91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
mtz 82 zts #30036 szerintem -
mtz 82 zts #30035 de zurán nézki a gép -
mtz 82 zts #30034 ja értem köszi -
Pech mert nincs az ulrapachba mod sincsen rolla-vilaghaboruba nem reppult. -
Tényleg elég gyenge az a fű.Oleg szerezzen be normálisat Afganisztánból:) -
mtz 82 zts #30031 be avattok engem ebbe a titokba?
-
nem. titok. -
mtz 82 zts #30029 és nemlehet valahonnan letölteni? -
mtz 82 zts #30028 ja -
Eza szeria nememil nem E,ezbuson azér ien. -
messerharcos #30026 gyerekek, ha irnék olegéknek angoolul egy levelet hogy szerintem gyenge a fű, mert szerintem kellenének még sárga fűszálak a zöld közé, és hiányolom a katicabogarak jelenlétét a fűszálakon, esetleg kis levéltetüket is kidolgoznának, és ezért csusztatnának még 3 évet hogy kijavitsák ezt az égbekiátó hibát, ideálnátok a házam elé égő fáklyákkal meg vasvillákkal? 
-
mtz 82 zts #30025 ja és ez nincs benne az il2 1946 ultrapachban sem ha jól tudom
azt szeretném még kérdezni hogy külön mod ként le lehet valahonnan tölteni és bele lehet rakni a játékba
és ha igen akkor honnan lehet letölteni
és hogy kell belerakni a játékba
lécci segítsetek
előre is köszi -
Sokat idejársz ,még le is doktorálhatsz:) -
messerharcos #30023 no ezt se tudtam:) azért elég kevés, bár azzal a rakétarendszerrel...:) -
Ja és mielőtt valaki szőr illetve fűszálat hasogat az a zero nem zero,hanem Texan abból lett átalakítva. -
messerharcos #30021 ahogy mondtam, és irtam az üzenetben én is csak olvastam, és nem tudom menyi a valóságaapja, ezt azthiszem odairtam.
"Foggalmam sincs menyi a vaóságtartalma ahogy mondtam, csak olvastam"
Makettinfo fórumon régebben.
-
Valaki nem tudja lefordítani?
-
Buchon.
Ezt a Spanyolok csinálták mert volt egy raklap sárkányuk,de motor nem volt és bele aplikáltak egy Rolls-Royce Merlin -t-
na most a szememben elkövették az emberiség ellen való bűntett kiemelt fokozatát. -
mtz 82 zts #30018 ez meik széria ezt kérdem lécci segítsetek köszi -
mtz 82 zts #30017 -
Billeg a zéró mint kecskeszar a deszkán. -
mtz 82 zts #30015 Valaki meg tudja nekem mondani hogy az Angliai csata című filmbe melyik szériás emil van
vagy az is elég ha megmondjátok hogy az meik széria amelyiknek a légcsavarja alatt görbe légbeömlö nyílásvan -
Á vicceltem.
Én vagyok a mikulás és karácsonyra ajándékként osztogatom ,de sajnos meg van kötve a kezem ,tudod a manók vagy mi retkek ezek az apró lények nem engedik ,hogy előbb odaadjam . Szabály az szabály. De felírtalak. Zoknit kimosva akaszd ki majd.
-
-
mtz 82 zts #30012 és téllegfizetni kell?
-
mtz 82 zts #30011 télleg se most viccen kívül télleg nálad? -
Nálam . De fizetős,és előbb utalni kell. -
nem megyünk fel ts-re? -

-
mtz 82 zts #30007 Storm of War című játékot hol lehet letölteni lécci segítsetek köszi -
Lysandus #30006 Hát ha nem értesz hozzá, akkor ne szólj bele, ez ilyen egyszerű! :-) Vagy nézz utána, bár tudom az fárasztó... :-) -
Az f-14 gyönyörű gép -
spargarepa #30004 a hordozókon sugárfék nincs tudomásom szerint
a pilóta érzi h becsapódott a fedélzetbe teljes tolóerőt ad arra az esetre, hogyha a kampó nem akadt volna be egyik fékezőközélbe se, akkor legyen sebessége átstartolni. ha érzi h elkapta a kampót akkor vissazveszi a gázt, mert e nélkül ha nemsikerül elkapni akkor úszás lenne a vége -
Szepy2884 #30003 de hát pont így működik csak 1 kép többet ér 1000 szónál :)) -
Rue East #30002 nem egészen így működik, de majdnem :)
egyszerűen két lemezt (alulról és felülről) fordítanak a kilépő gázsugár útjába, így:
-
BoB szerveren lovagiasság??MUHAHAHAHAHA -
Nekem ez a kedvenc lökösöm MIG-25 -
én úgy tudom, hogy a 100% gázkar a fullgáz/max , az utánégető az több mint 100%, tehát az több mint fullgáz :D
de lehet hogy igazam van...
de az is hogy tévedek... -
Szepy2884 #29998 És az utánégető szerinted mi, ha nem full gáz? Én nem értek hozzá csak kérdezem. Távol állnak ezek a lökös gépek tőlem, de én úgy tudtom, hogy az utánégető az, amikor a teljes gáz mellett közvetlen tüzelőanyag befecskendezés is történik -----> "fáklya".
Én annó sokat szórakoztam a Tornado repülőszimulátorral mert annak idején eléggé realisztikus volt különösen a kezelése. Ott úgy kellett leszállni, hogy az ember becélozta az ILS rendszert ami gyakorlatilag uaz. mint a repülőgép hordozóknál a "meatball" csak ez rádió frekvenciás volt és a képernyőn kellett összeilleszteni két keresztet közben figyelni kellett a magasságot és a sebességet is. Ha a hordozóra leszállni olyan mint - ezt pilótáktól hallottam - a 10. emeletről egy zsebkendőre ugrani, akkor ez az ILS rendszer olyan, mint - és ezt én találtam ki
- 250 km/h-nál elengedni a volánt és egy cérnát befűzni.
Na de a lényeget nem is mondtam el :)) Szóval miután az ember kvázi "hagyományosan" visszavett gázzal letette a gépet és az földet fogot, szinte rögtön rászúrta a gázt, de csak azután, hogy bekapcsolta a sugárfordítókat. Ennek az a lényege, hogy a kiömlő gáz útját eltorlaszolta és a beszívó csonkokon próbált távozni a gáz, jelentősen fékezve a gépet. Ja és arra nagyon kellett ügyelni, hogy az ember nehogy full gázt adjon közben, mert akkor bekapcsol a forszázs és annak nagyon csúnya következményei lehettek. -
és sz*rok rá, hogy mennyire öreg a Tomcat, meg korszerűtlen, meg nem elég fordulékony, akkor is sajnálom, hogy már nem repül, mivel álomszép. :)
Valaki nem tudja lefordítani?