték volna a konfliktust,de ugye Japán sajátos helyzete (sziget mivolta ) miatt bizony kiszolgáltatott helyzetbe került .
Abban biztos vagyok ,hogy az USA sosem engedett volna,valóban nem az a fajta:) -
Belgrádban láttam egymás mellett a Bf 109 - Hurricane - P47 hármast. Így élőben még durvább, mindkét európai gép eltörpült az a hatalmas repülő melett. Olvastam, hogy amerikai pilótáknak mikor mutogatták a meszát, csodálkoztak, hogy milyen kis gép. :) -
Belekergetve? Mibe? Hogy megtámadják Kínát? Ja, hogy ott szarul mentek a dolgaik és kellett volna az olaj, az egy dolog, de ne sajnáljuk már szegényeket, hogy hogy kitoltak velük. Az imperialista japán nagyon kegyetlen és szemét dolgokat csinált már akkor (Nanking-i csata pl, bilológiai hadviselés, élő embereken orvosi kísérletek, stb), mikor Hitler még csak tervezte, hogy bármibe is belekezd majd.
USA gazdasági potenciálja mindíg hatalmas volt. Yamato is tudta, hogy anyagháborúban alul maradnak (főleg, mert Japán eleve azért indított támadást 41 végén, mert szarul állt nyersanyagokkal, olajjal), ezért próbálta egyetlen csapással kiütni az USA-t. Az persze kérdés, hogy ha Pearl-nél nagyobb veszteséget okoznak, és Midwaynél is győznek, vajon USA kapitulál-e? Szerintem nem. Az angolszászok nem az a megadós fajta, arra balzírozni, hogy egy nagy pofontól elmegy a kedvük a további balhétól, elég necces :) -
Japánnak a motorgyártása volt vacak. Nem véletlenül kuncsorogtak a németektől DB ,BMW mocikat.De azt se sikerült lemásolni tökéletesen. A zero is könnyű volt pont a motor miatt ugyi ,csórikáimnak mi esélye volt egy Pratt & Whitney R-2800 Double Wasp tizennyolc hengeres, léghűtéses csillagmotor-hoz:) Aki pl élőben látta azt a szörnyeteget annak kétsége sincs afelől,hogy szegény japóknak esélyük sem lehetett.
Az usákok persze hogy csinálhattak akkora páncélozott tankokat ha ekkora motorokat kalibrálhattak a gépekbe. -
A film végén kiírja mivel készült. Il-2 játék, AAA Mod. Az AAA MOD már az Ultrapack része. Egyébként ezeken a pályákon rendszeresen lehet repkedni, a Spit vs 109 MOD szerveren. -
Ez nem igaz. Hartmann is 42 végén került az alakulatához (41-től volt LW állományban), rá nem lehet azt mondani, hogy szarul képezték volna ki... Japán anyaországot sem érte jelentős bombázás, csak miután 45 elején elesett Ivo Jima, és a B29-esek elérték már Japánt (ok, onnan aztán sokat kapott, de ott már 45-ben vagyunk).
És ennél fogva nem igaz az sem, amit Messerharcos írt, hogy a Zero-k eredménytelensége a Midwayi pilóta veszteségek oka. Szarul érintette őket, de a kiképzés zavartalanul folyhatott 45-ig, ha olyan jó gép lett volna, még képzetlen pilótákkal is veszéyesebb lett volna. -
Zoli105 #28221 ZolyPetrushkO_AAAmod_fast erre gondolsz!? -
Ez il-2 AAA Mod-al (ami most már az Ultrapack része), nem BOB. Az sokkal jobb lesz ennél... -
Zoli105 #28219 Állat ez a videó! A játék is ilyen lesz!?Mert az jó lenne!
