91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Tisztára mintha Michael Bay Prearl Harbour-jét írtad volna le
  • szekelyland
    Én már látom a forgatókönyvet:
    Zseni amerikai rádiósok megfejtik a titkos üzenetet, a s1khülye japánok odamennek,(10 perc az elején) két amerikai bajtárs egy nőt szeret, de hajóra kell szálljanak, búcsú az elindulás előtt a kocsmában, csecserészés, petelés (lásd lennebb székely-magyar nyelvlecke) (60perc)
    Odamennek, kette harcba keverednek a zérókkal, két századot szarra vernek, valószínű az egyik meghal, erre a másik a 12,7essel szétlővi és elsüllyeszti az anyahajót (10perc), majd hazamennek, kitüntetés, nagy diadal, csecserészés, stb megint.....
  • Nohab
    Ja.
    Szerintem ez olyasmi lesz, mint a Pearl Harbor vége. Egy két jenki meghal, a többi darál...
  • VO101Tom
    Ez a link működik?

http://filmdroid.blog.hu/2010/08/29/nagy_koltsegvetesu_3d_s_film_keszul_a_midwayi_csatarol
  • VO101Tom
    Hmmm...
    http://filmdroid.blog.hu/2010/08/29/nagy_koltsegvetesu_3d_s_film_keszul_a_midwayi_csatarol
  • mijki
    Mester elszivárgott :(
  • mijki
    Hartmann is így kezdte, bár nála nem a csapattársainál volt ez a reakció, hanem az ellenségeinél felszálláskor :)
  • V Domino #29829
    :))
    Párszor ültünk előtted felszálláskor gyöngyöző homlokkal,görcsösen markolt botkormánnyal,magunkban halkan imádkozva.
  • TG Gida
    Tényleg jó:)
  • readswift
    Egyre inkább biztos vagyok benne hogy olyan anti alias lesz a játékban ami nem kerül erőforrásba, az egyik ilyen variánshoz elérhető a forráskód már fél v 1 éve.

Ezek a gigarecék szerintem azt tükrözik hogy még nem végleges amit betennének, és mezei MSAA-t meg nem akarnak mutatni.
  • VO101Tom
    Ez is jópofa:

http://www.jakeludington.com/gadget_envy/20050222_commodore_64_30_games_in_one_joystick.html
  • mijki
    Hát én is mentem volna csak gólyatáborba mentem :)

És hát igen, voltak emlékezetes pillanataim.(falbontás, úszás a csatornán, hurry szaggatás) :)
  • acidrain
    Hát Mikikém, lemaradtál a tegnapi War-ról.
    Jutott volna Neked is Spitfire bőven.
    Míg várakoztunk a slotban felelevenítettük legemlékezetesebb pillanataidat. (folyt a könnyem, úgy röhögtem)
  • mijki
    kösz kösz :)
  • Szepy2884
    Jaj neeeeee!
  • mijki
    Na megint itt vagyok :)
  • Lacusch69
    Hát sok mindenre hasonlít, de C64-re?

Commodore
  • Lacusch69
    Willenbrock kolléga szavait általánosságként értelmeztem.
  • acidrain
    Háháá!

Írom itt a hülyeséget, erre tessék---> C64
  • Lebowski
    :D:D:D jajjjj :D
    ez jó :)
  • Zpogi
    A Wilde Sau 1943-1945 között volt nem 1940-ben.
  • Lacusch69
    Na, ezen behaltam...

Egy amerikai néző véleménye az IMDB-n a Perl Harbor c. filmről:

In 1941 it cost the Empire of Japan 147 thousand dollars to stage the three hour attack on Pearl Harbor.
    In 2001 Michael Bay spent $132 MILLION dollars to film the event, and ran four minutes longer.
    Even taking into account 60 years of inflation, the Japanese did a better job with a smaller budget...
  • acidrain
    ÖÖÖ....

Sajna csak mágnesszalagos betöltő van a C64-emhez, és nem fér rá a kazettára az IL2.
    Már az A, és a B oldal is tele van.
    Ötlet?
  • sakkay
    Köszönöm a választ megcsináltam önerőből. A Storm of wart természetesen ismerem, csak azt hittem , hogy BOB néven fut egy mód is. Köszi.
  • Lacusch69
    Wilde Sau?
  • Rue East
    de igen
  • mtz 82 zts
    kösz
  • VO101Tom
    A bomb bay door egy speciális gomb, ha épp nem aktív a mod, akkor így nem találja meg. A power 10%-ra kell beállítani (eleinte külön neve sem volt, ezzel működött).
  • Willenbrock
    Éjszakai pálya egy baromság,semmit sem látni-a valóságban sem repkedtek éjjel a sima nappali vadászok.
  • spargarepa
    a pelenkáját se cserélem ki:D
  • Her Laca
    Meg olyanok is akik lusták bepötyögni egy kifejezést a webfordítóba akár,és egy kicsit keresgélni a beállításoknál.
  • Willenbrock
    Előbb voltam a BoB szerveren és új kifejezést hallottam: fragkiller-ez mit is jelent?Alkonyodós pálya volt,leszállásnál fákbe repültem,bosszantó hogy alig látni valamit.
  • mtz 82 zts
    kösz azé vannak még normális emberek
  • Her Laca
    Megbüfiztetni nem fogod?
  • Zpogi
    bomb bay door open
  • spargarepa
    bomb bay vagy valmai ilyesmi
  • mtz 82 zts
    jó és még anyit megkérdezhetek hogy az hogy van angolul lécci
  • Her Laca
    Nem ,dehogy kell. Gondolatátvitel útján megy már a dolog .Vagy az ima is megoldás.
  • mtz 82 zts
    és azt külön be kell állítani hogy ha egy gombot megnyomok akkor nyitja ki?
  • spargarepa
    hello
    ki kell nyitni a bombatérajtót, alapbeállításban nincs semmi rárakva emlékeim szerint (mod nélkül nem is szerepelt a bombatérajtó ha jól emlékszem)és csak utána tudod kidobni a bombaterhet.