91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #31036 
Valóban nem volt ennyire babaarcú, de akkoriban ilyen volt a férfiideál szerintem -
NorBear #31035 Jaja de nekem is bejött a film.Szinkronosan viszont gyengébbnek találtam.
A dark blue c. filmet nem tudom hogy láttátok e már.Itt van róla egy trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=TKjR1V-Dg14 -
Lacusch69 #31034 Meglehetősen nyálas Richthofent sikerült találniuk... (bocs Nuke, nem rólad van szó) -
Off:
Láttam a Vörös Báró című filmet, nem tudom mi a véleményetek róla, de szerintem nagyon jó film. Egyáltalán nincs annyira eltúlozva, mint Michael Bay: Pearl Harbour-je, ahol 2 amerikai legyőzi egész Japánt :)
On: -
ultrapackot van olyan köztetek aki ismeri többé kevésbé? -
Off:
Eléggé tetszik a Rise of Flight, bár egy kicsit furcsa az irányítás, de meglehet szokni. Első Coop-n lelőttem 4 britet, mire belém lőttek megsebesültem de letettem.
messerharcos #31030
hurricane uj szárnyformával:))))
110-essel barmkodtam kicsit offline:) -
ok :) -
Ha van kérdésed, ITT felteheted őket.. :) -
Off:
Letöltöttem a Rise of Flight demóját, megnézem mien, ha tetszik lehet hogy megveszem.
messerharcos #31026 ez nagyonnagy:D
Am tegnap megint jo volt, repültem heinkellel 2 db kétezressel, elmentem odessába, telibetrafáltam a kikötőt, kinyirtam 14 dolgot, kaptam 31 pontot, két repülésből már 54 pontnál járok.
Egyedül a függőleges vezérsikom kapta el a légvédelem amitől kisé imbolygós volt a gép de szerencsésen végigcsináltam:D -
IAR -ból kiengedtem 4000 skúlót egy Yak-ra, és egy sem talált be.
Beültem mögé 2x is, kb 150 méterről lőttem rá, ezenkívül mikor felhúzott akkor is lőttem, mikor borított, akkor is.
Volt olyan, hogy 15 másodpercig volt a revi közepén, és egyenes vonalban repült végig, az ujjam pedig rá volt ragadva a ravaszra.
Működtek a géppuskák, nyomjelzőt nem láttam, mintha vaktölténnyel lövöldöztem volna.
Lehet, hogy nem vagyok egy mesterlövész, de ez azért túlzás.
Kár, hogy nem vettem track-et.
Itt a report---->VRVB 274 -
Erről jut eszembe; láttátok már az ágyúból kilőtt részeg malac képsorozatot? -
és hogy milyen irányból ;) -
Lebowski #31022 és hogy miylen szögben :) -
Szepy2884 #31021 Hát nem ezt magyarázom már két hete? 
Majd játszok vele ha kijön minek azt sürgetni. Ha meg szöveg bubikat akarsz, csak állítsd át a arcade-ot 1-re a conf.ini-ben és megkapod :))) Én is csak minap tudtam meg. Nagyon beteg, de csak offline müxik. Pl mutatja, hogy hol találtad el a gépet. -
Igazad lehet. :) -
messerharcos #31019 nem kell az neked meg senki ember fiának amig van sturmovik:) Kivűl júj belül fúj -
Romeo One #31018 Teljesen elbizonytalanítottatok, úgyhogy hazafelé újra beugrottam az MM-be. És én tévedtem, nem a SOW, hanem a Wings of Pray volt a polcon, amit láttam. -
Romeo One #31017 ???
Az én példányomban miért nem volt ilyen? -
messerharcos #31016 azt se értem, hogy mikor az il-2 1946-ot megvettem, már volt egy mellékelt cd a storm of war pilótafüékről, gépekről hogy milyen überfaja lesz. És hamarosan jön. a emezt 2007-ben gyártották, én 2008-ban vettem ha minden igaz.. -
Solt #31015 Nem látok a színfalak mögé így ítélkezni nem akarok, inkább a düh beszélt belőlem... az zavar, az esik rosszul, hogy hülyének néz minket...
Viszont innentől megfogadom egy nagyon kedves leány ismerősöm kedvenc szavajárását: "engedd el". Így teszek... topikját törlöm, szóljatok, ha megjelent... :D -
A régiek szerint jobban érezték a gép helyzetét a nyitott ülésben. Szerintem egyszerűen ez valami olyasmi mint a japóknál hogy a fordulékonyság mindenek felett, nem kell páncél hátul, mert a a japi szemből támad, vagy az első világháborúban a nem kell ejtőernyő mert akkor a pilóta nincs motiválva hogy hazahozza a gépet és az első találatra kiugrik :) Vagy a szovjetunióban amikor valami okos apparátcsik kitalálta hogy a repülő és kölnivíz gyártó üzemeket át kell alakítani fafeldolgozásra, mert a forradalomnak nincs rájuk szüksége. Lenin meg gyorsan leugatta. Ennek köszönhetjük a MiG-eket meg a krasznaja moszkvát :) -
Az a gép mozgás igen érdekes. Görcs állt a ficak kezébe?