Amúgy filmben is meg van nekem nagyon tetszik! -
ezt nézzétek meg -
Lysandus #28217 Amit legjobban szeretek magamban az a sörözés? :-DDDDD -
No meg meleg is van ,én inkább sörözök a kertben meg sütögetek. Mondjuk inkább sörözök:)) -
Én sa vagyok már időmilliomos, sajna a repülés kimerül abbana a heti 2 alkalombeli 2 órás repkedésben, sokszor mire hazaérek és a szokásos ebéd-vacsora után, családi megbeszélések, gyerekjástszás stb után már nemigen marad energiám zilkettőzni, maximum ide a fórumba írok marhaságokat -
ezzel teljesen egyetértek, öreg vagyok én már ehhez, hogy órákig várjak mikor lehet cspdosni az ellent
én manapság felmegyek a skies of valorra, fél órát hülyülök, pár gépet lelövök, nagyjából ennyi a zil 2 :D
sajnos, teszem hozzá
-
Aki forgolódni akar annak ajánlanám a Ciel-De-Guerre nevű francia szerot.
Ott bannolnak a bnz-ért. Igaz mindenki zéroval van, de forgolódni az a legjobb.Az örökös ász Idefix44, ővé a szerver, fanatikus, és egy az egyben szinte verhetetlen, ajánlom ellenfélnek. -
Nézd meg a Rigát. Persze vannak fanatikus körözgetők,de a legtöbben ha tehetik csapkodnak. Persze körülmény függő ,mert ugyi ha a reptér közelében hiénáznak ,vagy hiénázunk akkor marad a forgolódás,de a legtöbb jobb arc biza nem erőlteti a keringést.Pár hete erőt vettem magamon beültem egy fókába . Felkavartam vagy 6 k ra és várakozó álláspontra helyezkedtem. Teletankoltam a vasat , úgy hogy volt időm bőven . Na egy szónak is száz a vége hat gépet lőttem pontosabban három zuhant le három leszállt de ugye a pontot megkaptam. Meg sem erőltettem magam ,csak a biztosra mentem. Ennek csak egy hátránya volt. Eluntam az életem . Volt hogy jött egy mig ,azt szépen otthagytam,a ficak utánam zuhant de szétesett útközben. Mondom eredményes ez a harcmodor de unalmas is egyben. War ra se járok mert az életem elunom már az elején,na meg mire vége van. -
zmok #28211 Szia!
Én biztosan megyek, itt lakom a megyében. -
Romeo One #28210 Tegnap a spektrum/disc./NG valamelyikén volt egy filmecske, ahol a főhőssel mindenféle baromságokat csináltatnak meg. Ezek egyike az volt, hogy "lebeg-e a víz"? Egy kis Pitts tetejére szíjazva, kezében egy nagy pohár vízzel repült, a gép csinált egy loopingot, és kifolyik-e a pohárból a víz? Csodák csodája, nem folyt ki!
Komment1: Nahát, Roger legyőzte a gravitációt!
Komment2, a magyarázat: Természetesen Roger nem győzte la a gravitációt, az a fejjel lefelé lévő pohárra is hat, csak a looping tetején a repülőgépre ható felhajtóerő kiegyenlíti azt.
Na ekkor kapkodtam levegő, és a távirányító után... -
hehe mire te felmész az f4f-fel 6k-ra én 9-en leszek a zéróval:)
amúgy dehogy mennék, maradnék nulla méteren, és kifordulnék
egyébként sztem nem álltak át a bnz-re, legfeljebb a reálisabb szervereken, de oda meg már nem bagyon megyek mert már nem érdekel annyira a játék hogy fél óráig csak emelkedjek úgy hogy nem találkozok senkivel
szal van igazság abban amit mondasz de azért a fordulóharcot nem kell leírni, a bnz sem csodaszer, még ha úgy is tűnik -
Romeo One #28208 No, az a három nem békeév volt, és mire kiképezték volna "rendesen" az újonc pilótákat, már rég felzabálta őket a légifront. Ez nemcsak náluk, de máshol is így volt. A háború előrehaladtával egyre kevesebb kiképzéssel kerültek ki a pilóták a harcoló alakulatokhoz.
