91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jaja ott voltam a WC-n, fókóval, de nem volt létra 
És papír sem....
-
Lacusch69 #28355 Kitalálom: a nevekből ítélve WarClouds, valamint Richthofen kolléga "Nuke" álnéven hazaáruló lett... -
Na, a mai este eredményes volt...
-
Szepy2884 #28353 :((( köszi hogy megnézted. -
Hol élek én? Az nem raktár:) -
Szepy. Megnéztem amit kerestél, nincs. Csak alapprogi, semmi tutor. -
Motoros fóka nem figyel a vizesblokkban? :) -
Én a klotyón még se létrával se fókával nem találkoztam:( -
Richtofen #28348 "Ata gondolj a WC-re! Ott még sosem fordulta le létra a Fókát."
Sajnos volt már ilyen konstellációban kellemetlen élményem... Ügyes kezekben meglepően mozgékony az a madár. -
Na Drebil vette a fáradságot és kutakodott zero ügyben.
Irt egy kis összefoglalót ott van a honlapjukon. -
jó, de itt A8 as fókák voltak.
Amúgy gyere má repülni
-
Nagyon jó képek,remélem idén már tényleg ki fog jönni. -
Szepy2884 #28344 Amúgy zeke vs kabátban halálra szopattam a japókat a létrával, de az inkább taktika mint reptudomány volt. -
Szepy2884 #28343 Ata gondolj a WC-re! Ott még sosem fordulta le létra a Fókát. Kurva jó gép ha lenyomod és elfűtesz, kurva jól lehet vele elétartani a magas revi miatt, de ha leáll fordulódni akkor amennyire jó volt annyira szar lesz. -
Sanyó! A jó isten áldasson téged és mindennemű leszármazottadat ha igazad lesz:) Jó ha nem, akkor is. -
Szepy2884 #28341 Kurt Rieder? Mármint magyarhangja Földi Pál? Azaz hogyan használjuk a Ctrl+C ----> Ctrl+V billentyű kombinációt?
Ettől csak a Swen Hassel könyveket szeretem jobban:))) Hihetetlen meggyőzően ír olyan dolgokról, amikhez amúgy köze sincs :))))) -
Szepy2884 #28340 "a napokban volt hír, hogy Afganisztánban 1000 milliárd dollár értékű, kitermelhető ásványkincs van
ki nem találod melyik ország végezte a felméréseket :)"
Én nem csak olvastam, hanem hallottam is. Honnan, hát Szaniszló Ferenc műsorából az Echo tv-n. Világpanoráma a címe. Tudom ajánlani mindenkinek, mert hihetetlen rálátása van a dolgokra, persze vannak nézetei amikkel nem értek egyet. Pl: "Mo mint a világcsatra kp-ja" De ezeket a képzavarokat leszámítva minden szava etalon számomra. A 90-es évek elején a Panoráma című műsoron nőttem fel. Azt mondhatni, az esti mese helyett is csak ezt néztem :)))) -
Én nem kérdezek semmit. Semmmit!!!!
-
Lysandus #28338 Te is zseni vagy! Itt mindenki zseni!
-
Zoli105 #28337 Amúgy a gépigénye milyen lesz!? -
Októberben, de az biztos, hogy még idén. -
Én csak egyet kérdek.Mikor adják ki? -
Storm of War - Sérült Hawker Hurricane, He 111 bombázókötelék, Gloster Gladiator és Bf 108 Tájfun. -
Nem is egy hanem vagy 4 alkalommal is leforduloztam a fokakat. Nagy sebessegnel ugyanugy fordul mint a messzer, a taktika a kovetkezo: beallsz a mesza moge, ha probal kifordulni es van sebesseg akkor benyomod a feket, egybol eléje tudsz célozni, az a 20-as rohadt erős és precíz és a célzó miatt nagyon jól lehet előretartással lőni. -
Storm of War - mondhatni a szokásos. Sérült Hurricane, He 111 bombázókötelék, Gloster Gladiator és Bf 108 Tájfun. -
Lysandus #28331 Te is zseni vagy!
-
engem is ledogoltak ugyanígy :D -
Lysandus #28329 Öööö... Hát, nos, szóval, ööö, mindenkinek lehet rossz napja. Még egy zseninek is.
-
Én voltam:(( a bf es gyerek.
