91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nohab
    Lassan már legálisan le lehetne szedni... Torrenten biztos nem fogod megtalálni. Esetleg valami eredeti játékaink topikokban kérdezz, vagy hasonlókban. Itt biztos nem fogja neked adni senki az első kiadást, emléknek megőrzik.
  • mustang08
    Tudom,hogy ilyen kérdést nem szabad feltenni,de mégis felteszem. Honnan lehet leszedni az eredeti IL-2 sturmovikot, a 2001-eset?
  • Her Laca
    No majd benézek:) Most családdal foglalkozom ,mert mit ne mondjak hiányoztak:)
  • acidrain
    Szia Laca!

BOB még nincs, de esti hirig változatlanul szokott lenni.
  • Her Laca
    Szevasztok Urak:) Kis szabira hazatértem. Jól vagytok? BOB van e már? Meg ilyesmik :)
  • Sanyo
    Igen, ő! :)
  • Lacusch69
    Off

Sanyo, Mahgar kapta a Paganini-díjat?
  • Relax99
    Mondjuk nekem se ártana már beruházni kicsit kezd öreg lenni:
    amd athlon x2 5200+
    asus m2n
    8600gt
  • Relax99
    A háznak csak annyi szerepe van, hogy összetartsa a cumót, meg a normális légáramlás, bár nálam a kezdetektől fogva nincs rajta az oldala
  • acidrain
    AMD FULL HD GAMER II , jót kacagtam

Én inkább magam raktam össze a gépet.
    Így legalább tudom, hogy nem gagyi a táp, minden alkatrész minőségi, és úgy van elhelyezve, ahogyan én szerettem volna. (jó a ház gagyi, de az más tészta) Rakok majd fel képet.

• Solt
    Szerintem ne vegyetek ilyen gépeket... inkább állítsátok össze ti, higgyétek el jobban jártok. IDE beírjátok kb. mennyit szántok rá, és a kollégák szívesen segítenek...

Csak egy példa az outlet-ről... beleraknak valami gagyi 5200rpm-s merevlemezt, aztán nem tudjátok miért kurva lassú az egyébként gyorsnak vett gép... szóval szerintem ne, ez ilyen tesco kategória... :S
  • Glo
    Hát ezaz.. megvan az új ajándék ötletem Karácsonyra.. magamtól magamnak :)
  • Zpogi
    Az ATI-s kollégáknak mondom:
    Kijött az új 10.10-es ATI Driver,és már a javításai is.
  • Szepy2884
    Hogy egyik jobb mint a másik... :(
  • Glo
    Ezekről a gépekről mi a véleményetek?

Szerintem nem rossz választás:

Outlet gépek
  • mijki
    nincs mit :)
  • Solt
    Nos, én ezeket a játékokat nem ismerem, így nem tudom a tesztet minősíteni. Azt tudom, hogy én mit tapasztaltam. E8400 @ 4GHz-ről váltottam Q9550-re. A quad alap órajelen több mint 30-35%-s gyorsulást hozott ArmA2 alatt. GTAIV-t próbáltam még a teszt kedvéért, ott közel duplázódott az fps. 3.6GHz-re húzva a négymagost, jött még 10-15% kb...

Biztos vagyok benne, hogy a jelzett AthlonII X4 azonos órajelen gyorsabb az E8xxx-nél. ( ArmA2, RoF, GTAIV ) Mert ugye ez is húzható, nem csak az E8xxx.

És abban sem vagyok biztos, hogy alap órajelen nem gyorsabb mint a 4GHz-re húzott E8xxx...

Nézd meg a renderelést... ott kijön a 2vs4 mag közti különbség... ( az órajelek közel azonosak ) egy többmagos processzort rendesen támogató játék esetében, hasonló a különbség.
  • Sanyo
    Köszönöm, javítva! :)
  • mijki
    Szia Sanyo!

