91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
  • VO101Tom
    Nagyon jó, hangulatos kis videó! Este reppenhetünk, de ha Drebilék private traininget tartanak, akkor akár ukded3-on is.

Pár 5let a videóhoz:
    Amikor a trekkeket lejátszod, hogy felvedd, akkor a chat sort told fel teljesen. Akkor nem látszik majd, ha ugrálsz ide-oda az időben a jelenetek miatt.

A belső nézetes felvételeknél fontos, hogy ne nyúlj bele a nézetbe. Ha manuálisan elmozdítod a kamerát, de később visszaváltasz track-al felvett nézetre, akkor az elmozdulást nem korrigálja ki, és onnantól végig máshova fog nézni (mozogni mozogni fog, mert az egér vagy hat switchet számolja, csak az alaphelyzet csúszik el.)

06:05 - 06:40-nél megáll egy időre a kép.
  • mijki
    Lassan megszokom a joyt
  • Her Laca
    Valószínű amikor kifagy a videó a zene meg megy tovább így hamarabb elfogy. Legalábbis ez a logikus.
  • Her Laca
    Na ez szar lett. Amikor megnéztem semmi baja nem volt itt meg akadás ,meg a zene a végén hamarabb abbamarad:( ah
  • szekelyland
    6:10 körül van egy kifagyás, de szuper lett :)
  • Her Laca
    Bakker közepén beakadt egy jelenet sor:(
  • szekelyland
    Na azt megnézem én is. Remélem nem öt centire lesznek a repterek 1mástó
  • Her Laca
    Itten van.

Még feldolgozás aatt van ha kész még jobb lesz a minőség most még csak
    720P HD ban engedi.
  • acidrain
    Előre is köszönöm a fáradozásod.;)
  • Her Laca
    Ja:) Ami jár az jár ugyi:))
    Ma estére Drebil szervez maguknak BOB os gyakorlást.Lehet bepofátlankodok anyagot gyűjteni.:D
  • VO101Tom
    Ezt a küldit a kedves virtuálbobos kollégák kispórolták a statból. Írtam is nekik, hogy azé ezt nemkéne :)
  • Her Laca
    Na elkészült a videó,bár megszenvedtem vele vagy háromszor kellett nekifutnom. Most töltődik ,jó nagy lett de ez élvezhető lesz.

Savas kollega!
    Mit bajlódtam,hogy megkeresselek a csata hevében:))
  • acidrain
    Asszem éppen ráérek este.
    Mondjuk a tegnapi esti mutatványom az csapnivaló volt.
  • mijki
    Este majd repülünk egyet közösen 5-en 6-an?
  • mijki
    nehezebben célzok vele, remélem hamar bele jövök SAITEK Cyborg X
  • Her Laca
    Ez mit jelent? Mi az ,hogy fura?
  • mijki
    megkaptam a joyt, de nagyon fura vele menni, még az AI c-47-essel is meg kell küzdenem
  • Zoli105
    Áh így már jobb nagyon köszönöm szépen!!!
  • VO101Tom
    Van egy ilyen fórum is:
    How to install new a aircraft
    ez szerintem segít...
  • Zoli105
    Hát ööö nincs!:( bár az oldalon ahonnét leszedtem volt valami várj linkelem:http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,5064.msg50232.html#msg50232
  • VO101Tom
    Nincs ehez valami install leírás, ahol pontról pontra leírják mindezt?
  • Zoli105
    3do:ebben van a Arms,Cockpit,Plane
    A3do mappa alatt pedig ezek:
    -205E2A7EB9ABF630
    -24D09D962C3B85A6
    -262
    -2F9E698A3B768F62
    -3D415DE251CF138A
    -4282726E86357234
    -6E4450680DD4E4F4
    -7579706012CD2692
    -79B2067251E86DC6
    -828D1524BA19E97C
    -8E14E896D839FF1A
    -991CF762592768DE
    -9DB84E94905E0A5A
    -BE42697E6792665E
    -D49FA300938ECB82
    -F1C8243C8B0C30F2

Ezek vannak még ! na de én bemásoltam őket a Filesbe de kilép 50%(persze be is írtam weapons_ru stb-ba ami kell)Akkor hova másoljam ezeket!????
  • VO101Tom
    Egy tipp mindenek előtt: csinálj egy biztonsági másolatot a játékról, és abban azt modolsz szét, amit akarsz. Ha végérvényesen sikerül elindíthatatlanná kalapálni, akkor kuka, másolsz egy újat és kezded előröl. Van még egy ok: ha el is indul a játék, online szerverekre csatlakozáskor letilt, ha a feltörés filejait piszkálod (ekkor adja azonnal a timeout üzenetet csatlakozáskor).