Egyébként szerintem nemcsak gép/pilótafüggő a dolog. Harceljárások, a helyszín sajátosságai, kötelékek nagysága, és egyéb körülmények is közrejátszanak.
Európában rázuhantál egy nagyobb kötelékre, aztán ha necces lett a helyzet, "fél másodikon" megpróbáltál hazahúzni. Ha szerencséd volt, meg sem láttak a növényzet hátterében. Ha mégis, akkor üzemanyag függvényében kezdtek el kergetni, avagy sem.
Az óceán fölött pont fordítva. Ha nem tudtál felhők közé bújni, akkor a kék ég és a sötétkék óceán között kellett láthatatlanná válva, magadat szélben lágyan hajladozó nyírfácskának álcázva hazaindulni, esetleg fogyatkozó üzemanyaggal, kitérő repterek és tartalék terv nélkül. Nyomodban olyan vadászokkal, akiknek a közelben volt a "repterük", meg többen is voltak, meg minden.
A "körülmények"-re talán a legjobb példa, bár nem VH2, a délszláv háború. Ismerőseim közül többen emlegették, hogy a Mig29 nem is jó gép, mert az F16 simán lelövi. Ja. Csak nem sima dogban, hanem ugye a "körülmények". Az amik ugye beküldtek egy köteléket, amiben elektronikai lefogó/zavaró, tanker, awacs, fedezet, tartalékgép, kispados, balbekk, meg még ki tudja, mi volt. Vagyis a Fulcrum magányosan, vakon, süketen keresgélt a sötét éjszakában egy olyan gépet, ami aktív jelek nélkül, csöndben, de komplett radarképpel, centire ismert taktikai és pillanatnyi helyzettel, és teljes háttértámogatással repült. Na, ez azért nem ugyanaz, mint 1v1 dog.
Ha nem is ilyen mértékben, de nyilván VH2-ben is voltak hasonló "körülmények". -
Szegény Japánoknak sok esélyük nem volt. Mindamellett,hogy a háború elkerülhetetlen volt számukra mi több bele lettek kergetve de pl Yamamoto teljesen tisztában volt vele ,hogy nem sok nagyjából semmi esélyük az USA ellen. Minap volt egy műsor a Historyn a kamikaze támadásokról ,na ott megdöbbentő volt,hogy 43- 44 re mekkora flottát barkácsoltak össze az amik. 2 év alatt kb 15 nagyobb egy raklap kisebb hordozó a csatahajókról ,cirkálókról ,rombolókról ne is beszéljünk.Ja és ez csak a csendes óceánon! Tényleg ezek mennyi idő alatt raktak össze egy hordozót? -
Helló!
Hát akkor amennyiben módodban áll, próbálj eljutni Kovászna megyébe is, egy röpke találkozás erejéig. A tel számom 004 0744168885, ezen csörögj rám. A héten amúgyis találkozok egy volt AAA-s taggal, Slow-al, neki is a fél lába erdélyi, akkor így legalább még kompletteb lesz a találka.
