91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Egy képet az eseményről?:) már ha lehetne:))))
  • Zpogi
    Anno egy csomó Messzer mappát kellett létrehoznom,de már nem emlékszem,hogy mi alapján.
    Csatolok egy képet,nézd meg mi hiányzik és hozd létre azokat,majd másold be az emilek mappájába a skineket.
  • Her Laca
    Mindegy az:) ki lövi csak essenek én aszondom:D
  • Zpogi
    Igazad van Laca,most néztem a statot,csak amiután széthullott a Spit kiírta,hogy lelőtted a szárnyát valakinek :),de valójában Savas lőtte le:)

Savas:Add meg a mail címed és elküldöm.
  • Her Laca
    tessék
    De a gugli a barátod:)
  • messerharcos
    tudnátok adni egy linket honnan töltöttéétek le a ts-3-at? mert eddig fel nem telepithetőt találtam csak, meg olyat ahol olyan kódot kér beirni a letöltéshez amit ember ki nem olvas.
  • acidrain
    Tegnap akkora mákos légigyőzelmem volt, hogy el sem akartam hinni. Lacát, és Pogit szem elől tévesztve, fürkészem az eget, erre a Shites kolléga pont előttem húzta fel a gépet. Rövid sorozatot küldtem minden csőből hátha kopog rajta valami.
    Nem is foglalkoztam vele tovább próbáltam a bajtársak nyomára bukkanni.
    Ezután látom, hogy enemy aircraft destroyed.

Pogi:
    Az első képeden pont írják is. Át tudnád küldeni a tracket? Hátha rajtavan az ominózus pillanat.

• Her Laca
    Megnéztem ezt a Dark Blu World-ot.
    Nem ,rossz ,nem rossz.
    Amikor a kutyusát hátrahagyta a szívem szakadt meg.
    A BF felrobbanása tuti,hogy a Battle of Britani című régi filmből van . Ezt le is ellenőriztem,de amúgy a repülős jelenetek nagyon szépek.
    Azért be kell látni ,hogy a spitfire az nagyon szép gép ,hogy enné meg a fene:)
  • Her Laca
    Ja !!! De van egy légi győzelmed ezáltal:) És az Drebil főnök!Mit nem adnék én ezért .
  • Her Laca
    Na de ottan van . De pl E4 ből van csillagos a játékban meg nem és én nem tudom hol a retekbe vannak a moddot gépek mappái.
  • Lacusch69
    Közvetlenül a kívánt gép mappájába.
  • Her Laca
    Hova kell a skinemet bemásolni,hogy lássék ,mert ugyan bent van a skins mappában a bf ek mellett de nem látszik ha a bob on repülök.
  • Lacusch69
    A régi email címed van még? Tudok egy csomót küldeni.
  • Her Laca
    Pumák és a többiek?
    Tomor László: Harcok az orosz égen.
    Vagy van ez a Lufwaffe szolgálatában.
  • Her Laca
    Pogikám:) Én egy hurrit szereltem meg:)) Arra te nem csaptál az ziher.
    Mire ujjból felemelkedtem már a nagyja enemi le is esett.
    Jó volt ez .végül is nem tartott soká a dolog és a magassági előny jól jött ,de még egyszer mondom vigyázni kell a rácsapásokkal is,előtte bizony fel kell mérni a terepet,mert egy ólálkodó spit vagy hurri megkeserítheti az ember napját.
  • Zpogi
    Ata akérdésedre itt a válasz néhány képben.
    LINK
  • Zpogi
    Az utolsó képen van egy BUG,a Spitnek már nincs szárnya,de még mindíg lő belőle :)
  • Zpogi
    Én mint rajparancsnok?
    Köszönöm,rámfér az okítás :)
    Ilyen a BoB-os skinem.

A tegnapi nap sem alakult valami túl jól,először egy Spitit csaptam meg,de végül Laca fejezte be a műveletet :). A következő rácsapásnál,mint kiderült a saját Stukáinkra borítottunk Dominóval,de amint felhúztam már záporoztak mögülem egy Spit lövedékei(Drebil volt),bele kezdtem egy függőleges orsóba,majd átestem.

