91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #30916 Hé, eddig nem járt futótöréssel, ha a leszálló és a guruló közötti fűre tévedtem...!
De egy dolog továbbra sem változott az 1946-ban. Ha autopilotra kapcsolsz, a motor hőmérséklete nem emelkedik tovább... -
Szepy2884 #30915 Ha ez ennyire felbosszantott, akkor ez talán még meg is rígat ismerve, hogy inkább a bomberekhez húz a kicsi szíved
-
Szepy2884 #30914 Valami fx revolution-t emleget. Sose hallottam még. -
Jó, de én egyedül voltam. Adott percen elhúztam a függönyt és kinéztem az ablakon, legalább 5 spit lógott a gép seggében, kopogott a 7.62-esük mint a záporeső, de némi lyukas ablak kivételével semmi se történt.... LE is voltak sértődve vörös oldalon a népek rendesen utána.. -
Fürtös #30912 A személyes rekordunk ilyen téren 3xju88 szoros kötelékben,10 méteres magassági lépcsőben,Londontól keletre lévő hajókonvoj bombázásánál,14 db vadász lelövése 
Igaz ott csak 7,62 mm de 3x4 db.
Gyakorlatilag úgy működik mint egy láncfűrész
-
Oleg fórumán találtam eme gyöngyszemet :) -
Szééép! :D -
meg ha jól látom még vissza se nagyon akartak lőni, persze a realistic gunnery ki volt kapcsolva, mert a lövedékek nem akartak lekonyulni meg 1 kilométerről is lerobbantotta a másikat.... -
Hát a tegnap rájöttem melyik a legűberebb gép a BOB mapon:
Kezdet: Emil 3, első bevetés: Dover, 3000 méter
Albert jelenti hogy alacsonyan a hajóktól délre 2-3 spit üldözi, leborítok, az egyik fülstöl, rásorozok, kontrolok el pilóta ki, felhúzok, második gépre rá, jobbkanyar, szárny le. Hazamegyek. 2-0
második: emil3, dover től délre 2000 méter, mosquito-ra megy egy messzer, látszólag csak kiskalija van, ráborítok, alacsonyan utolérem, pont időbe hogy beleszaladjak a kidobott bombába. 2:1
harmadik küldi: emil 3 dover, sehol semmi, Calais fölött légiharc alacsonyan, seprek hazafele, tengerszint, 2 spit meg egy hurri harcol a mieinkek ellen, mire odaérek csak egy kontakt van, és 4 füstoszlop, ekkor rámlőnek, cikcakk gyorsan, kezdőnek tűnik, amikor cikkbe megyek ő cakkba lő és fordítva, túlszalad rajtam, erőteljes cikcakkba kezd ő is ahelyett hogy felhúzna, két alkalommal belesorozok, a cikcakkból hulló falevél manőver, ami 100 méteren elég ciki, 3:1.
negyedik küldi, SM-79
.....
Felszállok, elindulok a hajók fele, egyszer csak kopog valami hátul, hátranézek, lángoló spitfire elzúg mellettem. Mondom Na! Erre jön mégegy, lövök rövid sorozat, lángol az is. Mondom Na-Na! Jön alulról a harmadik, alsó lövész tüzel, egy darabig próbálkozik félszárnnyal repülni, majd locs. Mondom ez igen, na!. dobom a hajókat, semmi eredmény, vissza haza, kopognak a lövések, még egy lángoló spit... és még kettő utána, dettó..., utolsó kettőt az oldalsó lövész szedte le mert hátul elfogyott a skuló....
Hát gyerekek, könnyesre röhögtem magam, egy bevetés bomberrel, 6 humán légigyőzelem, nem semmi, hullottak a spitek mint a legyek novemberben, rohadt jó masina ez a SM-79. Nagyon jó a lövészek lövőszöge, gyakorlatilag hátrafele, oldalra, lefele teljesen le van fedezve a gép, nem beszélve arról, hogy a ,303 -asok csak gyenge benziszivárgást idéztek elő rajta, miközben én a 12,7mm-essel kaszaboltam őket.
-
Lebowski #30907 A második szép meg jó meg minden, de sosem értettem, hogy miért kell olyan videókat feltölteni ahol egyértelműen látszik, hogy ki van kapcsolva a sérülés. Na meg az, hogy duplán égő stukára megint rámegy, meg így beülni mögé. Ezek engem nagyon bosszantanak. De lehet csak én vagyok ilyen retard :D -
Ezt honnan szedted ?:))Baromi jó. -
Leginkább az IL2:Wings of Prey kell hozzá... 
-
Glo #30904 A másodikhoz melyik mod kell? Baromi jól néz ki. -
Szepy2884 #30903 Mindenki döntse el melyik tetszik neki jobban:
Guncam 1.
Guncam 2.
