91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Most viszont egy másik probléma állt elő bármelyik szerverre próbálok bemenni csak stock 4.09m-mel enged be minden szerverre még Skies of Fire-re is :/ -
Akkor a régi motorosok közül nem sokkal fogok ott együttrepülni sajnos.Én azért biztos ki fogom próbálni pont az Up miatt,mert itt most elég nagy pangás lesz részemről,mig ki nem jön a Storm of War. -
Megiszod és Übersolider leszel:D -
Az jó öreg bellum motoros szektor foglalós UP köntösben :) Sokaknak megvan a véleménye róla, de én szerettem őket amíg nem bonyolították túl. BW,CW,AW. -
Tom Clancy H.A.W.X. 2... tetszeni fog 
(Egyébként a LockOn: Flaming Cliffs kb olyan a kályhacsöveseknél, mint nálunk az ilcvó. Alap. Az MH59 (weblapunkon link) ezzel repül.) -
messerharcos #30311 Emberek, megtudná vki mondani melyik a legüberfaszábbkirályabbzsirabb sugarasszimulátora, amiben lehetőeg a grafika és olyan hogy elál az embernek a lélegzete a tájtól vagy a felhőzettő és a fizikája is überfasza meg lehet dogolni meg mindenfélét? Mert ugy szórakoznék egy kicsit akár 60-as 70-es akár modernkori jetekkel, egyre nagyob késztetést érzek a dologra.... -
Szepy2884 #30310 Ejnye no!
Nem lehettek ennyire műveletlenek, hogy nem vagytok tisztában a repülős manőverek szakmai kifejezését illetően!
Az nem stall-os trükk, az HULLÓFALEVÉL manőveeer

Igazam van, Muhhaha kartárs? Igazam van, Ata?

Na azé'
Szepy vége. -
kiléptem kihúztam és működik :D köszönöm szépen
-
Hallottam már olyat is, hogy valakinek a blutooth zavart be. -
Gondoltam,hogy fogod venni a lapot. 
-
Hamachi nincs a gépemen más ilyen programról sem tudok :/ -
Hamachit vagy hasonló progit használtál a gépeden? Ha igen vedd le a prioritását! -
Áhá! a stall-os trükk!
Mondtam én hogy jó az.
Csak nekem nem mindíg jön össze:))
-
Mi is csinálhatnánk egy Wart, vagyunk kb. 10-en 20-an elosztanánk a melót... ;) -
Ezen behaltam. Vajon részletfizetés van? -
Nekem tetszik. Regisztrálhatnánk rajta. Biztos jó buli ;) -
Utána pont arról beszélgettünk,mi lesz ezután a war után,mikor Döme kapott egy üzenetet egy most induló war-ról.
Ez lenne az.Jónak tűnik,ami a legérdekesebb,hogy Ultrapack-kal fog menni. -
5000m-en indultunk repstarttal Calais-tól délkeletre,bombázó kíséret,a szokásos.7k-n léptünk be angol légtérbe,nemsokára feltünt 4 Hurri,Döme megsorozta az egyiket aki ijedtében bevetette a stall-os trükköt,majd lefele pörögve eltünt a felhőkben.
Ezzel nagyjából el is mondtam a lényeges mozzanatokat,1000-6000 közt egybefüggő felhőzet,ami bújócskává alakította a bevetést,nyomjelzőt se nagyon láttunk.Az elmaradhatatlan dover-i ballonvadászat után landolás,pattogva mint egy gumilabda,ez is megvolt.
-
Szerintem meg DéNeS mintát vett a joystickról elsétált a rendőrségre lenyomoztatott és matematikai számításokkal kiszámította hogy unintelligens vagy ehhez a játékhoz
-
connection timeout -
messerharcos #30296 bocs, tegnap iskolai erdei kiráánduáson voltam és én mntem a legközlebb az őzhöz, belevilágitottunk a szemébe csórónak, nemtudta fusson-e vagy sem, lefagyott az op rendszere én meg pár méterre odamentem
-
azért, mert ez egy intelligens játék, és még nem értél meg eléggé, hogy ezzel játssz 
-
Úgy látom, csak két ember volt a gáton, Döme, és Domino.