Aztán egy nagy koppanás amiből arra következtettem,hogy leszakadt a hátsó traktusom,egyből ugrottam...és ekkor vettem észre,hogy csak a fél magasságim szakadt le,de itt már mindegy volt.

Később a UKDed3-on írtam Drebilnek,hogy:"jó hamar végem lett :)",erre legnagyobb meglepetésemre azt írja:"Ő meg jól nekem jött",

én meg azt hittem,hogy leszedett.
  • PhantomAss
    uraim,
    van vkinek doc, pdf, hasonló módban vmi jó repülős könyve amit megosztana velem?
    elsősorban Punkától érdekelne a messzer, vagy egyéb 2vh-s dolog, de a pumák két könyve megvan (földön-égen/és boszorkányok)
    még mielőtt valaki tiltakozna, a pumák eredetiben is megvannak a polcomon, a messzer c. könyvet pedig szinte lehetetlen beszerezni
    de bármilyen repülős mű érdekel :D
    köszi előre is
  • Nohab
    Nekem úgy is jó, csak ha egyszerűbb.
    Szepyt nem kell bemutatnod. Volt alkalmam megtapasztalnom a "addiglövömamíglehet" harcmodorját. :)
  • Nohab
    Kezdem kapizsgálni, csak az a gáz, hogy nem tudok külföldiül írni. Valaki írjon egy rövid sablont :D
    A contactba kell elküldeni az üzenetet?
  • Her Laca
    Akár hová:) Én nagyon szívesen ,megyek bárkivel, Pogit azért hoztam fel mert tegnap is seggbe durrantották oszt óvnám:) De ha nincs, velem jöhetsz ,nem olyan ördöngösség az ,csak pár szabályt kell betartani.
    De Szepyt pl kerülöm,mert egy őrült oszt ha kapás van lehull a veres köd azt se hall se lát:)
  • Nohab
    Jegyezd meg, hogy mi hol van. Ezzel picit megnehezíted a dolgodat. Amúgy semmi értelme szétlőni mindent, mert a következő küldetésre röhögve újra lerak minden légelhárítót. Az általam linkelt programnál csak akkor számítana, ha a te csapataid épp azt a bázist támadják, és hagyják magukat lelőni.
  • szekelyland
    Ha szabad vagy, akor az I/Jg -be jelentkezz, 1Span -os gyerekekkel privin rendezd le a dolgot, a lobbyn I/Jg_Nohab ként kell megjelenj
  • Her Laca
    Szokj át meredek szögben való támadásra ,meg pontos célzásra.
    Rögtön megoldódik eme problémád az Entekkel:))
  • szekelyland
    Nem baj, online maj leszoksz a maximalizmusról, ott majd a saját segg épségének megőrzése a fő cél, nemigen lesz alkalmad a tiszti budi szétlövésére...
  • Nohab
    Melyik squadba szabad belépnem? Kötelékrepülést még nem gyakoroltam, pláne a harc közbeni követést.
  • rusher4587
    Félre értitek:D Nem akarok én gyönyörködni az erdőben, csak jó lenne néha látni, hogy ott van:S Például SP-ben elég gusztustalan, mikor egy jármű oszlopot kell támadni, és bemennek a fák közé, amik kitakarják őket, de úgy takarják ki, hogy ugye a hiányzó textúrán keresztül a füvet látom. Mintha a teherautók behajtanának egy buzi nagy láthatatlanná tévő köpeny alá:D
    Laca, van negyedik eset is, én 90%-ban ilyenkor kaszálom el a fákat: SP-ben nem tudok úgy elrepülni egy ellenséges reptér mellett, hogy ne cincáljam szét a dolgait, nem nyugszom, amíg egy rühes AA is életben marad (sajnos maximalizmussal vert meg az Isten...), és úgy szoktam, hogy nagyon éles szögben, szinte vízszintesen repülök rájuk, épp csak becsapódás előtt kapom fel az orrát, így kurv@ sok időm van célozni az apró kis szarokra (kell is) és gyakran megtörténik, hogy sebességvesztés miatt nem tudom felhúzni rendesen és lenyírom az erdőt az olyan reptereknél, ahol közvetlen közelben van a flóra:)
  • szekelyland
    Ha Pogi lesz a rajparancsnok és te a kísérő, akkor én és Szepy mester besorolunk géppárparancsnoknak és kísérőnek.
  • Her Laca
    Jut eszembe!!!
    Pogi kartárst szeretném választani ,és én kísérem őt!
    Max belevauzok,hogy mit csináljon:))
  • szekelyland
    Látom ma este is lesz küldi. Jövök én is.
  • V Domino #28485
    Én ehhez csak annyit tennék hozzá,hogy repteret támadni totál felesleges,mert statikus cél 0,flak viszont jófajta gyorstüzelő 40mm-es Bofors egy valaggal.

