91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Most az Arrowhead kiegészítő pályáit nyomják nagyon, ez az alapjátéktól függetlenül telepíthető, 576kb boltban a dobozos verzió 3990 Ft.
  • Nohab
    Ahham, ha lesz rá pénzem, akkor elkezdek kérdezősködni a topikjában.
  • V Domino #31955
    Rendben,de itt a játékról van szó.Lehet,hogy a valóságban jó gép volt,de az Il2-ben szinte használhatatlan,egy korabeli Spit-nél minden tekintetben rosszabb.Itt én ki se szállnék a G2-ből,a valóságban meg nem hinném,hogy 44-45-ben visszasírták volna,mint itt.
  • Lebowski
    azért az eredeti post-ban ott van mellette egy vigyori fej, ami egy kicsit más szemszögből ítéli meg a gyerek fekvését...
  • Fürtös
    Armat nem single playerét vesz a nép.
    Sokkal bonyolultabb mint az ofp2,és igen sokkal több idegesítő hibája van.
    De a multija olyan játékélményt ad ,hogy azt elmondani nem lehet:D
  • Amery
    Frontlines: több fordulóból álló tournament. A kiindulás mindíg az előző heti frontvonalról indúl. Másfél órás csaták keddenként.
  • Amery
    Hali!

Már hogyne lennének nagyobb hentek.
    armahu
    Minden kedden Frontlines csaták spanyolok, olaszok ellen kb 25-25 fő összfegyvernem(gyalogság, páncélosok, légierő). Tessék regelni és erősíteni a magyar oldalt :)
  • acidrain
    Ma este is leszek.
  • Szepy2884
    "még '45 elején is repültek meszák (a Pumáknál pl.) Mk 108 és MW50 nélkül."

Hát az már nagyon a vég lehetett. Szerintem akkor már inkább a kapituláción járt az eszük a repülés helyett..

Amúgy mikor jelent meg az MW50 és az MK 108 a Pumáknál? És a németeknél?
  • acidrain
    Tegnap este 1410 pontot sikerült összekaparnom a BoB szerveren.
    Ez volt az első alkalom, hogy 1000 pont fölé jutottam.
    Nem vagyok ponthajhász, éppen emiatt dagadt a mellem a büszkeségtől.

Zúúzdaa
  • VO101Tom
    Igen, azt olvastam. Szerintem pont azért mondta, hogy ne fikázzák a G-6 ot, hogy milyen szar volt a valóságban, mert ott Hartmannak nem sok gondja volt vele. És ebben teljesen igaza van. Egyébként már csak az a tény, hogy a három legtöbb légigyőzelmet elért pilóta (Hartmann, Barkhorn, Rall) 900-nál több gépet lőtt le meszával, eleve nevetségessé teszi azt a jó gép / rossz gép vitákat :) Barkhorn még akkor is megtartotta saját G-6 osát, mikor D9 fókát kapott 45 elején... il-2 ben ez meg sem fordulna a fejedben :)

Ami az MW-50, Mk108 dolgot illeti viszont, abban lehet igazság, még '45 elején is repültek meszák (a Pumáknál pl.) Mk 108 és MW50 nélkül.
  • V Domino #31946
    A múltkor repültünk páran a BoB szerveren.44-es map,a gépek:

-G6/AS MW50 nélkül
    -tiltva az mk-108
    -tiltva a gunpod

Másik oldal Spit IX,XIII,Tempest stb.Ez aztán a korrekt gépkiosztás,bár úgy tudom,ezt a mapot már levették,vajon miért?Planeset:303 Kwaitek
  • V Domino #31945
    Ott a forrás,amit Ata belinkelt.Valaki feldobta a témát,hogy kell repülni G6-al lavor meg spit ellen,arról beszélgetnek(ha gyatra nyelvtudásom nem csal).Erre ez meg benyögi,hogy Hartmann-nak nem volt gondja a géppel ergo ti vagytok a balfaszok,szerintem erre célozgatva.
    Ez nyomta fel az agyvizem.

