91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Nálam is előfordult már a fagyás a Print Screen miatt, úgy oldottam meg, hogy a Fraps-et használom képlopásra. :)
  • Pjotar
    köszi a tippet figyelek rá ma is lőttem 430at ill tegnap:D
  • VO101Tom
    UP alatt szokott fagyni ha printscreent nyomsz. nemtom, hogy update/restore megoldja-e, vagy aktivált mod komponensek okozzák, de volt hogy nekem is fagyott, de legutóbb pl nem. Mindenesetre ha fontos küldiben vagy, ne printscreenezz, inkább vegyél trekket, és majd szedd ki utána.
  • Pjotar
    tegnap előbb bob szerveren sikerült 500 pont szereznem úgy h amit lelőttem 100 pontonként meg is kaptam
    e4-el
    aztán csináltam róla képet és vmiért le is fagyott
    csak gondoltam megosztom veletek mint lelkes kezdő nekem ez tök jól esett
  • Pjotar
    a zsoao is benne van a névbe
  • acidrain
    Megvaaan! Tudtam, hogy hallottam már valahol! :))))

6:28-nál
  • Glo
    Kis OFF

Ágyútarack fanoknak:
    http://deti.mil.by/flash/?id=2

Karabély fanoknak bukóalakra
    http://deti.mil.by/flash/?id=9

Pisztollyal:
    http://deti.mil.by/templates/swf/Pistol/index.swf

ON
  • Romeo One
    B@sszzus....

...Yoshimura bácsi, élethű a makettje?
    -Hát fiam, úgy nagyjából....

A hosszú, boldog házasság egyik lehetséges módja, nincs veszekedés, mert a nap 24 órájából egy huszat a műhelyben van...
  • Glo
    Ezek a fickók miért nem építenek inkább egy igazit, maguknak?
    Ezekkel a makettekkel Lilliputban akár repülni is lehetne :)
  • DonZorro
    EZ NAGYON KEMÉNY!!!
  • VO101Tom
    csak kicsit off:
    nagyon komoly!
    makett
  • Nohab
    Mike-nak hívták, az meg jenki név.
  • Rue East
    én azt hallottam, hogy egy amerikai pilóta fej nélkül még 18 hónapig élt

(vagy az egy csirke volt?)
  • Richtofen
    Az amerikai pilóták állítólag seggpucéran 10 percig bírják a +/- 20G-s terhelést is, és 180 napig bírják étlen szomjan ha lelövik őket...
  • Rue East
    természetesen ez egy nagy kamu, nem bírja azt senki két percig
  • Zoli105
    Höö srácok mi ez a másodperc számlálós őrület!?
  • Glo
    Én vezethetnék Gripent is, de 25 másodpercnél többet nem tudok kihozni. Amúgy 10 másodpercig ha a bal felső sarokban biztonságban van a kocka :)
  • VO101Tom
    Ezen behaltam (ugyanaz a fórum még)

-philip.ed: Oleg, what cloud mod are you using?

Azállatja
  • messerharcos
    0.016:)
  • messerharcos
    a eggyorsabb a 0.032 másodperc, reflexbő ahogy megtudok halni:)
  • Zpogi
    Most olvastam Oleg fórumán,hogy a conf.ini-ben a Forestet lehet 4-re is állítani.
    Ami elvileg a városokban lecseréli a 2d-s fákat 3d-sre.
    LINK
  • messerharcos
    Glo neked menyi az anyi?
  • messerharcos
    21.577
  • Glo
    Mindig ugyanúgy mozognak az "akadályok", szóval kis gyakorlással meg lehet csinálni. De ne dumáljanak, hogy ezt bárki 120mp-ig bírja :)
  • messerharcos
    20 másodperc78 volt a max, az átlag 17-18
  • Nohab
    Átlag 11-10 másodperc. Amikor begyorsul mindig elkap, vagy túlrántom.
  • mijki
    12mp-nél nem volt több nekem :D
  • Lacusch69
    off

