91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #30596 Le a kalappal... de azért EZ mindent visz! :) -
Erre most bukkantam. Csak érdekesség képen,nekem tetszett. -
Solt #30594 Húúú... ez nagyon ott van! Ha már hegedű... a Gáspár Álmosnak ( Kormorán ) szoktak koncerten olyan hegedűszólói lenni, hogy az ember csak les... nagyon tud!
#30590: KIRÁLY VAGY! :) -
Ez az eredeti!!
-
A Pumákok oldalán találtam ezt a gyöngyszemet láttam már ettől a komától másik videót is,csak ott Subaruval nyomul,de itt rá tesz még egy lapáttal. 

VIDEO -
Asszem ez eredeti,vagy nagyon közeli. -
Itten van! -
Addig is ajánlom figyelmedbe a Pannon zenekar-t
Félelmetesen jól játszanak ,akármelyik szimfonikus zenekarral felveszik a versenyt. És hát a hegedűt asszem nem sokan tudják így megszólaltatni. -
Szepy2884 #30588 Na nekem pont ez a kedvencem! Be is akartam linkelni, de megelőztél :) -
Ez az induló megvan végig valakinek? Pilóta induló -
Solt #30586 Én is szétküldtem minden ismerősnek... :) Utolsó tippem még Erkel lenne, de remélem holnap tényleg kiderül! :) ( Azóta is ezt hallgatom! :) ) -
Holnapra megtudjuk. 77PX Sting felesége hegedű művész ,meg tanár ő tudni fogja.
-
Nem tudjuk,holnap felhívom mi van vele. -
nana:) Ná,na ná nee. -
na? -
messerharcos #30581 biztos vagyok benne hogy korlátlanul nem teheti, ugyanis te magad egy utcai embernek se mondhatod mondjuk jogszabáy szerint hogy p k.vaanyád, vagy, buzi vagy, vagy mit akarsz te k.csog, meg hasonlók, ha an erre tanu akkor ugytudom feljelenthet becsületsértésért vagy valami ilyesmiért. Biztos vagyok benne hogy ez a tanárokra is kiterjed és ha van tanud rá hogy vmi durván sértőt felháboritót mondott neked, akkor elvilegesen tehetsz feljelentést. De azért kérdezz meg előtte egy jogi embert is, amugy szerintem van olyan boszantó 4 leszúrt gumi, mint egy feljelentés, hatásosabb, gyorsabban megvan, és az eredméy biztosabb.
de mondom, konzultálj ehez nála jobban értővel is lehet hülyeségeket irtam, de én vhogy igy tudom, az már más kérdés, hogy ki nem bicskával vagy ökölel intézi el utcán a hasonló ügyeket vagy szarik rá, ki az aki ebbő feljelentget -
Még sanszos a 8. magyar rapszódia,de van belőle vagy 18-19 ,meg kéne hallgatni mindet. De ezek zongorára vannak írva és én csak szeretem hallgatni de nem vagyok egy vájt fülű sajnos:(
-
Solt #30579 Mert annak nincs sportértéke! :) ( egyébként meg illet volna odaírnia... :S ) -
Solt #30578 Nem hiszem... stílusát tekintve inkább EHHEZ áll közel... ( ez a másik amitől ráz a hideg... fantasztikus! ) -
Amúgy nem tudom hova forduljak a kérdésemmel de itt olyan értelmes emberek vannak :) nem tudja valaki hogy nincs-e valami jogszabály arra hogy a tanár nem sértegetheti indokolatlanul a diákot? -
Zoli105 #30576 Akkor gratulálok!
-
végre működik az IL-2 újra kellett rakni öröm és bódottá :D -

-
Hát ide egy legalább 80+ éves,hardcore "kinyermás" nyanyára lenne szükség.
-
Értem.:) -
Mert az egyszerű lenne:) -
Pedig egyre jobban Liszt felé hajlok. -
Laca, én nem akarok beleszólni, de miért nem írtok a feltöltőjének?
Ő biztosan tudja, hogy milyen zenét rakott alá. -
Zenét keress !! Az most a fontos! Legalább anyád látja ,hogy ragad rád a koszon kívül más is:))) -
Ma megint hostolok! 20:00-kor :) -
Solt #30566 Csatakozom... így már két hála fogja kísérni! :D -
Solt #30565 No igen... így van ez! :) Én is rajta vagyok, de mobil nettel enyhén szólva is érdekes! :D -
FELHÍVÁS!!!!
A kérdéses zenemű beazonosítását ha előmozdítaná valaki ,hálám kísérni fogja!:) -
Rajta vagyok :) Még Brahms -ra gondoltam hirtelen, neki is van a Magyar táncok ,de még nem találtam meg az igazit.
Minden szemetet megtalál az ember a neten ,de ha ilyet keresel megizzaszt. -
Solt #30562 Igen, de ez a "modernizálás" nem az én műfajom... :D Meg nékem az a hegedű markolt a szívembe... az köll nekem! :) -
De a második résznek a zenéje az tuti ,hogy az! -
Szerintem se:)) Már rájöttem. Pedig ismerős nagyon de nem tudom hova rakni. -
Solt #30559 Szerintem ez biztos nem az... :( -
Zsolt7411 #30558 Nem az op rendszeres meghajtóra raktam nekem azon nincs az op rendszeres meghajtón semmi.Viszont én xfire-ön játszok és ott könnyü váltogatni mindent:)Köszöntem a válaszokat és a tanácsokat is!:) -
De de ,ezért vagyok tanácstalan:( Nekem az ugrott be rögtön de lehet most nagyot tévedek ám.