91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
diesel 1.5-ös? azt nehogy vegyél, ipari hulladék, mind, gyártási hibás motorok
tönkremennek hamar, utána költheted rájuk a lét
induljon a fléééém :D -
Lacusch69 #28795 Saabot ne vegyél, csak ha türelmes ember vagy. Elég idegesítő hibáik vannak... (Bár amikor a turbófeltöltő 3000-nél megkezdi a túltöltést, mindig elvigyorodok...)
Amúgy nem fogyasztanak sokat, én 4 felnőtt + csomaggal 8.0-ás fogyasztással mentem le Görögországba. (Az 1.4-es R5-öm többet fogyasztott, pedig ez 5.5mázsával nehezebb) -
Anyáméknak egy 1.8-as Renault 19-ese van, 83 lovas, 91 ből sokszor szívesebben megyek vele mint az audimmal, sokkal nyomatékosabb, pedig az enyém az Audi 125 lovas. A motor tele van már pókhálóval, a kerékdob most kezdett kilyukadni (nálunk romániában mesterszakácsok sózzák az utakat s a só jó ócsóóó...) de úgy húz már 2000 ford/perctől mint állat, az ilyen egynégyes sokszázlóerő/negyvenezeres fordulatú kocsikat alaposan meg lehet vele szívatni, amikor 90nél 5-ikben kiállnak a hátam mögül előzni, 3-at visszakapcsolnak, padlógáz, WEP, mittoménmmi, kihúzatni, stb én meg 5-ösben csak nyugodtan bennebb tolom a jobboldali pedált, és a másik ottmarad bőgő motorral, letolt gatyával egyedül a bal sávban...)
-
dízzel nyócvanas audi a csúcs! Azokat még nem újrahasznosított Tesszkós nejlonszatyorból csinálták.
Én arra akarom a 95-ös A4-esemet cserélni. egynyócas benzines, telhetetlen disznó!!
A haveromnak van egy, kombi 80-asa, 1,9-es legelső TDI modell (1Z, 90 lóerő, de 205Nm 1900ford/percnél), városon kívül 4.5, városban 6 literrel beéri, ráadásul kítűnően dorombol kamionos nemhivatalosan vett gázolajjal is, ami féláron van a bótinál (ft ban kb 150ft/litér)
-
Röhögni fogsz:) a citroennél azt mondta egy jó ismerősöm,hogy a saxo volt az egyetlen jó autójuk:) A motorja elnyűhetetlen. A renault nem rosz különben ,sok ismerősömnek van,de az igaz,hogy a franciák inkább főzzenek mint autót csináljanak. Sab ot is néztem de most fontos az ár ,no meg az alkatrész árakat is nézi az emberfia. A skoda jó kis szekér ,ha összejön inkább azt vennék. -
Lacusch69 #28791 Én francia autót még az udvarra sem engedek be... (Volt Peugeot 205-ösöm meg Renault 5-ösöm - soha többet!) -
Saxo-m van:) 13 éve nyüstölöm szegényt de az utóbbi két évben kellett rá költenem.Most is kéne de már nem vagyok hajlandó,úgy hogy becserélem.
nyűglődjön vele aki akar. Különben azt látom ,hogy az ujj citroenek tényleg hulladékok,no de nem is szándékozom azt venni:))
A megane az tetszik 1,5 ös 120 lovas keveset fogyaszt és jó is,no meg 4-5 évesen ocsó. Most ez szempont ,hitelt nem vagyok hajlandó felvenni ,pláne autóra . Meg még az Oktavian töprengek azt lehet tudnak szerezni nagyon jó áron egy 1,9 es dizelecskét. Azt nagyon dicsérik . -
Lacusch69 #28789 Én leszedtem, de szerintem nem muszáj. -
Lacusch69 #28788 Akkor szerencséd van... Az egyik közeli barátomnak C3 1.4HDI-je van.
Annak már annyi baja volt, hogy nekiült és kiszámolta: kb. ott tart, mintha egy 5000-es V8-as benzinessel autózna... -
Is. :) Bár ha minden igaz már csak napjai vannak hátra:))
Mondjuk azt sajnálni fogom,hogy egy tank 1000 km er. Nem hiszem,hogy bármi utánozná. -
emberek kérnék egy kis segítséget leszedtem a 4.08-at utána leszedtem flyonline-ról a 4.09m-et és aztat szeretném kérdezni hogy azokat is le kell szedni hogy 4.09m skins meg stb.?
-
Laca neked nem citroened van? -
Lacusch69 #28784 Kicsit trükközni kell ellene: fordulj vissza, és azonnal támadni fog. -
Szoktam úgy is. Van amikor elkap a hév ,meg elég sert iszom akkor biza 6 ellenfelet is beteszek.:)
Mondjuk azt nem mindig sikerül abszolválnom:D -
Richtofen #28782 "Észnél kell lenni mert ha az első akció nem sikerül ,akkor megpiszkálják az embert. "
Jaja. Sőt ha nem akarod, hogy a kísérő bután menjen a vezére után amíg seggbe nem lövöd, akkor külön rajba tedd őke (pl 3x1), úgy elsőre is harciasabbak.
"A legnehezebb ellenfél szerintem a póni."
