91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
  • Zpogi
    Régebben működött mindenhol,de mostanában csak adott reptéren és ott sem mindegy,hogy hol állsz meg. Nekem mostanában nem sikerült feltöltenem a gépet,viszont,ha megvan akkor már csak be kell rakni az ékeket és mehet a feltöltés ill. javítás.

Laca:Melyiket is?
  • Her Laca

Ezt a képet sem láttam még
  • Vogel
    UPben a rádió kezelésénél (tab) van olyan opció hogy földről feltankolás, felfegyverzés stb. Használta valaki? Működik ez? Me-109el próbáltam Crimea mapon lévő repteren.
  • Lacusch69
    Én is szarul lövök.
    Két módszer van a kiküszöbölésére:
    -Rengeteget gyakorolsz.
    -NAGYON közelről lősz. Én pl. vadászgépre általában nem lövök 100-150m-nél messzebből.
    Mondjuk ehhez meg jól kell tudni követni az ellenséges gépet (meg tudni kell, hogy mikor kell leválni róla), valamint BnZ-nál nagy esély van az ütközésre.
  • Her Laca
    Hát akkor jelentkezz a 77 esekhez ,kapsz mindenféle kiképzést meg hasonlókat.
    A célzás meg majd némi gyakorlat után menni fog.
  • fecska
    Már kerestem, de nem ez a fő célom, szeretnék én is harcolni csak célozni nem tudok!
  • szekelyland
    Szerintem Bob-al fogsz jáccani öregkorra. (már ha addig kiadják..)
    Ma este én is jövök BOB olni
  • DummyBoy
    Na arra kiváncsi leszek :)
  • Her Laca
    Asszem evvel fogok öreg napjaimban játszani
  • Her Laca
    Keressétek meg 77 Drebilt.
    Ők szerveznek ilyen műrepülő valamit. Csak kevesen fogékonyak erre a műfajra ,de ha kedvetek van szerintem örülni fognak nektek.
  • fecska
    Köszi!
    Sok gyakorlás ami a mi esetünkben annyi volt, hogy:
    Szia! Ki lesz a vezető? oké akkor 90es gázon kövess!:D

Acidrain: Neked is köszi! Majd kipróbáljuk csak először oda kéne eljutni hogy működésre bírjam az UltraPackot...
    (ez egy enyhe célzás volt):):)
  • acidrain
    Hinnye...most nézem, tényleg izmos kissé.:)
    Elnézést a helyesírási hibáért.
    Ég a pofám, nem sűrűn fordul elő, hogy ekkora hibát vétsek.
  • VO101Tom
    A BOBon most könnyebb dolgunk van, ha ott van 30-40 saját (elvileg az angliai csata legnagyobb német támadását aug. 15-én vezették a sziget ellen), amikre tapadnak a vadászaik, akkor csak a nyomjelzőket kell keresni, és megcsapni aki nem néz hátra. Ha kiegyenlítettebb, netán szövi fölény van a gépekben, akkor jobb, ha géppárban repültök.

Nehezebb, hogy egy sajátra folyton figyelned kell, és ha eltűntök egymás szeme elől, akkor sem az ellenféllel foglalkoztok, hanem azzal, hogy megtaláljátok egymást. Ezért kellenek az egyedi skinek, hogy ikon nélkül is gyorsan megismerd. Gyakorolni kell, hogy fedezd amíg ő támad és fordítva. Egyik lecsap, másik fedezi. Ha az elindult fölfelé, nézed, hogy kapaszkodnak-e utána. Ha igen, szólsz neki, és megcsapod aki követi. Majd fent összeszeditek egymást, és akkor te indulsz rácsapni. Felváltva. A pumaszálláson erről is van egy kis iromány, a harcászat/géppár repülés. Nem mai darab, de a mai napig érvényes. Az a legjobb, ha ezt így sikerülne a gyakorlatban is repülni.

De lehet, hogy nektek még nem ezt kellene próbálgatni. Legalább egy küldi erejéig próbáld ki, hogy semmi mást nem csinálsz, csak tapadsz egy saját, tapasztalt pilóta hat órájára (2-300m elég, nem kell 50m-ről kötelékezni). Amíg a géppár-fedezet repülésre át nem tértünk, mi is így repültünk. Így látod, hogy a másik hogyan repül, hogyan támad, mit csinál. Lőni csak akkor lősz, ha rácsaptok valakire, és az eléd kerül. Egyéni akciót nem indítasz, nem repkedsz másfelé, és ha elveszted azonnal szólsz. Persze ez gyakorlatilag egy gép minusz, de ha úgysem lősz semmit, akkor nincs veszteség :) És az nagyon jó vezetési/követési gyakorlat is egyben.

