91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ezt skubizzátok mit találtam Olegék fórumán!
-
Romeo One #31796 Na, valami ilyesmi járna nekem is az eszemben.
...ha éppen szuicidre készülnék!!!!
De képben lehetett, aki a videót feltolta, mert az aláfestő zene: "Kyrie eleison" (=uram irgalmazz!)
Sztem meg az örült motorosok vs orvgyilkos autósok vitában mindkét félnek pont annyi igaza van, mint a másiknak. Láttam sokat ebből is, abból is. Érdekes módon tőlünk eggyel keletebbre jobban figyelnek a motorosokra, közlekedőtársnak tekintenek minket is. -

Nagyon fáradt vagyok
,40 autót csináltunk ma,holnap meg 4:40-kor ébresztő.
Szerintem legközelebb hétvégén leszek. -
Glo #31794 -Kamikaze csak egyedül! - Persze
-Ott száguldozz, ahol lehet! - VERESENYPÁLYÁN WAZEG
-Mindenki más közlekedő egy bérgyilkos, aki az életedre tör! - Vagy Te törsz az övékre.
Minden relatív.
A motorosok azt nem veszik figyelembe, hogy ami a kocsiban a törés elnyelő zóna, az náluk kb a farmergatya.. 80 felett meg hiába van bukód, arra jó, hogy nem megy a szemedbe a darázs. Meg ha taknyolsz legalább a fejed egyben marad. 120 méterre a nyakadtól..
Versenymotort max pályán engednék közlekedni. Mert az "kéri", hogy húzd neki. Én is túramotort vennék, pl a Suzuki V-Storm nagyon bejön. -
Mássz fel lobbyra, gyere repülni :) -
-
Kösz Kojak,hogy véletlen ezt a klippet linkelted be!
Már tök rég nem hallottam Scooter-t,pedig ezen nőttem fel.
Kúúúrva jól esett ezt hallgatni
,eszembe jutottak a régi szép idők
...
Mégegyszer köszi
.
-
Lacusch69 #31790 Mint írtam: 15 évig kamikazéztam ilyenekkel.
Van három szabály:
-Kamikaze csak egyedül!
-Ott száguldozz, ahol lehet!
-Mindenki más közlekedő egy bérgyilkos, aki az életedre tör!
Tessék, itt vagyok, élek! -
A kis EZT-t nyuszinak hívtuk, a nagyot csak TZ-nek, TS 125 -öt csörgőkígyónak. :)
A BMW mellett egy perkettes is vigyorog itthon (Trophy 250) -
Lacusch69 #31788 Ááá, motorozni jobb reflex és helyzetfelismerő / problémamegoldó képesség kell, mint a vadászpilótáknak. Itt csak 2 dimenzió van...
Egyébként a probléma gyökere ott van, hogy sok lökött faxfej "motoros" úgy vesz motort, hogy előtte max. Simsont vezetett.
De neki egyből Gixxer1000, R1 (stb...) kell. Aztán: nyugodjon békében... -
Glo #31787 Kövezz meg ha tévedek, de kis hazánkban 130 a max megengedett. 140 felett szabályosan csak Németországban lehet közlekedni.
Amúgy az, hogy az autók sebességét könnyebb megsaccolni nem egy nagy fizikai dolog: két pontú fényforrás sebességét jobban érzékeled, mivel a pontok távolságának változásából ítéled meg a közeledés sebességét. Egy pontúnál ez lehetetlen. Amúgy kint van a tábla, hogy "Vigyázzunk a motorosokra!". Hát vigyázzanak ők magukra. Hányszor van az, hogy mikor belenézek előzés előtt a visszapillantóba, akkor sehol semmi, aztán mikor kiváltok a sávba már egy 180-al tépő darázsraj zúg el mellettem.. és még neki áll feljebb. Az ilyeneket abszolút nem tudom sajnálni.
Lapsi mondata tetszett, mikor az ejtőernyőzésről beszélt (eje kiképző volt Szentkirályon): Uraim, ahogy a mondás tartja, aki hülye haljon meg! Itt kicsit más a felállás: Aki hülye, az meg is hal!
Ugyanez áll a motorosokra is. Lehet csinálni normálisan, meg másokat veszélyeztetve is. Amíg csak ő hal meg, az az ő dolga. Amikor 2(-4) másikat is magával ránt, az már rohadtul nem az ő magánügye. -
Richtofen #31786 Az autósok egy része balfasz ez teljesen igaz. De ahhoz, hogy valaki vezessen nem követelmény, hogy vadászpilóta reflexekkel és térérzékkel rendelkezzen, sőt a bizalmi elv alapján nem is kell lépten nyomon azt figyleni minden tükörben, hogy mikor jön valami a városon belül 200-al. Ha valaki kiszámíthatatlanul viselkedik, akkor veszélyhelzetet teremt, ilyen egyszerű. A motorosok nagyobb része ezáltal pedig felelőtlen.