Egy figyelem megosztó játék

itt
  • TG Gida
    Még jobban mint XP alatt.
  • szekelyland
    igen, sőt a melóban a Vista alatt is jól megy :D
    @Romeo one - sőt a hányinger mellékhatásai egészen valósághűek lesnek....
  • VO101Tom
    Hello.
    Ja.
  • ChevyG #31605
    Sziasztok!
    Win7-en fut az IL-2?
  • Romeo One
    Biomechanikus szimulátor:
    Ráhangolódásnak bedobunk némi oroszhegyi cujkát, négyen megfogjuk Ata alatt a széket...
  • Romeo One
    Ó, a napfelkelte/naplemente környéki vaj idők...? Na jó, akkor tényleg lehet. :)

Abban igazad van, a G-ket nem lehet szimulálni.
    Viszon pár hete a fiammal beültünk egy ilyen vásári "szimulátor"-ba. Nem repülés volt, valami bányát járt be kisvasúttal. Előtte azt hittem, hogy egy egyszerű rángatózás lesz az egész, de ahogy a kivetítőn néztem a száguldást, akkor az a szekrény mozdulataival együtt "becsapta" az agyat, és ha kicsit elengedted, beleélted magad, egész élethűnek hatott. (Na jó, nem egy NASA 3D szim...!) Igaz, ehhez kellett az is, ami a véleményedhez igazodik, folyamatosan "kanyarodott" a szim valamerre. Vagy fel, vagy le. Ha egyenes pályaszakasz következett, akkor egyhelyben ülve rögtön más volt az érzés.
    Egy repszimben a szék megbillenése és látvány együtt már elég ugyanehhez, annyira bele lehetne élni magát az embernek, amennyire élethű egy IL2 a zigazi gépekhez képest.
  • Romeo One
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • VO101Tom
    :)
  • szekelyland
    Azér a 2 DOF elég élethű, amikor fretrackkel a fejemen repülés közben sört iszom, a pilóta is felfele néz a kabinban, ezt többször megfigyeltem
  • VO101Tom
    Mé? :) Jó időben, reggel/este mikor még/már alacsony a napmagasság, akkor a levegő nagyon nyugodt. Nem kell ahoz laboratórium :)

De szerintem félreértetted amit írtam. Szerintem is poén lehet úgy szimulátorozni, ha nem egy fix széken ülsz - mégha nem is pontos a szimuláció, jobb mint a semmi. Én arra írtam 31597-et, hogy te azt hiányolod, hogy nem érzed a seggeden, hogy mi történik. Na AZT nem is fogod. A pilótára ható terheléseket meg pláne nem, 5-6G-t ebből nem szedsz ki, ahoz már centrifuga kell. Ami ezekből a székekből kihozható (itt a videón mutatott pl), az kb ugyanannyira korlátolt, mint a 2DOF nézelődés a valódi (kvázi 6DOF) test- és fejmozgással szemben. Végülis a főbb dolgokat leutánozhatja, de nagyon-nagyon sok mindent kihagy.
  • Romeo One
    Hát, szerintem olyan fordulót gyártani, ahol ez igaz, inkább laboratóriumban lehet. Egy majdnem tökéletes fordulóban is vannak kis mozgások, ha más nem, némi turbulencia. És ebben az esetben ez nem is lényeg, hiszen a legtöbb időnket nem egyenletes terhelés mellett repüljük, és egy ilyen szerkezet alkalmas lehet jól visszaadni a terhelésváltozásokat, hiszen itt az a lényeg. Persze nem lesz tökéletesen olyan, mint az igazi, de hát egy repszim sem olyan,mint az igazi.
  • VO101Tom
    Hát, repszimnél pont az a bonyolult, hogy nem a gép pillanatnyi helyzetét kell(ene) leutánoznia, hanem a pilótára ható erőket. Egy bedöntött, csúszásmentes fordulóban, ha a golyó rendben középen áll, akkor te pl nem érzel semmilyen bedőlést, hanem olyan érzésed van, mintha normálisan ülnél az ülésben, csak megdőlt a horizont. Csak a súlyod érzete változhat a sebesség, fordulási sugár függvényében (G -erők ugye), de nem érzed azt, hogy húbakker, most oldalra borulok. EZT qrva nehéz egyátalán elviekben levezetni, hogy ilyen meg olyan helyzeteket egy helyhez kötött széken hogy másolsz le (többnyire sehogy, amit mégis, az sem túl meggyőző. Heli szimulátornál, ha lebegsz, na, akkor viszont jó lehet :D )