Ilyen plusz gépeket én még nem telepítettem, de amit ide bemásoltál, az arról szól, hogy a weapons_ru, plane_ru, air.ini fileokba milyen sorokat kell még beírni, hogy a játék tudja kezelni őket. Hogy az egyéb fileokkal mit kell csinálni, azokat hova másold, az nincs ide írva.

Ezek a fileok a játék mappán belül több helyen is megtalálhatók, ahonnan másolgatja a jsgme.exe, de a FILES mappában vannak azok, amiket éppen használ.
  • Zoli105
    Na szóval ezeket a gépeket akkor hova kéne bemásolni??Mert a Files és a HSFX-s mappába tudom tenni meg persze ezeket kell még beírni:(Me262Nj adatai)
    Add these lines ......

weapons_ru.properties

#####################################################################
    # Me262NJ
    #####################################################################
    Me262NJ.default 4 x Mk108
    Me262NJ.blue 4 x Mk108 & blue droptanks
    Me262NJ.black 4 x Mk108 & black droptanks
    Me262NJ.mauser213blue 2 x Mauser213 & blue droptanks
    Me262NJ.mauser213black 2 x Mauser213 & black droptanks
    Me262NJ.24r4mblue 24 x R4M & blue droptanks
    Me262NJ.24r4mblack 24 x R4M & black droptanks
    Me262NJ.2xX4blue 2 x X4 & blue droptanks
    Me262NJ.2xX4black 2 x X4 & black droptanks
    Me262NJ.none Empty

plane_ru.properties

Me262NJ Me-262B-1a, 1945

air.ini

Me-262B-1a air.ME_262A2NJ 2 g01 SUMMER

Na de én megcsináltam Files mappába betettem elinditom a játékot és betöltésnél 50%-nál kilép!:(
    Akkor a HSFX-nél is úgyanez a probléma!:(Az megoldaná ha mind a kettőbe beraknám a filéket, mappákat mert eddig csak külön külön csináltam meg ,de úgy nem jó!
    Amúgy erről az oldalról szedtem le(csak regisztrálni kell): http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,5064.msg50232.html#msg50232
    De itt sokféle új gép van (He51,Ju87C,Bf109T,stb)Na de akkor most hogyan csináljam meg ,mert kiszeretném próbálni az új gépeket!
  • mijki
    Bovingtonba van a tigris
  • DummyBoy
    OFF:

Magyarisztánt ... ezeket a szarakodásokat ... Biztos vagyok benne, hogy a Mig-es szarakodásnak és a RedBull-osnak is az volt az oka, hogy valamelyik "elbírálónak" túl keveset fizettek zsebre ...

Ne de amit tegnap mesélni akartam ... Elnézést, de offolok még egy kicsit:

Mikor kint voltunk War and Peace-en, 3 kisvárossal odébb volt csak szabad szálloda. 2 jóbarátommal voltunk, direkt az alkalomra vettünk magunknak "I Love Tanks" egyenpólókat :) Kint álltunk a szálloda előtt, cigizgettünk, vártuk a taxit, beszélgettünk magyarul ... kijött egy idősebb fazon majd ránknézett, elnevette magát, majd miután kiderítette, hogy beszélünk angolul, megkérdezte: "Ti is a Show-ra mentek?" - mondtuk, ja, csak a taxit várjuk - "Mondjátok le akkor, elviszlek benneteket."

Előállt egy kabrióval, amivel az utazás első 3 perce qrva nagy élmény volt, a következő fél óra kevésbé, ugyanis a picsánk befagyott a hátsó ülésen reggel fél 8-kor ...

De a lényeg: Kiderült hogy az úriember egy tanktulajdonosokat összefogó társaság elnöke, és elég sok mindent mesélt az ilyen rendezvényekről. Angliában sok ilyen rendzvény van (Szerinte némelyik kisebb még jobb is mint a WnP, mert nincs annyi ember, családiasabb a hangulat ...), ugyanis az angol mellett az amerikai haditechnika egy jó része is ott maradt a háború után, sok igen jó állapotban. Ezeket sokan felújítgatták, rengeteg magánkézbe került! (Több Willis Jeep-et láttam mint Kolozsváron Dacia-t!)

Biztos vagyok hogy emiatt könnyebb megrendezni egy 2-ik vh-s repülőshow-t is Angliában vagy Amerikában mint európa szívében ...

Egy jelenkori repülőshow "egyszerűbb", mert a bemutatóra a delikvensek a "saját lábukon" érkeznek. De egy (Vagy több) 2-ik vh-s géppel nem hinném, hogy ide-oda repülgetnek csak hogy megmutassák, irgalmatlan mennyiségű pénz lehet.