Na mindegy én megfogadtam nem idegelem magam tovább a BOB on. -
Mért? ha fúj a szél a fejükre jobban tudták vezetni?
Persze a szokás nagy úr ,mert asszem a cr42 volt nekik is előtte,de én azt olvastam amit írtam. Végül is mindegy az ok de aztán ez lett a G50 ből. -
Nem bezártság érzésük volt, hanem volt az első világháborús lobbi és hagyomány, ami arra esküdött hogy a pilótának éreznie kell a levegőt maga körül hogy "rendesen" irányíthassa a gépét, és az érzékei is segítsék. -
Háááát, szerintem sincs minden rendben náluk és nem nagyon értem, hogy mire ez a nagy titkolózás. Minden jel késére utal, a kérdés az, hogy mennyi idővel... :( -
Romeo One #31009 Az "átmegy" kicsit idealista... Megmozdul, és egyszer csak ott lesz.
:))) -
Kicsit túlfogalmaztam, de a lényeg azért érthető. :) -
Nah, van egy videó is:
A Heinkel He 111 alsó lövésze átmegy a tetőlövész helyére és felmegy a tetőlövész pozíciójába, ahol a géppuskát helyzetbe emeli. Eközben az oldallövész lemegy a megüresedett haslövész helyére.
-
Solt #31006 Nem akarok a kelleténél udvariatlanabb lenni, de ha már hazudik, akkor valami értelmeset találjon ki... nem tökéletes a hálózat mi? Komolyan az idegesít a legjobban, hogy hülyének néz...
Pendrive, netkávézó, feltölti a "tecsövedre", és fülig érő szájjal büszkén mutogatja a játékot epekedve váró rajongóknak, hogy nézzétek milyen fasza játékot kaptok még idén!
Hogy ezt miért nem teszi? Vagy sík hülye ahhoz, hogy ez eszébe jusson, vagy kamuzik, és minket néz sík hülyének. Gyanítom, az utóbbi közelebb áll a valósághoz...
Kezdek befeszülni... -
Mint mondtam szkeptikus lettem. Nem is érdekel, ha egyszer kész lesz majd akkor játszunk vele,ha nem akkor nem. De egy már biztos számomra,ez egy hónap múlva nem lesz kiadva. Max képregény formában ha valaki veszi a fáradságot és szépen összerakja az eddig közzétett képeket:) és valami kis történetet rittyent mellé ami kis buborékokban olvasható ugye:)) -
Oleg azt írta a fórumon,hogy azért nem tud most videót mutatni,mert átköltöztek egy új irodába és még nem tökéletes a hálózatuk.
A képekre is azt mondta,nem biztos,hogy tud feltenni,de megpróbál. -
messerharcos #31003 gyerekek, ezek a alpján a képek alapján Olegék mintha kapkodnának. Csinálják meg normálisan a gépek körvonalát, akor dobják ki, mert ez a kontur dolog még a sturmovikban is jobb.
Némelyik képen már az én szemem is böki.
Amugy az orosz pilóták is igy voltak, hogy idegenkedtek a raták erlső zárt kabinos változatától ezért nyitottá teték és sokan nem szerették hogy ki meg be kell húzni a futót, mert szerintük "felesleges".
hm....
-
Én nemtom. Kabinképet nem láttam még róla, azért kérdeztem ti mit tudtok. Sok cuccot kirakhatnak, ami nem repülhető, csak AI lesz. És akkor mi van, ha csak emilt meg szpitet vezethetsz, mert "Mégis ki a fene akar G50 el repülni? Már ha van emil ugye."
-
Mért? Szerinted ? Gondolom igen,ha így mutogatják. De ha nem akkor minek fáradnak vele. Nem tudom a koncepciót,de első körbe én biztos csak repülhető gépeket tennék. Vagy nem tudom:) -
A G50 repülhető lesz? -
Amíg nem találkoztak az emillel gondolom:) Aztán vagy meghótak,vagy megváltozott a véleményük. :D -
Lacusch69 #30998 Ne aggódj, az ángliusok között is volt, aki a kétfedelűekre esküdözött a Spifire-ök ellenében... -
annó azt olvastam erről a G50 gépszörnyetegről,hogy azért volt nyitott a pilóta fülke ,mert a remek olasz pilótáknak bezártság érzetük volt oszt tiltakoztak a zárt kabin miatt.