91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • megyer11
    Na ennyire nem ismerem a játékot, hogy eszembe sem jutott volna, hogy a térkép részt is lehet állítgatni. Persze meg is nézhettem volna sorban az oppciókat mielött kérdezek. Ezért elnézést és köszi a sok türelmet amit irántam tanusítottatok. :) Feltettem a joy driverét és jobb lett a helyzet.
  • Her Laca
    De amit hallani akartál az egy alább megadott linken is tökéletesen elolvasható volt!!!!
    Kicsit légy figyelmesebb szerintem.
    Amúgy kimásoltam a puma oldalon levőt ,szerintem minden benne van. Javíts ki ha ez nem így van.

Emígyen.
    Alapjátékhoz kiadott frissítések
    4.08m patch Letöltés
    4.09m patch Letöltés
    4.10m patch (még nincs hivatalos, végleges változat, csak hírek róla)

MOD installok. A következő fileok letöltése ingyenes, de ezek NEM HIVATALOS kiegészítések! A játékhoz nem kellenek, de egyes szerverek csak ezekkel engednek be.

Ultrapack 2.1 full
    Nem igényel külön kiegészítést, és a "2.0n map fix" is benne van. Mivel sok kiegészítőt, patchet és javítást adtak ki az Ultrapackhoz, de a szükséges fileok, duplikációk, és a feltelepítési sorrend sem mindehol egyértelmű, azt javasoljuk, hogy az egyben letölthető, naprakész javításokat tartalmazó full installt telepítsétek. A FULL letöltést válasszátok, az első hozzászólás vége felé!
  • mtz 82 zts
    na ezt akartam hallani köszi mindenkinek
  • acidrain
    Lacusch69 a "#29339" -es hozzászólásnál belinkelte a megfelelő oldalt.
    Azt próbáld meg asszimilálni, minden le van írva.
    A 4.07-es verzióra telepítened kell a 4.08m patch-et(frissítést) "értelemszerűen" erre a 4.09m-et, ééééés ezután az Ultrapack 2.1 full-t.
    Ezután lesznek a játékban új hangok, és sok más hasznos dolog.

Máshogyan nem működik!

Sok sikert!

Üdvözlettel:

Savas
  • Lacusch69
    Hhhhhmmmmmm... nagy levegő..... nagy levegő megint.....

Az alap lemezed, ha Il-2 Sturmovik 1946-od van, 4.07m verzió.
    Erre ráteszed a 4.08m patchet.
    Aztán a 4.09m-et.
    Végül az egészre az UP 2.01-et.
    Ezzel lesz még egy csomó repülőd, térképed, szebb kabinbelsőd, meg sound modod is, sok egyeben kívül.
  • acidrain
    rakd fel össze-vissza, meglátod mi lesz
  • acidrain
    kezdek lefáradni
  • Her Laca
    Csak jelzem ,hogy 85 200 találatot adott az IL2 sund mod ra!
  • Her Laca
    Mint mondottam a GOOOOOOOOOGLE a haverod de megspóroltam eme nehéz műveletet neked,úgy hogy válogass.
  • mtz 82 zts
    a pach eket sorba kell belerakni ?
    ha nem sorba rakom mi fog történi?
  • mtz 82 zts
    tud valaki sound modot? mert ha felrakom pl a 4.09-et akkor előbb felkell rakni a 4.08at is? mert egyszer feltettem a 4.09et elinditottam a játékot és 5%nál kilépett ez mért volt? lécci segítsetek köszi
  • messerharcos
    ok, felnézek maj, de a vbobra itt lesz az óra melettem:)
  • Her Laca
    Urak!
    Ez nem ide való,de nem állom meg ,hogy ne tegyek róla említést.
    Meghatódtam:)

A két legjobb és istenemre a legszebb is!

És itt is!
  • mtz 82 zts
    nekem modok kellenének sound mod vagy map mod nem pach
  • mtz 82 zts
    mert egyszer feltettem a 4.09et elinditottam a játékot és 5%nál kilépett ez mért volt? lécci segítsetek köszi
  • Rue East
    volt itt egy video belinkelve, hogyan kell bombázni "egyszerűen"
    röviden: megadni pontos magasságot és a szálkeresztet kell mozgatni (a sebesség beállítás segítségével) úgy, hogy az mindig a célon maradjon (ha nincs jól beállítva akkor elmászik)
    elképesztően pontosan lehet bombázni, pusztán gyakorlás kérdése
  • mtz 82 zts
    de ha felrakom pl a 4.09-et akkor előbb felkell rakni a 4.08at is?
  • Lacusch69
    Innen olvasgass és töltögess..
  • mtz 82 zts
    és hogy hogyan kell belerakni a játékba azt is léci írjátok le
    előre is köszi
  • mtz 82 zts
    Azt akarom kérdezni hogy tudtok e olyan modot ami a gépeknek a hangját változtatja meg olyanra mint ami a valóságban volt vagy legalább hasonlóra
    hogy ne minden gépnek ugyan az legyenszinte a hangja
    ha tudtok léci adjatok egy linket ahonnan letölthetem
  • VO101Tom
    A bombacélzó használata bonyolultnak számít, il-2-ben is. Egy irányzékszög táblázat alapján, megnézed mekkorányak kell lennie a bombavető szögnek, ami a stabil(!) repülési magasság és sebességből számolod ki. Ezután a bombacélzóban beállítod ugyanazt a szögértéket, és ahova az akkor mutat, oda fog esni a bomba. A nehézség benne az, hogy vízszintes szárnyakkal, teljesen stabil sebességen és magasságon kell repülni úgy, hogy oldalirányba is csak keveset tudsz korrigálni. A Level stabilizer segít ezen, de nagy magasságban ha a stabilizer kicsit húz a gép orrán (6-7000 fölött), akkor az már a célzót is odébb tolja annyi fokkal.