Igen, a szemét AI lemenekül a bolygóról, nincs overheat, gyorsabb szinte minden más propelleres gépnél a játékban, ha egyszer eltávolodott sose éred utol. -
Dummy!
Nagyon fontos ,hogy mindig (lehetőleg mindig)tartsd meg a lendületedet.
Nagy erős belehúzásoknak nincs értelme,elveszik a sebességed. Szepy mondta egyszer,hogy (oktatója tanította neki)ne túrja a levegőt a gép orrával. Ha lendületben vagy ,lehet később éred be egy picivel azt aki nagyon szűkít de tuti beéred.Tiszta fizika.Na meg gyakorlás:) -
Én csak azt vettem észre ha mögé kerül az ember meg se próbál harcolni,hanem menekül. Én mindig három veteránt teszek be ha gyakorlok,
azok azért megszorongatnak néha. Észnél kell lenni mert ha az első akció nem sikerül ,akkor megpiszkálják az embert. Csináltam ma Fókával ,különböző messzerekkel tracket ,de a király az volt amikor L7 ellen Ta152c vel hatoltam. A három harmincassal szembekaptam őket kissé magasabbról:) na ott kettő azonnal elpárolgott. Mondjuk lőttem is egy szép hosszú sorozatot.
A legnehezebb ellenfél szerintem a póni. Annak az ai ja jól csinálja és kihasználja a gépe adottságait. A lavorok azok forognak,persze nem úgy mint egy humán ezt el kell ismerni.
Akkor örülök ha egy percen belül le tudok lőni hármat,na akkor elég sert ittam:) -
Valahol olvastam én is ezeket ... amit észrevettem pl: hogy ugyanazt a gépet tovább kell lőni ha ACE mint ha Veteran ... Bár lehet csak kevesebbszer találom el, ami hihető lenne... De nem hiszem ... van egy ilyen érzésem ...
Köszi a Videót! -
Richtofen #28778 Az Ace AI nagy csalás amúgy. Lehet már mondtam akkor bocs. Ugye az AI-k alapból csalnak: nincs túlmelegedés, nincs blackout, stb. A nehézségi szintek meg olyan dolgokat (is) változtatnak, mint kormányfelület hatékonyság (%-ban). Tehát nem ugyanaz ellen a gép ellen küzdünk, ha más a nehézségi szint. A veterán a normál, az ace 120%, a másik két szint kisebb mint 100%.
Emiatt sose rakok be acét, inkább kétszer annyi veteránt. :) -
Richtofen #28777 Na ezért nem merem utcán hagyni a kocsimat, képzeld el a nőt parkolásnál olyan helyre ahova cipőkanállal lehet csak... -
zmok #28776 Cikizte a bőrnacimat!
-

Vagyok
-
zmok #28774 Szép volt Laca,... a virtus, ez csak nekünk van!!!
-
Off:
de semmi sz@rság...azt rühellem! Állat :D
On: -
Lacusch69 #28772 Ha jól emlékszem (nem biztos) pont Te mondtad itt valakinek, hogy a post jobb alsó sarkában van az előzmény...
-
zmok #28771 Laca meszával..., a végén szép volt az orsó
-
Ace-k nem jók különben mert elmenekülnek. -
A moszkvai nénikéd a puha!:) AI veterán mind, csináltam Dumminak vagy hat változatot mindenféle géppel Talán ez tartott a legtovább:)
-
Lacusch69 #28768 Puhák az ellenfelek... -
Nektek sem röhögni !
Életem első videója:)) -
Megoldottam ,de nyugodtan jöhetnek a tanácsok. -
Urak! Mibe érdemes átkonvertálni a tracket? -
messerharcos #28764 Én személy szerint még a rigán számolgattam a statomon a dolgokat és arra jutottam, g-6-al 23 percenként lövök vkit, emilel 12 percenként, a zeróval pedig 5 percenként. öszeszámoltam a győzelmeket és elosztottam az adott tipussal repült peercekkel.
nekem bevált rigán nagyon is -
messerharcos #28763 Én személy szerint még a rigán számolgattam a statomon a dolgokat és arra jutottam, g-6-al 23 percenként lövök vkit, emilel 12 percenként, a zeróval pedig 5 percenként. öszeszámoltam a győzelmeket és elosztottam az adott tipussal repült peercekkel.
nekem bevált rigán nagyon is
-
wááá fölbasz! azért a párbeszédre kíváncsi lennék a nő és a mami közt :) -
Lacusch69 #28761 Még annyit, hogy azt a bevetést vettem figyelembe, amikor találkoztam ellenséggel, illetve a saját hibából történt KIA-kat sem számoltam bele. -
Lacusch69 #28760 Kissé revideálom a Zeróval kapcsolatos álláspontomat, mert megnéztem a kubannet.ru-s statomat...
Zeróval 8 felszállásból 6 veszteségem van, győzelem nélkül (igaz, ebből 2 vagy 3 felszállás közben vagy a földön állva vulching volt, illetve többnyire I-16-osok elleni csoportos közelharc a jellemző).
Viszont A8 Fókával (amivel kifejezetten bénának tartom magamat) 3 felszállásból 6 győzelem veszteség nélkül. (Kicsit okosabb stílusban, kerülve a fordulóharcot).
Szóval... ;) -
Ez se rossz:)) -
De nagy kép -
ezt ismeritek?