91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Abból a DB mociból (persze felnőtt fejjel) szinte tökéletes dolgot lehetne csinálni. Kábelezéssel mifenével. Mivel nagy a makett így minden elfér benne.
-
messerharcos #31075 ez is 1/32? milyen? revell? -
Köszönöm. 
mtz:
Lefestettem, összeragasztottam, matricákat felraktam. -
-
Nekem csak ilyenek voltak:) -
mtz 82 zts #31071 mert nagyon tetszik -
mtz 82 zts #31070 SAVAS:hogy csináltad te ezt a makettet? -
NorBear #31069 Örülök hogy ilyen sok makettező van köztetek.Jó magam is szeretem ezt a fajta elfoglaltságot.Bár már csak két évem van a melóig úgyhogy addig (2012-ben töltöm be a 22-ik életévem
) nem árt ha befejezem az összes makettet.Jelenleg az alábbiak várnak felújításra,befejezésre/összerakásra.P-47 N,SpPz 2 Luchs, Jas 39 Gripen,Tomcat,Tiger I,Leopard 2,Leopard 1,F-16,Willis jeep,Bf 109 E-4,Hawker hurricane IIC,Panavia Tornado.Sajons a nagy többség költözködés során sérült meg szóval kisebb nagyobb javításra szorul mindegyik :S
-
messerharcos #31068 no várjunk, az az utvonalterv, amivel elindulunk, az be van "táplálva' a rádióiránytűbe?
És akkor feszállok, x pontnál elfordul a kisgöbzi a ketyerében, én pedig akkor elfordulok addig hogy előrefele álljon? kövi pontnál ugyanez, és aztán csinál egy 180-t, lekövetem, és haza?
-
NorBear #31067 Jók a makettjeid.Gratula :) -
NorBear #31066 Glo veled is már összefutottam DED-3-on :))))
Bár azért mostanában csak téged szoktalak látni a V-4-esek közül.Meg Nuke-al is összefutottam a héten ;) -
Glo #31065 Ne aggódj, tegnap mi is szívtunk a navigálással. Én a szárazföld felett is el tudtam tévedni :)
A rádió iránytűhöz nem kell nagy ész. Mindig arra kell fordítani a gépet amerre a repcsi mutat, és az rávisz a fordulópontokra. Ha mondjuk a 3. fordulópont a célterület, akkor elrepülsz az 1-es és 2-esig, utána bármerre vagy a célterület felé fog mutatni a rádióiránytűd. -
Ez is ua az időszak, rá voltam kattanva a makettezésre.
Jó sz@r kép, nem vagyok fotóművész.
-
Nekem ennyit sikerült kihoznom belőle még gyerek fejjel:
-
messerharcos #31062 amugy, a tegnapi vrvb-n elvéreztem, eltévedtem végkép, utolsó ideig én repültem mikor is kényszerleszálltam és cpturedet kaptam. Köd volt és a tenger felett eltévedtem. Most már égető lenne megtanulnom navigálni, addig nem is repülök vrvb-n amig meg nem tanulom mert nincs értelme. Vki eltudná magyarázni nekem a rádióiránytű használatát? az irányokat tudom, merre 90-180, 270, és ha visszafordulok agyjak csak hozzá 180-at, de ez tegnap karcsú vot a xar időben.
Köszi előre is! -
messerharcos #31061 no igen, ami még hiányzik meg amihez balfasz vagyok az az utolsó... -
Utána néztem, hogy ki ő:D Hát igen, ritkán nézek TV-t.
Btw, ma jövök brvr-re ha minden jól megy. -
Lysandus #31059 Privi ment... -
Glo #31058 Addigra ott lesznek az unokák. Az több időt elvesz, mint amennyit a suli+sport+csajok kombó most :) -
Glo #31057 Ha tudnád mekkora népünnepély lesz ez.
Sopronban az egyetem teljesen lázban ég :) -
Fiam öltönyt próbálgat. Kérdezem hova mész. Azt mondja ,hogy október 13. án
Barney Stinson öltözz ki nap lesz. Eszem megáll.:) -
messerharcos #31055 majdnem megfeledkeztem már hogy még egy mig-29 ub-m és egy talált utasszálitóm, 767-esem, meg egy roncs messerem is van, ejj, menyi meló lehetne, slusz épitek papirbó repülőképes gépeket, plusz a szimulátor, pusz papirmakettezgetek, plusz szeretek olvasni sokat, plusz sportolok, és akkor még a suli.....
Kevés a 24 óra, én is várom már hogy nyugdijas legyek, ha minden igaz, márcsak 50 év
-
Kiárusítok:) Csak fájdítom a szívem amikor meglátom a dobozokat.