Ezt a géppár-fedezet dolgot meg lehet dogszervereken is gyakorolni, vagy privát szerón.
  • Her Laca
    D:))
    Gidám óvó tekintetét nem kerülhetik el a magyar helyesírás ellen elkövetett bűncselekmények,merényletek:D
  • TG Gida
    Nebazz...?!Papagály???Azért ez kicsit erős.
  • acidrain
    ...a War-on
  • acidrain
    ...a papagályokat kellene még letakarni...sok a felesleges szöveg...
  • PhantomAss
    én kipróbáltam, de nem vettem észre különösebb változást a fm, dm-ben, igazából nem tudom miben lehet más
  • mijki
    Lassan elérem a 10. VBoB-om, de még nem lőttem gépet, és ez azért egy kicsit rosszul esik. Lehet hogy bátrabbnak kéne lennem, mert mindig végig stresszelem a BoB-ot hogy elég lesz-e az üzemanyag, nem lőnek-e le, sarkamban van-e valaki, túl élem-e egyáltalán...
  • DummyBoy
    Urak, ha már sok újonc kérdezget, nekem is lenne egy ...

Il2 + UP fent van, repülgetek - repülgetek (Megegyszer kösz a segítségért ...)

De ... Most Sanyo videójánál is látom, hogy HSFX mod be van kapcsolva ... Érdemes ezt bekapcsolni?

Különböző fórumokon találtam pár utalást, miszerint a HSFX leginkább a FM-re, és ilyenekre gyúr, de nem tudom, első körben nem foglalkoztam vele ...

Mit gondoltok?
  • messerharcos
    lehet kicsit merészebbnek kéne lennem és többet kéne kockáztatnom
  • messerharcos
    én is túléltem, elsőben csak 110-eshez jutottunk, szétküldtem az aikat, és elég hamar haza is indultam, nem mertem kockáztatni a halált, azért 110-essel spit ellen.....a másodikban én is csapkodtam, 2-szer 3-szor is rácsaptam, de mellé ment az első, a másodikat kinyirták mire odaértem,a harmadik meg élesen kifordult, ugyhogy nem lőttem semmit se. de még élek
  • Zpogi
    Tényleg nagyon jól sikeredett :)
    A két küldetés alatt 7 veszteség mellett 19 gépet lőttünk ebből nálunk 4 pilóta halt meg,náluk viszont 9.
  • acidrain
    Lemaradt:

• acidrain
    Ügyesek vagytok!

UP-ban van ilyen füst MOD:

[IMG]http://i34.tinypic.com/15psrxl.jpg[/IMG
  • acidrain
    Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
  • V Domino #29369
    A mai küldik a VBoB-n nagyon jók voltak.Mindenki túlélte,majdnem mindenki lőtt is gépet,ráadásul az első mapot csontra megnyertük.

Úgy látszik,kezd összeszokni a kis csapat,grat mindenkinek.
  • megyer11
    Tanulságos volt, köszi.
  • acidrain
    Sanyo csinált egy nagyon jó videót a leszállásokról---->KLIKK
  • megyer11
    Azon már túlvagyok :)
  • acidrain
    nyisd az ívelőt landingra
  • megyer11
    Én még más dimenziókban járok... A felszállás már sikerül, most a leszállás nem akar sikerülni. :) Nem elég hosszú a kifutó, nagyon gyorsan próbálok meg leszállni. Kb. mekkora sebesség az ideális a talajfogáshoz? Én 200-250 alatt nem tudok lassabban, nagyon labilissá válik.
  • megyer11
    Ti nem is emberek, hanem robotok vagytok. Le a kalappal!
  • fecska
    Éés, most 5 perccel ezelőtt meglett az első győzelmem!
    egy B-25 volt az áldozat, utánaborítottam és lőttem ami a csövön kifért először a vízszintes vezérsíkot lőttem el aztán az egyik motort ami füstölt és a másikat is nemsokkal utána de az már leesett a szárnnyal egyetemben. De én is kaptam a motoromba de hála Gusztávnak és a páncélnak le tudtam szállni. Most boldog vagyok hogy még is tudok célozni, de csak 6 órából.
  • fecska
    Sziasztok!
    A mai nap gyümölcse:

(Csak azért mert nem tudok célozni.)
  • szekelyland
    Kecskemétről lemaradtam, de a Transilvaeroshow-on már ott voltam:

• mtz 82 zts
    és az asztalra tesz ilyen ikonokat hogy setup ibt.
    stb.
  • mtz 82 zts
    ->data 2cab
    mit csináljak ienkor?
  • mtz 82 zts
    már csak az a bajom hogy amikor telepítem az ultrapatch-et akkor elkezdi telepíteni és kiugrik egy kis ablak és azt írja ki hogy
    please insert disk 1 that chontains the file