91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jut eszembe:) Fibet lelőni eleve megtiszteltetés. Szerintem ma az aktív magyar szimulátorosok közül ő a legjobb. Nekem szepeg is a valagam ha ellene repülök el kell ismernem. -
Jelzem tegnap este igen vészjósló hangulatban voltam ,nem sokat adtam volna azért ,hogy túléljük.
Engem meg is kergetett egy spit derekasan?)
De az erő velünk volt!
-
Sanyó!
Én megint csak azt kérdezem ,mikóóóóóóóóóóóóór reppenhetünk vele:) -
Uraim!
Üdvözlök mindenkit Vasszécseny -ből:)
Majd este vagy holnap teszek fel képeket.
Elöljáróban annyit,hogy szomjas már nem vagyok:D
Savas kollega!
Ne vicceljél már:)
Ahogy a mondás tartja nem az a mester aki letöri az ágat,hanem az aki kifaragja a furulyát:)
Hétfőn meg is csinálom a videót a bevetésről, kiemelve külön a te érdemeidet:) Tom és Nate trackja is megvan ,úgyhogy nagyszabású dologra készülök. Persze méltóképp meg kell emlékezni a hős ellenfelekről is :D nekrológot kell írnom pár személyről.
Na megyek vedelni tovább:) -
Nem kell állítanod semmit,a szerver gyakorlatilag leellenőrzi a játékodat,nincs-e "belepiszkálva".Ezekre a szerverekre csak sima 4.o9-el tudsz belépni,nem engedélyezettek a modok. -
Srácok tisztázzunk valamit! Pár servernél előírás a CRT=2 beállítás, ahogy olvasom. DE mi a fene ez és hol kell beállítani??? config.ini-ben??? -
a kép szempontjából tökmindegy :) -
Valóban, a szárnyformát nem néztem. :) Az érdekes az, hogy a hírben először Hurrit irtam, csak a végén javítottam Spitre. -
Lysandus #28908 Nekem az a Shit inkább Hurrinak tűnik...
-
Lebowski #28907 csöpp :) -
Nagyon jók ezek a képek. A Spites képtől meg csap ámulok-bámulok.
-
Storm of War - He 111 és Bristol Blenheim pilótafülke, fák, házak, árnyékok. -
spargarepa #28904 jók ezek a videók. Mekkora meglepetés lehetett a német pilótáknak a háború közepe felé, hogy megejelentek a vadászok a bomábzók körül, mivel a háború elején az amerikaiaknak nem volt olyan vadászgépük ami eltudta volna kisérni a b-17/b-24 esket németország felé, csak a p-38 as majd a p-47 és a p-51. Az első időkben csak egy darabig tudták elkisérni őket, majd vissza keleltt fordulniuk, és a németek csak ez után támadtak a kötelékekre és a "doboz" taktika (a bombázókötelékek .50 es géppuskatüze amivel egymás védik) sem működhetett ilyen helyzetekben túl hatékonyan -
Romeo One #28903 Jó kis videók, érdekes a képi hangulata a használt technika miatt.
A cselekményről: nekem úgy rémlik, Tobak Tibi bácsi arról írt, hogy a németek a Messzer kitörésre való hajlama miatt nem szálltak fel kötelékben, és elképedve figyelték, hogy a magyar pilóták igen. -
Két légigyőzelem a ma esti Waron!
Mondjuk egyik sem tiszta.
AZ első VCP_PESO, neki Laca lőtte el a kontrollját, utána én borotváltam le a szárnyát tehát igazi csapatmunka volt(Laca remélem nem veszed steal-nek), a másodiknál pedig én lőttem el a kontrollt, és miután a pilóta kiugrott az AI még beleeresztett egy sorozatot.
Az ominózus pillanat:
-
meg a "Manchuria", a "Pe-2" és persze a névadó "1946" kieg lemezek is :) -
majonur #28900 (javitas)
-IL-2 Sturmovik Forgotten Battles -
majonur #28899 Il-2 1946, mostanaban mar kb ezer forintba kerulhet.
Ebbe benne van:
- IL-2 Sturmovik
- The Ace Expansion Pack
- Pacific Fighters -
Fürtös #28898 Vasárnap megyek Pogi,szombaton még meló van.
-
Kár,nincs kedvem egyedül furikázni,na de sebaj majd összefutunk a repnapon,már ha szombaton jössz. -
Valka #28896 találtam két verziót is az ace exp.packra, de mindkettő telepítésénél ezt a fájlt hiányolja: fb_3do06.SFS
eredeti és kalóz fb 1.22-re is próbáltam. esetleg tud valaki megoldást? -
Nooooooooooormááááááááááális?:)
-
Natedog valódi dogfightban
(rajta van a fejkamera)
-
Fürtös #28893 Pogi mester repnapra megyek de múlt héten elköltöztem Halásztelekről vége az ottani melómnak.
Most hazajöttem Kisvárdára, itt dekkolok pár hetet míg beérkeznek az új felkérések.
innen meg Pest nem esik útba sajnos. -
Zoli105 #28892 ÖÖÖÖ srácok mondjátok meg mi a titka földről való felszállásnak(nem betonos reptér) mert akkor a Bob-én megint csak stukával tudok menni és hát nekem semmibajom azzal csak szitává lőnek!:D -
Fürtös #28891 A púpos orrú?
Olyanom nekem is volt,imádtam:D
Nővel csak abban a kocsimban voltam mert abban elfértem:D
Csak sajna eladták a seggem alól mikor katona voltam mert lejárt a műszakija,meg akartam csinálni csak a fater üzleti érzéke közbejött:D
Mondjuk még ma is megy néha látom.
-
-
Dogfájthoz -
Nem hiába mondják(szerintem) hogy Bethoven a zene Mozart-ja.:D -
Ezt én biztosan használni fogom egyszer!:) -
Eree talán Bethoven - Moonlight Sonata lenne a megfelelő.
Itt halható -
Brutál csatajelenetre szerintem ez a legjobb.
Adagio for strings -
Lacusch69 #28884 Brit szempontból illik hozzá :) -
Igen, a végén írták is, hogy mik mentek alatta, de akkor sem illett a videó hangulatához... szerintem. -
Lacusch69 #28882 A zene a Battle of Britain c. film eredeti zenéje.
Ez ugyan már volt, de ajánlom megnézni mind a két részt:
I. rész
II. rész -
Amikor hátsó lövészként mutatja, azzal mennyit szívtam én is, hogy nem lehetett finoman irányítani az egeret. Sajnos az input alatt beállított sebesség ebbe a mozgatásba is beleszól, amikor egérrel nézelődsz kabinban, ott jól jön, hogy gyors, meg kis mozdulatra is sokat mozdul, de lövészkedéshez csak az 1 jó.
A zeneválasztás nem a legszerencsésebb, ilyen pattogós, dísszemlés nem illik ahhoz mikor egyébként meg hullanak mint a legyek :) -
Én megyek,3 napja nem repültem,viszket már az ujjam.
-
Hijnye az áldóját! -
Lehet:) Ha nem leszek álmos,meg nem halasztanak nagyot:)
Köll anyag a videókhoz:)) -
Hali!
A ma esti BoB War-ra jön valaki?