91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    A BoB szerver stat oldala hol található? A lobbyn nem láttam a címet.Szentségtörő módon leszedetem egy Bf 109-et mert kipróbáltam a Typhoon I gépet-brutális a fegyverzete csak hamar kifogy.Spitbe sosem ülnék viszont a Typhoon tetszik a formája maitt is.
  • repvez
    nekem is nagyon tetszik az ami eddig a képek alapján látszik, egyedül az nem hogy a régebbi képeken mintha lett volna élsimitás a mostaniakon meg olyan recés minden , csak nem azért mert igy tudtak csak normális FPS-t produkálni?
  • Willenbrock
    A részletekben bújik az ördög:D Ez a sok apróság növeli a valóság-élményt.
  • Richtofen
    Hát ja. A sok effektnek is leginkább csak az az eredménye, hogy döcög a játék, amikor fontos lenne, hogy gyorsan reagálj valami helyzetre. Annyi szól mellette, hogy többnyire amatőrök készítették az UltraPackot, és ingyen van.
  • Willenbrock
    Szerintem az ő stábjuk repülős fanatikusokból áll,szívvel lélekkel csinálják ezt is mint annak idején az IL-2-t.
  • Richtofen
    Nem tudom. Ha nem csak repszimulátor, akkor messze nem 2010-es színvonalú a külcsíny. Ha meg igen, akkor engem nem izgat, hogy belül minden kis fityisz csillogjon és árnyékot vessen :)
  • Lacusch69
    Hát, ha belegondolok, hogy a még ma is jó közepesnek számító PC-m (C2D 8400, 4GB RAM - na jó, 3.5-öt lát belőle a Vista32 - , NV8800GT) néha az Il-2 alatt is csak 8-10 fps-t produkál...
  • Richtofen
    Semmi gond azzal, ha neked tetszik. Számomra más a szimulátor kritériuma.
  • Sanyo
    Ez számomra azt jelenti, hogy nagyon odafigyeltek a részletekre, hiszen a BoB is egy hosszú életű sorozatnak indul, mint ahogy anno az Il-2 is. Az alaprendszer nem csak repszimulátor, hanem szinte akármi más is lehet. A lényeg, hogy sokat kell belőle venni, hogy megérje Olegéknek továbbfejleszteni.
  • acidrain
    2010-ben vagyunk, repülőgépszimulátorról van szó, és igenis tetszik, hogy erre is gondoltak.

Honnan tudod mekkora vas kell majd, ki sem jött még?
  • Richtofen
    "A magasságmérő, és az iránytű üvegén visszatükröződik a kabintető kerete."

Na ezek azok a részletek, amiket első alkalommal szájtátva megcsodál az ember fia, aztán a büdös életben eszébe nem jut mégegyszer a harc hevében, hogy mi hol tükröződik. Cserébe kell hozzá jó sok vas.
  • acidrain
    EZ az a kép, ami nagyon megfogott.
    A magasságmérő, és az iránytű üvegén visszatükröződik a kabintető kerete.
    Arról nem is beszélve, hogy 9940 métert mutat a műszer.
  • VO101Tom
    Gépigényről fölösleges találgatni, amíg azt sem tudjuk, hogy egyátalán mit fog tudni a program. Csak repszim lesz, vagy összfegyvernemi? A komplexitás az irányítást is érinti-e (Oleg egy korai nyilatkozatában az állt, hogy a kezelhetőségen NEM bonyolítanak, nem lesz realisztikus hajtómű indítás, és gépészkedés a kabinban). Szal nagyon nem tudunk semmit, a screenshotokból meg ezekre választ sem kapunk (teszt gépenek futó pfs-eket azért rajta hagyhatnák )
  • VO101Tom
    Gratulálok!
    Laca jó pilóta, tőle lehet okos dolgokat tanulni. Remélem kitartásod is lesz hozzá
    (ha kell célt repülni, csak szóljatok )
  • readswift
    4edjére mondom hogy szvsz nemhogy recék nem lesznek , hanem ingyenes ( free beer) anti aliasing lesz benne, ami nem kerül extra erőforrásba. Tehát ha 1280*720-ba fogod futtatni( projektor!!!), akkor elég jó/elfogadható frémekre számítok régi kártyákkal is.
  • acidrain
    +1
  • acidrain
    Tényleg jó volt a tegnap esti BattleofBritain, külön tetszett, hogy az esetek túlnyomó részében ki tudtuk segíteni egymást, mikor valamelyikünk bajban volt.
    Én egyből azzal kezdtem, hogy még az első felszállásnál valaki nekem jött, ezért -300.
    Viszont ezen felbuzdulva, hogy kiköszörüljem a csorbát, elég szépszámmal lőttem a Spiteket lefelé.
    Aztán mikor felmentem hozzátok TS-re még jobban ment.
    Annyi szépséghibája volt a tegnapi dognak, hogy kétszer messzerek lőttek rám. Az első elnézést is kért, a második ujja meg úgy ráragadt a tűzgombra, hogy azt sem tudtam merre meneküljek.