Az uccsó hármon ott leszek, száradjon le a kezem, ha nem. -
Solt #30293 Akkor passzolom... :S -
Lacusch69 #30292 Igen, de inglisül is ugyanezt csinálja. -
Solt #30291 Magyarra van állítva? -
Lacusch69 #30290 Uraim, lenne egy problémám...
Kicsit régebbi, de már kezd rohadtul idegesíteni.
Szóval: QM-ben némely küldetés betöltése után egyszerűen megáll a program, a gombok nem működnek.
Történik ez függetlenül attól, hogy van-e valamilyen mod aktiválva...
Viszont frissen "írt" mission rendben megy.
Ötlet?
-
Szepy2884 #30289 ott van a logóján... -
Richtofen #30288 Mi a hibaüzenet? -
Ma újraraktam az IL-2-őt Il-2 1946
4.8m
4.9m
UP2.01
Zuti 1.13
IL-2 Manager 5.0
HyperLobby
Miért nem enged be még mindig sehova???
-
Mester, gyereeee :) -
Szepy2884 #30285 Lehet, hogy lasan már 10 éves az IL-2 vagy már éppen pont annyi, de a fizikája még mindíg lenyűgöz. Itt is van 2 elég érdekes balesetes video:
crash_01
crash_02
És Laca, csak hogy ne hidd, hogy csak az elektronyos zenéket szeretem, itt van csak most csak neked két IL-2 videó ami alatt olyan zene megy amit én is kedvelek
:
zúzda_01 itt külön felhívnám a figyelmet a P-38-as manőverére, amit a 2:12-nél mutat be + a legvégén az hordozóra való leszállás is eléggé látványosra sikeredet
zúzda_02 -
A legutolsó Ju88-ban voltam a 4közül -
Mester, gyere ma, meg hétvégén repülni, várnak a fókák :) -
Megígértem, betartom :)
Nem csoda, hogy nehezen akart elmenni a gép a hangárig, a farokkerék az egy dolog, de az egész farokrészt otthagytad a mezőn.
-
Glo #30281 A Condor toronylövészének éghetett a talpa rendesen :) -
Glo #30280 ÉS a 4. képen levő szövi gép még abban az állapotában is repképes lesz
-
Bakker Ata!
Mit össze nem kerestelek a tracken. Mindjárt lesznek képek. :) -
Zoli105 #30278 Oké köszi,meg ez az Olegos interjú is odavág rendesen!xD nagyot fog az dobni de hogy lesz 2.-dik része az elég érdekes!
Amúgy Tom azt nem értem hogy a 262 miért gyorsul olyan lassan mikor a beszámolok az ellenkezőjét mondják!Amúgy a Bl-en meg is látszik hogy nem lőttek vele sokat mert irdatlan kevés lőszer van benne! -
A BI-6-oson a szárny végén un. "ramjet" hajtómű van. Olyan sugárhajtómű, aminél a sűrítési fokozat nem egy kompresszor, hanem a hajtúmű szűkülő beömlő nyílása. Ezért kell neki egy bizonyos haladási sebesség, az alatt nem működik. Egyébként nagyon megbízhatatlan volt, sosem sikerült egyszerre beindítani, amit el lehet képzelni mennyire gáz :)
BI-1 egyik berepülésénél hangsebesség közelében irányíthatatlanná vált (magassági kormány flatterolt, 45 fokban leadta az orrát, és földbe csapódott), gondolom ezt szimulálják a játékban is. Tenni ellene nem tudsz, ne lépd át a határt.
(kicsit off, de a BI gépekkel még éleslövészetet sem végeztek, csak azért került a játékba, hogy a 262-esnek legyen "ellenpárja". A BI-1 BI-6 sem külön típusok, hanem az 1. és a 6. prototípus).