91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Igazad van:) Maradok én is a piánál, abból még baj nem származott.
  • VO101Tom
    Én arra írtam azt, hogy a play.com hogy a rákba tudna hónap/nap pontossággal release date-et adni, majdnem öt hónap távlatában, amikor a legbiztosabb infó a "be sure, two weeks"? BIZTOS, hogy a play.com sem tudja mikor jelenik meg. Hogy előrendelésre ilyen határidőt adnak, annak több köze van üzleti megfontolásoknak (most befizeted, februárig nem kérheted vissza), mint annak, hogy egyátalán lenne bármi infójuk.

De arra mindenképp jó, hogy valaki bedobja ezt a határidőt a fórumba, a cummunity egyik fele azonnal anyázni, másik fele azonnal énmegmondtamozni kezd. Vicc az egész.
  • Her Laca
    Én beköltözöm egy borospinyóba oszt semmi sem fog érdekelni:))
    Mire kijózanodom,csak kint lesz:)
  • Zpogi
    Valóban mesze van a február,ebben egyet értünk,de azért késbe dőlni nem kell.
  • VO101Tom
    Ezt az oldalt mutogatták Oleg fórumán, hogy igaz-e a release date. Senki nem válaszolt rá, hogy az lenne. A februári dátum NEM olegtől jött.

http://www.play.com/Games/PC/4-/1021002/IL2-Storm-Of-War-Battle-Of-Britain/Product.html
  • VO101Tom
    Ezt nem Olegék tették közzé, csak a play.com
    Lehet egyszerű üzleti megfontolás is, hogy az előrendeléseket -egyenlőre- ezzel a határidővel veszik fel, így nem lehet őket anyázni, ha mégis csúszik.
    Valami hivatalosabb (úgy értem fejlesztőkhöz közelebbi) megerősítés nem ártana. Február az qrva messze van :(
  • Her Laca
    Itt arról van szó,hogy ez a derék orosz programozó azt ígérte (bár mondott ez már sok mindent) ,hogy az angelus csata kerek évfordulójára kiadja (valami emlék ,meg tisztelet ,meg hősök,meg mitököm is szerepelt a mondandójában). Na évforduló elmúlt ,ünnepségek befejezve,öregek akik ott voltak meghaltak,(de mire kijön tuti meg fognak) és játék sehol. Akkor mi a picsának jártatta a száját.
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Na erről beszéltem pár oldallal ezelőtt hogy örüljünk ha 2011 március-áprilsára kiadják.Sajnos ez tényleg nincs közel.
  • Papa01 #30868
    :((
  • Her Laca
    Oda az optimizmusom:) Le is szarom,úgyis most írtam alá egy szerződést,megyek Egerbe melózni kb egy évre és csak hétvégente leszek gép közelébe. Mármint amivel játszani is lehet. Így aztán felőlem akár ki se adják.
  • Zpogi
    Az utolsó frissítésnek a fórumán a 29. oldaltól Oleg elég sok kérdésre válaszol.
    LINK
  • Szepy2884
    Ejnye folyton ezek a negatív hullámok! Látod mit tettél megint Laca? Most miattad várhatunk újabb 2 hétig!
  • Romeo One
    Kérdés: A nehézségi fok beállítása vonatkozik az AI-ra is? Ugyanis az ellenség engem mindig lát, és pontosan tudja messziről is hogy én ki vagyok.
  • VO101Tom
    Kiváncsi leszek, ezek a Spit kabin-torzítások is benne lesznek-e - csak a realizmus kedvéért :) (jó, tudom, biztos nem)

Spitfire in-cockpit and Me 109 Dogfight Biggin Hill 2009 [HD]
  • Papa01 #30862
    De nem is annyira olcsó... :) Mondjuk, azt hiszem, én beruházok rá, ha valamikor megjelenik... :)
  • Zpogi
    Ha jól néztem az akciós ára 27 Font (1 Font=337 Ft),tehát az akciós ára ~9000 Ft.
  • Romeo One
    Tudod, Szergejnél minden idő szicsasz...
  • Sanyo
    Várjunk valami hivatalosabb infót.
  • Her Laca
    Ott rohadjon meg ez az egész . Idén-re ígérte ,ha most februárt mond akkor abból lesz jövő karácsony. Gyökér oroszok,ezek sosem képesek egy határidőt sem tartani,tapasztalom az élet bármely területén is nem csak itt.
    Ígérgetni azt tudnak viszont ,hogy szakadna rájuk valami.
    Nem véletlen ám,hogy komoly cég nem telepít gyárat az oroszokhoz!!!
  • mijki
    Nem is olyan drága mint számítottam rá, kiszámoltam magasabb összeggel:
    300*40=12.000 forint. Többre számítottam. Viszont kb. 35x270=9450
  • Zpogi
    Relatív a messzeség,ha azt nézzük,hogy négy éve reménykedünk. Mert ha így vesszük akkor tényleg közel,nagyon közel van az a február(Oleg nézőpontjából) :)
  • Glo
    Vagy 2 levél speed

A fene vigye el, akkor mégse ezt kapom az asszonytól KArácsonyra...
  • szekelyland
    ha jó kemény 40fokos vodkából rendszeresen betankolsz, kettőt alszol (a detoxon, kómában) és már hoppá, itt is van február....
  • mijki
    Ez aaaazzz! Je :D
  • Sanyo
    Itt is van.