A kiváló csapatmunka, és a lelőtt spitek száma nyugodt alvást eredményezett éjszaka. :)

• Her Laca
    Bánom is én ha ilyen recék lesznek nekem belefér.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Veszünk egy jóféle GTX460 at oszt sanyi. Még a megfizethető (jó tudom,hogy nem mindenkinek ,és nekem is van hová tennem a megkeresett pénzem) kategória ,de talán egy ilyen kaliber már elég neki.
    Én még mindig azt mondom ,hogy a proci lesz a gyenge láncszem,hiszen azt a sok adatot (már ha a sérülések valóban úgy lesznek megcsinálva) ki kell számolni.
    Ha nincs optimalizálva akkor biza az isten GHZ e meg magja sem elég .
  • V Domino #30696
    Sz@rom le a bugokat,adják már kifele.
  • Sanyo
    fűtök=fűzök, na mindegy :D
  • szekelyland
    He kellennek tesztelők a review hezm tudod hol kell őket keresd, ugy-e?
  • Sanyo
    Nem sok reményt fűtök hozzá, de ha már kb. megvan a megjelenési dátum, akkor írni fogok Olegnek egy review copy-ért. Hátha.
  • Sanyo
    AA meg AF nélkül is szebb mint most az Il-2 full grafikán, szóval remélem annyira azért nem lesz gáz.
  • szekelyland
    Pedig inkább adják ki most így ahogy van, a bugokat hamarább megtalálja 2000 bobra kiéhezett szobapilóta mint 20 alulfizetett szerencsétlen programozó, akik esetleg nem is szeretnek repülni.....
  • Solt
    Most ezzel mit szeretnél mondani? Ne jöjjön?
  • hadtjuk
    Her Laca, meg Phantomass!
    Örülök, hogy nektek ilyen jó gépeitek vannak. Nekem bisztos fejleszteni kell, mert a proci egy magos 2.6 G a memoria 1 Gb, de már tele az alaplap. A Bobot újgép nélkül nem úszom meg. Idáig se láttatok onlány, de ha kijön és átállnak a szerverek, lessz egy-két eltünt név.
  • Sanyo
    Az 1C fórum 3. oldalán van egy érdekes dolog, Oleg írja:

This now will depending of publisher... and our fast woks over the bugs.
    Bugs are present. The product is probably the most serious in industry in programming of features, internals, etc...
    So I can't tell exact date right now. But we are close, very close in our works of final release version... We need to polish all the coming in final release features. I personally wouldn't release the product that have serious bugs that was known. It is our principle in the past.. it is now...

Szóval a megjelenési dátum már csak a kiadón múlik meg azon, hogy mennyire gyorsan tudják a bugokat javítani. A kiadás közel van, nagyon közel.
  • Fürtös
    Hmm egyre inkább azon a véleményen vagyok,hogy olegék bizony terveznek valamit:D

Lánckeréken szegecselés? 300kmh,alacsonytámadásnál???

Ebből valami komoly móka fog kikeveredni...
    Ez a grafika már smán elvinne egy ww2 online szintű néphiriget:D
    Emlékezzünk csak az ős ofp cti-re fele ilyen graf és éltünk haltunk érte
  • Her Laca
    Aszondom mindegy már csak tudnánk biztosat.
  • Sanyo
    Érzésem szerint egy kicsit az átlag fölé lesz belőve a gépigény. Nekünk marad a kissé recés grafika, 100% hogy fejleszteni kell a gépen. Mostanában már nagyon alap a legalább 2magos proci és a 4 giga ram, én inkább a videókártyától félek. Túlságosan drágák.
  • Sanyo
    Storm of War - lánctalpas és gumikerekes földi egységek, végül a szokásos He 111 és Hurricane párbaj. Egyre jobb és szebb a grafika.
  • szekelyland
    Bezzeg il2 be mekkorát robbant volna...
    Ha jól látom az utolsó kockán a pilóta benne van. Vajon túlélte? Elég épnek tűnik a pilótafülke.

@Phantomass - én is azon véleményen vagyok, hogy egy jól optimizált szoftver qrva sokra képes egy kétmagos procin. Nekem E5300 van, már eléggé elavult, de csak dvd grabbeléskor megy fel 50% ra max. (25-25 magonként)
    Szerintem is, ha normálisan kioptimizálják és a grafikát se az Nvidiára hegyezik ki hanem egy kicsit univerzálisabb lesz akkor egy mostani középkategóriás gépen is el fog menni közepes grafikával..
  • TG Gida
    Én biztos el fogok molyolni a motorindítással.DCS-ben is komplex az indítás,de simán meg van 1,5-2 perc alatt.
  • Nohab
    Desigo linkelte a balesetek topikba.

