91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Letöröltem a drivert ahogy írták a hivatalos oldalon. Bár néhány pontot ki kellett hagynom...
Újraraktam kihúzott állapotában, de így se megy normálisan. -
hivatalos nevén: csettegő :) -
Mivel használt, lehet még sokat fog segíteni ez a link. Köszi. -
A Robi 50 hájtek?
Nekem is olyan van, 5 órás rotátorozásból 4 óra a szerelés. :) -
Lacusch69 #29752 Üdv a klubban! (Igaz, én pont most cseréltem le az X52 botját egy MS-re - ég és föld...)
Ha barkácsolni akarsz rajta ITT EGY HASZNOS LINK. -
Megpróbálom akkor úgy.
Laca, köszönöm. -
Egy elveszettnek hitt oldalt találtam véletlen a lementett linkek közt, főleg a kezdők figyelmébe ajánlom:
http://www.darts-page.com/
A Movies menü alatt van az "Instructional videos" arra klikk, és több letölthető kis filmen magyarázza hogy kell bombázni, földi célt támadni. Érdekes, ötletes megoldások is vannak ott. -
Nemtom, hogy ennél is így van-e, Saitek Evo-nál mondtak olyan trükköt, hogy driver install közben ne legyen rádugva a joy az USB-re. -
A felső tányér alját kend be.,azt amin a rugó van. -
Vettem egy Saitek x52-őt, és lenne két kérdésem.
1. Laca említetted, hogy érdemes bekenni a tányér alatti részt grafitporos zsírral. Arra a szürkés koncentrikus körökkel ellátott lapra kell rákenni?
2. Felraktam a netről szedett drivert (cd-t nem küldtek hozzá), és amikor el akarom indítani a profile editort\launchert, akkor azt írja, hogy nincs bedugva semmi. Neten kerestem rá választ de 100%-os megoldást nem találtam. -
Az :) A Mekekuka az a kertitraktor :) (Nem ilyen hájtek Robi50-ekre kell gondolni, hanem a házilag barkácsolt - pannóniamocis csodákra kell gondolni :)) -
Lebowski #29745 a makuka az a szotyi? mert akkor mi lehet a mekekuka? :) -
Kis off:
Washingtonban az atomfizikusok tanácsa ülésezik a 40-es években:
- Jelen van Dr.Smith?
- Nem, nincs itt.
- Jó, akkor megtarthatjuk az ülést magyarul.
Van benne vmi igazság.... -
:) Nyelvóra tájszólással :) Legjobb ... régebben mi is gyűjtöttük a tájegységek különböző szavait ... ráadásul a felvidéki magyaroknak vannak a legjobbjai :)
Amik eszembe jutnak: foncsik, makuka, síkálló, hajtási, adj előnyt, mekekuka, és akkor még a különböző kajanevek nem is jutnak az eszembe. -
erre szokták mondani, hogy akkor kenj rá Erős Pistát...
-
Lebowski #29741 nagypapám Vozs megyei volt :) ő is mondogatott szépeket :) pl: Há mísz? Óra fönek :) meg hasonló gyöngyszemek :) -
Lacusch69 #29740 Na bazz, én Vácon voltam katona. Volt ott mindenhonnan az országból emberke (a században én voltam egyedül Csongrád megyéből), nagyjából értettem is mindenkit, kivéve a zalaiakat.
De amikor két zalai veszekedett... egy qrva szót nem értettünk az egészből...
Pl.: grábli= gereblye, tájpor=tejpor (na ezen sokat eszeltünk, mi lehet...) stb... -
pulóver az a "pullóver " ha már itten tartunk:) -
Szepy2884 #29738 Na ez odabasz :) Itt győrbe is vannak ám olyan dolgok amik elsőre nem jönnek át akárkinek. Saját gyűjtés:
A macsak nem nyávog, hanem nyávorog. Nem vedd fel a pullovered, hanem pullóverod. Nem olajhűtő, hanem olajhütttő (jól megnyomva a "t"-t de az "ü"-t minnél rövidebben ejtve, de ezt úgy, hogy ha beleszakadok se tudom visszaadni).
Na de pestet se hagyjuk ki. Azt mondja: "esik a eső előveszem a ernyőt".
Ja és vasmegyében nem csiga van a kertben, hanem "kááárgyélaó"
-
Szepy2884 #29737 Chrome-on. -
Szepy2884 #29736 Nekem megy. -
Igen AI is van a szeveren. -
Tényleg nem ártana egy magyarosítás.
-
Ha fent van az ultrapack akkor már nem tudod magyarosítani. De minek küszködsz?
Nem olyan bonyolult azt a pár englis kifejezés megtanulni,ami ahhoz kell,hogy elindítsd a játékot ,repülés közben meg aztán semmi értelme. -
Lacusch69 #29732 Ilyen, így vedd tudomásul. Pont. -
Addig is kis izelítő: nyelvlecke 1
lecke 2
lecke 3
lecke
na még egyet a végire -
mtz 82 zts #29730 hy
elmondaná valaki hogy az mért van hogy bent van az ultrapach és amikor le akarom magyarosítani át írom a locale=eng
hu-ra és nem magyarosítja le
ha visszaírom eng re akkor sem ha megint hu ar akkor sem magyarosít
lécci segítsetek köszi -
Na, pontosítok, Chrome-on nem megy..
DE a film... odabasz :D
Itt nálunk vidéken tényleg így beszélnek az emberek, meghívlak tanulmányútra, halljátok ti is -
De, észrevettem, csak nem akarja betőteni nálam :( -
Előbb voltam a BoB szerveren,egy spitet leszedtem-ki is írta hogy enemy plane destroyed és mégsem mutatja a statban hogy kit lőttem le, AI is van a játékban? -
Elég komoly stat oldala van a Battle Of Britain szervernek ---> Klikk
-
Ok már sikerült 2.01-en van a játék,belövöm a vezérlőket aztán kipróbálom az új patchet-térképeket. -
Jó estét-jó vadászatot!
Feltelepítettem a sima UP 2.0-át,tud valaki linket adni olyan frissítéshez ami ezt a legújabb verzióra moddolja?Tehát hogy az egész UP 2-t ne kelljen újra letölteni csak a 2.0-át patchelje az aktuális verzióra. -
Lacusch69 #29723 Hyperlobby vagy/és Xfire.
FAQ 7. (most megy) -
mtz 82 zts #29722 Hy
lécci azt mondjátok meg nekem hogy neten hogyan tudok játszani??? -
Te ATA! Ezt hogy nem vetted észre
Lehet az előző G betű nem volt feltűnő. -
Ma 20:00-kor Wings over Hungary -
A küldim ma szerintem 8-kor és 9-kor lesznek. -
Jöhettek BoB-ot gyakorolni HOST-olok lobbyn. Lehet afk-olok :) akvárium tisztítás -
Pogi jön lefelé a cucc, estére meglesz.