Az meg hogy vétlenül is gyakrabban halnak meg motorosok, sajnos a jármű jellegéből adódik.
Motoros kollégák ne vegyék rossz néven, a felelőtlenséget nem tudom evliselni, nem a motorosokat. -
Lacusch69 #31785 Perkó... de rég is voltak ezek... Bár nekem ez kimaradt. -
Az én esetemet nem ismeritek, a baleset nem az én hibámból történt.
És most nem magamat akarom fényezni.
Egy Perkóval történt lakott területen belül, és nem száguldoztam.
Sosem volt sportmotorom, sztem nem is lesz. Túramotorom van.
Ettől függeltenül fenntartom, hogy a motorosokra kevésbé figyelnek az autósok.
-
Lacusch69 #31783 Mivel kb. 15 évig kuporogtam a linkelt video R1-eséhez hasonló kategóriájú motorokon:
A (hazai) autósok nagy része balfax. Nem képes felmérni egy motor sebességét.
Egy lámpa jön szembe: az csak Riga lehet... (Ezért 140 felett MINDIG fényszóróval kell menni nappal!)
Meglepő módon a gyorshajtó autók sebességét lényegesen jobban megbecsülik.
Mert ott már "erősebb" az ellenfél...
Egyébként tucatnyi barátom halt meg motorbalesetben.
Kb. 40-45%-ban TELJESEN vétlen volt, gyorshajtás sem merült fel.
Kb. negyede esetében közös volt a felelősség
A maradék esetekben egyértelműen a motoros hibázott, vagy egyjárműves baleset volt,vagy műszaki hiba miatt történt. -
Az elveim szerint, aki sportmotort vesz utcára, az vagy nem normális, vagy nincs tisztában a fizikával/más emberek viselkedésével.
Vater mentős, szokott mesélni.
Pl.: Almásfüzitő és Tata között két sportmotoros frontálisan ütközött. Mindegyik gépen ketten voltak. Az egyik versenyzett (ellenfele később visszajött és mikor meglátta, hogy mentő, tűzoltó, rendőr van ott húzta is el a csíkot.)
Szaftosabb rész:
A közelben haladó Suzukis sokkot kapott a szélvédőre hullott daraboktól (nem a motoroké). A helyszínelők valóságos keresd a darabokat a környéken kirakós volt (szintén nem a motoroké). Az egyik utast a kormány vágta ketté átlósan, és testileg még elő fiatal nőt az ismerősöm vitte kórházba (útközben meghalt). A becsapódás erejére még az is jellemző, hogy a két sír az úton legalább 100 méterre vannak egymástól. -
Lebowski #31781 és ez hány %ban az autós hibája?? mert nem lehetne ott a motoros amikor balra kanyarodik az ürge. szóval én nem a b jogsit boncolgatnám... -
Richtofen #31780 Ne haragudj, de közúton ilyet csinálni ordas faszság, akármilyen kurva jól motorozol is. Balesetek mindig be fognak következni, és olyankor nem mindegy hogy 50-nel zúgz bele valakibe, vagy 180-al... -
Richtofen #31779 Az a szomorú, hogy sok suttyónak meg sem fordul a tirpák fejében, hogy megölhet valakit a hülyeségévével. Biztos nagyon izgalmas dolog így közlekedni, csak sok ember inkább szeretne izgalmak helyett hazajutni a családjához... És még ha mást nem is öl meg a nyamvadék, de a vétlen fél is járhat miatta évekig a bíróságra. -
Sajnos a motoros balesetek 90%-a abból adódik, hogy kifordulnak a motoros elé.
Két évig volt velőűrszeg a lábomban egy ilyen eset miatt.
Én nem adnék senkinek B-s jogsit, amíg legalább egy fél évet nem motorozik előtte.
Aki motorozott valaha, és most autót vezet jobban odafigyel a motorosokra.
-
Kojak23 #31777 Ehh...elnézést, rossz videót szúrtam be (rányomtam hogy videó beszúrása, és volt már ott egy link, nem ellenőriztem le hogy mi az, azt hittem bemásolta...)