Ezt tegnap volt szerencsém megtapasztalni,mikor is egy ilyen lekapta a szárnyam,de bosszúm utolérte miután "Vegyetek fel a pártba!" felkiáltással elhelyeztem a lövegkezelő arcán Emilem maradványát.
  • Willenbrock
    Ok:)
  • Her Laca
    2.01 talán.Van valami patch hozzá de inkább várj amíg valaki hozzáértőbb pontosít:) Én már semmit sem tudok:(
  • Willenbrock
    Kösz,az UP jelenlegi verziója melyik? Azt hiszem a 2.0n van meg most.
  • Her Laca
    Uraim ! Élmény volt önökkel repülni a csatorna felett :) Azért egy ilyen 30 as host kicsit más élmény mint 10-12 emberes hostocska:)
    A tapasztalataim megosztanám veletek.
    Egyrészt teljesen jó volt a server ,se laggok,se más zavaró körülmény nem volt.
    Másrészt ,lévén szedettvedett társaságunk az összeszokott repülő egység jeleit sem mutatta mégy nyomokban sem:) ezért javallom,hogy a következő repülések alkalmával osztódjunk géppárokra. Így ki lehetne küszöbölni az elkerülhető veszteségeket. A másik észrevételem a taktikánk.
    Bombereket kell kísérni ugye a legtöbbször. Ujj dolgot nem kell kitalálnunk ,Galland bátyó annó mindent okosan kitervelt ,asszem csak követnünk kellene az instrukcióit.Tehát két lépcsőt kellene kialakítanunk ,az első jó 1500 méterre a bomberek fölött lenne ,míg a magas kíséret fent várakozna 5-6 ezren.
    Közvetlen kíséret az öngyilkosság , de ezt az élet be is bizonyította anno.
    A Hurrik és spitek közelharcban egy jobb pilóta kezei között halálosak,kerülni kell ezt a fajta harcmodort, ki kell használni az emilek nagyobb gyorsaságát és elfűteni ha minden kötél szakad. Lefele !!! lévén a karburátor nem szereti ezt a fajta repülést:)
    És ! Harcra fel!

Willenbrock!

Csak az ultrapack kell be kell állítani a 00_6DOF_Tracker_2_0_sHr és a
    00_Hakenkruz_Enabler et. Ennyi.
  • Willenbrock
    Ez a BoB war is érdekelne,ahoz mit kell telepíteni?
  • Willenbrock
    A Buschon formája nem olyan szép.(nemhiába kapta ezt a nevet-a buschon valami spanyol bögyösgalamb fajta)Újabb szpitkultos-gonosznácis filmnek tűnik de nagyon kiváncsi vagyok rá.
    Mostanában hogy kell moddolni az Il-2-t hogy menjen a Spit vs.109 mod szerveren-mit kell letölteni,linket kérhetek hozzá?
    (a 4.09m óta nem foglalkoztam az Il-2-vel.)
  • messerharcos
    no felregeltem én is, megyek rontani a levegőt
  • majonur
    Sziasztok! Elado Saitek pedalt keresek X52Pro Joy hoz, persze hasznaltat.