• PhantomAss
    sztem is
    egy mai közepesen erős gépen (nvidia 260+, ati 5-ös széria, 2gb ram, egy erős 2magos64magos proci) közepes-high beállításokkal sztem el fog futni
    az már persze más kérdés, hogy max grafikához milyen gép kell, de hát én nem is akarom a hangyákat számolni a nyírfa kérgén repülés közben
  • szekelyland
    Na tegnapi repülés, BOB dogszerver, társak 101/9_Albert és Savas.
    Felszállás Dunkerque ből, emelés 3000 m-re, Emil 3-al. Odaérek, német túlerő, potyognak a spitek mint a legyek novemberben. Addig-addig nézelődök, amíg azon veszem észre magam hogy egyedül vagyok. Mármint német oldalon. Vörös az dögivel... Emelek szoruló gatyával, igencsak nézegetek magam alá, jönnek is szépen, két spit is spirálozik utánam, egyelőre van jó kis magassági előnyöm, egyik megunja visszaborít egy csellengő 110esre. Felhúzom a gépet, egy hammerhead, ahogy a könyvekben, észrevesz a spit, félorsóval leakar borítani, hasát látom, célkereszt tele vele, bumm!, fél oldalkormány, magassági lemarad róla, száll is kifele belőle a kliens. Székelyföld - Anglia 1:0 . Na visszahúzok, látom az előbbi csóka szegecseli 1000 m táján a 110-est. Gázt neki, zuhanok rá, kb 650-el megyek, zörög minden a szerencsétlen emilen. Észrevesz, kifordul jobbra, rálövök, szép kis sorminta 20-asból a jobb szárnyán, de nem zuhan le. Én emelek vissza, szem elől tévesztem. Nézegetek vissza magam alá, sehol semmi egyszer csak egy kis füstpamacs az angol reptér szélén, enemy erkráft elpusztítva. Székelyföld - Anglia 2:0. Na ezt haza is mentettem szépen...
    Második bevetés, ugyancsak emil. Emelem megint, mint a román kormány az ÁfÁ-t, 3000 -en érek dover felé, látok egy spitet borítok rá, elszúrom, visszaelek, de bénán csináltam és rengeteg energiám ráment, nehez kievickélek 2500-ra amikor csatt, bal szárnyamból szép nagy darabok válnak le, dugózok lefele, nézem szárny van, csak épp ementáli sajtra emlékeztet ami megmaradt belőle. Nehezen megfogom, hazavánszorgok, leteszem épen. Hát ez kemény gólhelyzet volt, de Hubertus megmentett!
    3. Küldi: Felszállok, 3000 m en Dover, Albert jelenti hogy vannak célok, nézegetek, angol reptér felett alacsonyan sok gép tekeri egymást, bezuhanok, gép előttem felbukkan, német felségjelzés de ovális szárny, bumm neki! Mos már szögletes de nem tetszik mert igen rövid lett, így kiugrott a pilcsi. 3:0 Visszaemelek, térkép vége..
    Ugyanaz a map, de A2es fókával. Emelek,2500m dover, pontocska jön szembe, egyre nagyobb, pontocska pont szembejön, pont löni kezd amikor én is pont megnyomom a gombot és pont előttem tűnik el egy robbanásban. 4:0. Na ez hamar ment. Emelünk, 4000 méter, alattam légiharc, leborítok, kicsit gyorsan megyek lefele és mikor kezdett elmaradni a bal csűrőm akkor hazavettem az irányt.
    Utolsó küldi, A3-as fóka, 2000m csatorna közepe, légiharc, messer mögött spit, spit mögött még egy messzer és az mögött még egy spit. Változatosság kedvéért beállok én is, hamarosan elfogyott egy jobbkanyarban. 5:0. Hazaviszem. Utolsó küldin aztán beledugóztam saját bénaságból a vízbe, ezt azon jelnek véltem,hogy a csúcson kell abbahagyni, így nyugovóra tértem és kisimult, mosolygó arccal aludtam el. Eredmény: 6 bevetés 5 győzelem,0 lelövés. utolsó bevetést nem számolva, ott saját hibából vízbe estem.
  • Her Laca
    Inkább az lesz az érdekes ,ha valóban véletlen szerűen,vagy a nem helyes használat miatt előjönnek a meghibásodások. Befagy a fegyver pl a korai spiteknél,
    6 ezerről lejössz gyorsan és azonnal ráfagy a vízpára az üvegre stb stb.
    Lesz érdekesség ,bár már a tököm tele van ,hogy nem akarnak egy korrekt dátumot közölni. Orosz mentalitás:(
  • Her Laca
    Olvasatomban a gépek el fognak használódni,kopnak,a teljesítményük csökkenni fog.
    A másik,hogy a valóság hű motorindítás ,azért nem annyira bonyolult ám ezeknél a gépeknél,ha begyakorlod a sorrendet szerintem egy -másfél percen belül jár az a moci. A gépigény sokkban függ a program megírásától. Ne feledjük kotlanak már rajta 4-6 éve ,és az is árulkodó ,hogy nincs DX11. Ahogy nézem a képeket inkább proci kell majd ide ,de manapság már majdnem mindenkinek 2 magos procija van és a négymagos sem ritka. Legalább ki lesz használva.