-
Lysandus #28327 Minden lehetséges, de akkor is nagy szégyen a Bf-es gyereknek, ha ledogolta egy Létra. -
Én is találkoztam már olyan sráccal aki nem hogy a fókát de a messzert is ledolgolta a létrával. -
Lysandus #28325 Egyébként a Zéró vitához: nagyon jó gép volt '43-ig. Anno Mandzsúriában saját veszteség nélkül radírozták le az égről a Ratákat. Ez nem köszön vissza Olegnél, illetve a 3.01-es verzióban még így volt. Azóta "finomítottak" a Zéró repmodelljén is, szánalmas gép lett belőle.
A való életben meg máshogy mentek a dolgok. A Csendes-óceánon egy kicsit másként mentek a dolgok, mint Európában. A kötelékek az üzemanyag gazdálkodás miatt mindig a legszegényebb keverékkel mentek, és leggazdaságosabb utazósebességen. Úgyhogy nem az számított elsősorban, hogy kinek jobb a végsebessége, hanem hogy ki veszi észre előbb a másikat, mert az fel tudott készülni, a jószerével letolt gatyával lavírozó ellenre.
Egyébként a youtubon van fenn egy hellcat vs zéró sorozat, érdekes dolgok vannak benne. A Zérók menekülési taktikája a Hellcatek megjelenéséig a Wildcatek ellen az volt, hogy egyszerűen leborítottak, és elzuhantak. Pacific Online-on ez pont fordítva volt, a Wildcatek borítottak előlünk. :-) -
lehet hogy öszvér gép, sérült volt és összeraktás más gépekből
persze az is lehet hogy tényleg el van írva a fotó
-
Lysandus #28323 Igen, Tobak Tibi bácsiék azt tapasztalták, hogy az angolszász gépek közül egyedül a P-38-nál volt jobb minden tekintetben a Bf.
A Létra lefordulja a Fókát??? Kik ellen mentél? Valami paralimpiai csapat ült az A8-asokban? Egyszer vert meg A8-asban Létra. De úgy, hogy a ravasz malac - amikor látta, hogy biztosan be fogok ülni mögé - rárepült a saját légvédelmére, az meg köhögősre lőtte a motorom. -
Dolgozok. Tegnap lógtam egész nap :) -
Romeo One #28321 De csönd lett a flém után... :)))
Az esti repülésre, vagy a hétvégi sörözésre készül a csapat? -
Nekem spéci a szövi gépek közül a P47 a csúcs, valamiért nagyon bírom, a taktikája a fókáéhoy hasonló, csak jobban emelkedik és 10000 m fölött is rohadt jól megy, a P38 se rossz, régen a skyes of valoron volt egy map, normandia, ott P47 és P38 volt G6 meg A8 ellen, na ott jókat buliztam a fókák ellen, az A8 ast könnyen lefordulja, és a Tobak bácsi által elmondottak ellenére a messzer 6-7000 m-en ugyncsak bottal ütheti a nyomát. Amúgy a munkahelyemen megint elolvastam 10 év után a Pumák égen földön könyvet ,annyi külömbséggel hogy szinte átéreztem az egészet a végén szinte könny szaladt a szemembe.
Viszont találtam benne 1-2 apró hibát, pl vadászok előttünk 3 órában ami inkább oldalt lenne vagy a fotóknál, a levegőben repülő messzer az nem G6-os még véletlen sem g6 os hanem F széria (nincs dudor a motorburkolaton se kiálló farokkerék) Amúgy 6 év IL2 után piszok jó könyv, kár hogy oleg nem olvasta, csak a Pravda korabeli harcjelentéseit.. -
igen, le is lőtték az összes létrát, pont a múltkor olvastam vmelyik régi top gun-ban
talán egy v kettő jutott haza megrongálva
azért volt annyi létra ász a csendeso-n, mert azok a háború kezdete óta repültek, és másodvonalbeli gépek voltak, inkább felderítő-vadászbombázó feladatkörben
de európában nagyon leszerepelt a típus
persze találkoztam már a játékban én is olyan létra pilótával akit egyszerűen nem tudtam lelőni
diurnus lupus volt a pilóta neve ha esetleg vki találkozik vele lobbin akkor ne lepődjön meg :D
egyébként Laca, a játékban én is szívesebben repülök létrával mint zéróval, erről ennyit :)
-
Romeo One #28318 Ez sokkal inkább a kódfejtők érdeme volt, és kevésbé a vadászoké. Bár itt sietek hozzátenni, hogy ezzel nem őket akarom lekicsinyleni! -
Lacusch69 #28317 Arra gondoltam, hogy 16 P38 támadott meg leszállásra készülődő 6 Zerót és 2 Bettyt. Vagyis nem volt nagy művészet lelőni őket ( bár 1 P38-as is veszteséglistára került).
Az utóélete meg még szemléletesebb (hogy valójában ki is lőtte le Yamamoto gépét)
LINK