Láttam egy két hibát a szövegben: "A képeken az editor, egy éjszakai városrészlet (világító ablakokka), egy leszálláskor megsérült Hawker Hurrivane"
  • Zpogi
    Repart Stúdió
  • Sanyo
    Storm of War - editor, londoni térkép, leszálláskor megsérült Hurricane és az első hanggal együtt készült videó, amin egy Hurri He 111 köteléket támad.
  • Lacusch69
    Jó esetben egál, ha úgy van megírva a program.

teszt1 teszt2

Igaz, 640-es nem volt a tesztben, de a 8600 is 3.3-on ment 4.0 helyett.
  • Solt
    Olyan program alatt ami kihasználja a 4 magot, igen. Lásd ArmA2, RoF, stb...
  • Lacusch69
    És az szerinted erősebb egy 4+ gigán járatott C2D 8xxx-nél?

• szekelyland
    Off:
    Kérdik az intelt és az amd-t, mennyi 2x2
    AMD egyből rávágja: 3!
    Erre mondja az intel: - a helyes válasz 4!
    Erre az AMD: lehet, de gyorsabban válaszoltam!
    On:
  • Relax99
    sőt 4 magos amd procit már 25-ért is kapni nesze neked intel :)
    Amd athlon II 640
  • Solt
    Ha a processzorod marad, akkor adsz a kakinak egy pofont! Csak a vga váltással maximum IL-2 alatt leszel előrébb...

A GTS 250 30000.- Forintért kifejezetten rossz üzlet! Ennyi pénzért 4890-t kapsz még 1 év garanciával használtan, vagy ha mindenképpen új kell és NV, akkor GTX460 ( 768-s )... ez olyan 40-45 ezer. Esetleg új HD5770. ( 38ezer )

Játékra az Intel és az AMD közt nincs ( egészen minimális ) a különbség. Minimum fps ( ez a lényeg ) tekintetében egy kutya.

Az intel cpu-k azért drágábbak, mert nem játékokat tekintve jobbak mint az AMD cpu-k, és nagyobb a tuning potenciáljuk... Játékra, ár/érték arányban AMD. 55000.-Ft lenne a jelzett alaplap, plusz egy 4 magos PhenomII. Ehhez kéne még egy 800MHz-s 2GB-s ram, és mondjuk egy HD5770. Ha eladod a mostani cuccaid, akkor 100 ezren belül vagy, és 2-3 évig nem kell alaplapot, cpu-t venned. Vga-t meg vehetsz jobbat, ha úgy alakul...

A lényeg, az én véleményem szerint 30db ezrest kiadni egy GTS250-re nagyon rossz húzás lenne... a procid mindenképpen cserére szorul.

Ha ennyire nem akarsz költeni, akkor inkább vegyél használtan négy magos intel cpu-t, és használtan 4870, 4890. Ha mindenképpen NV kártyát akarsz, akkor GTX460.

Táp. Mindenképpen minőségi táp kell, mert, ha valami gáz van, akkor döglik minden! Egy 400W-s FPS kiváló választás ár/érték arányban. Ne lepődj meg, egy minőségi 400W-s táp bőven elég egy vga-s géphez! ;)
  • acidrain
    Egyszerű.

Ár-teljesítmény arányban az AMD jobb.

Az AMD proceszorai kicsit gyengébbek a szintetikus tesztekben mint az Intelé (kb azonos teljesítményűek esetén), azon felül a kutyát sem érdekli, hogy 150 pfs-el fut a játék(Intel) ,vagy csak 125-el(AMD).