Pedig erre is rátaláltam:)
Na de majd ha nyugdíjba megyek . -
messerharcos #31053 Laca! Te döntésed ez, de pl én is úgy vagyok, hogy ott áll a szekrényemben már 2 éve egy 1/48-as Bf-110-es, egy Tomcat, egy priest, egy starfighter, sőt van még egy limitált számú 1/69-es szintén nemkapható V-2esem, alatta trailerrrel meg figurákkal együtt. és én se tudok soha odáig ejutni hogy legyen időm megépiteni, de azért nem mondok le róla, eláll az ott sokáig:) -
Ha lenne időm ,egy csodálatos darabot tudnék csinálni belőle.
Minden benne van jószerivel,még az MG FF ek is a szárnyban.
Persze van vele meló ,de szinte tökéletes makettet lehet belőle eszkábálni.
Nagy terveim voltak vele,de előre láthatólag nem lesz időm foglalkozni ilyesmivel.
No meg ha jól sejtem ilyet már nem is lehet kapni .
-
Privi ment.
Szép modell, csak az a baj, hogy én is amatőr vagyok. :) -
privi ment.... -
1:32-es makettet biztos nem lehet,még az 1 24-est sem-túl teljesen rossz a tömeg/szárnyfelület aránya a műanyag makett alkalmatlan a modellé alakításra.Lehet kapni kb 14 000-ért habmodell messzert (GWS) akkus motorral.Ez 90 cm fesztávú és még kicsinek is számít a modellek közt. -
NorBear #31048 Engem érdekelne a dolog :)
Anno a Luftwaffe ászai és a szövetséges légierő ászai című könyvet olvastam.Akkor kedveltem meg igazán a pilótákról szóló történeteket.Ha el tudnád küldeni erre az e-mail címre [email protected] azt nagyon megköszönném :)))
Amúgy az 1:32-es Bf 109-es modell tényleg nagyon jó.Szerintem simán át lehetne alakítani RC repülővé.Kérdés mennyire erős a sárkányszerkezet. -
majonur #31047 Jofele modell,jo aron. Csak nekem az osszes makett 1:72 aranyu.
ha valakit erdekel: Az Eg Ura c. konyv, .doc formatumban (Eric Hartman elete) szivesen elkuldom e-mail be.
„A világ mai napig is legeredményesebb vadászpilótája, a 352 légi győzelmet arató, német Erich Hartmann életregénye ez a könyv, aki a második világháborúban fiatal, kezdő pilótaként került a keleti frontra, ám rendkívüli képességei hamar az ég urává tették.
Izgalmas légicsaták, magas kitüntetések, aztán hadifogság Szibériában. Az 1950-es évek végén már az újjáalakult német légierő egyik vadászrepülő ezredének parancsnokaként azon kevesek közé tartozott, akiket még ellenfeleik is elismertek és tiszteltek.”
-
Ha már szim:) Kész vagyok -
Valakit érdekel:) Korán van . -
Srácok.
Feltettem a vaterára
,de hátha valakit érdekli a dolog.
Ritka egy darab ,csak sajnos nincs időm foglalkozni vele. Félre értések elkerülése érdekében :) csak azért merészeltem megmutatni ,mert valóban egy ritka példány és aki érti mi ez annak asszem nem kell magyarázni.
Pár éve szereztem ,egy amatőr megszentségtelenítette ,de abszolút újra építhető. -
aki viszonylag tudja használni az ultrapackot meg tudná nekem mondani, hogy az uranium effects pack mi lenne? -
OFF: Szia! A hivatalos oldal, sajnos most nem egészen jól működik... :) Valamit biztos karbantartanak. :) ITT találsz a hivatalos oldalra mutató közvetlen linket is.
/ON -
VRVB:
Repülünk Mesterrel jó 40perces várakozás után he-111-ekkel Odessába, minden simán megy, amikor egy 37mm lövég 10 mp alatt szitává lőtte a gépem és PK-ra lőtt.
Mester még letudta dobni a bombázat, majd vissza fele szintén fél perc alatt mindenét ellőtte a légvédelem mindenét. -
bettly #31040 szia. Hogy juthatok a ROF demojahoz? nekem mem sikerult levennem a nettrol, bar lassam viszi a gepem. koszonom -
messerharcos #31039 gyerekek ma engem is meg mijkit is elkapott a légvédelem, engem egy azaz 1 db löveg intézett el, eltaláta először is az egyik mocit, aztán az oldalkormányt, aztán a csűrt, aztán az üzitartály, aztán a szárnyat énmeg estem át és esélyem se volt. mentem hazafele rengetek cé kidobása után olyan 50 méeren, direkt hogy ne lőjjenek jól be, erre ez az egy löveg a szemem látára lőtt cafatokká. -
Lacusch69 #31038 Nemcsak a fejszerkezetére gondoltam, hanem a viselkedésére is.
A valódi R.-től egy idézet:
"A háború nem más, mint különös alapossággal végrehajtott embervadászat."
A filmből nem ez jött le... -
Lacusch69 #31037 Torrentről már leszedtem.