Sajnos család és lakás mellett most esélyem nem nagyon van megint kijutni, de qrva élet hogy a következő kiutazásom úgy lesz megtervezve, hogy pár napra leugorjunk egy ilyen helyre (Barátaim kint élnek ... Én voltam a hülye, hogy anno nem mentem ki velük ...)

Aki megengedheti magának, megteheti, hogy 1 hétre elutazzon angliába, annak érdemes úgy szervezni, hogy egy ilyen show beleessen a hétbe. Életre szóló élmény ...

• Willenbrock
    Ez a Tiger T-55 alvázra van építve,Brightonban vagy hol van egy eredeti járóképes Tigerük is a tommyknak amit Afrikából szereztek anno-néha az is megy a bemutatókon.
  • Willenbrock
    A Dr.I mind replika.
  • Willenbrock
    1:10-nél milyen bamba pofát vág az öregasszony :D Amúgy jó sok Buschont mutatnak Bf 109 gyanánt.
  • istikovacs76
    Ez nem tiszta. Mit is gyűlölsz?

"@istvankovacs76: Az más ... magyarisztán ... :( Gyűlölöm ... De semmi közük a repülőnaphoz ... Ami Európa szerte elismert és színvonalas rendezvény ... "
  • Zoli105
    Tudna valaki segíteni abban hogy az új repülőket(Arado235 C2,Me262NJ, Schmittfire(egy spitfire és egy Bf109/f4-es összemosása,sokat nevettem rajta mikor először megláttam!),Go229NJv2,PZL37)hova kéne berakni mert mindegyikben van ilyen 3do-os mappa amiben van cockpit és plane mappa!
    Mert nem vagyok benne biztos és elrontani nem szeretném a játékot!
  • DummyBoy
    Asszem ez replika volt ... De van valahol működőképes eredeti is ... Ez a látvány és élmény értékén természetesen semmit nem csökkent.

Nem találom a fotóimat (csináltam cirka 1200 darabot a 3 nap alatt ...) de van repülős is :)

@istvankovacs76: Az más ... magyarisztán ... :( Gyűlölöm ... De semmi közük a repülőnaphoz ... Ami Európa szerte elismert és színvonalas rendezvény ...

Holnap mesélek, van pár dolog ezzel kapcsolatban ...
  • Zoli105
    Amúgy ha ez egy igazi Tigris tank akkor azt passzolhatnák ide az angolok a hátsó kertünkbe!Ilyen járművel nem gond a parkolás!
  • Zoli105
    Huh nod32 ne is említsed!!Miatta kellett 2*szer újraraknom az xp-t
    2hónapig semmibaj nem volt tök jó volt meg minden ozt hirtelen egyik óráról a másikra meghalt a net a torrent minden és így volt 3hétig!:( upc kijött megnézte de az ő gépén tökéletes volt a net vétel! Ozt fogtam reinstall xp és az avastott tettem fel igaz vírust nem láttam fél éve(amióta avast van!) csak egy baj van vele rohadtul lassítja a gépet,viszont nod32 meg túl gyors volt!
  • istikovacs76
    Más. De amit a mig-15 körül csináltak a repülés nem engedélyezésével, azért ez magyarország. Lehetnének kicsit rugalmasabbak, akik ezt engedélyezik.
  • istikovacs76
    Hát, ha az van beállítva, hogy pl. óránként ellenőrizze van e új verziója az avastnak, vagy ellenőrzést végez akkor diavetítést csinálhat. Én ezért használok nod32-t. Ott kikapcsoltam az óránkénti frissítés lehetőségét, mert az elején nekem is hülyéskedett. A torrentet mindenképpen kapcsold ki, mert mikor csomópontot frissít, akkor ott is kicsit levesz a sávszélességnől, és ott is lehet akadás.
  • DummyBoy
    Nem jobb, más! Nem szabad összekeverni!

Én voltam pár éve a War and Peace show-n Angliában, a világ legnagyobb katonai jármű kiállítása, mondjuk inkább szárazföldi járműveké, de ott parádézott egy Spit a fejünk felett, miközben eldübörgött mellettünk egy Tigris ... (Mellettünkön nem azt értem, hogy bent az elkerített arénában, hanem hogy az úton 1 méterre mellettem ...)

Ezt a feelinget nehéz visszaadni ...

Egy ilyen rendezvényre érdemes az életben egyszer ellátogatni ... én azóta minden évben megsiratom mikor van ...

The War and Peace show

• Zoli105
    Amúgy az avast lehet az okozója hogy mikor lobbyn repülök folyton akad a játék és olyan mintha egy diavetítést néznék!?Ilyenkor kapcsoljam ki!?(amúgy a tűzfalat xfire-t msn-t meg az utorrentet is kikapcsolom!)
  • istikovacs76
    Hát, ahogy az öreg csotrik repülnek, az tényleg szép. Ha ott lettem volna, én is nagyon örültem volna:)