91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Hát a tegnapi este gyengére sikeredett...
    Jó 25 perces késés után nagynehezen elindultunk, erre a reptéren egy idióta beleül az előtte levő gépébe, bumm, restart! Kilépik persze a fél vörös banda, vissza a lobbyra. még 10 perc.... Na indulunk, messzerek 7000 m-en repstart, beállunk szép kötelékbe, erre Dominó és Szepy egy sikertelen Bf 109Z-t próbálnak csinálni, ami nem sikerül. Elérjük Dovert, sehol senki, ekkor el kezdenek sírni a bombázók, hogy nagy pácban vannak. LEfele spirálozunk, meg is pillantjuk a tommikat, csapkodunk rendesen, előttem egy spit megsorozom, mellémegy, felhúzok, erre egy másik rajtam! Csúsztatom, palástorsó, előmbe kerül, lövöm, errem megint nyomjelzők! kis jobbkanyar, még egy spit mögöttem, megint bel csúsztatás, leborítás, palástorsó bőséges oldalkormánnyal fűszerezve, ez is előmbe került és bedugózik, hoppá, ez nem ai!! húzom utána, de leborít és be az 1000-2000m közötti qutyaharc közepébe. Na, felhúzom a gépet, emelek, fent senki, teszek pár kört 3000-3500-on, visszamegyek dover fölé, 4000m, sehol senki! Nézem a statot, 2 vörös spit maradt! Na én lemaradtam a mai disznóvágásról! Pár búcsúkör Churchill szigete fölött, s irány haza. Eredmény semmi,de ép géppel, ép lélekkel értem vissza.
  • Zpogi
    Csak kérdezted,hogy van-e egyáltalán repképes mesza,arra linkeltem be ezt.
  • szekelyland
    Ott én csak egy gusztávot meg egy buchon -t látok
  • Zpogi
    A ma esti BoB-ról képekben:
    A riport azt írja,hogy nem lőttem egy db lőszert sem:(,pedig de:)

Aztán jöhetett a leszállás:

• Nohab
    Szintén, erre meg elmentem egy idétlen szerverre, ahol leégtem. Egy baráti gépet szedtem le, leszállás környékén egy I-153 megsorozott, ezért fel is robbantam a kifutón. Utána meg ideges fejjel nyomtam a BnZ-ot és belecsapódtam a vízbe. Ekkora cinket...
  • acidrain
    bakker lekéstem
  • Zoli105
    Ööö hát ha nem vagyok pofátlan de a He-219Uhu-val mi van PaintSchemes\Skins-nél látom de a quicknél már nem érem el!:(, meg F80a, F80c is!!!!!
  • PhantomAss
    uraim,
    köszönöm mindenkinek az olvasnivalót :D
  • Nohab
    Sikerült beraknom magam a függetlenek közé. Kommunikáció az oldalon megadott ts3-on fog folyni?
  • acidrain
    Akadt egy kis dolgom, nem biztos, hogy visszaérek 22:00 ig a War-ra, de megpróbálok.
  • VO101Tom
    Ha vízszintesen repülsz rá, az "lapos" szög :) Nem kötözködésképp, csak a rend kedvéért mondom :)
  • Szepy2884
    Ja, hát... izé... bocs má'
  • Nohab
    A 77-esek csináltak szervert, és ott. A vörösök hátrányban voltak, gondoltam megnézem milyen ott a felhozatal. Megláttam a spitet és mindjárt tudtam, hogy erre tapadni fogtok. Te szedtél le először, de olyan agresszióval, hogy szerintem még a kráterembe is lőttél egy sorozatot.:D Majd később egy álló motorú Musztángomat földközelben leszállás közben lőtted ripityára.
    (nincs harag)
  • Lacusch69
    Benne van, de nem Wellington hanem Halifax.
  • Zoli105
    És a He-219Uhu azzal mi van!?
  • Zoli105
    Most nézem amit küldtél képet ! Megakadt a szemem az F80a,és f80c-nél ezek milyen gépek!? Mert őket sem találom!
  • VO101Tom
    Az lehet valami régebbi/más mod hagyatéka. Bár, Wellingtonra mintha én is emlékeznék, hogy volt benne, B24-es törszre tettek wellington orrot, de a kabin elég kidolgozott volt. Lehet, hogy a 2.1 UP-ből kiszedték.
  • Szepy2884
    Igen? Na és hol repültünk együtt? Milyen néven repülsz?
  • VO101Tom
    Ha még aktuális a téma:

il-2 verziók

alul link a legújabb (április óta meglévő) UP2.1-hez. A fórumban a full installt töltsd le, ne az első linket ami eléd kerül :)
  • Zoli105
    És mi van ha fordítva van a dolog az említett listában nem találok 3 db gépet (Wellington ,Lancester ,He-219Uhu) akkor ezeket hol keressem mert a PaintSchemes\Skins-nél látom őket de a játékban sehol!!!
  • Szepy2884
    Phantomass, küldtem privátot megnéznéd?
  • Szepy2884
    Nincs ellenvetésem!
  • acidrain
    Köszönöm a segítséget.
  • Nohab
    FAQ 25. pont
  • VO101Tom
    conf.ini-t nyisd meg:

[game]
    ...
    NoSubTitles=0
    ...
    SubTitlesLines=3

Elsőt átírod 1-re, teljesen letiltja a kiírást, de ha nulla marad, akkor a másodiknál írod be, hogy mennyi sor legyen. Ha jól emlékszem, akkor ez megoldja a problémád :)
  • acidrain
    Hogyan tudnám beállítani úgy az IL2-t, hogy nem írkálja tele a képernyőt az AI-k rádiózásával? Néha zavaró kicsit.
    Nálam tizenegy, Poginál például csak négy sort ír a képek alapján. (4 sor nekem is bőven elég lenne)
  • VO101Tom
    küldtem privit
  • acidrain
    Helyesbítek, én emeltem, Ő borított.
    Mondjuk bennem volt már 4 Kozel, 1 fél pálesz, és 1 fél gömbkóla, emiatt nem mindenre emlékszem pontosan.

• Her Laca
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]

És utána így szálltam ki a gépből:))
  • VO101Tom
    Laca. Az IL-2 játék mappában keresd meg ezt:
    \Files\com\maddox\il2\objects\air.ini.
    Ezt megnyitod, ott van a teljes lista, hogy milyen gépek vannak a modban. Ha a Paint Schemesben az adott típus nincs, akkor pontosan ugyanazon a néven létrehozol egy mappát, és működni fog.
  • Zpogi
    Nem tudom figyeltétek-e,de szinte ugyan abban a másodpercben értetek el légi-győzelmet :)
  • Zpogi
    A 28493-as hozzászólásban Ata megválaszolta a kérdésedet.
  • Her Laca
    Tökéletes uram:)Köszönöm:)))
  • Zpogi
    Ezek megfelelnek? :)

• messerharcos
    Laca, kösz, ezutal müködött, fenn van:)
    olvastam kell szazadot választani, látom van egy olyan ami azoknak van akik semelyikben sincsenek. Hogy kel oda belépnem?
    vagy nem muszály?
  • acidrain
    Köszönöm, megkaptam.
  • Her Laca
    Nem nem:) a hurri szárnyelválasztásáról ha kérhetném:)))
  • Zpogi
    A 28513-as hozzászólásomban csatoltam. Emiatt hittem azt,hogy te lőtted le :)

Acid:elküldtem mail-on.
  • acidrain
    küldtem privátot