Orosz bombázókon, TB-3 pl oylan bombacélzó van, amin közvetlenül a sebességet és a magasságot kell megadnod, és ahol a két szálkereszt mettszi egymást, ott ér majd földet a csomag. Egyszerűbb, hogy nem kell táblázatot böngészni, ami il-2 ben jó, a valóságban azonban a bomba méretétől, fajtájától is függött az oldási szög, ezért volt pontosabb a német rendszer.

A B-25 Norden bombacélzójával kapcsolatban valahol olvastam, hogy el van qrva, más értékekkel kell számolni. Az IAS-TAS táblázatból létezik egy, kifejezetten B-25-höz. De azt a típust nem ismerem, soha nem bombáztam vele.
  • acidrain
    Hyperlobby Manual
  • acidrain
    Letöltöd a Hyperlobby-t, feltelepíted, megadsz egy hívónevet, és egy jelszót, a Chat ablakban megerősíted, kérni fog e-mail-címet.
    Miután beléptél, a Connect/Select game-nél kiválasztod az IL2 1946-ot, megadod az elérési utat, és már köpi is ki az online szervereket.
  • mtz 82 zts
    egy kérdés hogy lehet online on játszani ?
    előre is köszi a választ
  • mtz 82 zts
    jó akkor kösz az eddigi segítséget
  • mijki
    Amúgy sziasztok :S
  • mijki
    este jöttök VBoB-ra?
  • acidrain
    Ember!

Rendben van, hogy kérdezel, ezzel nincs is semmi, gond, de amikor válaszolnak a kérdésedre, akkor egy köszönöm-öt azért elereszthetnél.

Tudod errefelé ez a szokás.
  • mtz 82 zts
    a bombázóknak pl a he 111 nek hogy lehet használni a bombázó távcsövet?
  • VO101Tom
    sehogy. csinálsz egy mapot a full mission builderben, beteszel ellenfeleket, és lejátszod coop-ként.

vagy letöltöd innen az überquick mission generatort, az valahol qm és az fmb között van. Beállítod amit akarsz, generál egy coop küldit belőle, amit multi menü alatt elindítasz offline.
  • VO101Tom
    A térképet a realizmus beállításoknaál tudod ki/be kapcsolni (map icon). Nézetek engedélyezését szintén (external view).
  • mtz 82 zts
    és gyors küldetésbe pl hogy lehet több páján nemcsak azon a 4 en vagy 5ön ami van
    pl hogy tom megcsinálni azt hogy normandiát is lehessen választani qick mission ba?
  • VO101Tom
    ESC, Controls.
    Végignyálazod.
    Az ilyen kérdésekre ott a válasz :)
  • Her Laca
    Úgy ,hogy megnyomod azt a gombot amire rá van kalibrálva a pilótafülke kinyitásának opciója. Nem minden gépnél lehet .
    A billentyűzet beállításoknál megtalálod a keresett opciót.
  • mtz 82 zts
    azt hogy lehet megcsinálni hogy repülés közben kinyissam a pilótafülke fedelét?

• Her Laca
    Na most mért nem működik a F.A.Q ???
    Mi a retek van itt,mi ez a trehányság,felelőtlenség,stb!
    Skandallum!
  • acidrain
    Felkukkantottam a BoB1940_LW10-re megnéztem közelebbről Londont, ha odáig kell majd repülni, az nem lesz sétagalopp.
  • megyer11
    Ty. Akkor még két kérdés. :) Az alap játékban ha megnyitottam a térképet akkor mutatta az aktuális pozíciómat. Ez most már nem működik, nem mutatja? Vagy külön be kell kapcsolni? És a másik, hogy tudom magamat "kívülről", külső kameraállásban megnézni?
  • istikovacs76
    Regisztráltam egy új nickkel a lobbyn amit írtál, elé tettem. Majd újból a vBoB-on is. Este kiderül jó lett e.
  • VO101Tom
    Indíts quick missiont, ellenfél nélkül, megkeresed a legközelebbi pályát, és hajrá. Vagy indítasz egy dogszervert, betöltesz egy alap pályát, és ott gyakorolsz.

elméleti anyag a pumaszállásról:
    repüléselmélet
    műszaki
    harcászat
    tankönyvek
    oktatófilmek youtube-ról

Ezekkel elleszel egy ideig.