91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ennek a doksinak egy bővebb változata a pumaszálláson a tan- és gépkönyvektől letölthető. Van fedélzeti lövészeknek kiadott doksi is. 08 és 09. Sajnos egyik sem teljes, de több lap van bennük mint a linkelt fórumbejegyzésben. -
Zoli105 #28475 Na azzal a kölökkel(1/JSpan_Wind) elintéztük a dolgot megkaptam az emailt (csak sokat kellett várni rá és itt volt a baj!!!!) ozt minden rendezve lett!:D Csak az a baj hogy a teamspeakot nem tudom használni mert nincsen fülesem meg mikrofonom se (majd a közel jövőben ha anyuék megengedik veszek magamnak egyet!
-
Zoli105 #28474 jah és nem is tudhatnék egyik századhoz se menni mert nincs fülesem se mikrofonom se joyom!!:D De valahogy mindig sikerül felszállni és minimum egy gépet leszedni!Hát a leszállást azt hanyadoljuk(az csak stukával megy!)xD -
Zoli105 #28473 Hát az nem megy olyan könnyem!Ahogy mondtam beregisztráltam magam a BoB oldalra és utána megcsináltam a szokásos lépéseket a megérkezett emailkor! na de mikor lobby-in bemegyek a cooperativ roomba és csatlakozom a játékhoz akkor ez egyik kölök elkezd kötni hogy nem választottam magamnak Squads ! Hát hülyén éreztem magam mert hirtelen azt se tudtom hogy mi van ,de rájöttem hogy mi a baj visszamegyek ozt látom vannak magyar századok gondolom csatlakozok valamelyikhez hát meg is gondoltam magam ,mert sajnos 1 hónapos kiképzések vannak ozt a játék meg 5 perc múlva kezdődött így visszaírtam a kölöknek hogy jó játékot de majd máskor játszok!Na de remélem nektek jól fog menni!:D -
Akkor itt van a célzás-segítő doksi amiről beszéltünk.
Bag the Hun -
Nem persze hogy nem de a bejátszások azok ebből voltak erre majdnem megesküszöm:) -
Ez a Dark Blue World egy egész jó film, nagyon látványos felvételekkel. Asszem olyan 2003-2004 felé bemutatták itthon is. Valamelyik művész moziban láttuk, egy cseh filmhéten. 720-as HD-ben megvan (ha megnéznéd), de magyar feliratot nem találtam még hozzá, csak angol van (Mo. nem is forgalamzták).
Ami a Hystory Channelen lesz vasárnap, az Lengyelekről szól (A Dark Blue World Csehekről), szerintem a két film nem ugyanaz. -
Semmit,gyere fel lobby-ra a cooperativ room-ba ott meg a coopmission2 szobába oszt sanyi. -
Zoli105 #28468 Na szóval regiztem a Bob-ra elolvastam amit tudtam ozt aktiváltam a szükséges modokat ! visszaigazoló emailt megkaptam rámegyek de valami Squads jelenik meg ott mit kéne tenni?? -
Szepy2884 #28467 hogyan beszélnek benne csehül? Feliratozott legalább mondjuk angolul? -
Nem tudom egyáltalán repképes emil van-e jelen pillanatban. -
Zoli105 #28465 haj és a játék hol mikor kezdődik és kell e hozzá valamilyen mod!??????? -
Zoli105 #28464 Arról a BoB-s oldalról leszedtem egykét dolgot e mappot meg a hardball-t hova kéne berakni az IL21946 főkönyvtárán belül!? -
Nekem csak az nem tetszik ebben a videóban,hogy Buchon-ok vannak Messzerek helyett,de gondolom azért,mert nem akarták a 109-esek drága repidejét erre elkotyavetyélni.