Ebből megint flém lesz,hogy a G6 mennyivel szarabb ezektől a vasaktól.
  • Her Laca
    Mért is?
  • VO101Tom
    Miért, mit mondott?
  • Nohab
    Ez most egy kicsit fájt...

Off:
    Szerintetek, ha az Operation flashpoint 2 tetszik, de normálon párszor újra kell kezdenem a küldetéseket, akkor érdemes beruháznom az Arma 2-re? Várható valami árcsökkentés? Az alap játékot vegyem vagy a most megjelent kiegészítőt?
  • V Domino #31941
    De szívesen szájbarúgnám ezt a nagyokos cawimmer gyereket...
    Valószínűleg V(c)4-nél alább nem adja a noob.
  • szekelyland
    Kicsit más téma:
    [qoute]Originally posted by cawimmer430:
    Erich Hartmann never seemed to have a problem with the G-6.

reply by tigertalon:
    Which server did he fly?[/quote]

Forrás
  • Szepy2884
    Nyugi, legutóbb engem is 2x nyaltak le az égről majdnem egymás után, mert nem volt segítségem, de ez benne van a pakliban. Ettől nem szabad elveszteni a kedved.

Viszont a modos Bob-os server mindig nagy seikerrel baxa fel az idegeimet! Tegnap Pogi, Savas, Albert meg még páran nyomtuk ott az ipart. Már az elején elegem lett abból, hogy 2x olyan közel kell mennem a gépekhez, hogy egyértelműen megkülönböztessem a shitet a Messertől! De az azonosítás akkor se 100-as. Bár viszonylag sikeres voltam, egy felszállással átlag 2-3 gépet lőttem, rohadtul idegesített a gépek szokatlan viselkedése meg az a sok paraszt aki lenyúlja a killjeimet.

• szekelyland
    Ma este?
    Kicsit a múltkor 2 alkalombeli csalódás után elment a kedvem a zilkettőtől, egyöttműködés híján szarrá lőttek, így már mingyá 2 hete nem repültem. De ma este lehet beugrok, ha lesznek emberkék fent.
  • Lacusch69
    off

10mp, de betegre röhögtem magamat...
  • messerharcos
    az über erős, de ahoz képest hogy elvileg szinte ugyanugy repültek, leszámitva a korai sabret, sztem itt jobb az orosz géép, nomeg az amerikaiak g ruhájáról is megfeledkeztek
  • messerharcos
    Mostanában próbálgattam az il-2ben a jeteket is,és valamiért olyan érzésem van offline mitha az orosz tervezők a miget übergéppé a sabret pedig hozzá képest kisebb teljesitményűvé tették volna.....
  • Fürtös
    Furtos es Eni neven toljuk.
  • messerharcos
    a wings over europet ismerem, nincs túl sok jó véleényem róa, a grafika nagyon gyenge, a fizika alig van, meg a phantomban egyedül harcolsz..... Szerintem senki se játsza online, inkéább lock onoznak, de lehet hogy tévedek
  • Willenbrock
    A Wings Over Vietnamot ismeri valaki? Lobbyn át lehet vele multizni,de szervere nincs.Hogy kell ott szervert csinálni úgy hogy lássák a verziószámot is a csatlakozni akarók?
  • VO101Tom
    Arma2.ru-t ismerem, szoktam rajta játszani. Milyen néven vagy(tok) ott? Ace csak az Arma1-hez volt feltéve, innen nekem nem hiányzik.
  • Fürtös
    Rendszeresen jatszunk,majdnem minden este az arma2.ru serveren,van meg az arma.hu, de ott mostansag nem tudom mi megy, ok ace moddal toljak.
  • VO101Tom
    Csapatban szoktatok játszani? Vannak magyar szerverek egyátalán? Néha néha látok fent egy-egy embert, akiről nick alapján gondolom, hogy magyar, de nagyon nem vagyok képben arma magyar játékosaival. Szívesen mennék ott is valami nagyobb, TS-en kooperált küldikben...
  • VO101Tom
    Hello.