Bizonyára elírás az Il-2, mert a Storm of Warhoz csak annyi köze van, hogy az 1C:Maddox fejleszti. :)

Pénteken Oleg azt írta, hogy "soon, very soon" (közel, nagyon közel) van a megjelenés. A február azért elég messze van...
  • Lacusch69
    Ha jól emlékszem, valami 2006 év vége volt az első dátum.

Mindegy is, csak az a nyavalyás 4.10 kijönne már...
  • szekelyland
    Remélem 2012 -ig kihozzák, legalább 1x játszhassak vele......
  • readswift
    Azthiszem nem is 1 féle projektorvásznam lesz mire ezek kijönnek hanem vagy 3. Az is lehet hogy magunknak építünk powerLED-es projektort és addigra elkészül :D .
  • readswift
    crysis2-t még mindig előzi ... Tolódnak a DX11-es játékok :)) Mindenesetre ez nem tudom hogy fog menni, Crysis2-re azt írták hogy kétszer annyi FPS-ed lesz mint volt az 1-ben.
  • szekelyland
    még két hét.....
  • Zpogi
    Ezt találtam a BoB SOW fórumán:
    Thank you for your recent Play.com order for IL2: Storm Of War - Battle Of Britain

We have recently been informed by the manufacturer of this product that the release date has been changed to 25-Feb-2011. We have updated this information on site and will endeavour to process your order in readiness to arrive with you on the release date.

Please accept our apologies for any inconvenience caused to you in this matter and thank you for your patience and valued custom.

Kind Regards,

Customer Support Team

Play.com
  • szekelyland
    Az attack 3 tipikus hibája (1-2 hónap múlva) a potméterek rögzítése lazul meg,(ezt sokan tévesen aképp értelmezik hogy kiment a potméter) amit ragasztóval lehet orvosolni. Ugyancsak gyenge pont a gombok minősége, van amelyik túl érzékeny, van amelyikre viszont rá kell állni tűsarkú cipőben....
    A joy beállításához az Il2 joycontrol progit ajánlom, ehhez a botkormányhoz, mivel elég rövid az útja, (és rohadt kemény a rugó a saitekhez képest) ajánlom a logaritmikus görbét a csűrőre és a magasságira, ha jól be van rögzítve a potméter akkor gyakorlatilag holtjáték mentes az egész, engem személy szerint borzasztóan zavart a rövid úton erős rugón mozgó kar, nagy koncentrálást igényel célzáskor. A múltkor kipróbáltam egyet nosztalgiából, olyan volt mintha a szervós audiból egy szervó nélküli 30 éves dácsiába ültem volna át.
    Ha vmi gondod van vele v ha vmi elszáll belőle adj egy privit, van alkatrészem bőven hozzájuk...
  • Romeo One
    Ezzel gyk. nem tudod félig kitéríteni a kormányokat, hiszen nincs 50%-os értéked, hiszen a joy legkisebb mozdulatára is 60%-ra ugrik a kormány. Ez nagyon gyors mozgást jelent, viszont a pontosság rovására megy, és az egész valóban rángatózni fog.
  • Romeo One
    Az egyikük mondhatta máshol azt, hogy "SCV FELADATRA JELENTKEZIK!" ?
  • Romeo One
    Annak az a lényege, hogy ha a joy 10%-ot vesz, akkor mennyit adjon le. Példa: 20-nál 40-re van állítva. Ez azt jelenti, hogy a joy 20%-os elmozdulása 40%-os mozgást valósít meg! Ezzel frankón túlvezérled, de ha Neked így kényelmes, semmi gond. Én 50% alatt inkább visszavettem a névleges értékből, ezzel kisebb mozdulatokat sokkal finomabban tudok megtenni.
    A DEADZONE minél magasabb értéken, van, annál nagyobb mozgást vesz figyelembe. A FILTERING szintén.
    Pontos értékeket nem adhatok, hiszen az függ a joytól, a gépedtől, sőt a jobb kezedtől is. Mindenki magának kell megtalálja azt, amit Ő kényelmesnek, és vezethetőnek tart.
  • bettly
    Tenyleg konnyen mozgok vele, nekem jo, szoval hogy allitsam a dead zonet meg a filteringet ? ezeket eddig figyelmen kivul hagytam.Nallam az Imputnal a csuszkakat magasra allitottam 60-tol kezdtem 100-ig kosz
  • Romeo One
    Nekem is Logitechem van, nincs vele semmi bajom. A beállítás az IL2 főmenüjében: HARDWARE SETUP - INPUT
    Ott eccer van a DEAD ZONE, ami azt takarja, hogy mekkora jelet NE vegyen még e gép, meg a FILTERING, (ezt én is innen tudom), ami meg az ide-oda rángatást csökkenti. Na ott próbálkozz, bal oldalt kis ábra mutatja is a végeredményt.
  • Romeo One
    No akkor jó vadászatot adjon a Jóisten mindnyájatoknak.
    :)))
  • Zoli105
    Hát én sajnos Veszprémi vagyok!:( ozt meg nem is tudom hogy össze lehet e kapcsolni a géppel mivel nyolc éves és még nem is néztem hogy van e csatlakozója!:( Amúgy nincs kedved repkedni?
  • messerharcos
    próbálj beszerezni egyet, ha Pesti vagy, a Mediamarktot tudom ajánlani, és a saitek Cyborgot ha van még, 1500-ért vettem tavasszal, és hihetetlenül faja kis joy, én nagyon megszerettem, és arra amire én használom, bőven elég.
    Meglátod, joyal szebb az élet