91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
savas away vagy -
messerharcos #29954 egy kis off:
http://www.youtube.com/watch?v=GBGK-fe9B8w&feature=related
mert olyan szép -
Pogi gyere, van hely -
zmok #29952 Az emberek többsége lehajtott fejjel ballag a nyájjal, az agresszivitásuk abban merül ki, hogy félrelökik a mellettük bégetőt, így lelegelhetik a füvet a másik elől. -
Akkor semmi problema:) -
Fürtös #29950 Nem igazán értem...
Nemrégiben itt valaki kérte,hogy repülhessen VO101 előtaggal mert csak úgy engedik repülni a VBOB-on.
Tagja vagyok a Dongó századnak ha ez szükséges hozzá. -
Nem tud:( Csak ha valamelyik századhoz jelentkezik be. -
Ezen az oldalon tudsz regisztrálni. -
Fürtös #29947 Uraim úgy néz ki holnapra össze tudok kalapálni egy gépet az itthon fellelt lomokból,amin eldöcög az Il2.
Az lenne a kérdésem,hogy erre a BOB küldetésre ,hogyan lehet regisztrálni?
Előre is köszönöm! -
HUNgaropa AIR RACE 1# CUP
2010.szeptember 4. 20:00-Saját HOST-on!
*Gyertek el az első HUNgaropa kupára.
*Szárnyaljatok át a pályán ahol a legjobb teljesítményre van szükség!
*Nagy sebességgel száguldj a föld magasságában!
*A győztest beírom a Discreption-ba, hadd lássa majd minden versenyző!
Ha készen állsz gyere!
I/Jg_mijki fizetett hirdetését látták

-
Srácok, srácok :)
Én is CoD-oztam, CS-ztem meg kipróbáltam egy csomó lövöldözős játékot, nem is bírnám felírni ide mindet és mégis itt vagyok, így hát én kivétel vagyok ;) -
Jaja ... Laca mester főellenséges posztjánál olvastátok a kommenteket?
"Igazi klasszikus" ... mármint a hawx? pfhhhh ... a pekmen meg a márió ... az igen ... de ez?
Anno éppen nyomtattam ki a DCS Black Shark billentyűzetkiosztását, és egyik ismerősöm arról beszélt, hogy letöltött egy szimulátort ... valami Need for Speed-et ...
Na mondom ja ... Letettem elé a tizenvalahány kétoldalas lapot: "Barátom: EZ szimulátor ... és ez még csak nem is a Manual, hanem a Keycards ..." -
Szerintem a vásárlói réteg zöme továbbá is a 16-40 es korosztály egy vékonyabb, megszállottabb része lesz, tisztelet a kivételeknek, egy komoly(nak igérkező) szimulátor sose a tág fogyasztói körnek szól, azoknak valami selymes, puha, lágy, könnyen emészthető, gyorsan sikereket elérő valami kell.
Lacának igaza van, II vh-s repszim rajongói rétege nagyon vékony, de leszánt és mindegyik potenciális vevő, aki a terméket keresi, nem a termék keresi őket. Kántor sztrájkos meg kodos gyerekeknek meg hiába reklámozzák, mert az úgyse fog lemondani az egér + bal klikk+ wasd gombokkal játszható játékokról egy olyanra ahol 120 bill kombináció van meg esetleg fél évig felszállni fog tanulni. -
De ettől függetlenül a te érvelésed az a normális:) Én csak találgattam ám:))
Aztán még az is lehet ,hogy fityisz lesz ebből nem megjelenés. -
Akkor én nem értem,hogy milyen megfontolásból ne akarnának abból a 100000 játékosból mondjuk 1.000000-t csinálni.Nem biztos,hogy a 14 éves Steve Blood Alabama-Alsón ismer egy 10 éves játékot,de ha látná a jobbnál jobb videókat,netalán egy demo-t az új verzsönről,biztos hogy jobban rácuppanna.De semmi ilyesmi sajnos,kívánom,hogy neked legyen igazad. -
Né, hogy csítel a mocsok -
Lacusch69 #29939 Remélem nem olyan lesz mint a RoF, hogy külön kell megvenni a repülhető gépeket hozzá.
Más, OFF.
Idióta haverom szórja a hülye vicceit iwiwen, a legutóbbi két gyöngyszem:
"Cseh forrásból a szlovákok kialakulásáról!
Részeg magyarok megb@szták a majmokat, az ivadékokat meg átdobálták a Dunán!"
