91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Le a kalappal... de azért EZ mindent visz! :)
  • Her Laca
    Erre most bukkantam. Csak érdekesség képen,nekem tetszett.
  • Solt
    Húúú... ez nagyon ott van! Ha már hegedű... a Gáspár Álmosnak ( Kormorán ) szoktak koncerten olyan hegedűszólói lenni, hogy az ember csak les... nagyon tud!

#30590: KIRÁLY VAGY! :)
  • Her Laca
    Ez az eredeti!!
  • Zpogi
    A Pumákok oldalán találtam ezt a gyöngyszemet láttam már ettől a komától másik videót is,csak ott Subaruval nyomul,de itt rá tesz még egy lapáttal.
    VIDEO
  • Her Laca
    Asszem ez eredeti,vagy nagyon közeli.
  • Her Laca
    Itten van!
  • Her Laca
    Addig is ajánlom figyelmedbe a Pannon zenekar-t
    Félelmetesen jól játszanak ,akármelyik szimfonikus zenekarral felveszik a versenyt. És hát a hegedűt asszem nem sokan tudják így megszólaltatni.
  • Szepy2884
    Na nekem pont ez a kedvencem! Be is akartam linkelni, de megelőztél :)
  • acidrain
    Ez az induló megvan végig valakinek? Pilóta induló
  • Solt
    Én is szétküldtem minden ismerősnek... :) Utolsó tippem még Erkel lenne, de remélem holnap tényleg kiderül! :) ( Azóta is ezt hallgatom! :) )
  • Her Laca
    Holnapra megtudjuk. 77PX Sting felesége hegedű művész ,meg tanár ő tudni fogja.
  • Her Laca
    Nem tudjuk,holnap felhívom mi van vele.
  • Her Laca
    nana:) Ná,na ná nee.
  • szekelyland
    na?
  • messerharcos
    biztos vagyok benne hogy korlátlanul nem teheti, ugyanis te magad egy utcai embernek se mondhatod mondjuk jogszabáy szerint hogy p k.vaanyád, vagy, buzi vagy, vagy mit akarsz te k.csog, meg hasonlók, ha an erre tanu akkor ugytudom feljelenthet becsületsértésért vagy valami ilyesmiért. Biztos vagyok benne hogy ez a tanárokra is kiterjed és ha van tanud rá hogy vmi durván sértőt felháboritót mondott neked, akkor elvilegesen tehetsz feljelentést. De azért kérdezz meg előtte egy jogi embert is, amugy szerintem van olyan boszantó 4 leszúrt gumi, mint egy feljelentés, hatásosabb, gyorsabban megvan, és az eredméy biztosabb.
    de mondom, konzultálj ehez nála jobban értővel is lehet hülyeségeket irtam, de én vhogy igy tudom, az már más kérdés, hogy ki nem bicskával vagy ökölel intézi el utcán a hasonló ügyeket vagy szarik rá, ki az aki ebbő feljelentget
  • Her Laca
    Még sanszos a 8. magyar rapszódia,de van belőle vagy 18-19 ,meg kéne hallgatni mindet. De ezek zongorára vannak írva és én csak szeretem hallgatni de nem vagyok egy vájt fülű sajnos:(
  • Solt
    Mert annak nincs sportértéke! :) ( egyébként meg illet volna odaírnia... :S )
  • Solt
    Nem hiszem... stílusát tekintve inkább EHHEZ áll közel... ( ez a másik amitől ráz a hideg... fantasztikus! )
  • Matthew Baker
    Amúgy nem tudom hova forduljak a kérdésemmel de itt olyan értelmes emberek vannak :) nem tudja valaki hogy nincs-e valami jogszabály arra hogy a tanár nem sértegetheti indokolatlanul a diákot?
  • Zoli105
    Akkor gratulálok!
  • Matthew Baker
    végre működik az IL-2 újra kellett rakni öröm és bódottá :D
  • acidrain

• V Domino #30573
    Hát ide egy legalább 80+ éves,hardcore "kinyermás" nyanyára lenne szükség.
  • acidrain
    Értem.:)
  • Her Laca
    Mert az egyszerű lenne:)
  • Her Laca
    Pedig egyre jobban Liszt felé hajlok.
  • acidrain
    Laca, én nem akarok beleszólni, de miért nem írtok a feltöltőjének?
    Ő biztosan tudja, hogy milyen zenét rakott alá.
  • Her Laca
    Zenét keress !! Az most a fontos! Legalább anyád látja ,hogy ragad rád a koszon kívül más is:)))
  • mijki
    Ma megint hostolok! 20:00-kor :)
  • Solt
    Csatakozom... így már két hála fogja kísérni! :D
  • Solt
    No igen... így van ez! :) Én is rajta vagyok, de mobil nettel enyhén szólva is érdekes! :D
  • Her Laca
    FELHÍVÁS!!!!

A kérdéses zenemű beazonosítását ha előmozdítaná valaki ,hálám kísérni fogja!:)
  • Her Laca
    Rajta vagyok :) Még Brahms -ra gondoltam hirtelen, neki is van a Magyar táncok ,de még nem találtam meg az igazit.
    Minden szemetet megtalál az ember a neten ,de ha ilyet keresel megizzaszt.
  • Solt
    Igen, de ez a "modernizálás" nem az én műfajom... :D Meg nékem az a hegedű markolt a szívembe... az köll nekem! :)
  • Her Laca
    De a második résznek a zenéje az tuti ,hogy az!
  • Her Laca
    Szerintem se:)) Már rájöttem. Pedig ismerős nagyon de nem tudom hova rakni.
  • Solt
    Szerintem ez biztos nem az... :(
  • Zsolt7411
    Nem az op rendszeres meghajtóra raktam nekem azon nincs az op rendszeres meghajtón semmi.Viszont én xfire-ön játszok és ott könnyü váltogatni mindent:)Köszöntem a válaszokat és a tanácsokat is!:)
  • Her Laca
    De de ,ezért vagyok tanácstalan:( Nekem az ugrott be rögtön de lehet most nagyot tévedek ám.