91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Togyovics:) kartárs századom tagja:) és 30 felett dúsan!! Csak hogy romboljam a felállított arányokat:D
  • Zoli105
    Talán jó film még a Battle of Bulge(A halál 50 órája). Na ez az egyetlen(Meg persze az angliai csata!csak ez angol film!) jenki film amit tetszett csak hát itt is a németek járnak rosszul !:( Bár egyszer az életben csinálhatnának olyan filmet amiben a németek nyernek!!Lenne egy két ötletem!(pl Franciaország legyőzése vagy a Lengyelek Norvégok legyőzése ! akkor Afrikában mikor Rommel csapati még verték az angolokat!Vagy mikor az oroszokat űzték Moszkváig! Ilyeneket csak is dokumentumfilmekbe látni és ezt nem értem miért vagy talál még mindenki retteg a németektől!?????
    Hát az Amerikai nép tudatlanságához hozzáfűzve : Mindig is tudtuk hogy hülyék még a saját történelmükkel és területükkel sincsenek tisztában ezért ők OSTOBÁK!De azért mindenben vezetők akarnak lenni de közben semmit sem tudnak!
    Istenem bocsánat már megint teleregényt írtam bocsi srácok ha elkap az írhatnék akkor ez van!
  • VO101Tom
    ezek nagy klasszikusok:
    stupid americans - melyik országot bombázza meg USA legközelebb
    stupid americans - part II (kedvenc :) )
    stupid americans - part III

más kérdések

A műsor egyébként ausztrál
  • messerharcos
    és itt a pont, rátapintottál szerintem tökéletesen. Amugy féltesóm régóta kin él, és azt mesélte, van olyan amerikában, akinek mikor bemutatkozott, és mondta, honnan jött, pontosan tudta hol van magyarország, de többen megkérdezték, hogy az valahol a keleti parton van?
    a saját országukat se ismerik nemélyek bakker könyesre röhögtem magam mikor halottam
  • mijki
    10 perc és HUNgaropa Air Race :)
  • messerharcos
    Én kapásból tudok 4 embert a fórumon aki ezen kivűl esik, Mijki meg Kojak aki nagyon ritkán ir, velem egykorú, és ott van Togyo, akit sajnos mostanság nem látok repülni, se fórumozni, ő meg a határon kivűl van.
    no de értem én a lényeget:) Többen vagytok:)
  • V Domino #30070
    Miért kell csak ratyi sablonos amerikai filmekben gondolkodni?Jobbnál jobb európai filmek vannak a témában pl:Das Boot,Sztálingrád.Ezekben garantáltan nincs könnyes happy and,nagy ideológiai szövegek meg hasonló baromságok.
  • Lacusch69
    Nem feltétlenül. Pl.: A vaskereszt
  • Szepy2884
    Válaszom erre, nézzd meg hogy kiknek a kezében van hollywood. Nalátod :))
  • Willenbrock
    A messzerek mindíg csak páran vannak és robotpilóta vezeti őket-mivel a német pilótának egyszerűen nincs arca.Néha leszednek 1 amcsit de csak azért hogy a nézőben kellő utálatot ébresszenek.Mikor lesz olyan amcsi film amiben a német is emberből van? 65 év eltelt a háború óta de a filmeknek még mindíg propagandaízük van.
  • acidrain
    Ha elfogadsz egy ötletet: én először tápot cserélnék.
  • acidrain
    Amcsi film bakker!
    Mit vártál? Ál-messzerek lelőnek egy tucat bombázót, desszertnek pedig megeszik a Mustangokat?
    Amerikában eladható filmek kellenek amerikai hősökkel, azt lesz@rják, hogy mi-merre hány méter, csak a film hozza a lóvét.
    Egyébként az amerikaiak jelentős része úgy tudja, hogy Európa egy ország, amelynek fővárosa Párizs. IQ fájterek tömkelege, olyan buták mint a föld.
  • Fürtös
    Mert csak azt írom le ami ide való:D
    Beszéddel is így vagyok, feleslegesen nem szellőztetem a számat.:D
  • Her Laca
    Mé nem írsz sokat?:) SG szervere elbírja a karaktert:D Vagy majd bővítenek
  • Zoli105
    Jól van na nyugi van!Olvasom rendesen az oldalt,de kommentet ritkán írok és ebből jön hogy néha kicsit sokat írok :( !
    Jó igaz film de...áh mind1 felejtsük el!
  • VO101Tom
    Nem baj. Csak először egy készülőfélben lévő játékhoz kérsz warezt, aztán egy háborúban nem is repült típushoz letöltést. Ezért kérdeztem hány éves vagy, mert ha ennyire nem vagy képben, és ennyire nem veszed a poént (ami válaszokat kaptál ezekre) akkor -gondoltam- nagyon fiatal lehetsz. Ez megmagyaráz pár dolgot.
  • Fürtös
    Gépet nem sikerült összeraknom mert elszállt a lap is,valami a biossal lehet mert néha beindul.
    Küzdöttem vele 2 napig de feladtam,megvárom a biztosítót.
    Megpróbálom felrakni a Laptopra:D
  • Fürtös
    Ez csak egy film ember.
    Azért Buchon mert repképes messzer nem nagyon van,P51 meg dögivel mert nem sajnálják a lóvét rájuk.
    Mindenki tudja,hogy nem ellenfele a B17-nek de könyörgöm ez egy film!
    Próbáljunk már kicsit érettebben megnyilvánulni:D
    Nem sokat írok ide de rendszeresen olvasok és már kezd engem is zavarni.
    Ezt nem bántásként írtam ne értsd félre, csak mint ahogy HerrLaca is írta itt a társaság az idősebb korosztályt képviseli.