Én nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nem tudok megbarátkozni ezekkel a félvérekkel. -
Zoli105 #28462 Érdekelne az a BoB-s War mit kell tenni hogy mehessen az ember!? -
Lacusch69 #28461 Nem szokásom a torrent, de mivel itthon nem láttam sehol, így közzé teszem:
Dark Blue World -
Fronto pozor! :) -
Lacusch69 #28459 Látom megihlette őket a Kenyeres-Debrődy sztori. -
A tegnapi mission jól indult,csak a szokásos hülyeségemmel rövidre zártam.
Miután Szepyvel leborítottunk megláttam egy kétfedelűt amit gyorsan meg is csaptam,húzott benyát is füstöt is,ott hagytam. Ekkor megláttam egy Hurrit amint egy Stukszit bizergál,gyorsan utána eredtem megfüstöltem,de a második rácsapásnál nem váltam ki időben és elkaszáltam a szárnyamat. Sikerült kiugranom,de a saját gépem nekiütközött az ernyőmnek oszt leestem... -
mégegy -
hoppá hoppá
Én erről miért nem tudok????????? -
na sszem ez lesz elsején a historyn -
Sirály! 
Én kinyomtattam a térképet, így nem lehet baj :)
Glo:
Itt regelsz, megerősítő mail, azután rákendról
-
Glo #28453 Kicsit le vagyok maradva. Mi ez az új őrület? Egy hónapig terepen melózok, és nincs Riga, de van BOB War? Valaki homályosítson fel :) -
Én megyek:) De térképet nem nyitok az biztos:)) -
Jön ma valaki a 22:00-ás BOB War-ra? -
Glo #28450 Egy vicc jutott eszembe erről:
Román történészek egy ásatás során kiásnak egy korhadt táblát, amire a következő felirat van írva:
"Ave cezar vavan!!"
Megörülnek a románok, hogy végre van római kori leletük, bár nem értik mit jelenthet a VAVAN szó. Ki is rakják gyorsan a Román Nemzeti Múzeumba főhelyre, hogy minden látogató megnézhesse, cikkeznek róla a lapok, nyilatkoznak a feltárást vezetők. Mígnem pár nap múlva egy székely bácsi rettenetesen elkezd nevetni mikor meglátja a leletet.
Kérdezik is tőle:
- Mi a baj bátyám?
- Fiam, oda nem az van írva, hogy AVE CEZAR VAVAN!!, hanem az, hogy "A vécé zárva van!!"! -
Romeo One #28449 Nono, én is szoktam fanívóban teligázzal iszkolni, kihasználva, hogy az AI ilyen alacsonyan csak lekövet, de nem lő rád. Aztán ha tehetem, behúzom őket saját légvédelem fölé, ott egy picit bóklásznak, nekem meg lesz annyi időm, hogy kicsit megemelkedve ráforduljak valamelyikre. Szóval a probléma érthető, de az is igaz, hogy ilyenkor meg nincs időm a fa textúrájában gyönyörködni. Ráteszem a fűre, vagy az erdőre, oszt télak. -
Hát a tegnapi küldetésen 1 skúlót nem eresztettem el. Olyan tejköd volt, mint a tehénben, különösen meglepett, hogy kapásból berakott az első hullámba, 4k-ra felszállni sem kellett.
Csak pislogtam, hogy akkor most mi merre van? Mindenfelé felhő, ráadásul párás idő, mire kitaláltam mi merre van, már ki is írták, hogy BLUE WON.
2 duplafedelű enemy-t láttam, meg pár spit nyomjelzőt messzebb.
Repteret megtaláltam, jó nagy oldalszél volt leszállásnál, bal szárnyvég húzta is a földet.
Egyébként nagyon tetszett, volt adrenalin rendesen a kezdés előtti pillanatokban.
-
Valóban. Még igen alacsonyan is jópofa az erdő. Akkor szokott nem az lenni mikor a szétlőtt motorú olajjal telefröcskölt szélvédőn keresztül próbálok valami tisztást találni hogy lezöttyenjek a Messzerrel. De akkor meg nem a lombokat nézem :) -
Itten meg így van megoldva Oleg erdeje. Ez van.Ne rugózzunk már a fákon.
