91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #31596 Pedig én is szívesen kipróbálnám. Nekem az összes szimben (akár rep, akár más), pont az hiányzik, hogy statikus a helyzetem, nem érzem a "s@ggemen", hogy mi történik. Persze az is nyilvánvaló, hogy a technikai megvalósításon is sok múlik, mert nem mindegy, hogy a gép térbeli változását jól közvetíti, vagy csak rángat. -
Fürtös #31595 No megvoltak az első tesztrepülések a Warbirds serveren.
A koncepció nagyon érdekes, ugyanakkor elég komoly csapatmunkát igényel.
Bugok még vannak rendesen,a radar jól működik,a front tologatása és a repterek foglalása,visszafoglalása is működik.Az idő szimulálása is jól működik,bár én kicsit nagy lépcsőnek ítélem meg a 3 éves váltást.
Problémák vannak a típusválasztásnál,néha nem enged felszállni,csak ha repteret váltasz majd visszatérsz az eredetihez,refly után sokszor a roncsot mutatja a lezuhanás helyén, és nyomnod kell egy F1 et,hogy visszakerülj a gépedbe.
Valamiért néha megakad,valószinűleg a reptér egységek respawnolásánál.
Végül néhány személyes észrevétel:
Szerintem kicsit sok lett a reptér,bár ez létszámfüggő,Az évek váltása túl gyors nekem,A reptér respawnját sem nagyon értem,bár lehet ezt én fordítottam félre mert nem vagyok túl jó angolból:D
Amitől viszont röhögve fetrengtem:Amikor rácsapsz a légvédelemre a kezelőszemélyzet elkezd menekülni
úgy iszkolnak,hogy öröm nézni.
Nem az a tipikus dogfight server lesz, nagyon igényli a csapatmunkát, ezért nem az a felmegyek oszt lövök kettőt érzés van.
De nekem nagyon tetszik!
Esetleg ha valaki jobb az angolban beírhatná a fórumba a bugreporthoz ezeket,ha nincs jelentkező akkor beírom én a magam silány angoljával. -
Mondjuk azt, hogy "érdekes" :) Biztos jópofa, ha elveszted a talajt a segged alól, de ez valósághoz közeli érzést sem ad. Mondjuk szórakozni jó lehet :)
Ja, és "nice landing" :D -
Tom,Savas erről beszéltem:LINK
ezzel kipróbálnám az IL 2-t.
-
Glo #31592 JSGMEmods mappába. -
Zoli105 #31591 És hova kell feltenni !? -
messerharcos #31590 gyerekek, nincs meg ez vkinek jobb minőségben vagy nem tudtok még linket? mert nagyon tetszik
induló -
Zoli105 #31589 Ju87c!???????????:O:O:O:O:O:O kár hogy a tankot nem lehet így kipróbálni!:( -
nem, csak jeep, PT-boat, Wagen, kamimkazezero, j87c -
Fürtös #31587 Francba nem tudom letölteni a modot a war birdshez... -
Zoli105 #31586 De minden járművel ki lehet próbálni!?(Tigris, Turán Flak88 stb!?) -
nm ;)
oszt csak jogsival vezess :) -
Zoli105 #31584 Köszi!:D -
Aha, FMB-ben lehet:LINK -
Zoli105 #31582 De ha netán van valakinek AGP-s videó kártyája és már nem használja és persze Geforge Fx6600-as sorozat vagy jobb(hát az atiban nem bízok volt olyan és két hét útná csütörtököt mondott!:S)az szóljon, persze senki se vegye ezt tolakodásnak ! -
Zoli105 #31581 Mijki egy linket tudsz dobni ezt kipróbálnám én is!(amúgy a mission builder-ben lehet ezt megcsinálni vagy hogy!?) -
Tengeri csata a Tirpitz-el :)
-
-
-
Még egy kép:
-
Letöltöttem a módot a war weboldaláról, és kipróbáltam offline:
De van még hajó is :)
-
Fürtös #31575 Ok de épp ez a lényeg!
Itt ugye nem az a cél hogy csak vadászgass hanem a terület elfoglalása!
Így ugye sokkal jobban egy területre koncentrálódik a harc.
Például: fű alatt beosonnak a rombolók a reptér fölé a vadászok pedig 5000 felett,ha a rombolókat támadják útközben, akkor ugye le kell jönniük és máris rá tud vezetni a szikla.És arról nem is beszélve hogy így nyomon lehet követni a bombázókat\rombolókat és lehet őket nagy magasságban kísérni.
