91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    Hát rendesen akad mikor sokan vannak fent DE mikor még először mentem fel bobra és lehetett repteret és gépet választani akkor nem akadt ment rendesen most meg valamit csináltak vele a spanyolok mert nem lehet repteret ,sem gépet választani (Ju88 vagy a Bf109/e3 múltkor még voltak ezek!)A Manager meg van de közepes konfigon játszok de a táj teljesen le van szedve!
  • Solt
    Ha ennyire vágod az excelt, adok én neked egy kis munkát... még fizetek is érte! :D

#29193: Azért vágott ennyire mellbe ez a sor böngészés, mert tegnap everest-el monitoroztam a cpu-t, és valami olyan katyvaszt vágott nekem oda, hogy a fanszőrzetem befontam... 1 órán át babráltam vele, aztán a sör győzött! :D
  • VO101Tom
  • VO101Tom
    Az a 926 sorban nagyon sok felesleges dolog is benne van, azelejét párszáz sor, bíg mindenki ide oda fészkelődik a gépekben, aztán küldi alatt ha bombázóban ülést váltasz, az is benne van egy-egy külön sorban - tehát minden, ami a játékban történt. A lelövések, kiugrások, KIA-k ennek töredékét teszik ki. Csak hát ugye végig kell nézni alaposan az egészet. Erre a szortírozásra lehet nagyon jó az excel.
  • VO101Tom
    Hát, két választás van. Vagy manuálisan begépeled (izombó'), vagy írsz programot (észbő'), ami ezt elvégzi helyetted. Mondjuk ilyen alap dolgokra az excelt is be lehet fogni, ha kicsit képben vagy a függvényeivel azzal sok melót megspórolhatsz. Majd túrkálom kicsit, hogy lehet-e kezdeni vele valamit :)
  • VO101Tom
    Ez pedig ez fasza kis cocpit reference guide, a supercharger és az üza keverék állítás is benne van, amit a legtöbb hasonló pdf-ből kihagynak. Orosz oldali gépek kezeléséhez nagyon jó.

http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&get=1710
  • V Domino #29190
    Szappant nem merném használni ilyen helyen,ki tudja,miből főzték.
  • Solt
    Na b@szki... Minden elismerésem azé, aki ilyenbe belekezd! :D
  • VO101Tom
    Én támogatom, mondjuk az "amerikai szezon" nyarának küldetéseit lerepülni, szerintem arra az amik is sokan jönnének :) És ebbe én is besegítenék, simán :)

A full mission builder nem bonyolult, a statisztikák feldolgozása viszont macerás.
    A játék főkönyvtárában van egy coop.txt, abban menti mindíg a küldetések adatait. Ki mikor lépett be, melyik gépbe ült, mikor, hol (térkép koordináták szerint) és mit lőtt. Csak meg kell nézni, hogy a legutolsó küldi hol kezdődik (ha te vagy a host, ezt érdemes mindíg átnevezve elmenteni, és minden küldi előtt üres txt-t létrehozni).

Ez alapján meg lehet csinálni a statot, a nehézség benne az, hogy a játékban szereplő gépek nevével dolgozik (squad és number), nem a benne repült pilóta nevével. Azt a küldi elején, hogy ki melyik gépbe ült, ott lehet visszakeresni. Mondjuk ha megvan a fly ideje, ami után már nem váltanak gépet, sima Keresés-cserével behelyettesíthető. Aztán már csak annyi a dolgod, hogy sorról sorra végigmész rajta (ez a legutóbbi küldi elejétől a végéig 926 sorból állt) és átvezeted egy folyamatosan frissülő táblázatba.

Ha az nem fontos, hogy ki hol és mit bombázott (mint az online war egymásra épülő küldetéseinél), akkor a földi célok támadásakor sincs sok meló vele, csak küldinként össze kell számolni, ahogy az air killeket, és kész. Ha küldetéseknek adsz az FMB-ben teljesítendő célt is, akkor tudsz győztes oldalt is hirdetni.

Próbaképp a legutolsó repült küldidnek csináld meg a statját, bevállalod-e vagy sem egy online warét, 1-2 naponta egy hasonló file-al :)

FMB-hez tutorial: http://www.il2-fullmissionbuilder.com/index.php
    Ez pedig egy nagyon hasznos kis progi, az object listben ugye nevek nincsenek, csak számozva vannak. Na, itt képekkel együtt ki van gyűjtve az object list, nem kell végignyálazni azt a sokszáz épületet, hogy megtaláld benne a sakktáblát meg a biciklit :) http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&c=516
  • acidrain
    Na, hogy ezt a dizájnt hogy dobta ki az agyuk, az kérdés.
    Biztos jobb nem jutott eszükbe.
  • Her Laca
    Nem vagy egyedül:))
    Pedig nem bonyolult aszongyák ,lehet nekifekszem és megtanulom.
  • VO101Tom
    Csak az esős pályán akad, vagy mindegyiken? Ha a tiszta időben játszható, akkor a felhőkkel van bajod. Egy tipp: Full mission builderben töltsd be ugyanezt a pályát, tegyél be 30-40 AI-t, és teszteld otthon, hogy milyen beállításokkal tudod javítani.

