91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #30396 hm érdekes meg kell hagyni én meg ezt nem hallottam tőle lehet hogy nem tartok lépést a korral!:( De nem is olyan rossz Opera és a Rock, vagy Metal(ezekben nem vagyok otthon annyira!
keveredése!:D

Tom igazad van erre nem is gondoltam volna!:( De talán egyszer!xD -
na de ez a skies of valor ami egy módos szerver -
Nem tudni, hogy ezeket a replikékat mennyiért építették össze, de iszonyatosan sok pénz. Ha jól emlékszem kecsóra egy repképes messzert olyan 30 millióért hoztak volna el. Egy (!) napra. Hát, számold ki mennyi lehet ha megvennéd... -
Várjál kifejtem.
Ave Maria-t, vagy mit nem csippantom azt sem tudtam, hogy létezik ilyen, kb 20 másodperc után lehalkítottam, emiatt nem tudom, hogy hogyan mutatja a veszteségeket.
Pavarottit csípem, de tőle is csak EZT
-
Zoli105 #30392 Oké értem vettem a lapot!
De azért mégis jó vuna ha lehetne!
-
Á :)) Dehogy . Van a földön kb 5-6 db repképes ,szerinted van az a pénz amiért eladnák? -
Zoli105 #30390 Oké köszönöm hogy elmondtad!Amúgy drága mulatság lenne egy eredeti messzert megvenni vagy összerakni???
-
Ezt én nem is ismertem
Tizen valahány rész. -
A legutolsó videóban a 109-esek eredetiek, a Me 262 A1-es replika (Amerikaiak építették, N262MS lajstromjelet kapott, majd Németországba vitték, azóta D-IMTT). Googleban keress rá, ha több infó kell. Az Fw 190 A-8 is replika (D-FWWC), de szovjet hajtómű van benne (az hasonlított a legjobban a BMW-re), egy ASh-82-es. -
Zoli105 #30387 Ozt miért!? Az Ave Mariaval mi a bajod!? jó igaz ennél kicsit buzis , de nekünk még normális bakelitt lemezen van meg!
De a zene amúgy jól mutatja a veszteségeket nem!??
-
Hűazannya!
Az alatta lévő zenétől a hajam is égnek állt volna, ha lenne.
Majdnem kettéharaptam a billentyűzetet, de inkább levettem a hangot. -
Nem állítottad a stock 4.09 re Ottan írva vagyon. -
Zoli105 #30384 ÖÖÖ nem lehet hogy az a baja hogy a jsgme-nél nem aktiváltad a 00_Stock_4.09m-et???Mert ez a háttér akkor van ha a zuti 1.13 nincs kiütve! -
igazából én arra gondoltam hogy információfoszlányokból kitaláljátok a megoldást :) -
Zoli105 #30382 meg ez is még jó pofa videó!
http://www.youtube.com/watch?v=oLQ7udNSzq4&feature=related -
A végén ,hogy eldobja a gumikat:) Hány havi keresetem felnivel?D -
Jaja! Jól nyomja!
Tőlem tanulta:)))))
A Regata-mat is kölcsönkérte, azzal gyakorolt.
-
És ezt most nézzük?:) -
-
Nem alkuszom -
Zoli105 #30376 Nagyon jók ezek a dalok nekünk van itthon jó pár cd-nyi anyag belőlel!:D
Amúgy ezek is jók igaz nem magyar de hát:
http://www.youtube.com/watch?v=fnlHHHo8DHo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qo_E6qOIcnM&feature=related
Szerintem ez sokaknak tetszeni fog :D :
http://www.youtube.com/watch?v=wIlUbvjVD6E&feature=related
Igaz ezeknél csak képek vannak de azok elég jók!
http://www.youtube.com/watch?v=7Vtkn_-KlQ4&feature=related
És ennél nem tudom hogy a fóka eredeti vagy sem!:( de a többi az tuti hogy az!:D
http://www.youtube.com/watch?v=F8qs-SxcrTY&feature=related -
A második videót ajánlom.