Különben is két esetben van az ember olyan alacsonyan amikor a fa útban van. fel és leszálláskor. Mit kóricálsz 0 méteren? Na jó meg ha dogolunk az a harmadik eset.
Majd jön a BOB oszt lesz fa ,erdő ,bokor,cserje stb. Még hangya is.
Ez egy 10 éves játék ahogy Nohab írta,ahoz képest még szép is,azért kevés hasonlót lehet felsorolni ami ennyi időt megért. -
rusher4587 #28445 Jól van, a küldetéseket értem.
A fáknál meg arra gondoltam, hogy ugyan olyan "primitív" módszerrel kirajzolható lenne egy függőleges textúra darabka is, hogy például észrevegye az ember, hogy jön az erdő, amikor a földet szántja...idegesítő tud lenne, amikor elkapnak az Ent-ek:D
Aki anno játszott a mafiával, az emlékezhet arra, hogy ott hogy vlt megoldva a fák lombja: egy textúra, ami mindig feléd fordult, így minden irányból gömb alakúnak láttad a lombokat, és a memóriát se ette:D Na valami ilyen kis finomságra gondoltam, ez bőven elég lenne... -
Mindig kitalálnak valami marhaságot a román szélsőjobboldali okosok. Még szerencse hogy nemcsak a magyarok hanem az értelmesebb románok is kiröhögik őket.
Hallj oda, 7000 éves ősi dák jelek... Dákok nem is léteztek, ezt tudományosan alátámasztották több nemzetközi, független kutatások, egy nayvalyás szláv nyelvtörzs nőit pár római meg... öö vagyis a géjeit beléjük verte, így lett a dicsőséges román nemzet, úgy időszámításunk szerint 100 - 200 körül. -
Az lenne a kérdésem hogy koreai háborús hadjárat van? Egy időben mintha csinálgatták volna. -
1.: Mivel a játék saját maga csinálja a küldetéseket, ezért végtelen mennyiségű és változó missziók vannak. Persze van olyan az alap generátornál, hogy "beragad" és 4-szer adja be ugyan azt a küldetést. Illetve régebben hibával kilépett, és nem tudtad folytatni a kampányt.
Egy pályának akkor lesz vége, ha eléri az egyik fél a kitűzött célt. Az alap játékban ebből csak azt tapasztalhatod, hogy mennek előre a frontvonalak. Többet érsz, ha ezt letöltöd és beüzemeled, mert itt kézileg sokkal több mindent be tudsz állítani. Jah, és itt lehet nyugati kampányt indítani mind a két oldalon.
Ajánlom még a statikus kampányokat, ahol emberek csináltak küldetéssorozatokat, és azok sokkal változatosabbak és gyorsabbak.
Ha egy kampánynak vége, akkor választónál valahova kiírja, hogy 100% és ennyi.
2.:Az erdőnél jelentős változást nem tudsz csinálni. Ennek a játéknak az alapjai 10 évesek, és ez egy akkori kompromisszum volt. Ajánlom neked is várni a folytatást, ami (állítólag) még ebben az évben meg fog jelenni. Itt van annak a topikja. -
Romeo One #28441 Szia!
Az offline kampányok úgy működnek, hogy a valós történelem alapján vett hadmozdulatokra "kitaláltak" küldetéseket. Nem kell elfoglalni a térképet, nem is tudod. Egy kampánynak akkor van vége, ha a megfelelő darabszámú küldetést végrehajtottad. Pl. az eredeti Il-2 német kampánya 85 db küldetésből állt, az elején az előretörő hadsereggel, aztán a Krími visszavonulással, végül a németországi harcokkal.
A kiegészítőkben már nem tudom, hány küldi van kampányonként, ez nyilván változó. -
Lacusch69 #28440 Off
Ata, ezt olvastad már?
LINK -
DD -
zmok #28438 Azok a motorhangok 
Lovagias volt a srác, amikor elkezdett füstölni, lefordult róla.
-
Angolul tudoknak .
Érdemes belehallgatni.