91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez a kedvenc videóm :),imádom a hangjukat főleg mikor a 20mm-es felugat,na az odab.sz. -
VO101_Tom ez a skin maradhat???
-
7-kor nyitok egy hostot,lehet jönni bemelegíteni,akinek van kedve. -
Jó kis vas van alatta,ha igaz.Kb 1 milla,de lehet keveset mondtam... -
Ma lesz azt hiszem az 5.VBoB-om, eddig 1 kényszer leszállással, 1 kiugrással zártam, majd 2 leszállással, és 1 sebzéssel. Mai feladat lesz min. 1 angol lelövése! -
Bánom is én:) milyen utómunkálatok eredményezik:D
Én már nagyon várom.
Aztán ha "megjelenik" eltűnök két hétre ,egyrészt hogy összeszedjem a megfelelő hardvert hozzá,másrészt hogy megtanuljam kezelni:)
Jó lehet kell ahhoz több hét is. -
megnéztem a 2.videót amit Laca most rakott fel, a 20mm-s hangja nagyon durva -
Szép képek, de ezeken nagyon sok PS utómunka van. Van ez a "film grain" effekt is, egy-két játékban már találkoztam vele, az pl nagyon szép, filmszerűvé teszi a játékot, nem lesz az a jellegzetesen 3D-s preciz kép, éles sarkokkal, hanem kicsit viedeós beütést kap. -
akkor ha nem baj felrakom a puma címert, köszönöm hogy engeded -
nagyyoon jóó 
Először csak kiskaliberrel piszkálja, azután odadurrant a naggyal.
. Bele is borzongtam :)
-
kommentben azt írják, hogy valamelyik filmből valók a képek -
ezt se láttam -
és ezt?
Bakker azok a revi megvalósítások . Én nem vagyok egy türelmetlen alkat,no de .... -
Lehet, hogy láttátok már, nekem még új: SoW work in progress érdemes HD-ban nézni. -
Ne kövesd el azt a hibát ,mint sok veled egykorú srác a múltban.
Azonnal század ,ezred,mitököm. Először tanulj meg jóóóóóóóóóóóól repülni,majd még jobban ,aztán lehetőleg hihetetlen módon,és akkor majd szólnak (már ha akarsz még) ,hogy hé pajti nem akarsz csatlakozni!
Mert azért egy olyan egység tagjának lenni a virtuális égbolton nem rossz érzés ahol "az IL2 legendái" repkedtek. Vannak bőven hál istennek. Persze ez is egyénfüggő,mert ismerünk félelmetesen ügyes srácokat akik tojnak az egységben való repülésre.
Szóval csak azt akartam mondani ,hogy előbb legyen neved,majd ha még érdekel akkor lehet tovább lépni. -
Vezértízezredes istencsászár. Az a jó rang. -
Én annyit tanácsolnék, hogy kerüld a nagyon élénk, feltűnő színeket. Ezekkel, amit választottál, messziről is nagyon könnyen kiszúrnak.
Ami a gépre tett századjelzést illeti, felőlem pumásat felrakhatsz. Alapból is van skin a játékban ($HU-Molnar a Bf-109G-6 skinek között), amin fent van a puma jelvény, hogy a játékban, repülés közben felteszed a gépedre, vagy sem, az minket nem érdekel. Két dolgot ne csinálj: VO101_ prefixet ne használj a neved előtt, és ha valamikor saját századot alapítasz, akkor -úgymond- hivatalos század jelvénynek ne használd a puma jelvényt.
De saját címert is tehetsz a gépre, amolyan angolszász stílusú nose-art félét, azt is sokan használják.
(egyébként ez is tipikusan olyan dolog, mint a pilóta skin, rajtad kívül gyakorlatilag úgysem látja senki, és te is csak akkor amikor elkészíted
)
Ami a századokat illeti, elmondanék pár dolgot: Legeslegelőször, fontos tudni, hogy az Il-2 századok nem olyanok, mint a klánok egy fps-ben. Itt sokkal jobban kötődnek a történelmi hátterekhez, foglalkoznak a névadó századuk történelmével, és nem csak a lobbyn használt nevükben azonosulnak velük. Utánanéznek a kiválasztott alakulat történelmének, akinek emléket állítanak, a történelmükről van pár szó a weblapokon is. Fontos tudni, hogy onnantól a század nevét használva csak úgy viselkedhetnek (bárhol), hogy arra a század névre ne hozzanak szégyent.
Ha pár sráccal együtt repültök rendszeresen, ezeket tudjátok vállalni és csapatot alapítotok (egyedül nincs értelme) a pumaszállás főoldalán jobboldalt vannak az alapított magyar századok weblapjára mutató linkek, azok a nevek/szd-ok már foglaltak. A magyar századjelvények a 101/9 Béka század weblapjáról a Magyar.doc-ban letölthetők. Innen választhattok magyar jelvényt (amit még nem használ más), csináltok egy saját weblapot, adhattok magatoknak rendfokozati jelzéseket (ezek egymás századával természetesen nem "kompatibilisek" lehetsz te vezérezredes is az egyikben, az semmit nem számít a másikban), eredményekre kitüntetéseket, stb stb.