Azonfelül az AMD javára írható még, hogy a processzorfoglalatilag sokkal átgondoltabb a tervezés, értem ezt úgy hogy nincsen agyonbonyolítva. Pl: #31886-os hsz ben példaként felhozott deszka.
  • acidrain
    Celeron felejtős, visszabutított fos, kb mint AMD-nél a Sempron.
  • Lacusch69
    Az órajel nem minden. Közel sem...
    Az E8400-asom egy maggal is sokkal erősebb mint egy hasonló (3Ghz) órajelű Cerka.
  • megyer11
    Igen, egy kicsit mindig is drágább volt az intel. Viszont az a közfelfogás, hogy ha megbízható cpu-t szeretnél akkor Intel, ha inkább tuningolhatót akkor AMD. Én mindig Intelt használtam, nem azért mert a másik szarabb, megbízhatatlanabb lenne, vagy sok pénzem lenne, csak én úgy vagyok hogy ha valami bevállt akkor miért vegyek mást? Szóval legelőször Intelt vettem és azóta is azt használok. De biztos van olyan is aki csak AMD-re esküszik.
  • acidrain
    Ahogy Solt írta a #31867-ben.

Gigabyte GA-MA-790X

Nagyon jó lap, jó áron, DDR2-es memóriát használ, AM2, AM2+, AM3-as AMD processzorokat befogad. CPU kompatibilitási lista.
    Még a Hatmagosat is, ha később bővíteni szeretnél.

Kell a gép alá egy normális táp, Chieftec, vagy hasonló, ha csak egy videókártyát szeretnél akkor 500w-os bőven megteszi.
  • Szepy2884
    feltéve ha AMD-s proci kell...
  • Szepy2884
    Na ma végigjártam 3 számtech boltot is. GTS 250 30K-be kerül.
    Az alaplapom elég jó féle ezt mindenhol megálapították (Gigabyte P35 64bit ) csak egy a bökkenő, hogy Inteles és ehhez egy 4 magos proci az 45-65K+ körül mozog és "csak" 2.5-2.66 GHz-es, míg ha AMD-s lenne, akkor 30-40K-ből kijönne egy 3,4 GHz-es. Ezt megint nem értem. Az intelnek kisebb az óra jele, de drágább??? Érezhető ez amúgy?

Szóval ott vagyok, hogy most csak vidkari kell a procit még meggondolom és úgy veszek alaplapot + memóriát.
  • Papa01 #31883
    Pedig azt hiszem ez lehet a gond, mert 2 magos CPU + 32bites OS-el nincs ilyen jellegű probléma.
  • Relax99
    De papa gondolom 4 maggal is azér fut már normálisan, mert azt az optimalizálatlan terhelést az bírja el, nem, a 2 mag+ 64bit akad össze nála, csak simán nincs rendesen megírva 64bitre, de javíts ki ha tévedek
  • Sanyo
    A tükörkép előre renderelt, természetesen a grafikai beállítások között ki lehet kapcsolni.

Szepy: ha gépet akarsz cserélni, nálam ez esik ki: Gigabyte nVidia 8800GTX 768 MB ram, core 2 duo E6750 2.6GHz proci, Asus P5KC alaplap és 2x2 giga Kingston DDR2-800 ram. Amit biztosan cserélek az a proci, a többi az egyéb dolgaimtól függ. Ha érdekel, szólj.
  • Willenbrock
    Ja bocs,csak a 109-est néztem,tényleg a Hurrinál fel van cserélődve a tükörkép és abban pilóta is ül.Jó szemed van.
  • Willenbrock
    Én nem látom a hibát,a kormány nem is látszik az a láda ami a 109-es kapcsolópultjánál van az rendesen a jobb oldalon van.Az ülés viszont üres,nincs benne pilóta.
  • hadtjuk
    Sanyo!

Bocsánat hogy csak most írok, de szabadság miatt csak most tudtam megnézni a képeket. Szólj már Olegéknek (már ha megteheted), hogy a műszereken tükrözödő képet forditsák már meg {az lehet, hogy balkezes a pilota (bár szeintem akkor is jobbal tartaná a kormányt, hogy tolni tudja a gázkart), de a tűzgomb meg a kallantyú (a fene tudja mit csinál azzal a kormány mögött) akkor is a rossz oldalon van}. Lásd a 9-ik képen. Mondjuk ha e miatt késne két hetet a kiadás, akkor inkább hagyjad :)