91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Menjetek csak be a korházba mert ott komolybelső sérülések lehetnek!
Amikor a múltkor itt nyíregyen a kölökbe belecsapott akkor a nagybáttyám munkatársának a tesólya kezdte el újraéleszteni és azt mondta ilyet még nem látott orrán száján fülén folyt a vér meg teljesen a belső szervei elégtek azt mondta nagyon durva volt! -
Erről eszembe jut egy vicc:
betörnek a cigányhoz, kimegy a rendőr.
- mit vittek el?
- hát, a számítógépeket, hűtőt, tv-t, dvd lejátszót, ...
- nade cigány, hát ide be sincs vezetve az áram
- az aggregátort, ...
-
Ne is mond... A péntek hajnali viharnál villámrekord volt. Másodpercenként 17, óránként több mint 100 ezer villám csapott le Magyarországon. Meg még azt is nézhetjük, hogy tavaly 44 tuba és 2 tornádót észleltek, addig idén 79 tuba és 6 tornádó volt eddig. Az érdi-budaörsi azonosítatlan repülő fénylő valamikről még ne is beszéljünk...
Fürtös: Kitartást és gyógyulást für deinen Vater. -
Fürtös #29433 Ugyanmár kedves pilótatársak nem kell aggódni semmi gond nincs a klimával:D
Amit a természet 4 millárd év alatt kiszűrt a légkörböl mi azt cirka 40 év alatt visszapumpáltuk,de nem kell izgulni ez semmiféle hatással nem lesz az éghajlatokra:D -
Az uccsó BoB-on 13,18%-os pontosságom volt, fejlődök :) -
Jaja, nekem is ez jutott az eszembe minap. -
Jelzem mostanában meglepően komoly villámok csapkodnak.
Minap el is gondolkodtam,miközben állt a bál az éterben,hogy ennyire sűrűn nem nagyon voltak ilyen égzengések régebben. -
Háát ez nagyon szomorú.. Kitartást, apukádnak pedig mielőbbi jobbulást! -
Az ürömben lesz öröm is:( hid el. Ha kemény vagy és van lakás bizti, akkor lesz új géped tv-d amit csak akarsz.
Szomszédom fél éve lecserélte a már kissé elavult összes elektronikai készletét csili vili újra,még azt is ami nem ment tönkre:)
A DVD lejátszójából kivette a biztit (a készülék nálam landolt utána ,mondjuk minek:) D szóval kifizettetett mindent ami árammal működött:DD -
Mit nem tudsz az Up vel kapcsolatban.
Ha feltelepítetted akkor a játék főkönyvtárában van egy nagy sárga G betűs ikon. na azt elindítod és ott tudsz aktiválni illetve deaktiválni különböző modokat.
A sima 4.09 az akkor lessz ha aktiválod a stock 4.09 et.
A BOB hoz a zuti 1.13 at és a Hakenkruzot kell aktiválnod.
Értelem szerűen előtte az aktivált modokat deaktiválod.
A szerverek infójában mindig leírják mit kérnek és az alapján tudod a JSGME vel beállítani az aktuálisan használni akart modokat.
Ha nem működik akkor rosszul telepítettél ,töltsd le újra innen az első hozzászólás végénél található 9 darab rart vagy mit. Van torentes és direkt letöltés is. -
Fürtös #29426 Derült égből villám...
Reggel 5 óra, tiszta ég,becsapott és utána 20 perccel ért ide a vihar.
Fater épp kávét főzött rajta is átment,de hál istennek jól van,alig bírtam rábeszélni,hogy menjen be a kórházba.
biztosítót meg várhatom mert itt (szabolcs megye) most rengeteg viharkár van...
Most is kölcsön mobilnetről írok a laptoról.
Szétvert minden vezetéket a lakásban,se net, se telefon,áramot már csináltunk:D -
Segítettek légyszíves hogy mi kell a bobhoz? Az UP-t még mindig nem sikerült felrakni(vagyis fent van valahol a gépemen csak használni nem lehet
)
És mi kell még hozzá? meg hogy lehet jelentkezni meg mik a szabályok meg ilyesmi.
Kösz! -
Szepy2884 #29424 Bakker miért nem húztad ki?
Sajnálom öregem :(((
Én ha csak megneszelem, hogy vihar közeledik, rálépek a főkapcsolóra és áramtalanítom az egész gépet. Tegnap is ezért nem tudtam jönni bobózni. -
Fürtös #29423 Villám becsapott,gépek elfüstöltek...
Majd jövök.
Esélyem sem volt kihúzni a konnektorból:( -
hupsz :) -
Hát ja elég nagy mázlim volt. Csak a trimmel bírtam vezetni a gépet,nem nagyon reagált a kormánymozdulatokra,ha viszont megtéptem akkor egyből beájultam. Bíztam benne erősen,hogy nem fog követni a Spit ami meglőtt,de hálistennek nem borított utánam.
Mijki:A hozzászólás alján ott van,hogy kinek írták az üzenetet. -
nekem írtad? -
asszem, a pilótád egy verébfingtól is pk-t kapna.... -
VBoB összegzés:
7.küldi---> Sikeresen repültem, nem lőttek le, viszont a 7.bevetésemen, mely ez volt, most lőttek rám elődszőr ami durván érintett. Elkezdtem félni egy kicsit a haláltól...