Apropó, úgy lehet eljövök Kecskemétre. Ki fog menni oda? -
Én szeretem a Zero-t, egyik kedvenc gépem, de a kínában, burmában repülő "Repülő Tigrisek" azért halomra lőtték a Zero-t is a többi japánnal típussal együtt, és az még Pearl meg Midway előtt volt. Az új gépek és az új harceljárások csak rontottak ezen. Na, meg az Aleut szigeteken kényszerleszállt Zero tesztelésekor is sok hiányosságot találtak (páncél kevés, üza tank nem öntömítő, 400 km/h fölött nem lehet csűrni, karburátoros hajtóművek negatív G-nél lefulladnak), és szimulált dogfightokban kitapasztalták hogyan védekezhetnek ellene, és onnan csak szívás volt. Kamikaze-nak még jó volt, de légi harcban nem jelentett komoly fenyegetést sem a vadászaiknak, sem a B-29-eseknek. Igazat megvallva Pearl után fél évvel a japánok elvesztették a legtöbb tapasztalt pilótájukat (Midway), de utána volt még több mint három év a háborúból, ha csak a pilótákon múlt volna, azokat ki lehet képezni ennyi idő alatt. De a gép késői típusai sem voltak sokkal jobbak, még a víz metanol befecskendezéssel sem. -
spargarepa #28204 Jó reggelt mindenkinek. :D az elkövetkező 10 napban utoljára írok mert meglátogatom Erdély-t. mindenkinek sikeres játékot kívánok :D -
messerharcos #28203 azt is aláirom hogy a valóságban se lehetett vele zuhanni és nem volt öntömitő üzitartálya, de nem ez volt az elsődleges oka annak hogy halomra szedték le őket. szerintem. Hanem az alábbiak. -
messerharcos #28202 ALáirom, energiaharcal le lehet győzni, és le lehet szedni, de nagyon sokan nem eszerint járnak el, főleg nem egy kicsi dogfight szerón mint a riga. Eyébként a valóság szerintem más volt, a zeró kiváló gép volt, amit rettegtek. Legyőzhetetlennek artoták, az első időkben, ugyanlyan gyors volt mint a wildcat, a fegyverzet erősebb, és sokkal joban fordult, ez kevésbé jön ki il-2-ben, itt csak jobban fordul, sokkal nélkül.A hatótávolsága hihetetlenül nagy volt, és jó pilóta kezében halálos fegyver volt. Volt zeró ász is:)
Csak ne feledjük, hogy a nagy sorsdöntő ütközetekben a jappán anyahajókkal együtt a kiváló jappán pilóták szine java is odaveszett, maradtak az ujoncok, a sokszoros túlerő ellen. Ez volt leginkább a veszte.
Egyébként kiváló gép volt szerintem. -
Srácok. Az Il2 játékosok ,elérték azt a szintet,hogy igenis az energia harcra helyezik a hangsúlyt. Oldalfüggetlen a dolog,a szövi oldalon is ugyanúgy harcolnak.Lejárt a fordulózás kora:)) Menjünk egy coop ot a kollega üljön be egy zero ba,én egy f4f be. Látni sem fog ezt garantálom,nemhogy kőhelyzetbe kerülni.
Én felmászom 6-7 k ra aztán onnan majd operálok,de ha netán ő is hát szerintetek utolér?Az amik ahogy rájöttek a gyengéjére ,simán legyalulták őket az égről.És ahogy tanult kollegánk mondotta egyszer találják csak el annak sanyi. -
én speciel nagyon szeretem a zérót, "csak" arra kell ügyelni hogy nehogy eltaláljanak mert egy lövés azt kakukk..
amúgy meg ahogy Laca mondta, azzal aztán semmit nem érsz utol :D
szóval csak a kezdőket lehet szivatni vele -
spargarepa #28199 ezért hozták ki viszonylag gyorsan az F6F sorozatot majd később az F4U kat bár azok az elején (asszem a C modellig) nem szállhattak fel anyahajáról mert túl hosszú volt az orruk a pilótafüle előtt és nem lehetett kilátni belőle. ezt később orvosolták azzal, hogy megemelték a pilótafülkét -
Lacusch69 #28198 Midwaynél biztosan jobbak voltak a Zerók mint a F4F-ek. Az amerikaiak szerint is. -
spargarepa #28197 a háborúban nemvoltak ennyire élesek az elhatárolódások. az F4F Wildcat ugye az amcsi haditengerészet legmodernebb legjobb repülője volt 42 ben még a guadalcanal-i csatában és a zerok szinte mindenben jobbak voltak nála. igaz h jó taktikával, magasabbról indulva (hála a radarnak) értek el sikereket de a tengerszinten való repülési sebességtől eltekintve a zerok szinte mindenben jobbak voltak az elmondások alapján, bár ha tévedek javítsatok ki