91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #31396 Azt nem tudom. De mintha lenne külön UP szerverekhez is. -
Ja,és tegnap a szervereden Drebilék azt mondták,hogy nekik nagyon lagolt,de nekünk kék oldalon meg senkinél sem
.
-
ma este én is felröppenek egy keveset, és ha lesz idő egy kicsít finomítok a szerverünkön, ne kelljen ilyen problémákon szöszölni.
-
Tegnap repültünk egy hatalmasat a Grij_dedicado-n(Albert,Domino,Fürti,Savas,Szepy meg én),iszonyatosan jó volt,folyamatos instant eksön 

,csak a végén szinte az összes ellen La 7-el meg I 185-el jött
,ami eléggé elrontotta a játékmenetet. Úgy hogy ezeket kilehetne hagyni. Ott mind a két oldalon ugyanazok a gépek választhatóak és a sajátnak van csak ikonja,de az is közelről,így meglehet könnyen különböztetni,ha van időd próbáld ki.
-
dedikált szerverre is ugyanezt kell feltenni? -
Glo #31391 Attól függ. Van olyan patch ami az UP2.0-t patcheli fel 2.01-re, de azt javaslom, hogy egy sima 4.09m-re tedd fel azt a patchet ami egyben tartalmazza a 2.01-et. Én torrentről szedtem le, olyan 3,5 Gb a fájl, de gyorsan jön (nekem a netkapcsolat miatt max 500kb/sec volt, de koliban jön az 2Mb/seccel is). Amíg lejön addig meg tedd újra az il2-t, hogy egy szűz játékra tehesd fel, ne egy agyonpeccseltre.
Ja, és ha megvan, mindenképp futtasd le az UP Update&Restore progit. Először elszöszöl vele egy 20 percet, de utána nem lesz timeout gondod egy szerverrel se. -
Ha privátban adsz egy email címet, elküldöm az egykori il2 dedikált szerver konfig fájljait. A pumafórumon valakinek már megígértem, hogy leírom a telepítés és az üzemeltetés ismertetőjét/tapasztalataid, de mint a mellékelt ábra mutatja, rettenetesen be vagyok táblázva (és el is maradva).
Ezért inkább elküldöm, a pár szavas instrukciókból pedig könnyen rá fogsz jönni. Még az is lehet, hogy végül mégis meg tudom írni azt a leírást valamikor. -
Romeo One #31389 Tudom, hogy hülye kérdés, az UP2.01 előtt fel kell rakni előzményt, pl. 2.00? -
Amúgy tippeket, javaslatokat várok mindenkitől, mmi kellene, mit szeretnétek. Jó most ne ilyeneket halljak hogy nekünk A9-es fókát s a vörösöknél maxi Mig-3 as vagy első szériás Lagg-3 legyen, hanem pl föld9 célok, esetleg valami történelemhű map, pl amerikai bombázók ellen az anyaország fölött, stb., -
menj a magyar szarnyak szerverre, az sima 4.09 -
oops, flying legendsre gondoltam. -
Romeo One #31385 Tudod, mint a viccben. Hogyan választhatod ki a legjobb 20 Kárpátia számot?
Találomra....
Viccet félretéve, szinte bármelyik.
Mondjuk biztos, hogy kedvence mindenkinek van.
Magyarország katonái, Egy az Isten egy a nemzet, Veterán, Kárpátok zengjetek, Keleti kárpátok.
Na jó, nem sorolom fel az összeset...
-
Szepy2884 #31384 Hát mi??? :)) -
De. -
bettly #31382 Helo sracok , reg nem voltam modos szerveren akkarhova be lepek [csak modosban] kidobas a vege. Utolso letoltesem az UP.01, gondolom ez az utolso. Kosz a segitseget
-
Kár, hogy nem messzer volt benne... :( -
messerharcos #31380 Magyarnak születtem, Fegyver a kézben, Ott, ahol zúg az a négy folyó, Kárpátok zengjetek, Egy az Isten egy a nemzet, Ugye gondolsz néha rám? én ezeket szeretem a Kárpátiától, de ha mást kérdezel mást mond:)
-
Az Me109 One summer - Two Messerchmitts-ben vannak nagyon jó belsőnézetes felvételek. 