Próbáld ki, hogy a jsgme.exe-ben engedélyezed a 00_Stockclouds komponenst, az a régi típusú felhőket rakja be. A pumaszállásról letölthető Il-2 Managerrel is álligathatod a 3D-s megjelenítést. Az effects pl legyen levéve alapra.
    Ezekkel lehet játszogatni, szerintem segít. Egyébként milyen konfigon játszol?
  • mijki
    csak nem tom kezelni a full mission bulider-t =(
  • mijki
    ok ;)
  • Her Laca
    Csináljunk sajátot:) Nem egy bonyolult ahogy nézem ,oszt lehetne emberi időben repkedni.
  • VO101Tom
    Kézzel frissítik a statot. Én is kérdeztem már erről Peso-t, ezt válaszolta:

"Sir, the general update is done manually so, be patient in that. We update general stats when no busy... Thx"
  • Zpogi
    Nincsenek reportolva a tegnapi küldik a BoB-ról :(
  • Zpogi
    Létre kell hozni a modolt gépek mappáit,mert alapból nincsenek benne.
    Tom valahova leírta korábban...itten van ni.
  • Her Laca
    Berakod a a gép mappájába. Már a skint. De javaslom olvass utána a skin készítés mikéntjének ,egész szép irodalma van és az alapján állj neki.
    De egyszerűbb ha kész skineket letöltesz rengeteget találsz a neten.
    Google. Il2 skins. és voala.
  • mijki
    Hogy lehet ahhoz a géphez skint csinálni, amelyiknél csillag van?
  • VO101Tom
    Érdekes éttermek ázsiában. Mondjuk az ottaniaknak az euorópai történelem szól a távol-nyugatról, sok közük nem volt az itteni dolgokhoz azon kívül, hogy olvastak róla...
  • VO101Tom
    Jó képek :)
  • acidrain
    A ma esti vBoB leszállása:

Ez pedig Tom-nak az albumba:)

• Zoli105
    Na szóval Karácsonyig nem fogok menni Bob*re mert ezen a gépen piszkosul akad a pálya! Majd az új gépen!!!XD Amúgy meg ahogy mondtam nem szívlel egykét veres csak nem tom miért nem is bántottam őket!!Majd ha új gép lesz majd segg berúgom rendesen!xD
  • Her Laca
    Ecsém te aztán fel vagy pörögve:)
  • TG Gida
    Szőke cica a bikához a dizsiben:

-Te figyu, van kocsid?
    -Aha.
    -És kétüléses?
    -Aha.
    -És mennyi benne a köbcenti?
    -6000.
    -Uhhhhh...És milyen színű?
    -Kék. De jó, és mi a típusa?
    -IFA.
  • mijki
    Ki jön 22:00-kor VBoB-ra?

Amúgy szép motor :)
  • acidrain
    Scania :)

12000 köbcenti, 420 LE, 2000Nm 1600 1/percnél.
  • Fürtös
    A szelepek nem szelelnek össze vissza kelepelnek.:D
    Ha jól tévedek MAN?
  • spargarepa
    minek a motorja ez? valami régi mercire tippelek de am fogalmam sincs :D
  • acidrain
    Ez volt a mai "feladat":

Még jó, hogy "csak" 35 fok volt a műhelyben.

• acidrain
    Akkor oké, hajrá!
  • acidrain
    Valami ilyesmit kellene írnod szerintem:

I promise that I will fly in compliance with the rules, and no disruption to other pilots.

• mijki
    MEHETEK ENGEDIII, ez az!

Ave Mino!
  • mijki
    Ezt írtam:

Szia!

Én nem zavarnék senkit, és becsülettel harcolnék a virtuális égen. Én a barátaimmal repülnék, és a csapatmunkát is csinálnék velük.

A magyarságot ne nézzétek ;P
  • mijki
    Írtam egy levelet Mino-nak ezt írta vissza:

hi i?ve readed you message. This nigth we have mission if you want fly you can do it but first you must promise that you are serious person that dont disturb other pilots.

regards

Ezt jelenti:

szia i?ve readed, amit üzensz. Ez a nigth nekünk küldetésünk van, ha legyet akarsz, amivel azt tudod tenni, de először neked meg kell ígérned, hogy te komoly vagy személy az nem zavar másik pilótákat.
    üdvözletek

Erre mit válaszoljak angolul írjátok kösz :)
  • acidrain
    Peso nem lesz ma képben, próba szerencse :)
  • mijki
    én is mennék "erősíteni", a Luftwaffe-t, csak hát...Peso az utamba áll
  • acidrain
    A legfrissebb hír szerint SG1_Mino indítja a wart 22:00 kor.
  • acidrain
    Tisztelem, becsülöm, amit a spanyolok összehoztak, de így egy kissé kezd tőle elmenni a kedvem.
    Mondjuk otthon tartózkodhatna, hamár bevállalta, hogy indítja a hostot.