8.küldi---> Kicsit bátrabban repültem, egy messer-ről leszedtem egy hurryt/spitfire-t, nem tudom melyik volt, ripityára lőttem, csak úgy robbantak le róla a darabok, 3 helyen folyt a benya, a motorja füstölt, de egy másik brit oldalról elkapott, és ellőttem a magasságim. Motor toló erő sabályozással elvergődtem Francio.-ig, majd kiugrottam...
Összegezve: ez a nap izgalmakkal teli volt, és a kaszás közel járt -
messerharcos #29417 no most egy ai -
Lacam priviben add meg, hova kuldjem a tracket! -
-
Ez teljesen igaz :) -
messerharcos #29413 húh, aa gustavot leszedtem, utána beült mögém egy hurri, de sikerült legyorsulnom -
Engem a mai első VBoB-on ilyen vörösre lőttek,még ilyet nem láttam,hogy ennyire besötétüljön :) -
A Red Baron - Vörös Báró című filmben volt egy jó rész ide vonatkozólag: (Bár film, nem tartom kizártnak, hogy ez a része igaz :) főleg mivel a saját szabályainak megszegésébe halt bele ...)
Nem mesélem el a kerettörténetet, mert nem emlékszem rá tökéletesen, hülyeséget meg nem akarok mondani, érdemes megnézni a filmet:
De a lényeg: A vörös báró azt mondja a császárnak: "Van 73 légi győzelmem. Tudja hogy értem ezt el? Ha nem nyerhettem meg egy légipárbajt, akkor megfordultam és elhúztam a csíkot!"
Ennyi ... -
végül is, nekem is jólesik amikor épen teszem le a gépet. Domino, igazad van :) -
Én már elmondtam párszor,hogy elsődleges a TÚLÉLÉS,csak aztán a kill.Sokkal jobban érzem magam,ha nem lövök semmit,de leszállok,mintsem lőjek valakit aztán én is fűbe harapjak.Legalább repültem egy jót.
-
messerharcos #29408 rendben de tényleg befogom a pofám és csöndben maradok -
80 perc és BoB -
Ez nem így van . A ts azért jó hogy beszéljünk ,csak néha jobb ha visszafogja magát az ember. Én nem fogok itt könyörögni, utoljára mondom,hogy gyere ,mert te is ide tartozol ez nem ügyesség kérdése.
Kit érdekel ,hogy ügyes vagy e vagy nem . Ez nem erről szól szerintem. -
messerharcos #29405 tehát ha lehet, jövök ugyanugy repülni csak a vonalat nem foglalom -
messerharcos #29404 elvileg arra van a ts hogy valamiféle csapatmunka jöjjön össze, de tényleg igy van rájöttem, nincs semmi hasznom és a közöség szempontjából csak tényleg a csatornát foglaom, ha szólok, rontom a teljesitményt, megosztom a figyelmet. Mert amit cinálok az semmi, lőni semmit se lövök, ergó az ellenséget nem ritkitom, ha valaki bajban van, próbálkozok de ugyse tudok segiteni, semmit se ér ha odacsapok ugyis mellé megy, elenben bajba jó sokszor kerülök, igy az értékes vadászattól aki segit, elveszem a lehetőséget, mert ugyis meghalok mire odaér, olyan bénán héáritok mindent. Arról nem beszélve hogy még felszállásnál is gubancot okozok.
Majd ha bizonyitottam hogy vagyok valaki meg képes vagyok én is aktivan részt venni a harcban és ritkitani tudom az ellent, akkor jövök ts-re is, addig is csak simán repülök veletek, meg ha egy egy ember van csak, akkor azzal beszélek.
remélhetőleg az idő megold minden problémát és elég jó leszek -
Nanana. Gyere csak nyugodtan ,max rád szolok ha kezdesz elviselhetetlen lenni:) -
messerharcos #29402 nem sértődtem meg és az később megvolt, egyébként meg igaza van, a nagyobb közös ts-ezésre majd akkor megyek ha elég jóó leszek, sok hasznom nincs, idegesitő vagyok, de majd eljön az időm, addig is gyakorlok egymagam. -
Drebil csinált egy sg fórumos szobát. Ott lehet alszobákat stb csinálni. -
Szerintem ezen ne sértődj meg Mester,nem ez volt a célja Acidnak,hanem hogy ne csicseregjetek annyit feleslegesen a war-on,mert teljesen lefoglaljátok a csatornát. Csak a lényeget,mondjátok pl. ha enemyt látsz, ha bajba vagy,meg ha elvesztettétek egymást,stb. -
Kerékbak legyen bekapcsolva. Utána -ahogy írtad- kiválaszthatod, hogy mit töltsön fel, javítson ki, stb. Jobb oldalt kiírja ha készen van, de akár 40-60 másodpercig is dolgozhat. A Benzin tankolást az üza szint jelzőn látod is, hogy hol tart, ha kiveszed a Choks-ot, akkor megszakítja. Így lehet az üza mennyiséggel játszani. Nem minden térképen működik, csak ahol be van állítva (látod is, hogy kék, de nem lehet rajta gépet választani). Valami különleges objectet kell lerakni a reptérre, Drebilék épp valamelyik nap kisérletezgettek vele. -
jöttök BoB-ra? -
messerharcos #29397 ok, nem megyek ts-re