Akkor újra:
-
Kojak23 #31776 És hogy ne legyen annyira off:
-
Kojak23 #31775 Pár hete láttam egy balesetet Bp. XVII. kerületben. Autó balra akart fordulni, mögötte megállt 3-4 másik autó, a motoros meg ki akarta előzni őket, és kifordult elé az első. A motoros egy rövid ideig madártávlatból nézte az eseményeket, majd rövid zuhanást követően harmadik típusú találkozás jött létre a talajjal. A motor eleje kb. eltűnt, de az autó bal oldala is eléggé összetört (a vezető is a másik oldalon szállt ki, mert nem lehetett kinyitni a bal első ajtót). A motoroson 20 percet dolgoztak az orvosok hogy szállítható állapotban legyen, az autó vezetője meg csak ott téblábolt, valószínűleg sokkot kapott. A helyében te sem rúgdostad volna meg...
-
Nekem az új hídon tempomat 90-el közlekedő román kamionosok a kedvenceim.
Satuféket nyom, ráharap a lökhárítóra a belső sávban, kimegy a külsőbe, kihúzódok elé. És pöszörgünk 50-55-el. Be akar menni, én is bemegyek. Dudál, csipog villog megeszi az ideg, hogy nem tud előzni.
Én meg röhögök.
Felőlem úgy halad, a városon kívül ahogy akar, legalább a hídon lassítana kicsit. Aztán meg csak pislog, amikor lepottyan mint ahogy tavaly is történt. Egy csóró biciklist is vitt magával. -
Lebowski #31772 :D -
Glo #31771 Jah, én is vártam mikor vált előtte sávot valaki.. Aztán megnéztem volna a felvételt a csávónál, és leget még bele is rúgtam volna egyet az odébbguruló testrészeibe.. Az állatja.. -
Glo #31770 Na erről jut eszembe Mijki meg messer: Vegyetek egy motort (mondjuk ne Simsont, hanem egy MZ-t mniimum), gimis körökben egykettőre ugrani fognak rátok a csajok, hogy vigyétek el őket egy körre :) az meg már a befutó egyenes :) -
Lebowski #31769 hát a srác eléggé tisztában van vezetési képességeivel :)
én általában próbálok odafigyelni a motorosokra, de szerintem ez azért már enyhe túlzás. ha valaki véletlenül elsodorja az ilyet, egy életre belerokkan abba a tudatba, hogy megölt/megnyomorított önhibáján kívül egy embert. ezért nemteccős ez a dolog számomra.. -
Lacusch69 #31768 Meg kamion.
Ezek az esetek persze még a román -bolgár EU csatlakozás előtt voltak, a jelenlegi forgalom egyharmada volt.
Egyébként (ismereteim szerint) én tartom a makói Maros-híd - szegedi sportcsarnok rekordot 8.5 perccel... -
Most próbálj meg Szegeden végigmenni a nagykörúton. Csupa kátyú az egész. -
Lacusch69 #31766 Nagy kaland... régebben így mentünk Szegeden a körutakon, csak nem R1-gyel, hanem mikor mivel (GSXR 1.1, EXUP, TL1000, GSXR750K1). Pontosabban lüke K.Imi ugyanezt egykeréken csinálta végig... -
Ez nagyon Off lesz, de látnotok kell!
Nóóóórmáális? Az állatja!

-
Szepy2884 #31764 szia
sok kéretlen levelet kapsz? -
mtz 82 zts #31763 hy
azok a magyar fájlok a il2 ultra pach hez is jók?
ha igen akkor nekemis elküldenéd
előre is köszi
e-mail:[email protected] -
Egyik sem. Én 2002 végén léptem be a V0101-hez, akkorra már a szinkronizálások lementek (nyáron volt asszem). -
Lacusch69 #31761 Küldj egy mail címet privátban valamikor délután elküldöm a magyar fájlokat.
Cseréld ki mondjuk a japánnal, és a japók magyarul fognak beszélni.
Tényleg Tom, melyik magyar hang voltál? :) -
Solyom2 #31760 Hát a FAQ nem jött be! -
Szerintem is érdemesebb lenne az 1946 dvd-t megvenni, mert a standalone PF-el hyperlobbyn sem tudsz repkedni, ha mégis akkor US/AUS időzónához kéne igazodni (ott adtak el belőle sokat). Nemtom ez a lemez milyen, régebben Mo-on olyan PF-et lehetett kapni, amit ráadásul nem lehet rátenni a Forgotten Battlesre, nem lehetett összevont installként (ahogy a játékosok kb 99%-a használja) játszani.
Itt van lista egyébként, hogy milyen lemezek jelentek meg az IL-2 sorozatban:
IL-2 verziók -
Lacusch69 #31758 Hiba volt, mert annyiért az 1946-ot is megkaptad volna, ami tartalmazza a PF-et is.
Jobb ötletem nincs, mint a FAQ 22. pontja -
Solyom2 #31757 Helló!
Megvettem az angol nyelvű pacific fighters játékot,de hallottam hogy van magyar nyelvű változata is.Ha az valakinek meg van,elküldené a magyar fájlokat?