-
Melyik a 20 legjobb Kárpátia zene? -
Sanyo se tudja? -
Nemtom, ded. szervert nem üzemeltettem soha... -
kössz a linket, megnéztem őket,kicsit humortalan az a fordítás ezért "feldobtam" a hangulatát.
A dedikált szerver üzeneteit hol kell beállítani? -
Innen leszedheted a hud.properties-t is, az meg az AI-k rádiózását fordítja le - ha neked kell a fordítás :) -
istikovacs76 #31373 Duxfodban még I-16-os volt. Meg persze sok spitfire is. Érdekes a 109-es kabinja belső nézetből tényleg milyen szűk. A P-51-ből viszont tényleg nagyon fas..án kilátni.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=zV9gc9h2RIs&feature=related]Flying Legends 2010 official DVD "Teaser" trailer [/URL] -
igen
a netmessage.propertiest -
Az i18 mappában lévőket magyrosítottad? -
Aki magyar szerver üzeneteket akar látni online, adjon egy privit, megcsináltam a magyarosítást. -
nem, megtámadja és elfoglalja magyarországot....
Régi vicc jut erről eszembe:
Székely bácsika kommandór ruhát ölt, kiegyenesíti a kaszát és elindul kifelé a faluból. Utánaszól Mózsi, a komája:
-Koma, há merre méssz?
-Megyek hadat üzenek Amerikának!
-A meg minek jó?
-Há azétt, hogy akkor egy héten belől elfoglalnak münköt és hátha jobb lesz akkor.. -
Eljön kis hazánkba oszt jól elnáspángolja?:)
Bár azt el kell ismerni,hogy idegesítő tud lenni az ilyen szitu. -
Glo #31367 Ezt meg kell osszam veletek.
Tegnap vígan ülünk Dongósok a VRVB slotban, mikor mindegyikünk kap egy pagert egy felbőszült német sráctól. Nagyjából arról szólt, hogy Zui nem reportolt le egy missiönt (az okot ő biztos tudja, én nem), és a pager írója ezt erősen sérelmezte. Kilátásba helyezte, hogy ha 1 héten belül nem tudjuk jobb belátásra bírni Zui-t, akkor személyesen fog revansot venni tőle, mert "vannak akik nagyon komolyan veszik az online frontrepülést"! Mondjuk nem tudom hogy 1 hét után Zui hogyan tudná lereportolni a küldetést :))
Na ezt adjátok össze. Ehhez képest a 77-esekkel vívott klaviatúra-harcunk kismiska
-
ja a friendly úgy maradt. mindegy, kivettem az ikonokat teljesen és betettem a speed bart -
de elvileg úgy állítottam be mint a Warcloudson, hogy enemynek csak egész közelről látszódjon
látszik messziről is? -
Ikonokat szerintem ki lehetne venni. Olyan együgyű így:) -
Most már megy hyperlobbyról is, mindenkit szívesen várunk. -
Fürtös #31362 Első warom megvolt,nem sikerült túl jól...
Az én izlésemnek kissé szervezetlen volt de azt mondták a srácok ők így szokták:D
Nem volt külön utasításom így gondoltam kísérem a bombázókat.
1 rata leesett és egyet erősen darabokra lőttem de további sorsa nem ismert...
A gond leszállásnál adódott beleakadtam a pálya közepén az egyik bombázónk roncsába...nem nagyon lehet kilátni az IAR ból a fene a tervezőkét:D
Összességében tetszett és köszönöm! -
gyerekek, elindult a magyar szárnyak dedikált szerver, egyelőre mod nélkül, de mapcserével, adminnal, gunstattal és valószínű holnap megoldom a statot is.
egyelőre direkt ip-vel lehet csatlakozni, 88.158.16.34:21000
mindenkit szívesen várok!
Köszönöm Lacushnak, Mijkinek, Savasnak és mindenkinek. -
majonur #31360 innen le is toltheto:
http://szoftverbazis.hu/szoftver/il-2-sturmovik-AJ9.html -
Elindult a pcpilot.hu - teamspeak 3 szerver. Van Red/Blue csatorna, ha ezen kívül még szükség van másikra, szóljatok. :) -
2001. novemberi Gamestar cd-n megtaláltam az IL2 demo-t:)
-
Szepy2884 #31357 Köszi, átjött :)
,csak a végén szinte az összes ellen La 7-el meg I 185-el jött