Ahogy a régi viccben is írva vagyon:
    Drága fiam,ha dugni akarnak majd feljönnek...

Javaslom továbbá a magyar nyelvtan tanulmányozását,különös tekintettel a kisbetű-nagybetű és a mondatszerkezetre!
    (herótom van már a 10 soros mondatoktól)

Senki ne sértődjön meg,ez csak építő jellegű kritika.
  • VO101Tom
    Gondolod ha a repképes G-10-est szerződtetik a forgatáshoz, akkor más lett volna a film?????
  • Zoli105
    Ne már ez gáz!!!!! Azok a büdös jenkik nem tudták hogy a Buchon az majdnem olyan mint az Emil(fegyverzetileg!!!) és nem ellenfele a B17-nek vagy a P51-nek!Hát úgy könnyű lelőni!!!Ezen egy kicsit kiakadtam !:( na de az amerikaiaktól ezt megszokhattuk! ( és persze a németek B17-et soha sem támadtak meg magányosan oda csapatmunka kell!!és persze a filmekben a P51-sek mindig időben jönnek!xD)
  • Her Laca
    Csak említem elő szereteettel használják mint csúnya lelövendő gépet az ami filmesek:)

• Zoli105
    Na szóval itt az oldal:http://www.sas1946.com
    Amúgy most nem találtam meg azt a spanyol messzert csak az izraeli megfelelőjét!(Avia S-199) Pedig láttam a tiedet lehet hogy még csak készülőben van mint a Lengyel PZL23 Karas!De angol tudás az kötelező!
    Na szóval átrágtam magam még egyszer de nem találom!:( csak a cseh és izraeli változatát szal azért te is nézz körbe!!!
  • Her Laca
    Dehogy baj.Csak furcsálltuk a stílusod , a gondolat menetedet stb.
    Paranoiás egy társaság vagyunk és hajlamosak vagyunk feltételezni,hogy egyesek szórakoznak:) De ez ne szegje kedved ,megszokjuk ezt is elfogadunk olyannak amilyen vagy:)Az igazsághoz hozzátartozik,hogy alapvetően 25-45 közötti az életkor itt a fórumon ,így kevésbé értjük a fiatalabbakat,de igyekszünk tanulni.
  • V Domino #30053
    Nem tetted hozzá,hogy LÉCCI.Így nem fogja érteni.
  • Lacusch69
    Tisztelt Zetor fan kolléga!

Ugyan nem én vagyok a topik tulajdonosa, de mint szenior tag megkérlek, hogy előbb rendezd a gondolataidat, azután írd le egyetlen hozzászólásban!
    (Természetesen, ha két embernek külön-külön válaszolsz, akkor kettőben, stb...)
  • mtz 82 zts
    az oldal címét
  • mtz 82 zts
    nem baj hogy javítás alatt van attól léci meg tudod adni
    köszi
  • mtz 82 zts
    Mert?
    Amúgy 15 mert baj hogy itt vagyok?
  • messerharcos
    ejj de jó volt ma a zero:D:D:D
    imádom ezt a gépet:D
    ha nő lenne feleségül veném xDDDDDD
  • Sanyo
    Igen, ez az egyetlen messzer ami nem tetszik.
  • Zoli105
    hát van egy oldal ahol lelehet szedni (innét szerváltam az éjjeli 262-est meg a Smitthfire-t stb!) csak mivel valami javítás alatt van ezért nem lehet felmenni rá amúgy regizni kell rá de azt hiszem ingyenes!!
    De hozzáteszem kurva sokat szenvedtem vele mire rájöttem hogyan kell feltenni!!nagyon bonyolult de azt hiszem van leírás róla!
  • Willenbrock
    Tényleg igaz-összekevertem őket :/
  • Her Laca
    Ez egy vicces kedvű tagtárs:)
  • Szepy2884
    Nem igaz, mert Dévényi Tibibácsinak kell írni, mert ő elintézi :)))
  • VO101Tom
    te hány éves vagy?
  • mtz 82 zts
    és valaki tudja az e-mail címét?
  • Willenbrock
    Irjál Rózsa Gyuri bának ha él még,vagy fogd ki az aranyhalat ;)
  • mtz 82 zts
    nem lehet itt valahol kérni hogy csináljanak egy ilyen mod ot?
    kérjük már
  • Her Laca
    Nagyon jól látod. Bizony hiányzik az min egy falat kenyér.
  • mtz 82 zts
    belerákhatták volna igazán a játékba
    adtol hogy a háborúban nem repult
    mert ez is a messershmit egyik változata én így nézem