91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #30796 azért, hűek maradtunk magunkhoz :) egy német cirkálót sikeresen elsüllyesztettünk :D node nembaj :D mégse tank volt :D -
Zoli105 #30795 értem igaz mostanában inkább hostolok mert a többi szeron sokan vannak és laggolok!:( -
Glo #30794 Most már bannolva leszel érte. Megunták az adminok, hogy a 8v8-as missionöket mindig 6v10-ben repülik le, ami nem túl fair. -
Zoli105 #30793 Érdekes! szoktam pedig ilyet csinálni!xD -
messerharcos #30792 no backdoor, vagyis ha nem áltál be a slotba, más játékosról ne cstlakozz be mert bannolnak -
Zoli105 #30791 Azt szeretném megkérdezni hogy a lobbynál VRVBnél mindenhol kivan írva hogy no Bd ez mit jelent jót vagy rosszat!?????
-
ujjabb -
Zoli105 #30789 Jah jó köszi a segítséget!
-
Jó helyre kell elmenteni. Il-2/missions/net/dogfight vagy /coop -
Zoli105 #30787 oké szoktam haszálni azt csak annyira elszoktam szöszmötölni vele hogy mire végzek már eltelt 3óra is!xD De hogy a fenébe tudom elérni hogy multinál is megjelenjen az a pálya!?????? -
ezt láttuk már? -
Glo #30785 Megpróbáltam, devalamiért nem fut le. Elmegy odáig, hogy 30-szor megpróbálja, de mivel egyszer se sikerül neki ezért Error-ral kilép... -
Full mission builderben, amikor megcsinálod a térképen a pályát, ott lehet kiválaszatni milyen gépek legyenek az adott repülőtéren. Utána akár jegyzettömbbel is szerkeszthető, AI típusokat is be lehet tenni (azokat csak külső nézetből vezetheted). -
Nem szoktam sokat stukázni, de ha magasra feljutok, akkor függőleges zuhanásban, fékkel próbálom, és olyan 3000 körül oldok. Nekem így a legpontosabb. Ha alacsonyan támadunk, akkor az automatikát letekerem nullára, de ott is fékkel zuhanok, pontosabban lehet célozni. Ez akkor fontos, ha tankok, hajók ellen mész online waron (és nálatok a légifölény!). Dogszerveren ha beszórod az ellen repterét, ott nem kell ennyire finomkodni, ha a pontosság nem ennyire fontos, akkor persze én sem zuhanófékezek, lehet lapos szögben is, nagy sebességgel oldani. Hajók ellen kacsázni lehet a bombával, de akkor már nullára le kell menni, én meg azt nem szeretem :) -
Bocsánat Domino, nem raktam be a nézetet és a végtelen lőszert!
Ma este TB3 fight! -
Zoli105 #30781 szerintem meg a B2-sel !De a D5 legalább van 2db 20mm-e!xD Amúgy tényleg nem szól ekkorát a játékban !:( a másik csalódásom a Hsb129/B 75 mm-s ágyújával nem lehet szétlőni az IS2 hátulról de állítom a valóságban másképp volt!xD Ja és iszonyat lassú ami elég nagy hátrány még a Stuka is gyorsabb nála!xD -
Zoli105 #30780 Hát ez elég durva film volt sajna a játékban a T34-est elég nehezen lövi szét!:(Meg multiban is ritkán találkozni vele! -
messerharcos #30779 tévedek vagy a játékban ez nem szól ekkorát? vagy esetleg másfajta lőszerrel tüzel? -
messerharcos #30778 a légsziréna miatt, a d-5 ben már nemvolt.
Am a d-5-el lehet szerintem a legpontosabban bombázni. -
messerharcos #30777 köszi, ezt nemtudtam:) de ahogymondtam, ha földi céokat ütök, maradok a zuhanófék használat nélkül, mert igy visszatudok emelkedni 3000 indulásból legalább 1200-ra, és ha repteret támadok és az ideges lebombázott spitinek mikor reflyt nyom 300 méteren vagyok, hamarabb utolér. Igy viszont mire beérne, lehet eljutok a csatorna középre is, és ott már lehet baráti gép aki segit rajtam:)
De hajóknál fogom használni, ott számit a pontosság.
Tom, te ha stukázol, te fékkel szoktad vagy anékül? -
Csinálj egy Update&Restore-t az megoldja a problémádat. -
Zoli105 #30775 Na a probléma a fókával megoldva (igaz még offline-n sem volt 30mm-s) na de hogy lehet letiltani!?Szoktam Hostolni elég sokat a lobbyn de hol kell beállítani milyen gépek legyenek!? meg a másik olyan szerot hol lehet csinálni mint amilyen a bob volt??(offlinen megvannak a pályák de onlinene nem tudom hogyan kell csinálni!:(
Am köszi a tippeket!:) -
Glo #30774 Tudja valaki, hogy mitől kap az ember Timeout0 -t? Külföldi hosztokhoz nem tudok bemenni, mert mindig ezzel rak ki. Magyarékhoz meg be tudok menni. Ötlet? -
Glo #30773 Jaja, alapesetben 500-on oldja a bombát és kihozza a gépet ha bent van a zuhanófék. Én ezt most is megtapasztaltam, mikor finomítottam a célzáson, egyszercsak oldott az automatika és vízszintbe tette a gépet. Nem is a közepét hanem a végét szórtam telibe a vonatnak, nagy bánatomra.. Viszont így tuti, hogy nem történik meg a "még egy kicsit, még egy kicsit balra, na mindjárt jó.. Glo CRASHED".. 

