91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mtz 82 zts
    szerintem
  • mtz 82 zts
    de zurán nézki a gép
  • mtz 82 zts
    ja értem köszi
  • Willenbrock
    Pech mert nincs az ulrapachba mod sincsen rolla-vilaghaboruba nem reppult.
  • TG Gida
    Tényleg elég gyenge az a fű.Oleg szerezzen be normálisat Afganisztánból:)
  • mtz 82 zts
    be avattok engem ebbe a titokba?
  • VO101Tom
    nem. titok.
  • mtz 82 zts
    és nemlehet valahonnan letölteni?
  • mtz 82 zts
    ja
  • Willenbrock
    Eza szeria nememil nem E,ezbuson azér ien.
  • messerharcos
    gyerekek, ha irnék olegéknek angoolul egy levelet hogy szerintem gyenge a fű, mert szerintem kellenének még sárga fűszálak a zöld közé, és hiányolom a katicabogarak jelenlétét a fűszálakon, esetleg kis levéltetüket is kidolgoznának, és ezért csusztatnának még 3 évet hogy kijavitsák ezt az égbekiátó hibát, ideálnátok a házam elé égő fáklyákkal meg vasvillákkal?
  • mtz 82 zts
    ja és ez nincs benne az il2 1946 ultrapachban sem ha jól tudom
    azt szeretném még kérdezni hogy külön mod ként le lehet valahonnan tölteni és bele lehet rakni a játékba
    és ha igen akkor honnan lehet letölteni
    és hogy kell belerakni a játékba
    lécci segítsetek
    előre is köszi
  • Her Laca
    Sokat idejársz ,még le is doktorálhatsz:)
  • messerharcos
    no ezt se tudtam:) azért elég kevés, bár azzal a rakétarendszerrel...:)
  • Her Laca
    Ja és mielőtt valaki szőr illetve fűszálat hasogat az a zero nem zero,hanem Texan abból lett átalakítva.
  • messerharcos
    ahogy mondtam, és irtam az üzenetben én is csak olvastam, és nem tudom menyi a valóságaapja, ezt azthiszem odairtam.
    "Foggalmam sincs menyi a vaóságtartalma ahogy mondtam, csak olvastam"
    Makettinfo fórumon régebben.
  • Matthew Baker
    Valaki nem tudja lefordítani?
  • Her Laca
    Buchon.

Ezt a Spanyolok csinálták mert volt egy raklap sárkányuk,de motor nem volt és bele aplikáltak egy Rolls-Royce Merlin -t-
    na most a szememben elkövették az emberiség ellen való bűntett kiemelt fokozatát.
  • mtz 82 zts
    ez meik széria ezt kérdem lécci segítsetek köszi
  • mtz 82 zts
  • Her Laca
    Billeg a zéró mint kecskeszar a deszkán.
  • mtz 82 zts
    Valaki meg tudja nekem mondani hogy az Angliai csata című filmbe melyik szériás emil van
    vagy az is elég ha megmondjátok hogy az meik széria amelyiknek a légcsavarja alatt görbe légbeömlö nyílásvan
  • Her Laca
    Á vicceltem.
    Én vagyok a mikulás és karácsonyra ajándékként osztogatom ,de sajnos meg van kötve a kezem ,tudod a manók vagy mi retkek ezek az apró lények nem engedik ,hogy előbb odaadjam . Szabály az szabály. De felírtalak. Zoknit kimosva akaszd ki majd.
  • Papa01 #30013
  • mtz 82 zts
    és téllegfizetni kell?
  • mtz 82 zts
    télleg se most viccen kívül télleg nálad?
  • Her Laca
    Nálam . De fizetős,és előbb utalni kell.
  • mijki
    nem megyünk fel ts-re?
  • VO101Tom
  • mtz 82 zts
    Storm of War című játékot hol lehet letölteni lécci segítsetek köszi
  • Lysandus
    Hát ha nem értesz hozzá, akkor ne szólj bele, ez ilyen egyszerű! :-) Vagy nézz utána, bár tudom az fárasztó... :-)
  • mijki
    Az f-14 gyönyörű gép
  • spargarepa
    a hordozókon sugárfék nincs tudomásom szerint
    a pilóta érzi h becsapódott a fedélzetbe teljes tolóerőt ad arra az esetre, hogyha a kampó nem akadt volna be egyik fékezőközélbe se, akkor legyen sebessége átstartolni. ha érzi h elkapta a kampót akkor vissazveszi a gázt, mert e nélkül ha nemsikerül elkapni akkor úszás lenne a vége
  • Szepy2884
    de hát pont így működik csak 1 kép többet ér 1000 szónál :))
  • Rue East
    nem egészen így működik, de majdnem :)
    egyszerűen két lemezt (alulról és felülről) fordítanak a kilépő gázsugár útjába, így:
  • V Domino #30001
    BoB szerveren lovagiasság??MUHAHAHAHAHA
  • Willenbrock
    Nekem ez a kedvenc lökösöm MIG-25
  • PhantomAss
    én úgy tudom, hogy a 100% gázkar a fullgáz/max , az utánégető az több mint 100%, tehát az több mint fullgáz :D
    de lehet hogy igazam van...
    de az is hogy tévedek...
  • Szepy2884
    És az utánégető szerinted mi, ha nem full gáz? Én nem értek hozzá csak kérdezem. Távol állnak ezek a lökös gépek tőlem, de én úgy tudtom, hogy az utánégető az, amikor a teljes gáz mellett közvetlen tüzelőanyag befecskendezés is történik -----> "fáklya".

Én annó sokat szórakoztam a Tornado repülőszimulátorral mert annak idején eléggé realisztikus volt különösen a kezelése. Ott úgy kellett leszállni, hogy az ember becélozta az ILS rendszert ami gyakorlatilag uaz. mint a repülőgép hordozóknál a "meatball" csak ez rádió frekvenciás volt és a képernyőn kellett összeilleszteni két keresztet közben figyelni kellett a magasságot és a sebességet is. Ha a hordozóra leszállni olyan mint - ezt pilótáktól hallottam - a 10. emeletről egy zsebkendőre ugrani, akkor ez az ILS rendszer olyan, mint - és ezt én találtam ki - 250 km/h-nál elengedni a volánt és egy cérnát befűzni.

Na de a lényeget nem is mondtam el :)) Szóval miután az ember kvázi "hagyományosan" visszavett gázzal letette a gépet és az földet fogot, szinte rögtön rászúrta a gázt, de csak azután, hogy bekapcsolta a sugárfordítókat. Ennek az a lényege, hogy a kiömlő gáz útját eltorlaszolta és a beszívó csonkokon próbált távozni a gáz, jelentősen fékezve a gépet. Ja és arra nagyon kellett ügyelni, hogy az ember nehogy full gázt adjon közben, mert akkor bekapcsol a forszázs és annak nagyon csúnya következményei lehettek.
  • acidrain
    és sz*rok rá, hogy mennyire öreg a Tomcat, meg korszerűtlen, meg nem elég fordulékony, akkor is sajnálom, hogy már nem repül, mivel álomszép. :)