Ez a ficak hihetetlen,
-
http://www.speedtestnet.eu/
:) -
[IMG] [/IMG]
-
Solt #30372 Revíziós nóta ez a javából! :) Hallgasd meg Sárdy Barbarától... -
Igazad lehet,én írtam el. Mindenesetre a hideg kiráz tőle :) -
Az rendben ,hogy tetszik de ez nem katona dal szerintem. -
Az Echo tv Világpanoráma című műsorában volt ez a katonadal,nekem nagyon tetszett,halgassátok meg.
Lesz,lesz,lesz... -
Köszi, most már értem.
-
Laca gyere este repülni!Most tolóerő lesz nem vonóerő. -
ORBITÁLIS:) -
Mit találtam:) Ez passzol a BOB hoz. -
Fürtös #30364 No urak,meguntam a várakozást a biztosítóra flpakoltam az il2 őt az öreg gépére 
Nem örült de azt mondtam neki,hogy ez egy elengethetetlen komponens a windows stabil futtatásához...
A gond az,hogy nem ismeri fel az x52 öt illetve csak néha.
a vezérlőpultban látja de nincsenek beállítási lehetőségek.
A drivert ugye meg kéri telepítés közben,hogy csatlakoztassam.
Ötlet valakinek?
Eszközkezelőben nincs jelen. -

-
-
Ajánlom figyelmetekbe ezt a videót,melyet Drebil kolléga és százada készített a könnyű és közepes bombázók legénységének tiszteletére. -
Nem. :)
Szabályos palástorsónál a gép orrának a looping tetején az eredeti menetirányra pont merőlegesen kellene állnia (sokkal meredekebben kell emelkedni, és jobban kifordulni). Pumaszálláson az elméleti anyagok menüben az oktatófilmek alatt van is erről egy film, lap alja felé, Barrel roll instructions néven.
Másik hiba a pedál. Vezetett orsónál miközben csűröd, a pedállal felléped a gép orrát, ez azonban dogfightban nem mindíg jó (úgy meg pláne nem, hogy már csűrés előtt, ahogy a videón mutatja a srác). A felső holtponton pont a pedállal lehet faszán a másik mögé "rúgni" a gépet, csak nagyon dugó veszélyes, óvatosan kell csinálni. Ez már nem lesz "szabályos" barrel roll, műrep versenyen lepontoznák, de ez dogfightban kit érdekel? :)
A videón a másik, amit "Hammerhead" néven mutat be, azt magyarul "legyezőnek" hívjuk. Ezt szabályosan úgy kellene csinálni, hogy felfelé és a lefelé húzott füst a belső íven minnél inkább fedje egymást. Visszaborulás előtt is ellene lép, ami hülyeség, mindegy, neki ez a heppje. Hogy miért nem lépi viszont le az orrát, mikor megindul lefelé, nem tudom. Ezt normálisan Il-2-ben elég nehéz, dogfightben még fölösleges is. Sokkal jobb, ha "harang" manővert csinálsz. Miután nulláig elkoptattad a sebességet, nem szárnyvég körül borítasz vissza, hanem a gép egyszerűen leadja az orrát, és átvezeted függőleges siklásba. Valóságban persze a harang is végig vezetett, orsózó mozgás nélküli manőver, ezt il-2ben nem tudod megcsinálni. Azt ügyesen mutatta a gyerek, hogy emelkedéskor a szárnyvéggel tartod pont függőlegesen a gépet.
Ennek viszont az a hátránya, hogy aki utánad kapaszkodik, az könnyen meglőhet, ezért -ha lógnak alattam- én úgy szoktam ezt a manővert csinálni, hogy emelkedés közben kicsit bedöntöm a gépet, így aki üldöz, annak elém kellene célozni, amihez szűkebben kell tépnie, még hamarabb elkopik a sebessége. Csak amikor a saját seb. 200 alá esik, akkor húzom függőlegesbe, csűrőt kiteszem, hogy stabilan felfelé emelkedjen, onnan pedig "haranggal" borítok vissza.
Megnéztem még egy-két videóját, Immelmannt is elqrja, emelkedés közben
leveszi a gázt, Split-S -nél is, még bőven nem szürkül, de már alapgázon zuhan. Ez egy őrült
-
Bocsánat, ERRE gondoltam, kicsit mellément
-
Off:
motorosoknak kötelező végignézni
On: -
Hopp a végére nem ezt akartam
[/IMG]