Érdemes századdal kezdeni, a vadász-osztály az egy magasabb szervezeti egység, állt. 3 századot foglal össze, 3 vadászosztály meg egy vadász-ezredet alkkotott. -
messerharcos #29259 jó volt a tegnapi nap, nem haltam meg 
és azt az egy kilőtt légvédelmi löveget is jegyzik
tegnap egy kis dogfight vot egy hurrival, alig találtam el, egy kicsit sebesitettem csak meg, mindez bizonyal azért nem sikerült mert rámjött a pánik, az izgalomtól, elkezdett a joyon remegni a kezem és össze vissza szitáltam lövéskor. Amikor online először repültem dogfightmappokon, jóideig ugyanez volt a hiba, mert amolyan kivételes megismételhetetlennek éreztem az egézset, aztán hál isten elmult. Itt meg megint olyan kivételes megismételhetetlennek érzem még, izgulok is az életemért, és ez meg is látszik a teljesitményemen, egyenlőre. Offline ma is fél napot gyakoroltam a boom és zoomot, e-4-el, le ne kopogjam, de gyanutlan ellenséget nagy sebeségnél egy hajszállal talán pontosabban találok el. Amit nem értek, ugyanugy full reálban offline ugyanlyan géppel lazán és bármior hiba mentesen leszállok, ellenben virtualbobon eddig mindig futótörés lett a vége. Ugyhogy szerintem nem benne hanem a füves pályában van a hiba esetleg a reptér rossz részére szállok le, nemtudom..... -
Lacusch69 #29258 Vagy egyszerűen ne adj meg semmilyen országot, de a skinen legyen fent a felségjelzés.
Én pl. régebben egy Canon-féle skint használtam, amire egy lajstromszámot tettem, századjelzés nélkül.
Így nincs a hülye "ZZ" kód a gépen.
De ez csak ott működik, ahol engedélyezik a skineket. -
ok -
Válaszd a századnál a none-t,akkor ugyanúgy tudsz magyar felségjellel repülni,a törzsön ZZ lesz,ennyi a különbség. -
amíg nem lesz századom inkább használok egy saját vadászrepülő osztályt, a 103. Kondor vadászrepülő osztályt majd eldől =) -
mind1 rakok rá Luftwaffe felségjelzést -
nagyon sajnálom, élnézést kérek. Nem akartam senki századát lejáratni a teljesítményemmel. Melyik magyar századjelzést használhatom, amelyik nem foglalt?
Amúgy nem volt légigyőzelem, annyi volt az egész csak rázuhantam eltaláltam a hurryt a szárnyán nagy pamacs és darabkák repültek ki belőle de tovább repült. Én meg elmentem.(Már rájöttem hogy barom voltam hogy nem üldöztem) -
Mijki!
Gratulálok az első légigyőzelmedhez,de felhívnám a figyelmedet egy dologra.Mivel te még most kezdtél online repkedni,talán nem vagy tisztában vele,de egymás századjelzéseit nem használjuk online.Nem kőbe vésett szabály,egyfajta gentlemen's agreement ez a közösségen belül,úgyhogy arra kérlek,tartsd ezt szem előtt.
Köszönöm -
Akkor még 0 győzelem. De sebaj, maaaaaa lessz az én napom, ratatataaaa és a britek lezuhannak füstölő motorral :)
-
A tegnapi második bevetésről (Mission 26) vett valaki tracket?
Ugyanis lehoztam Peso-t, de fogalmam sincs mikor, és hogyan.
Akinek megvan, és át is tudná küldeni, azt megkérném, írjon privátot.
Köszi. :) -
Lacusch69 #29249 Ha leszáll rendben, akkor is lelőttnek veszi a program, de a szerver statja nem. -
Nem írták ki de én láttam hogy kiírta, bár lehet hogy leszállásnál amikor összetört annak vette :( -
igen.
Egy hurrynak eltaláltam a 20mm-sel a szárnyát, elkezdtem haza repülni a benzin miatt, majd kiírta hogy Enemy Aircraft: Destroyed -
Már a Virtual BOB on?
Mert én ott nem látok.:) -
megszereztem életem első BoB légigyőzelmét 

A győztes gép
-
A Red Orchestra nagy játék-mostanában szinte csak azzal játszom :) -
Az interneten a hyperlobbyt használjuk, ahoz nem kell ubisoft-os regisztráció.
Az utolsó egy kb 4GB-os kieg, gyakorlatilag a játék feltörése után rá írt kieg csomag. Sok gép meg map. Vannak szerverek, amik csak ezzel engednek be. De nem kötelező feltenni, saját döntés. -
megyer11 #29242 Nagyon köszönöm Mesterem :) Az utolsó is kell? Az nem egészen világos...
Illetve kell-e regisztrálni a játékot a Ubisoftnál? -
Hello. Ezek kellenek neked, ebben a sorrendben, ahogy a lapon van:
il-2 verziók -
megyer11 #29240 Sziasztok, Herr Laca-t már kérdeztem pár dologban, de nem csak őt, hanem titeket is fárasztanálak kezdő kérdéseimmel. Én is újrakezdeném ezt a játékot - már amennyire időm majd engedi - több év kihagyás után. Win7-est használok nvidia kártyával. Ma hoztam haza a boltból és nem tudom, hogy a játék telepítése után mely patch-ek és javítások kellenek még, illetve honnan tudom őket leszedni. Ha nem mindegy a sorrend akkor abban is felvilágosíthattok. Előre is nagyon köszi!
-
Richtofen #29239 Nem lesz refly. Ha kiugrasz küzdheted vissza magad a hómbézre a frontról az erdőben egy szál pisztollyal..
-
Cimbi #29238 Ezt már megcsináltak csak hát ugye a grafika:D(Battleground europe)Ezzel a grafikával még egy quadcore-n is játszhatatlan lenne. -
Kicsit off,de hihető, ugy-e?