91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    messerharcos gyere VBoB-ra
  • mijki
    ha olyan alacsonyan repülnék, akkor én még ólmot is adnék nekik :D
  • messerharcos
    azt is kipróbálnám, hogy a gyalogosok felett 1-2 méterrel elsuhanok 600-al fókával:D szerintem rendesen beszarának a hirtelen fejmagaságban áthuzástól:D ezzel szórakoznék egész nap xDDDDDD
  • mijki
    Elképzelem ahogy a Bf-109 G2-emmel berepülök a cél területre, ledobom az 500kg-os bombám, majd egy Rambó fából faragott zseb huszár előkapja a tokarev T33 pisztolyát, és egy lövéssel lelő:)

• messerharcos
    ÁÁÁÁÁLLLLAAAAAATTTTT lenne
    el tudom képzelni ahogy a ruszkik a saját gyalogosainkat veszik körbe anyian vannak, már jönnének a tankokkal, mintend ember irnyit, amikor megjelenek én a stukámmal és a szemük előtt intézem el a t-34-eseket, megmentve ezzel a napot:D
    egész más ez ha tényleg emberek vannak mindenhol.
  • VO101Tom
    Na ja. Kíváncsi vagyok én is erre, mert a képek szépek, de hogy pontosan mit is fog tudni a program, arról nagy a csönd.

De én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem is egy játék lesz ebből. A Bobbal szépen repkedsz, ha ugyanazon a szerveren tankba akarsz ülni, akkor egy tankszimulátort megvéve teheted azt meg.
  • DummyBoy
    Ha Olegék megcsinálnák ezt akkor játéktörténelmet írnának ... de gyanítom akkor meg csak az unokáinknak adnák ki :)

A vitrualBattleSpace ilyen (Lonci ...) de az nem játékosoknak készült hanem a seregnek ...
  • Her Laca
    Az igazi az lenne,ha a bugyborékolók,a tengeren kergetnék a hajósokat,azok meg őket,míg mi a levegőben vitézkednén,eközben a szárazföldön a panzerek összecsapnak a t34 ,shermanokkal, akiket a gyalogság kisér,ne adj isten egy cod szerű partraszállás keretében.
    Mondjuk az ejéket szállító repgépeket is kísérni kéne,vagy utánpótlást dobálni .
  • acidrain
    Pár éve a Red Orchestra 1 hétig ingyenesen játszható volt a Steamen, nagyon élveztem, ha valami hasonlót integrálnának a Storm of War-ba, az komoly lenne.
  • mijki
    kapják meg
  • VO101Tom
    Részlet egy 2006-os interjúból, Oleggel:

"Oleg Maddox: New engine allows to organize combined are for many players. If we get support from the publisher, we are ready to release MMO simulator based on BOB, where not only planes will be controlled by the players, but also tanks, cars, vessels, submarines, basically all elements of warfare that are present in the sim."

Így már csak az a kérdés, végülis megkapták-e a supportot, vagy sem
  • Her Laca
    De ezt abszolút nem értem.
    Ha csak nincs tervbe véve valami multifunkciós játék lehetősége,(nem lenne rossz) akkor minek kell ennyire részletesre csinálni a növényzetet.
    Ugyan én rég nem játszottam már FPS ekkel,és nem tudom mi a trend de gondolom azoknak is becsületére válna az ilyen erdő pl.
  • VO101Tom
    Itt majd a szaggatást fogod szidni :/
  • Her Laca
    Na itt nem lehet szidni Oleg erdejét.
  • mijki
    Ma dúskálunk a küldikben, ma 3 VBoB lesz
  • Her Laca
  • Her Laca
    Te Sanyó! Mindjárt itt a sulikezdés:) az nekem az ősz kezdete.
    Szeptember ,október? Akkortájt játszhatunk már vele?)))
  • VO101Tom
    Írd, hogy "angol" pilótafülke
  • Sanyo
    Hogy ezt sosem találom el...
  • Her Laca
    Van ám flóra és fauna:) Legalább ha kiugrik az ember lesz miben gyönyörködni.
  • Her Laca
    Az ottan egy hurri fülke:) Ha nem gond:D
  • Sanyo
    Storm of War - Egy He 111 mögött repülő Spitfire pilótafülke, Bf 110, égő Ju 88, változatos növényzet.
  • mijki
    Fight for your Motherland!
  • acidrain
    Jó ötletnek tartom a kezdeményezést
  • acidrain
    namégegy:

izmoznak a srácok :)

• acidrain
    pár kép:

• VO101Tom
    Drebil? Ne égő messzerschmitt legyen a benneren azért
  • Her Laca
    Most beszélek Drebillel. Aszongya a honlapját a dolognak bevállalja ,egy egyszerű jópofa kis honlap,naptárral stb. Twilektől elkérjük a bevetésértelmezőt azt beaplikáljuk .Vagy átirányítjuk a honlapunkra a pilótákat nézelődni.
    Na este beszéljünk ts en róla,meg itt is mondja mindenki a véleményét.
  • VO101Tom
    Nekem 30Mbit le 20Mbit fel, ma este BOBok előtt/után lehetne egy próbahostot csinálni sok sok géppel, ai-val, játékossal (mert hostolni viszont sosem hostoltam). Dula core proci 4GB rammal az elég.
  • Zpogi
    Látom már be is indult a gépezet
  • Her Laca
    Ja meg kell egy vagy két host akinek bitang nettje van:))
  • Her Laca
    Nos igen bele mélyedhetünk a dologba,no de ha mindenki igényeit ,akaratát ,hasfájását figyelembe vesszük, sose lesz megvalósítva.
    Én az egyszerűség elvét vallom. Rendben határozzunk meg közösen egy elfogadott szabályrendszert,Drebiléket is bevonva oszt jöhet a mehet.
    A statisztika meg legyen olyan mint az élet:) könyörtelen.
    Az Orosz kollegák problemálya nem igazán hat meg ,minek gyünnek a drága magyar anyaföldre:)))Jó ez vicc volt.
    A baleset az baleset. Ilyen is volt az életben.
    De mondom nem hosszú hónapokat ,éveket felölelő bevetéssorozat lenne,hanem egy 20 -30 küldis. Ez lepörögne max egy hónap alatt de lehet annyi se kéne neki. Onnan aztán lehet új lappal indulni.
    De ez csak az én elgondolásom,üljünk össze végül is nekem mindegy ,csak arra hívnám fel a figyelmet,hogy ne bonyolítsuk ,mert sose lesz belőle semmi.:)
  • VO101Tom
    Csinálj egy előtervezetet akkor, küldik és naptári beosztás szerint. A pumaszálláson van az "Amerikai szezon" cikk amit Sheriff szedett össze, abban pl a fontosabb napok hadi eseményei benne vannak.

Lehet számolni azt is, csak akkor lenne egy "első élettel elért telejsítmény", egy "aktív pilóta teljesítmény" és egy "összesített teljesítmény".

(De ez a ruszkiknak biztos nem tetszene, most gondold el, ha magyar terület felett van az online war, akkor nekik minden kiugrás is -gyakorlatilag KIA vagy MIA lesz. Nekünk meg csak arra kell figyelni, hogy ne kapjunk PK-t :) )

Annyit bonyolít a dolgon, hogy ezek a KIA-k miatt lehessen fellebbezni, mondjuk valami gyökér felszálláskor rászúrja a gázt, vagy szándékos friendly killt csinál (mint Marian vagy Lukas anno egyik waron, beült német gépbe leghátul -persze álnáven, az IP log buktatta le- majd mindenkit szépen hátulról lelőtt.), azért lehessen nyavajogni valahol.
  • Her Laca
    ÉSSSS!

Pölö eszembe jutott valami. Hogy legyen tétje a dolognak!!!
    Nos meghatározunk egy 30küldis kampányt. Vagy 20 at mindegy.
    Elindulnak a pilcsik,a statisztikát egyénekre megcsinálom ez nem gond.
    No de ha az arc meghal,lett légyen az bármi okból kifolyólag akkor a statja ott meg is állna . Persze repülhetne tovább ,de nem vezetjük majd csak a következő kampányban. Itten aztán kell majd figyelni,na meg a szerencse se árt:) tisztára mint az életben:))
  • Her Laca
    Már hogy a viharba ne lehetne felhasználni.
    Csak díszelegjen ott? Ez nem is kérdés,megspórolunk egy halom munkát,
    készen van csak használni kell. Max megugrik az oldalunk látogatottsága,meg létrehozok egy fórumot is neki.
    Úgyse ír oda már évek óta senki:))))
  • VO101Tom
    Jah, ha csak így nem :)
    Twilek ügyesen leprogramozta ezeket anno, ha ilyenre felhasználható, akkor sokkal egyszerűbb lenne.
  • Lacusch69
    Régebben Sanyónak írtam missionokat a Flyonline.hu szerverre.
    Volt egy téli balatoni is, ahol mindkét félnek az ellenséges hk-kat kellet pusztítani, meg persze egymást is.
  • Her Laca
    Ja nekünk valahol megvan a komplett balatoni kampány,valahonnan letöltöttük annó,nagyon szép,max át kell nézni,na majd megkeresem.
  • Her Laca
    Vagy itt jobban érthető

Rákatt mondjuk a gyakorlásra és ki lehet választani az éppen lefutott küldit.
    Benne van minden ami kell,oszt nem kell görcsölni:)
    A lustaság viszi előre az emberiséget!!
  • Her Laca
    Ezt nézd meg tom

Mi régebben repkedtünk minden félét oszt csak a log filet betettük ide és kész.
    Ezt lehet használni nekünk is ,és nincs macera.