"George Bush meghal, a pokolba jut. Ott az ördög már kacarászva várja, de rádöbben, hogy a pokol összes szobája megtelt. Úgy döntenek, aki nem olyan gonosz, mint George Bush, azt visszaengedik és őt teszik a helyére.
Mennek az első szobához. Egy úszómester egy hatalmas medencében fuldoklik.
- Hát, én mindig is rossz úszó voltam, ez nekem nem lesz jó! - mondja Bush.
A másodikban egy vézna gyerek tör zúz apró kavicsokra egy hatalmas sziklát.
- Húha, hát nekem mindig is volt egy efféle vállproblémám, így ez sem lenne jó... - mondja Bush.
A harmadik szobában megtalálják Bill Clintont anyaszült meztelenül a padlóhoz láncolva, közben Monica Lewinsky elégíti ki orálisan.
- Na, ezt már meg tudnám szokni! - mondja Bush.
Ördög: - Monica, szabad vagy!" -
Nem értek egyet. A bolygón nincs 100 000 ember aki Il2 vel játszik.
Kicsi a közönség. Akiket érdekel ,vagy érdekelni fog azok mindenféle reklám nélkül is megveszik,mégpedig azon nyomban ahogy megjelenik. Csak győzzék nyomtatni a dvd ket:) Bár lehet letöltős lesz ez is. Szóval Olegék erre bízvást számíthatnak,mint kezdeti bevételi forrás,aztán a többi majd szépen évek alatt jön,mint ahogy Il2 őt is veszegetik még a mai napig. Tehát lehet nem lesz semmi féle henyehunya,csak megjelenik oszt kész. -
No igen,de az Il2 akkor csak egy volt a sok szim közül,senki se tudta,hogy ekkorát fog duranni.
+az emberek akkori és mostani internet általi elérhetősége közt ég és föld a különbség,gondolom a marketing is sokat fejlődhetett ennyi idő alatt.Szvsz egy ennyire várt játékot sokkal erősebben kellene hájpolni,márha megjelenés előtt állna,ami szerintem egyáltalán nem így van. -
Ha tudtok egy kis kavntumfizikát, rájösztök hogy mi nem fogunk sose SOW-ot jáccani:
Az Oleg világának tér idő kontinuumja vektoriálisan elfordult a sok torrentes IL2 miatt, ezért az ők időtengelye, habár elfordult, hozzánk képest nem változik, gyakorlatilag a két időtengely egy kitérő egyenes, ami a tér-idő anomáliák miatt ugyanakkor mégsem távolodnak el egymástól, hanem spirálszerűen csavarodnak egymás mellett, náluk normálisan telik az idő, még van két hét s kész van, viszont a párhuzamosság miatt nekünk csak a két hét nevű információ jut illetve molekuláris térrezonancia miatt néha egy pár fotónyi információ. Valójában már, a maja naptár szerint 23000 éve kész van az il2, sőt már az IL86000 is elkészült, ami egy forradalmi űrszimulátor volt, a negyedik nagy galaktikus háborúnak állít emléket, aminek grafikus emlékeit számos macchu picchu festményen látni lehet. Mondjunk le fiúk, mert sajnos egy időcsapda rabjai lettünk, és a legoptimistább számítások szerint a párhuzamos időkontinuumok 23.256.589.456 év múlva találkozik....
-
majonur #29935 annak idejen, kb. mondjuk 11 eve az elso il-2 is csakugy jott egyszer, elotte volt egy kis demo, egy messert lehetett vezetni, de a jatek is jott hamar utana.
az oroszok mindent maskepp csinalnak, szerintem senki ne szamitson egy Starcraft 2 szintu beta tesztre, 100 000 meghivottal. -
Katt a képre:)
Van főellenség is! -
Én azért reménykedem,mint tudjuk az hal meg utoljára:)
Ugye az angliai csata évfordulójára ígérték. Persze kérdés melyikre:) -
Tegnap Tommal, Dömével, Dominoval a slotban üldögélés közben beszélgettünk a SoW-ról. Se bétateszt, se egy konkrét hír, csak a nagy csend... Ugyanis kissé habzott a szám, az AI Hurrikán miatt ami pk-adott elsö koppra. A következö küldiben anglia felett szintén elsö koppra a motort lőtték állóra. Hurrikán csak akkor esik le, ha ténylegesen szarrá van lőve, szárnya leszakadva. -
Lacusch69 #29931 Majd 2 hét múlva, bakker, ennyit sem tudtok?
-
Ja :) Még a végén a szkeptikusoknak lesz igazuk.