Az utóbbinál érdemes megtekinteni a többi feltöltést is. -
Amíg Oleg vagy a kiadó nem mond dátumot, minden más csak találgatás. Várjunk még egy picit az aggódással. :) -
Szepy2884 #30901 Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Eger jó kis hely szép a környék, szép a város, szép a történelme meg minden. Én is átugrottam már kocsival párszor a Bükkön át oda, meg 1x bringával is. Szép túra volt mindegyik. -
messerharcos #30900 *vrvb elnézést -
messerharcos #30899 Gyerekek, felregeltem crvb oldalra, bejelöltem a századnélküiek századát, lerepütem már két küldit, eltelt 3 nap, de nincs statom, mert nem fogadták el a századjelölésem még. Pedig ma heinkellel két 2000-es kidobtam a fél várost.
Nektek akik századnélküliek felregeltetek menyi idő után fogaták el? -
Erre már nem is mondok semmit.Azt nem értem minek ígérgetnek ha ennyire fogalmuk sincs a megjelenésről? Rohadt unalmas hogy minden évben bejelentenek vagy 4-5 időpontot-kb minden évszakra egyet-aztán csak csepegtetik a screenshotokat és nem történik semmi.Mondanák azt hogy fogalmuk sincs mikor jelenik meg vagy hogy egyáltalán ki fogják-e adni,az egyenes beszéd lenne. -
Glo #30897 Ne is mondd, épp az imént robbant belém egy Rata.. asszem maradok egy darabig a SUM meg Bombázó küldiknél.. -
Belém jön (IAR al voltam) egy csajka ,előtte kétszer is jóóóóól meglövöldöztem.De szerintetek melyik gépnek esett le a szárnya? Azt már nem is kérdezem,hogy milyen kárt tudtam okozni neki a lövedékekkel:) -
Solt #30895 A bátor pilóta... katapultált egy cica miatt! :D :D -
Bakker felszállás közben rámugrott a macska, felugrottam a székből és emiatt beszálltam a fák közé.
A pipától nem látok.

-
Solt #30893 Én is szeretem... főleg a szép asszonynak a völgyét, meg a környékét! :D
Jó munkát majd... ( képek jöhetnek majd, hogy milyen volt, és milyen lett... )
-
Glo #30892 Akkor mélyebb barátságot köthetsz pár egri leánykával. Bár csak 1 lyukuk van, de az komoly élvek forrása
-
Lebowski #30891 jahahahahaaaaaj :D ez nagyonjó :D -
readswift #30890 Nem is játszottam vele, stereo 3d miatt érdekel a 2 :D
Szóvalhogy az összes eddigi Storm of War kép dx9-es volt, és dx11-es lesz a játék , ahhoz mitszóltok? LEhet 2 héten belül megtudjuk milyen fullgrafikán :) -
Én is oda jártam fősulira, nagyon szerettem... :) -
Richtofen #30888 "... Crysis2-re azt írták hogy kétszer annyi FPS-ed lesz mint volt az 1-ben..."
Ha megvetted az 1-et, meg ezt is megveszed, akkor már két FPS-ed lesz, szóval jó a képlet
Bocs, fáradt vagyok... -
:D Miattam "is" lesz szép az a város:) Az egyetemet csináljuk ,meg a körülötte levő részt. Valami dísztérről is szó van ,de az még távoli.
Különben szeretem Egert,meg a környező tájat. -
Biztos,hogy nem:( Max viszek egy laptopot amin tudok veletek társalogni .Már ha találok netet a közelbe:)) A panziókban asszem van mindenhol vifi.
Igazság az ,hogy nem fűlik a fogam a dologhoz,de ha ott van munka (amit NAGYON) megfizetnek akkor oda kell menni , a család az első és az utóbbi hónapokban nem nagyon volt meló. Gondoltam,hogy minden nap autózom,de az a napi három négy óra autózás sem nem kifizetődő ,sem pihenni nem tudnék. Inkább melózom többet ,hogy pénteken korán itthon legyek ,a hétvégén meg egy teljes nap repnap lesz:) -
Solt #30885 Azért alkalom adtán nyisd majd ki a szemed! :D -
bettly #30884 koszi, hol kaphatom meg az Il-2 joy control progit? -
Romeo One #30883 Hát, ha azon múlik, pár Tante Ju alkatrészenként áthordja...
Messzerek fedezete alatt... -
Átkerül majd Egerbe az a gémer gép szerintem :) -
Értem én Tom,de senki nem mondta,hogy ezt szentírásnak kell venni,csak belinkeltem érdekesség képpen. Mindenkinek szuverén joga eldönteni,hogy elhiszi vagy sem.
Bocsi,ha ezzel felborzoltam a kedélyeket.
-
A reptéri kóbor kutyát sem érdekli ,hogy szép e.Nem nézelődni megyek oda(sajnos). -
Eger szép város. -
Zsolt7411 #30878 Nincs jobb egy jó zártkörü okádásnál:)Hót részegen félig behugyozva várni a február 11.-ét:)
Szerintem az Ubisoft kavar vagy nincs pénz Olegnek.Bár mondjuk a maffia biztos kisegiti ha kell.:) -
Bocs pogi, eurónak néztem :S