-
Ez is jó felvétel, G-1 osztja az áldást :) -
A szirénának a háború kezdeti szakaszában demoralizáló hatása volt, amikor a D5 kijött már nem volt értelme (A futók elején volt az a kis forgó légcsvar, az az. A D stukákon már le van szerelve).
A Fókának valszeg letiltották a 30mm-es fegyverzetét, felszállás előtt nézd meg, hogy mit választhatsz. -
Zoli105 #30770 Ha még mindig Stuka akkor ez!
Csak hát a Spitek....
http://www.youtube.com/watch?v=RVBO61qg-kc -
Valentin Mikula: Stuka? :)
Na ja, ilcvóba ezt be tudták rakni, de hogy a revit is tudd függőlegesen mozgatni, azt már nem :/ így pedig sokkal szarabban lehet célozni lapos vetési szögeknél. -
Zoli105 #30768 Ha már itt Stukázunk akkor lenne egy érdekfeszítő kérdésem a Ju87B2-D3 van olyan szirénázó hangja de a D5-nek nem ezt nem értem miért van így!:(
A másik amitől a falra mászok hogy a Fw190D11-nek 2 30mm-es ágyúja és 2 db 20 mm-es ágyúja van na a probléma az hogy két nappal ezelőtt még ez a fegyverzet volt tegnap már csak a 2db 20 mm-es maradt ez mitől miért van így!? vagy valami rendszerhiba!?Na én ezektől teljesen kikészülök !
-
A stukában két magasságmérő van, a hagyományos alatt vagy fölött van egy olyan, ami csak km-ben mér, két mutatóval. A sárga megegyezik a másik, barometrikus magasságmérővel (ezt magas domborzatnál nem árt észben tartani :), a pirosat pedig te tudod beállítani a increase/decrease sight altitude gombokkal. Ha nyitva a zuhanófék, akkor zuhanás közben amikor a sárga mutató eléri a pirosat, az automatika kioldja a bombát, és felhúzza a gépet.
Ez azért fontos, mert ha tudod, hogy mondjuk 75 fokban zuhansz, és igy 1000m-ről oldva 2.2 fokot (osztást) kell a revit a cél fölött tartani (klikk ide, 19. oldal a pdf-ben), akkor a magassággal nem kell foglalkoznod, csak a siklószöggel, a többit elintézi az automatika. -
Hello.
Ez szerintem jó lesz, a talpban lévő nyák teljesen jól látszik, a botban lévőnek pedig a szélén vannak a forraszpontok, szal az is elég biztosan megtippelhető melyik hova jön.
Köszönöm
-
Szepy2884 #30765 Ha már Stukák én alig pár napja tudtam meg, hogy a Stukákban volt egy automatika ami x méternél szintbe hozta a gépet... 
Mindig tanul az ember. -
Glo #30764 A BD-sek bannolva lesznek.
Ezentúl nincs BD. -
csak ezt találtam, csak pont a vezeték oldali része nem látszik -
Fürtös #30762 Hans nem biztos,hogy bírta a gyorsulást 730 kmh ig anno '42ben.
Akkoriban azért még nem volt ilyen erős a pilóták szervezete
-
messerharcos #30761 Nem is értem mi a halálnak kell a zuhanófék akkor? én ondjuk néha stukadogfightban használom, a b-2-őt még egész jól lehet tépkedni, beülk lövésznek, csinálom zuhanófékkel a palástokat, lövöm a vadászt közben mint állat, ha meg megelőz, néha utánatépem is utánalvök, iyen korai spitek meg hurrik még lassan őnek le általában, nincs 20-asuk, a kétmotoros meg ha leáll fordulózni veled az kifejezett móka:)
Ha pedig még vadász is van a közelben, és esetleg nem is egyedül támadsz repteret stukával, az az igazi:D Egészen megszerettem a stukát még ebbena korszakában:) -
messerharcos #30760 amugy ugyérzem ezentul nemfogom a stukában se a zuhanóféket használni se a motorteljesitményt levenni. Mert tegnap 3000-ről nulla gázzal néha zuhanóféket használva támadtam, fétem nehogy szétszakadjak. Ma kipróbáltam, a stuka 730 felett veszélyes, 3000-ről lejöve nem kell félni. És nem fogok nagyon elsetétedni se ha max gázzal jövök le, mert ha csak simán egyenesbe hozom mikor kiveszem, Úgyis magától visszaemelkedik 1000 méterre, sötétedés nélkül is. És nem is lassulok le nagyon, eltudok tán a légvédelemtől is időben távolodni, és tegnap az a nemrég felszállt hurri is csak a csatora felett ért volna be.
-
messerharcos #30759 tegnapi battleof brittanon:)
kopp kopp:)
aztán én is poruljárok:
A 20-asok diadala:D
-
messerharcos #30758 messer -
messerharcos #30757 igen, amiket ott mutattál azt megcsináltam, tehát virtualdubbra lementettem az anyagot, de amit Sanyo irt hgy ezzel lehet szerkeszteni is, arra még nem jöttem rá