Bár nem tom mi a retket ülnek rajta. Még béta tesztről sem hallani,és ez több mint gyanús. -
Hát ez már gyanúra ad okot-rosszat sejtek de ne legyen igazam. -
Bárcsak tudnánk:((( Nagy a csönd ,nagy a csönd:) -
A Hurrikán a sérülésállóságáról volt híres.
Nem tudjátok hogy a SoW BoB Novemberben jelenik-e meg ahogy szó volt róla vagy megint változott a dátum? -
Hurrinak nincs jól (és ez finom megfogalmazás) megcsinálva a sérülés modellje.
De nem ezért részesítik előnybe. Hanem mert nincs annyira szétszórva a szárnyban a fegyverzet és hatékonyabban lehet vele lőni.
Különben a függőleges hiánya nem nagyon zavaró ,akár messzánál sem,de maradjunk annyiban ha annak eltűnne a szárnyából egy ekkora darab ,hát az már nem menne sehova. -
Mai VBob-n érdekes parajelenség szemtanúja voltam:
Megsorozom a Hurrit,eldobja a függőleges vezérsíkot és a jobb szárny jókora darabját
emberünk zuhanás helyett vígan továbbrepül
majd tökéletes leszállást hajt végre
Ez mi ez??Most kicsit elment a kedvem,pedig szétlőttem volna a földön is,de szerencséjére nem tudtam ráfordulni,helyett én kaptam pk-t.Most már értem,miért részesítik előnyben a Hurrit az okosabb red pilóták... -
Szepy2884 #29924 Ata itt arra gondol, hogy azok akik kimerik mondani a frankót vagy leásnak mélyre egy ügyben azt valahogy mindig elteszik láb alól. Általában autóbalest, gázolás stb.
Az öreg megmondja a frankót, de ezzel igazából nem mond sok újat. Aki kicsit gondolkodik, az már rég összerakta a dolgokat, legfeljebb nem szedi így csokorba és csak a haverokkal egy sör mellett mondja el a hasonló véleményét.
Aláírom, amerikában egy ilyen szöveg biztos hatalmas durranásnak hat
-
Ő egy humorista bakker. Egyébként már nem él. -
És hogyhogy még nem halt meg valami rejtélyes autóbalesetben?? Az ilyenek mindig autóbalesetet szenvednek, ugyebár?? -
Fürtös #29921 Barátom akkor megosztanám veled egy gondolatomat:
"A világot azok az emberek viszik előre akik nem állnak be a sorba!"
Copyright by Fürtike.
Lehet ,hogy csak porszem vagy de sok fogaskerék akadt már el porszemek miatt. -
Jó a fehér pólós szöszi a háttérben
-
Zoli105 #29919 Tyű ez beszarás!!xD Megmondja a tutit a papa!xD sokat nevettem rajta de látszik hogy jó szándékú az öreg! 
acidrain:
hát igaza van neki és sajnos ez a mi országunkra is igaz!:( Amúgy az összes volt és mostani politikust felelősségre kéne vonni csak hát úgy járnánk mint a lengyelek !Ott is megtörtént a dolog majd az oroszokhoz menve lelőtték a gépüket és ezzel az egész kabinet odaveszett és a lengyeleket szószerit lefejezték!:((de itt gondolom közrejátszott hogy az USA rakéta védelmet akart telepíteni a lengyelekhez!)De elég ironikus ha jól emlékszem ott zuhant le a gép ahol a Ruszkik 1940 elkövették a Katyni vérengzést !
De én azt mondom hogy igen a talpunkra kéne állni de szerintem bekés úton tuti nem menne mert az egész vezetői réteget(politikusok , Multik stb.!) felelősségre kéne vonni és ameddig a rendőrség és a katonaság (bár ezt nem tudom biztosan!) az ő utasításukat lesi (gondolok itt a Budapesti tüntetésekre pl 2006 október 26.-a) addig nincs esély vagy ha lenne akkor durva belharcok lennének! Na de a magyar nép türelmes és ameddig tűri a megszorításokat és elhiszi a hazugságokat addig ez a helyzet lesz!
U.T.: Bocsi ha netán elfogult voltam de látom hogy a szüleim halálra dolgozzák magukat azért a kevés kis pénzért, és tudom hogy ez vár rám de sajnos egy kis porszemként nem tehetek semmit!:(
-
Lysandus #29918 Ez nagyon kemény!!!
-
sztem ő az aki megmondja a tutit:
nagyon kemény állatok
ez nem gyerekjáték!!!