Bár a puding próbája az evés:D
Kickelni pedig azért jó 15 perc után szoktak ha ülsz a briefingben.
15 percenként meg azét csak leesik\leszáll valaki aki átveszi a következő kört. -
Lacusch69 #31574 Mivel én csak fel- és leszálláskor vagyok 5000 alatt (a rácsapásokat leszámítva), így elég keveset leszek a radaron... -
Ha nincs fent admin és kickkelő automatika, akkor jó ötlet. -
Glo #31572 Honnan szerezted be? És mennyibe fáj? Miben tud többet, mint a 4 Pro?
Közeleg a Karácsony, ötleteket kell adnom a családnak
-
Glo #31571 Adj róla infót, hogy egyáltalán van-e rajta valaki :) -
Fürtös #31570 Na mindjárt meg is nézem ezt a servert -
Fürtös #31569 HUHH ez nagyon komolynak hangzik,a leírásban szerepel egy érdekes dolog a radarról:
Minden repülőtér rendelkezik saját radarral ami 100 és 5000 méter között mutatja a gépeket,de csak a briefingben!
Simán meg lehet akkor oldani a légiirányitást!
Valaki bent ül a briefingben és rávezeti az 5000 méter fölött járőröző vadászainkat az ellenségre,plusz reptérfoglalásnál figyelemmel kisérheti a bombázók útját így nincs szükség közeli kiséretre.
Le kellene szervezni egy időpontot amikor minél több magyar pilóta tud jönni és csapni egy jó kis murit.
Igazából pont ezt hiányolom az online repülésből,mert mindig csak röpködünk össze vissza semmi szerveződés.
Jó ez így is de egy kis szervezéssel ezen a serveren igazán nagy hangulatot lehetne csinálni.
A "szikla szerepét meg mindig átveszi a lelőtt játékos.
Mit gondoltok?
-
Zoli105 #31568 Hát az a baj hogy AGP-s a franc vigye el!:(
De legalább 5 évig kihúzta, a gép meg 8 évig!:)
Na akkor mind1 várok Karácsonyig!:S
(Pedig az a Ruse rohadt jó game!:D) -
Még meg sem jött, csak úton van. De majd ha nagyon nem lesz f@sza akor ígérem, hogy megkapod!!! -
Glo #31566 Nem ,nem megy.. ha gondolod küldd el nekem postán, megveszem féláron. Mindenki nyer. Te nem dobod ki, én meg használom másra
-
:D -
Szerintem ma is lesz 1v1, a tegnapi tényleg jó volt. Dominoval kb éjfélig nyúztuk a messzereket, azt hiszem ennyit még sosem fordulóztam egyhuzamban. :) -
Van valakinek tapasztalata TrackIR 5-el? Megy az IL2 vele rendesen??? -
Glo #31562 Jónak hangzik, este kipróbálhatjuk 
Ezt az ejtőernyős dobós dolgot pl online warokba is át lehetne ültetni SUM missziókhoz. -
Ezt most olvastam, jó kis szervernek tűnik, valamelyik nap megnézhetnénk mit lehet ott alkotni :) (a regisztrációt még kisasolom hogy kell, kicsit másképp megy mint máshol)
http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7807
ps.
Jó volt a tegnapi 1v1 gyak, ha ma ismételnétek, olyan 20:00-tól leszek gépközelben. -
Nekem 6800-asom volt AGP-s,és ha jól emlékszem jóval utána adták ki a 6600-at,ami jobb volt mint az én 6800-asom. Ezért gondoltam,hogy csak PCIE-s volt belőle. A régebbire nem emlékeztem
-
AGP-s v PCI expresszes alaplapod van?
AGP-s kártyával tudok segíteni, de abból csak Geforce 5200-asom van, az nem hinném hogy kielégíti az igényeid.
@Pogi, volt AGP-s 6600 is. CSak a Pci-expresses 6600 szinte 2x gyorsabb, a legalább duplaakora buszsebesség miatt -
Az lesz a baj,hogy a Geforce 5500-as még AGP-s foglalatú,a 6600 pedig PCIE. -
readswift #31557 Elvileg a dx10-es képeken már ott figyel az AA, az a kérdés hogy kerül-e erőforrásba az az AA , vagy ingyért van (lehetne).
Ha ingyenes AA van, akkor lehet skálázni felbontást (kisebbet állítasz be mint a monitorodé) , és az nagy hasznot hajt. Ha nincs, akkor én is megszívom.