Lövésem sincs az editorról, még az offline küldiket sem játszottam végig. Online szoktam játszani vele. Nemtom azt nézted-e -ha még csak ismerkedsz vele-, hogy van egy olyan menü offline, hogy Armory. Ha ott nyomsz egy Shiftel együtt num pad - -t, és beírod getallgear, kiad minden létező fegyvert, járművet, ami az arma azon részében benne van. Lehet őket próbálgatni, lőtéren, és pár előre beállított szituban. én pl ezeket nyálaztam végig online játék előtt :)
  • Fürtös
    Battonyai na... franc az angol billentyube...
  • Fürtös
    Erre csak annzit mondanek,hogz epp a 18. Battonzai Arma2 lanpartin lojuk halomra egymast
  • Relax99
    http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/il_2_sturmovik_akcio_cd_rom_183490711.html
  • Lacusch69
    "ha nem jönne össze elsőre a rácsapás akkor hihetetlen 1 vs 1-et lehet tolni jobbnál jobb pilótákkal az utolsó vérig"

A WarCloudson pont ezt szoktam elkerülni, ha én vagyok magasabb energiájú helyzetben.

Sajnos mostanában hanyagolnom kell minden online repülést, mert a köcsög netem ötletszerűen leáll 1-2 percre. Néha félóránként, néha egész nap sem.
  • Szepy2884
    Hát gyerekek az utóbbi időben visszatértem a War clouds serverre. Komolyan mondom, visszahozta az életkedvemet a játékkal kapcsolatban. Nem kellenek modok (de engedett), minden a régi jól megszokott felbontásban és gépviselkedéssel működik.

Belefáradtam már a sok mod kapcsolgatásba meg a sok agyatlan fast action-be. Itt ezen a serveren még mindig van lovagiasság, nem kell félni, hogy ellopják a killed, és a legfőbb, hogy van taktika. Állítom, hogy nincs annál adrenalin növelőbb mint amikor becserkészed perceken keresztül az ellenfelet és ahogy robogsz után a Fókával, hogy kellő lőtávolságba érj az idő szinte ólom lábakon jár miközben minden méterrel szaporodik a pulzusod és imádkozol, hogy ne vegyen észre. És ha sikerül elég közzel kerülni hozzá és letépni a szárnyát, esetleg felrobbantani, az maga a teljes beteljesülés :)))

Arról nem is beszélve, hogy ha nem jönne össze elsőre a rácsapás akkor hihetetlen 1 vs 1-et lehet tolni jobbnál jobb pilótákkal az utolsó vérig, majd dicsérgetni egymást, hogy ez mekkora jo fight volt! :)))

Tényleg Ata, neked nem hiányzik egy jó kis csapat munka?
  • mijki
    Off:

Szia Tom!

Ma megyek egész napra Balatonőszödre megemlékezni, de ha este fenn leszel, pontosan nem tudom mikor, akkor lenne egy-két kérdésem az editorral kapcsolatban.(ArmA 2: Arrowhead) Amúgy nagyon jó játék tetszik és realisztikus, bár az AI söfőrök naaaaaaaaaagggggggyyyyyyyyyyoooooonnnnnn bééénááák! Sajnos.

On:
  • Willenbrock
    2-3 éve a szlotákoknál még lehetett venni,én 149 koronáért vettem is.(akkor még az volt) Papírdobozos és a lemezen extraként patchek is vannak.Ott még a Wings Over Vietnamot is kiadták azt is ott tudtam megvenni.
    Amúgy a Vaterán és hasonló oldalakon lehet hogy van még.
  • Lacusch69
    Annyit tudok segíteni, hogy a demo letölthető INNEN.
  • Glo
    Olyan verzióval akar játszani, ahol még nem voltak széttápolva az orosz masinák
  • Szepy2884
    Az miért kell neked?